Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giapas έγραψε:Το να βγαίνει από το λεωφορείο της αποστολής για να τις παίξει με έναν τυχαίο πουθενά.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις ως συνεχόμενα καραγκιοζιλίκια ένα μεμονωμένο περιστατικό. Θες μήπως να πεις ποια είναι τα συνεχόμενα;
Δυστυχώς αυτό το ένα περιστατικό ήταν η φυσική εξέλιξη μιας συμπεριφοράς τελευταια που δυστυχώς αποπροσανατολιζει την ομάδα από τους αγωνιστικούς της στόχους και κατά τα φαινόμενα τη ζημιωνει τόσο αγωνιστικά όσο και στη κοινή γνώμη.
Με ρωτας τι ειναι συνεχομενο. Το να είσαι προπονητής και να κάνεις χειρονομίες στην εξέδρα όπως πέρυσι όταν το σηκωσαμε στο Χαρίλαου ή φέτος στο ματς πρωταθληματος της κουλας. Δηλαδή ήρθαμε ισοπαλία, σε βρίζουν και το πιο έξυπνο που μπορείς να σκεφτείς είναι να κάνεις χειρονομίες την ώρα που σε βλέπει όλη η Ελλάδα ότι σε κλεψανε; χειρονομίες στο κάθε πουθενά της εξεδρας; Αλήθεια τώρα; Αυτό εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ ; Πιστεύεις ότι ο Σαββίδης του είπε μετά ότι καλά τους έκανες αγόρι μου ,τους έκανες τα μούτρα κρεας;
Ο προπονητής της ομάδας , στο γηπεδο οφείλει να είναι συγκεντρωμενος και να μεταδίδει ηρεμία στους παίκτες του. Να δινει το παράδειγμα και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας.
Στη συνέντευξη τύπου πριν ή μετά ας πει ότι θέλει, να κάνει όσα mind games θέλει.
Δεν το χωράει ο νους μου πως γίνεται ένας συνοπαδός μου να χαρακτηρίζει ως καραγκιοζιλίκια τον πανηγυρισμό του προπονητή μας "εδώ το πήρα - φιλάκια" όταν σήκωσε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του πιο στημένου σωματείου της Μακεδονίας, με στημένη διαιτησία και τον τίγρη να μοιράζει πριμ κάτω από το τραπέζι. Και λίγα έκανε θα πω.
Όπως το νόημα του "με κλέψατε" που το έκανε όταν τον έβριζε ένα ολόκληρο γήπεδο. Το οποίο το έκανε σε ποιους άλλους; Σε αυτούς που ΜΑΣ έκλεψαν.
Δυστυχώς ντρέπομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις. Δεν το περίμενα ποτέ μου.
Όχι Giapas, το πρόβλημα δεν είναι τα "καραγκιοζιλικια" του Λουτσεσκου.
Το πρόβλημα είναι η γελοία πολιτική χαμηλών τόνων που υιοθέτησε η ΠΑΕ και κάποιοι τη θαυμάζατε κι όλας.
Κάτσε να σε φορτώνουν στο σβέρκο τον Κομίνη, τον Αρκούδη, τον βαζελο παρατηρητή ΔΕΑΒ, τον Τζηλο, τον Τσαγκαράκη, τον Εβραίο χασάπη κοκ και πάνε στην Αθήνα χωρίς γορίλες γιατί θα κερνάει μια ξανθιά τουλουμπακια στην άφιξη.
Και μετά πανε και στο δικαστήριο να πεις αχ κύριε δικαστα ο Ηλιόπουλος δεν έκανε ντου, αλλά λεκτικό μπούλινγκ.
Αλλά ξέχασα, οι δυνατοί δε φωνάζουν. Πήραμε τις ενώσεις κι έχουμε την ΕΠΟ...
Όταν παίζεις συνεχώς και μόνο άμυνα, κάποια στιγμή θα το φας.
Mīngus έγραψε:Όχι Giapas, το πρόβλημα δεν είναι τα "καραγκιοζιλικια" του Λουτσεσκου.
Το πρόβλημα είναι η γελοία πολιτική χαμηλών τόνων που υιοθέτησε η ΠΑΕ και κάποιοι τη θαυμάζατε κι όλας.
Κάτσε να σε φορτώνουν στο σβέρκο τον Κομίνη, τον Αρκούδη, τον βαζελο παρατηρητή ΔΕΑΒ, τον Τζηλο, τον Τσαγκαράκη, τον Εβραίο χασάπη κοκ και πάνε στην Αθήνα χωρίς γορίλες γιατί θα κερνάει μια ξανθιά τουλουμπακια στην άφιξη.
Και μετά πανε και στο δικαστήριο να πεις αχ κύριε δικαστα ο Ηλιόπουλος δεν έκανε ντου, αλλά λεκτικό μπούλινγκ.
Αλλά ξέχασα, οι δυνατοί δε φωνάζουν. Πήραμε τις ενώσεις κι έχουμε την ΕΠΟ...
Όταν παίζεις συνεχώς και μόνο άμυνα, κάποια στιγμή θα το φας.
Κάποτε το ποδόσφαιρο ήταν ό,τι πιο λαϊκό υπήρχε παντού ανα την υφήλιο.
Δυστυχώς πλέον η μπουρζουαζία μας το πήρε και αυτό .
Με γοργά βήματα επιστρέφει στις ρίζες του, σε ένα κλειστό κλάμπ ευγενών.
Τι να πρώτο γράψω ρε μεγάλε Ιβάν ,εσύ φταις. Μας τρυπησαν μέσα από την ΠΑΕ κ έφυγαν χαρτιά για την πολύ ιδιοκτησία κ δεν άνοιξε ρουθούνι,εσύ ξες ποιος το έκανε ,δεν νομίζω υπάλληλος του χοντρού να σκεφτόταν καν να κάνει τέτοιο πράγμα . ξεχνάνε να θεωρήσουν τα δελτία ξεφτίλα !!! Ακόμη εκεί μέσα δουλεύουν.τωρα αυτό με την αποστολή ...είναι τραγικό ολόκληρος ΠΑΟΚ να μην έχει 2-3 άτομα με κρύο αίμα,να μπει τελευταίος στο πούλμαν κ να είναι στο σκαλοπάτι.αλλα ποιον να σεβαστεί ο Τάισον τον Καρυπίδη η τον ανύπαρκτο Θεοδωρίδη.να ήταν εκεί κανένας ζαγορ να έλεγε κάνα μπινελικι όλοι σούζα θα ήταν .
Mīngus έγραψε:Όχι Giapas, το πρόβλημα δεν είναι τα "καραγκιοζιλικια" του Λουτσεσκου.
Το πρόβλημα είναι η γελοία πολιτική χαμηλών τόνων που υιοθέτησε η ΠΑΕ και κάποιοι τη θαυμάζατε κι όλας.
Κάτσε να σε φορτώνουν στο σβέρκο τον Κομίνη, τον Αρκούδη, τον βαζελο παρατηρητή ΔΕΑΒ, τον Τζηλο, τον Τσαγκαράκη, τον Εβραίο χασάπη κοκ και πάνε στην Αθήνα χωρίς γορίλες γιατί θα κερνάει μια ξανθιά τουλουμπακια στην άφιξη.
Και μετά πανε και στο δικαστήριο να πεις αχ κύριε δικαστα ο Ηλιόπουλος δεν έκανε ντου, αλλά λεκτικό μπούλινγκ.
Αλλά ξέχασα, οι δυνατοί δε φωνάζουν. Πήραμε τις ενώσεις κι έχουμε την ΕΠΟ...
Όταν παίζεις συνεχώς και μόνο άμυνα, κάποια στιγμή θα το φας.
Νομίζω είναι 2 διαφορετικά πράγματα αυτά. Ο τρόπος που θα αντιδράσει η ομάδα, η πολιτική που θα ακολουθήσει είναι κάτι που προέρχεται κι αποφασίζεται από τον Σαββίδη. Ο Λουτσεσκου και οι αντιδρασεις του από την άλλη, δε νομίζω ότι εντάσσεται στην εικονα που θελει να βγάζει ο Σαββίδης αυτή την εποχή.
Blackgr4 έγραψε:Δεν το χωράει ο νους μου πως γίνεται ένας συνοπαδός μου να χαρακτηρίζει ως καραγκιοζιλίκια τον πανηγυρισμό του προπονητή μας "εδώ το πήρα - φιλάκια" όταν σήκωσε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του πιο στημένου σωματείου της Μακεδονίας, με στημένη διαιτησία και τον τίγρη να μοιράζει πριμ κάτω από το τραπέζι. Και λίγα έκανε θα πω.
Όπως το νόημα του "με κλέψατε" που το έκανε όταν τον έβριζε ένα ολόκληρο γήπεδο. Το οποίο το έκανε σε ποιους άλλους; Σε αυτούς που ΜΑΣ έκλεψαν.
Δυστυχώς ντρέπομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις. Δεν το περίμενα ποτέ μου.
Κατανοώ ότι η αποψη σου είναι πως όταν σε βρίζει το γήπεδο και είσαι προπονητής, δεν είναι κακό να γυρίσεις και να τους κάνεις χειρονομίες.
Είναι κι αυτό μια άποψη, αν και θεωρω υπάρχει εξυπνοτερη αντιμετωπιση της καταστασης.
Δε θα πω ότι ντρέπομαι να διαβάζω τέτοιες απόψεις, όπως εσύ έγραψες.
Εγώ, έχω απαίτηση από τον Ιβάν Σαββίδη, όπως προστατεύει τις άλλες επενδύσεις του στην Ελλάδα, έτσι να προστατεύει και τον ΠΑΟΚ
Όπως δηλαδή προστατεύει τα λιμάνια, τις επιχειρήσεις, το πολυτελές ξενοδοχείο κόσμημα κλπ, από δολιοφθορές, βανδαλισμούς ή οτιδήποτε άλλο, έτσι να προστατεύει και τον ΠΑΟΚ
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ προστατεύτηκε σε πολλά επίπεδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά
Αρκετά άτομα ανέφεραν ότι πρέπει να φέρει τον Μιρτσέα για 4 μήνες, να κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Συμφωνώ και συντάσσομαι με αυτή την άποψη που κατάγραφηκε
Επίσης χρειάζεται και κάποιος εκπρόσωπος επικοινωνίας, που θα μπορεί να λέει τους ποδοσφαιρικούς κλέφτες κλέφτες, τους ανίκανους διαιτητές ανίκανους, να λέει τα παρατράγουδα παρατράγουδα και ούτω καθεξής, ώστε να μην χρειάζεται να το πράττει αυτό ο προπονητής (που δεν είναι αυτή η δουλειά του) και να στοχοποιείται διαρκώς
Τα υπόλοιπα, για επαρκή προστασία των αποστολών της ομάδας, με ειδικές ομάδες συνοδείας με τον απαραίτητο τεχνολογικό - οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κάθε φορά που κατεβαίνει στο σιχαμερό λεκανοπέδιο του αίσχους και της ντροπής ή σε άλλα απαίσια γήπεδα , το θεωρώ κάτι εκ των ων ουκ άνευ και πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ πώς δεν γίνεται αυτό ή δεν έγινε στην προκείμενη περίπτωση, με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει απροστάτευτη και να υποστεί άδικη και πρωτοφανή τιμωρία
Για τη νομική ομάδα πάλι, τι να πω?
Πάλι καλά που είχαμε Μπαλτάκο όταν πήγαμε στο CAS, γιατί με αυτούς που έχουμε..άστο καλύτερα
Φαντάζομαι ότι στις επιχειρήσεις του ο Ιβάν Σαββίδης, αποκλείεται να χρησιμοποιούσε τους συγκεκριμένους νομικούς, ακόμα και για μια απλή υπόθεση
Το γράφω όσο πιο κομψά μπορώ
Εχουμε νομικό τμήμα υπό τον κ. Χασοδικη που του λέει η άλλη η καριόλα "συμμαζέψτε τον προπονητή σας" κι αντί να της πει "τι λες μωρή χαμουρα, είπες το ίδιο για τον Μπον Τζοβι;" κάθεται και χάσκει. Όπως έχασκε στη μουφα της πολυιδιοκτησίας, στο στημένο φευγιό του γσυρου που πήγε παράνομα στο διαβαλκανικο και πάλι χάσαμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Φήμες λένε πως έχασε και μια υπόθεση παράνομου παρκαρίσματος πρόσφατα.
Ένα τμήμα επικοινωνίας υπό τον κ. Τσιτάτο που τρώει το χρόνο του να βρίσκει έξυπνες ατάκες, την ίδια στιγμή που το σύνολο του αιλινικου τύπου ξεσκίζει ατιμώρητο τον ΠΑΟΚ ρίχνοντας του φταίξιμο σε στημένο ντου, όπως πιο πριν τον ξέσκιζε ατιμώρητο για πολυιδιοκτησίες, όπως όπως όπως. Είναι και ο κ. Κοιμίσης εκεί μέσα που η ύπαρξη του ζητήθηκε να γίνει ταινία X Files. Τέτοια σιωπή επικοινωνιακά δεν έχει ξαναϋπάρξει γενικά. Φήμες λένε ότι μας περνάνε στις ανακοινώσεις κάτι τοπικές ομάδες πλεξίματος από τα Ζαγοροχώρια και μια ένωση φιλοτελιστων από τη Νάξο.
Ένα τμήμα οικονομικών υπό την κ. Σφίχτρα που θεωρεί χαζούς όλους τους συνομιλητές της και νομίζει πως τους πιάνει κορόιδο, την ώρα που γελά η πιάτσα μαζί της και δυστυχώς και με τον ΠΑΟΚ. Φήμες λένε ότι πρότεινε στην ΟΥΕΦΑ τη δημιουργία σώματος εθελοντών ποδοσφαιριστών, με όνειρο να προσφέρουν το ταλεντο τους και όχι να το ξεπουλάνε στο βωμό του χρήματος. .
Η ομάδα ταξιδεύει χωρίς ασφάλεια, μια περνώντας από διάδρομο μαστουρωμενων στο καραιταβλι, μια στο προποτζηδικο να τρώει τραμπουκο από στημένα βλαχακια, ενώ το παρατράγουδο μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, γιατί οι αθηνεζοι μας έπεισαν πως δεν χρειαζόμαστε ασφάλεια!!!! Ο ΠΑΟΚ... δεν χρειάζεται ασφάλεια... μέσα στη χαβούζα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Φήμες λένε πως ζητήσαμε να μην κάθονται πλεον οι αναπληρωματικοι μας στον πάγκο, αλλά στα πέταλα των αντιπάλων.
Προσωπικά σιχαίνομαι να είμαι δούλος των χαμουτζηδων. Και ρεζίλης στις πουστιες τους. Δεν μου αρέσει να την τρώω χωρίς να τα κάνω όλα πουτάνα. Στα παπάρια μου το σκάκι σου και η σοφία σου. Ο πραγματικός ΠΑΟΚτσης βάζει σύνορα στα Τέμπη και ας πάνε να γαμηθούν.
Αλλιώς κάτσε παίξε σκάκι με το χαζοΜακη που σου βάλανε στην επο για να νομιμοποιησουν τις πουστιες τους.
Και αντε ας πούμε ότι στη χώρα της πουστιας άκρη σε βρίσκεις.. Δεν υπάρχει πολιτεία, δικαιοσύνη, τίποτα. Φέρε παιχταράδες και γάμα τους. Κάνε τα ολα πουτάνα επικοινωνιακα και κάνε πλάκα στο χορτάρι. Να βγαλεις το άχτι σου κι εσύ. Δεν έχεις άχτι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 31 Δεκ 2024, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιβαν μου, αν δεν μπορείς για άλλους λόγους να πας σε ολομέτωπη επίθεση με το ξεφτιλισμένο κατεστημένο, ριξτα χοντρά και φέρε τον Μιρτσεα και 3-4 παικταράδες, όσο κι αν κοστίσουν. Εγώ προτιμώ την ολομέτωπη με τους πούστηδες πάντως.
Montrealiotis έγραψε:Ιβαν μου, αν δεν μπορείς για άλλους λόγους να πας σε ολομέτωπη επίθεση με το ξεφτιλισμένο κατεστημένο, ριξτα χοντρά και φέρε τον Μιρτσεα και 3-4 παικταράδες, όσο κι αν κοστίσουν. Εγώ προτιμώ την ολομέτωπη με τους πούστηδες πάντως.
Και ποιός σου είπε αδελφέ ότι ο Ιβαν είναι τόσο "άπλας" ή ότι θέλει να κάνει ολομέτωπο με το κατστημένο;
Είναι ιδιοκτήτης του 2ου μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας, ετοιμάζεται να μπεί δυνατά στον χώρο της ελληνικής οινοποιίας και του πολυτελούς τουρισμού. Κι όλα αυτά με τεράστιες απώλειες περιουσιακών στοιχείων απο επενδύσεις που είχε στην Ουκρανία αλλά και με μεγάλη στενότητα ρευστού απο το χρήμα που διακινεί στη Ρωσία. Πως μπορεί να τα ρίξει χοντρά και κυρίως πως μπορεί να τα βάλει με το ελληνικό κατεστημένο που σήμερα του είναι περισσότερο απαραίτητο απο ποτέ ? Επιχειρηματίας είναι... Έγινα σοφότερος σου είπε τις προάλλες. Τι δεν καταλαβαίνεις?