Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Παραπάνω σου απαντώ θα πώ πρώτα απο όλα για όλες τις άλλες και μετά θα αφήσω την φτωχή πριν έντιμη να το ξες Ελλάδα μας.
:redcard: Οσοι βρίζεται την χωρα που σας μεγάλωσε .
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Mīngus έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:Χάσαμε μια μάχη επαναλαμβάνω δεν χάσαμε όμως τον πόλεμο δεν μας φταίει καμία χώρα για την απόφαση που παίρνουν κάποια φυσικά πρόσωπα, σας περνάει απο το λίγο σας μυαλό να μην συμφωνεί το μεγαλυτερο ποσοστό σε όλη την χώρα για την απόφαση αυτη ειται είναι καλαμάτα είτε ολυμπιακός για δικούς τους λόγους...Καλό το παραμύθι για την κακή Ελλάδα αλλά είδαμε και τις άλλες χώρες τα χάλια τους..και μην ζητάς να σου αναλύσω για κάθε μία ξεχωριστά θα με πάρει πολύ χρόνο. Τωρα αυτο που κάνουμε σαν μια σοβαρή πάνω απο όλα εταιρία είναι ανασυγκρότηση και επαναξιολόγηση των δεδομένων και της κατάστασης. Ο Πρόεδρός μας είναι μετρ του είδους να το ξέρετε και σύντομα θα δούμε την απάντησή του πάντα σε λογικά πλαίσια.
Φίλε μου σ ευχαριστώ.
Με ταξιδεψες για λίγο σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Ευχαριστω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Eagle1980 έγραψε:
renegade έγραψε:
Eagle1980 έγραψε: Χαλάρωσε
:lol:
Θίξαμε το λίκνο του πολιτισμού? :lol:
Φύγε απο εδω αν δε σε αρεσει η Χώρα σου.
Όχι φίλε, θα μείνουμε εδώ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το μπουρδέλο σοβαρή χώρα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Δεν υπαρχει συστημα.

Ο Μακης ειναι ΠΑΟΚαραλεμερε.

Η ελλαδα δεν ειναι η χωρα της πουστιας.

Ο επομενος θα παρει δωρο μια καραμελα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το μεταφέρω στο Κοινωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Δευ 30 Δεκ 2024, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Eagle1980 έγραψε:Χάσαμε μια μάχη επαναλαμβάνω δεν χάσαμε όμως τον πόλεμο δεν μας φταίει καμία χώρα για την απόφαση που παίρνουν κάποια φυσικά πρόσωπα, σας περνάει απο το λίγο σας μυαλό να μην συμφωνεί το μεγαλυτερο ποσοστό σε όλη την χώρα για την απόφαση αυτη ειται είναι καλαμάτα είτε ολυμπιακός για δικούς τους λόγους...Καλό το παραμύθι για την κακή Ελλάδα αλλά είδαμε και τις άλλες χώρες τα χάλια τους..και μην ζητάς να σου αναλύσω για κάθε μία ξεχωριστά θα με πάρει πολύ χρόνο. Τωρα αυτο που κάνουμε σαν μια σοβαρή πάνω απο όλα εταιρία είναι ανασυγκρότηση και επαναξιολόγηση των δεδομένων και της κατάστασης. Ο Πρόεδρός μας είναι μετρ του είδους να το ξέρετε και σύντομα θα δούμε την απάντησή του πάντα σε λογικά πλαίσια.
Ναι, δεν μου φταίει η χώρα για ότι βλέπουμε, υπό την ευρεία έννοια ότι δεν μου φταίνε τα Γιάννινα, ο νομός Έβρου, η Κρήτη, τα ακριτικά νησιά. Μού φταίει όμως η ¨χώρα" υπό την στενή έννοια ότι χώρα=κράτος είναι η Αθήνα, η πρω(κ)τεύουσα με όλα τα κέντρα αποφάσεων εκεί, με υδροκεφαλισμό να τα θέλει και να τα παίρνει όλα δικά της και σε όλους τους τομείς της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του αθλητισμού και του λαοφιλεστέρου φυσικά αθλήματος. Μου φταίνε και οι εδώ βο(υ)λευτές μας, οι οποίοι για το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι η πολιτική τους επιβίωση και αναρρίχηση. Θα αρχίσουν να μου φταίνε και οι αφελείς-ρομαντικοί με πρώτο εμένα, που θρέφουν φρούδες ελπίδες.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μπάρκα-
όμορφο και ρομαντικό αυτό που λες για Κονσεϊσάο για 4 μήνες. Αλλά ουτοπικό. Ο Σέρχιο Κονσεϊσάο υπογράφει στην Μίλαν στη θέση του απολυθέντος Φονσέκα.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο: τον βάζελο, ποιός τονε ρώτησε την γνώμη του;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Γερασίμου έγραψε:Μπάρκα-
όμορφο και ρομαντικό αυτό που λες για Κονσεϊσάο για 4 μήνες. Αλλά ουτοπικό. Ο Σέρχιο Κονσεϊσάο υπογράφει στην Μίλαν στη θέση του απολυθέντος Φονσέκα.
Τώρα ανακοινώθηκε. Πριν δύο ώρες προλαβαίναμε :mrgreen:
Έκανα και ποστ στο σχετικό topic.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μπορουμε να εχουμε τον Λουτσε στον παγκο σε ολογραμμα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Είναι εφικτό, δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Λογικά δεν θα υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στον κανονισμό, οπότε μπορούμε να το κάνουμε.

deathmassious έγραψε:Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο: τον βάζελο, ποιός τονε ρώτησε την γνώμη του;
Ο βαζελογιάννης έγραψε προχθές άρθρο, από τη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση των ποινών της ΔΕΑΒ, ότι πρέπει να καταργηθεί η ΔΕΑΒ και τέτοια... Έκανα σχόλιο στο ΦΒ του σδνα του στυλ "Όταν εσείς ανάβατε πυρσούς και δεν γινόταν τίποτα, ήταν καλά;", απάντηση δεν πήρα.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Στις χαζούλικες διαρροές από "κυκλους" της παε φαλακρούζος αναφέρομαι. Πραγματικά, ποιός τους ρώτησε;
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Μάκη Μακουλη μην τυχόν σε δω μπροστά μου σκατοφλωρε θα πας πολλές μάπες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKKOMOTINI4 την Δευ 30 Δεκ 2024, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Γ@αμιέται που γ@αμιέται το σύστημα, είμαστε και εμείς όμως εντελώς μ@αλάκες. Ξέρουμε οτι μας έχουν στήσει τόσες φορές, ξέρουμε ότι θα το ξανακάνουν με την πρώτη ευκαιρία και έχεις τον Κωνσταντινίδη να πετάγεται από το λεωφορείο σαν 14χρονος για τσαμπουκά. Ο Λουτσέσκου (που είναι γνωστό ότι τον έχουν στοχοποιήσει) τα ίδια. Και έχεις έναν αρχηγό αποστολής που κοιμάται όρθιος. Τι να πω, βάζουμε κι'εμείς κάτι αυτογκόλ απίστευτα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Eagle1980 έγραψε: Φύγε απο εδω αν δε σε αρεσει η Χώρα σου.
Κάτι τέτοια συνήθως διαβάζω απο γαλάζια botακια της νουδούλας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”