Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
- Montrealiotis
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Εγώ θέλω να ζω εκτός αυτής της πραγματικότητας. Δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτώ το παράλογο και άδικο. Τι θα πει έτσι τιμωρούν πάντα τον ΠΑΟΚ; Τι είμαστε εμείς; Πολίτες β κατηγορίας; Και το αποδεχόμαστε;
100%Kabamaru11 έγραψε:gergeo4 έγραψε:με βαση τα αρθρα που τιμωρηθηκαμε ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!1
Εισαι σιγουρος Γιωργο;Γιατι εγω ειμαι σιγουρος πως το εχουν δεσει καλα το εργο.Ουτως η αλλως ειμαστε πολιτες Β κατηγοριας,το θεμα δεν ειναι μονο αθλητικο αν το καλοσκεφτεις.
- BlackMagicPAOK
Τι λένε αυτά τα άρθρα;
Επίθεση σε.... αξιωματούχο;
Προτροπή σε βία;;
....
Επίθεση σε.... αξιωματούχο;
Προτροπή σε βία;;
....
Ο Αγγελαρας θα πάρει το όπλο του.....PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Αν δεν εξαλειφθεί η ποινή έχετε σκεφτεί ποίοι θα κοουτσάρουν τα ματς; Ο Ιταλός και ποιος άλλος;Βλέπω να επιστρατεύεται ένας παίκτης που νοιώθει όσο κανένας άλλος τι συμβαίνει σε αυτή την ωραία χώρα που ζούμε. Το πραμα είναι πολύ πολύ σοβαρό, γιατί επαναλαμβάνεται συνεχώς. Και η ομάδα αγωνιστικά έχει κάνει τεράστια άλματα. Χρειάζεται πολύ ηρεμία και διαχείριση. Έρχονται μεταγραφές ντέρμπι, ευρώπη. Εμείς απ'την πλευρά μας σαν οπαδοί το χρέος μας. Υ Σ1 Την ποινή δεν μπαίνω καν την σχολιάσω ΥΣ2 Το δρόμο όσον αφορά τον προπονητή μας τον δείχνουν οι ίδιοι .
μιλανε για αποβολη εν ωρα αγωνα και για εξωαγωνιστικα συμβαντα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Φ.Α(ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ )0
-
Δίκιο έχει..θιγονται όλες οι σοβαρές χώρες όταν έστω και σαν συνθετικό μπαίνει το χωρά για αυτό το μπο..ρδελο που ζούμε..renegade έγραψε:Eagle1980 έγραψε:ΧαλάρωσεAmsterdamer_87 έγραψε:Απεδωθει ξανα δικαιοσυνη στην Βρωμοχωρα..![]()
Θίξαμε το λίκνο του πολιτισμού?
Απόπειρα βιαιοπραγίας ε;
Μπαζει πολύ η υπόθεση. Τη επόμενη φορά θα φάει 6 μήνες επειδή έκανε γκριμάτσα στον επόπτη.
Σόρρυ παίδες αλλά αυτό είναι βιασμός της λογικής.
Συγχαρητήρια στο νομικό μας τμήμα και στον Κυρ Κυρ. Εξαιρετική προσέγγιση.
Μπαζει πολύ η υπόθεση. Τη επόμενη φορά θα φάει 6 μήνες επειδή έκανε γκριμάτσα στον επόπτη.
Σόρρυ παίδες αλλά αυτό είναι βιασμός της λογικής.
Συγχαρητήρια στο νομικό μας τμήμα και στον Κυρ Κυρ. Εξαιρετική προσέγγιση.
- Μπαρκαρούτσος
Και σκέψου τώρα να σκάνε σωρηδόν τα κατομμύρια από Σαββίδη, από Μ@ριν@κη και Αφραγκούζο, εναλλάξ όλοι οι big4... Θα παίζει η Δόξα Ελπίδος Ευόσμου σε γήπεδο 25.000! Οι Ήλτεξ Λύκοι επιτέλους θα βγουν Ευρώπη!icue έγραψε:Ο Βενγκα εδωσε πριν μερικες μερες 1,5 μυριο στην ΕΠΟ για "το καλο του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου". Χθες τυχαια ειδα δηλωσεις Βρουτση που του ειπε και μπραβο.
Ολα γινονται επισημα πλεον. Σε δικασε μια επιτροπη που ελεγχεται απο καποιον που δεχτηκε "δωρεα" απο εναν απο τους κατηγορουμενους και ο οποιος εχει αμεσα οφελη απο την αποφαση.
- Amsterdamer_87
Χαλλλαρα ειμαι..Eagle1980 έγραψε:ΧαλάρωσεAmsterdamer_87 έγραψε:Απεδωθει ξανα δικαιοσυνη στην Βρωμοχωρα..

«Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι όλα όσα είπα είναι αλήθεια. Το σύστημα θέλει να χτυπήσει εμένα, τον ΠΑΟΚ, το ίδιο σύστημα που προστατεύει τις ομάδες της Αθήνας. Όταν συνέβαιναν κάπως παρόμοια πράγματα, σε εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, ο κόσμος έκανε τα στραβά μάτια και κανείς δεν το πρόσεξε.
Αυτό είναι το σύστημα, δεν έχουμε να κάνουμε παρά να ενωθούμε, να μην υποχωρήσουμε, να παλέψουμε για τη δόξα και το καμάρι της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε: «Και ας έρθει η απάντησή μας όπως το 2019, στο γήπεδο. Και ας είμαστε πάλι νικητές. Ξέρω όλα όσα συμβαίνουν από το 2018, όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Και τότε, και τώρα, πρόκειται για ένα άδικο χτύπημα.
Δεδομένου του τι συνέβη, ακόμη και μια αποβολή ενός αγώνα θα ήταν άδικη τιμωρία. Έτσι λειτουργεί το σύστημα κατά του ΠΑΟΚ. Το σύστημα που ευνοεί την Αθήνα. Θέλουν να μας αποσταθεροποιήσουν με κάθε μέσο. Αλλά θα απαντήσουμε όπως το 2019 στο γήπεδο, με δύναμη».
Η πρώτη δήλωση του Λου μετά την απόφαση.. ας γίνει αυτό που λέει...μαθημένοι είμαστε να μην παρουμε ούτε ενα χαλαρό πρωτάθλημα. ούτε ενα νορμαλ
Αυτό είναι το σύστημα, δεν έχουμε να κάνουμε παρά να ενωθούμε, να μην υποχωρήσουμε, να παλέψουμε για τη δόξα και το καμάρι της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε: «Και ας έρθει η απάντησή μας όπως το 2019, στο γήπεδο. Και ας είμαστε πάλι νικητές. Ξέρω όλα όσα συμβαίνουν από το 2018, όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Και τότε, και τώρα, πρόκειται για ένα άδικο χτύπημα.
Δεδομένου του τι συνέβη, ακόμη και μια αποβολή ενός αγώνα θα ήταν άδικη τιμωρία. Έτσι λειτουργεί το σύστημα κατά του ΠΑΟΚ. Το σύστημα που ευνοεί την Αθήνα. Θέλουν να μας αποσταθεροποιήσουν με κάθε μέσο. Αλλά θα απαντήσουμε όπως το 2019 στο γήπεδο, με δύναμη».
Η πρώτη δήλωση του Λου μετά την απόφαση.. ας γίνει αυτό που λέει...μαθημένοι είμαστε να μην παρουμε ούτε ενα χαλαρό πρωτάθλημα. ούτε ενα νορμαλ
Ιωάννη Σαββίδη ΒΟΥΝΟ, τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη επιστροφή.
Εκτός πάγκου ο Ραζβαν; Επιστροφή στην Τούμπα εσύ
- potamda
- Bet Guru 2023
Γνωρίζει κανείς πότε εκδικαζεται η έφεση; Κι αν έχουμε δικαίωμα προσφυγής στο CAS;
Είμαι σίγουρος κι εγώ ότι η ποινή θα πέσει πολύ στην έφεση, αλλά δεν αρκεί.
Είμαι σίγουρος κι εγώ ότι η ποινή θα πέσει πολύ στην έφεση, αλλά δεν αρκεί.
-
Έγραψα παίκτης. Και εννοώ Αντρέ Βιερίνια.ΥΣ Αλήθεια πιστεύετε πως θα πέσουν οι ποινές,τους έχετε ικανούς; Φυσικά και οι πολίτες όλης της χώρας (εκτός λεκανοπεδίου)αντιμετωπίζονται ως β' διαλογής , πόσο μάλλον εμείς.
Κλείδωσε το back to back. Η χάρτινη αν είναι στο χέρι μας ούτε πλέι οφ δε θα μπει .
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Πνιγηκαnunies4 έγραψε:Ιωάννη Σαββίδη ΒΟΥΝΟ, τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη επιστροφή.