Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Νικολαίδης θέλει πολύ προπόνηση στο σουτ αλλά ΟΚ, μικρός είναι...
Τσαλμπούρης αν και τον γουστάρει ο γιος μου νομίζω δεν δίνει πράγματα σε μια καλή ομάδα...
Καββαδάς σίγουρα δεν κάνει για το μπάσκετ του Ιταλού...
Κουζέλογλου ερωτηματικό, έχει κορμί αλλά δεν βλέπω να μπορεί να κάνει τη διαφορά... ΟΚ αντί Ιατρίδη σίγουρα, αλλά αντί Τσαιρέλη -στην ηλικία που είναι τώρα- νομίζω χάνει στα σημεία...
Τσαλμπούρης αν και τον γουστάρει ο γιος μου νομίζω δεν δίνει πράγματα σε μια καλή ομάδα...
Καββαδάς σίγουρα δεν κάνει για το μπάσκετ του Ιταλού...
Κουζέλογλου ερωτηματικό, έχει κορμί αλλά δεν βλέπω να μπορεί να κάνει τη διαφορά... ΟΚ αντί Ιατρίδη σίγουρα, αλλά αντί Τσαιρέλη -στην ηλικία που είναι τώρα- νομίζω χάνει στα σημεία...
Φέτος δεν πειράζεις τίποτα από την ομάδα... αλλά για του χρόνου θα ήθελα οπωσδήποτε παραμονή του κατσίβελη
Τον Κόνιαρη στην θέση του παπαδάκη
Και τους σαλούστρο, κασελάκη.
Επαθα πλακα με τον Αβδαλα του Περιστερίου.
Διαβασα οτι ειναι δανεικος από τoν βαζελο και ηδη παρακολουθειται από τo NBA.
Γιώργη κανε την υπέρβαση και παρ τον. Το δικό μας προτζεκτ ειναι πιο πειστικο από του βαζελου.
Διαβασα οτι ειναι δανεικος από τoν βαζελο και ηδη παρακολουθειται από τo NBA.
Γιώργη κανε την υπέρβαση και παρ τον. Το δικό μας προτζεκτ ειναι πιο πειστικο από του βαζελου.
- Μπαρκαρούτσος
Ας πάει το παιδί στις ΗΠΑ, για εκεί είναι.
Αν θέλει ο Γιώργης, ας τα δώσει για τα χρέη. Ή στον ΑΣ για κανένα ρετούς (αφού αγαπούν τόσο πολύ τον Κατσαρή) στο γήπεδο...
Αν θέλει ο Γιώργης, ας τα δώσει για τα χρέη. Ή στον ΑΣ για κανένα ρετούς (αφού αγαπούν τόσο πολύ τον Κατσαρή) στο γήπεδο...
renegade έγραψε:Φέτος δεν πειράζεις τίποτα από την ομάδα... αλλά για του χρόνου θα ήθελα οπωσδήποτε παραμονή του κατσίβελη
Συμφωνώ σε όλα πλην Σαλούστρου.
Στους ψηλούς θα έβαζα στη συζήτηση και τους Χουγκάζ και Καραγιαννίδη (κυρίως τον πρώτο).
- KalamarGiannis
στη φετινή ομάδα δε χαλάς τη χημεία, αλλά αν ήταν για μια αλλαγή, οπωσδήποτε τον Φόρεστερ...
με χαλάει που μου μοιάζει ψεύτικος, πολύ soft για τη θέση, χωρίς κορμί.
Έναν πιο σεντερίσιο παίκτη ήθελα, σκεφτόμουν τους προηγούμενους και θυμήθηκα ξανά (καλά ο Κονατέ δε χωράει στο γρήγορο μπάσκετ) εκείνον τον κωλοπαιδο-Μορέιρα, όπως επίσης κι έναν 2.07 Τζέφερσον που είχε αξιοπρεπή παρουσία στο τέλος μιας χρονιάς αλλά μέσα στα γενικά χάλια τον περάσαμε στο ντούκου...
και πως θα κούμπωνε ο Ρένφρο να τρέχει το γήπεδο...ε!;
Τι λέτε, την κάνατε την αλλαγή;
Έναν πιο σεντερίσιο παίκτη ήθελα, σκεφτόμουν τους προηγούμενους και θυμήθηκα ξανά (καλά ο Κονατέ δε χωράει στο γρήγορο μπάσκετ) εκείνον τον κωλοπαιδο-Μορέιρα, όπως επίσης κι έναν 2.07 Τζέφερσον που είχε αξιοπρεπή παρουσία στο τέλος μιας χρονιάς αλλά μέσα στα γενικά χάλια τον περάσαμε στο ντούκου...
-
KalamarGiannis έγραψε:στη φετινή ομάδα δε χαλάς τη χημεία, αλλά αν ήταν για μια αλλαγή, οπωσδήποτε τον Φόρεστερ...
Και οι 7,5 πόντοι με τα 5 ριμπάουντ του Φόρεστερ μια χαρά είναι. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν οτι μερικά παιχνίδια τα πήραμε φέτος χάρις στο πολύ καλό ποσοστό στις βολές και ο Ρένφρο θα χε 2/10. Ο Johndre Jeferson τα τελευταία 3 χρόνια δεν πρέπει να παίζει σε υψηλό επίπεδο.
- kataramenos5
Αλλαγη με τιποτα αλλα μια προσθηκη? Με 9 παιζουμε.
Εκτος κι αν ο τρελαρας καταφερει να κανει και τον Αλεξ...Θαναση.
Για Ρενφρο δε μπορω να μαι αντικειμενικος.Και 13ο θα τον ηθελα.
Εκτος κι αν ο τρελαρας καταφερει να κανει και τον Αλεξ...Θαναση.
Για Ρενφρο δε μπορω να μαι αντικειμενικος.Και 13ο θα τον ηθελα.
Εγώ όχι. Είναι η πρώτη φορά που όλες μας οι επιλογές έχουν αποδειχθεί καλές. Δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε αυτό. Για το καλοκαίρι εύχομαι οι περισσότεροι ξένοι να παραμείνουν στην ομάδα, άντε να κάνουμε 1-2 αλλαγές το πολύ και συγχρόνως να ενισχυθούμε με 3-4 καλούς έλληνες. Με απαραίτητο στοιχείο βέβαια την παραμονή του Ιταλού.KalamarGiannis έγραψε:στη φετινή ομάδα δε χαλάς τη χημεία, αλλά αν ήταν για μια αλλαγή, οπωσδήποτε τον Φόρεστερ...
- kataramenos5
Περι χημειας να πω κατι που ειδα το καλοκαιρι σ εκεινο το φιλικο με την μπυραρια απ τα Σκοπια(?).Ειχα την εντυπωση οτι το γραψα καπου αλλα δε το βρηκα πουθενα.KalamarGiannis έγραψε:στη φετινή ομάδα δε χαλάς τη χημεία, ;
Βαζει καποιος παικτης μας καλαθι κι ο προφεσορας ριχνει μια ματια στο παγκο μας που δεν αντεδρασε και ζηταει επιτακτικα απ ολους "σηκωθειτε και χειροκροτηστε " .Εκτοτε σε καθε προσπαθεια μονο πυρσο δεν αναβουνε.Ολα εχουν τη σημασια τους.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Ειχα πεθανει απο τη ζεστη στα ψηλα και κατεβηκα ακριβως πισω απ τον παγκο στα 5 μετρα .Γι αυτο το προσεξα
Χημεια σε αγέλη (όπως μου λεγε κάποτε ένας προπονητης τον οποιο πιθανά να έχουμε αντίπαλο του χρονου) 6 Αμερικανών. Που πληρώνονται ένα ταληρο το μήνα, και παίζανε σε Ρουμανίας, Γερμανίας κλπ.
ΤΡΟΜΕΡΟ.
ΤΡΟΜΕΡΟ.
- Μπαρκαρούτσος
Η καθιερωμένη φωτογραφία των 5 Αμερικανών (συνήθως τρυπώνει και ο Άλεξ
) μετά από κάθε αγώνα, έχει τη σημασία της!