Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Kxenewmenos4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

Μετα απο την νεα ανακοινωση τους ειναι ξεκαθαρος ο στοχος τους. Επιθετικη πολιτικη χωρις να εχουν αντιπαλο. Ή καθονται τα μιλανε οι 2 προεδροι και ληγει ή μια ζωη θα μας κυνηγανε ενω εμεις θα γινομαστε σοφοτεροι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο τροβαδούρος είναι απελπιστικά ασοβαρος.
Βλέπει κάμερα ή μικρόφωνο και κάνει σαν τη χήρα στο κρεβάτι.
Πού να βγάλεις άκρη;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ δεν έχω απαίτηση από τον Ιβάν να μπει σε οποιοδήποτε διάλογο με το κάθε λογής παρατράγουδο

Ως προσωπικό γενικό κανόνα έχω, ότι δεν μπαίνεις σε διάλογο με άτομα / οργανισμούς / νοοτροπίες που δεν έχουν μπέσα - ηθικό αξιακό κώδικα και θα σου τη φέρουν

Από τον Ιβάν είχα - έχω μόνο μία απαίτηση, εν προκειμένω
Να έχει προστατευμένη την αποστολή
Δηλαδή το αυτονόητο

Όπως έχω ξαναναφέρει, θεωρώ ότι χρειάζεται ειδικό security team με body cams, που θα είναι εκπαιδευμένο σε τέτοιες περιπτώσεις, να καταγράψει αφενός τα πάντα, αλλά και να μην αφήσει την ομάδα να εκτεθεί ή να βρεθεί σε κίνδυνο να εκτεθεί από σκηνικά - στησίματα των απέναντι φιλάθλων, οπαδών, παραγοντικών, εξωαγωνιστικών και ούτω καθεξής

Σίγουρα λείπει ο γίγαντας Ποικιλίδης
Αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο να χωνέψω - αποδεχτώ, ότι ολόκληρος οργανισμός ΠΑΟΚ, τόσα χρόνια, δεν έχει καταφέρει να βρει έναν αντικαταστάτη του αείμνηστου, που θα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας την αποστολή και να κάνει αυτό που χρειάζεται
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Special 4 έγραψε:Εγώ δεν έχω απαίτηση από τον Ιβάν να μπει σε οποιοδήποτε διάλογο με το κάθε λογής παρατράγουδο

Ως προσωπικό γενικό κανόνα έχω, ότι δεν μπαίνεις σε διάλογο με άτομα / οργανισμούς / νοοτροπίες που δεν έχουν μπέσα - ηθικό αξιακό κώδικα και θα σου τη φέρουν

Από τον Ιβάν είχα - έχω μόνο μία απαίτηση, εν προκειμένω
Να έχει προστατευμένη την αποστολή
Δηλαδή το αυτονόητο

Όπως έχω ξαναναφέρει, θεωρώ ότι χρειάζεται ειδικό security team με body cams, που θα είναι εκπαιδευμένο σε τέτοιες περιπτώσεις, να καταγράψει αφενός τα πάντα, αλλά και να μην αφήσει την ομάδα να εκτεθεί ή να βρεθεί σε κίνδυνο να εκτεθεί από σκηνικά - στησίματα των απέναντι φιλάθλων, οπαδών, παραγοντικών, εξωαγωνιστικών και ούτω καθεξής

Σίγουρα λείπει ο γίγαντας Ποικιλίδης
Αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο να χωνέψω - αποδεχτώ, ότι ολόκληρος οργανισμός ΠΑΟΚ, τόσα χρόνια, δεν έχει καταφέρει να βρει έναν αντικαταστάτη του αείμνηστου, που θα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας την αποστολή και να κάνει αυτό που χρειάζεται
Τελευταία δεν βλέπω ούτε τον Κύκλωπα αλλά εδώ και καιρό έφυγε και ο Αττίλας ,γενικά πρέπει να ξανά γυρίσουν κάποια ΠΑΟΚτσακια μην λέω ονόματα, που ακόμα πάνε γήπεδο βλέπουν ΠΑΟΚ αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τους δίνει δουλειά. Εδώ κι άλλος που δηλώνε ΠΑΟΚ αλλά δουλευε μπραβιλικια κατέληξε στον Άρη. Πλέον δεν είναι ούτε εκεί λύσεις υπάρχουν πολλές, αυτά τα λεφτά δεν πρέπει να τα λυπονται καθόλου. Με 2 3 τέτοιους θα είχε λυθεί το θέμα σε 2 λεπτά. Ενώ κάποιος αποφάσισε να μην πάνε μαζί και τα 2 παιδιά που δηλώνονται φροντίστες
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

για να δω, θα σε ενεργοποιήσει αυτή η κατραπακιά ή θα συνεχιστεί η σκακιέρα από απόσταση?

ο ΠΑΟΚ παραμένει ανοχύρωτος και έρμαιο στις ορέξεις των παιδοβούβαλων της χώρας
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

πιανει σημα το σκαιπ στο αγροκτημα,ιδου η απορία?
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Θα ερθει να βγάλει καμια χαμογελαστη φωτο με Ραζβαν,θα δούμε τίτλους τύπου "συσπείρωση",θα ξαναφύγει Ροστοφ και ολα καλα
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Οταν λέμε ύπνος, ΥΠΝΟΣ όμως.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Γίναμε σοφότεροι.
Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το σκακι παει συννεφο
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι διοικητικά είμαστε τα μεγαλύτερα κορόιδα στον ποδοσφαιρικό πλανητη και θα τους αλλάξεις όλους . Μέχρι τότε οι παρασκηνιακές και μεταγραφικές σφαλιάρες θα σκάνε η μια μετά την άλλη άλλη.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μας άφησες απροστάτευτους πρόεδρε.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Το σκακι παει συννεφο
το ταβλι παει συννεφο ,με κουνημα ζαριων για ωρες.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aπορώ πραγματικά πώς ο Πρόεδρος μας με τις τόσες επιχειρήσεις, δεν διασφαλίζει την επένδυσή του με σοβαρό νομικό τμήμα, αλλά δεν έχει κ άτομο στην ΠΑΕ για τις ανακοινώσεις
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πρόεδρε, η ομάδα είναι απροστάτευτη κόντρα στην μαφία του λεκανοπεδίου. Άλλαξε πολιτική χθες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”