Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
marsantos

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από marsantos »

Miles επειδή κι εγώ βλέπω κάτι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ή ποιοι είναι γιατί το πλανο είναι μακρινό οποτε δεν το συμπεριλαμβανω σε όσα γράφω, να σε ρωτήσω κάτι; Εννοείς ότι και ο γιος και κάποιος από τη μεριά μας βαράνε;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έτσι φαίνεται, ότι ορμάνε και οι δυο, με τους μπάτσους εννοείται στη μέση, και ο γιος ύστερα τρέχει πίσω στην τζαμαρία που υπάρχει αριστερά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ακριβώς συζητάμε ρε παιδια; Απλά νιώθουμε άβολα και προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα. Η ευθύνη στο συγκεκριμένο βαραίνει κατά 99% τη δική μας πλευρά. Η αντίδραση μας είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. Αλίμονο αν επαγγελματίες του αθλητισμού αντιδρούσα με αυτο τον τρόπο κάθε φορά που ένας βλακας σε ένα πάρκινγκ, σε μια εξεδρα,πισω από έναν πάγκο εκανε χαζομάρες. Θέλετε να συζητήσουμε για το τι έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις όπου οι πρωταγωνιστές ανήκαν αλλου μαζί σας. Θέλετε να αναφερθούμε στο πειθαρχικό αν και για μένα είναι δευτερευουσης σημασίας μαζί σας. Όχι όμως για το Θεό μην ψάχνουμε δικαιολογιες. Όπως έγραψε και ο Γιάννης ο Ιβαν επρεπε να ρίξει καμπάνες από τη πρώτη στιγμή.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εγώ δεν δικαιολογώ τίποτα, γιατί έκραξα με το που βγήκε το πρώτο βίντεο. Το έγραψα γι' αυτούς που κάνουν πως δεν βλέπουν.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Φιλε τζος εχει ποσο καιρο το μονο που γραφεις ειναι τροφη για να λενε «να και οι ΠΑΟΚτσηδες τα λενε» φτανει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οριστε; Σε παρακαλώ που έχω και καιρό...Μετρημενα ποστ τα πρωτα στο θεμα σημερα και σίγουρα δεν θα ζητήσω την άδεια σου...Αν διαφωνεις σε κάτι που λέω ευχαρίστως να το ακούσω. Νουθεσιες όχι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανώς η κίνηση είναι αντιεπαγγελματικη. 100%.
Το έγραψα και το πρωί.
Μιλάμε για αθλητές και παράγοντες που σε κάθε γήπεδο ακούν για την μαμά που τους γέννησε μέχρι τα ιερά και όσια τους. Θα έπρεπε να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.
Από εκεί και πέρα εγώ σαν ΠΑΟΚτσης αυτό που ζητώ είναι να τιμωρηθουμε όπως ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ αντρικια και παντελονατα βάση των πραγματικών γεγονότων και όχι βάση φαντασιωσεων που ακούγονταν τόσες μέρες και επιχειρούσαν να τυλίξουν την ομάδα σε μια κόλλα χαρτί.
Ούτε τραυματισμός "παιδιού" υπάρχει, ούτε βιαιοπραγία από τον Ραζβαν.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Δε νομίζω joshua ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα προσπαθούν να δικαιολογησουν τα αδικαιολόγητα, αλλά να θέσουν τα γεγονότα σε σωστή διάσταση.
Εννοείται τεράστια ευθύνη όλων που κατέβηκαν και πρέπει να τιμωρηθούν, αλλά για περιστατικά που έγιναν κι όχι για όσα φαντάζονται ή εφευρισκουν οι από κάτω.
Πχ. Όσες φορές κι αν είδα το βίντεο συγγνώμη αλλά πιάσιμο λαιμού από Ρασβαν δε φαίνεται σε καμία περίπτωση.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Τα περι αδειας αστοχα γιατι μοναχα προτροπη κανω

Δικαιωμα σου να κανεις πως δεν καταλαβαινεις

Το αν διαφωνω η οχι δεν εχει καμια σχεση, ειναι πολυ απλο το ζητημα που θιγω εδω και μερες απο τα ποστ του Immemoric αλλα και πιο παλια.

Αν μου βρειτε ποστ στα αλλα φορουμ να λεει αδικαιολογητο και αντιεπαγγελματικο το ξεσπασμα του Ψινακη περσι πασο

Απλα φτανει με τον ΠΑΟΚτση να γυρναει μαγουλο και να ζηταει συγχωροχαρτια
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να τιμωρηθούν εσωτερικά όσοι είναι να τιμωρηθούν, γιατί δίνουν πάτημα, όπως θα συνέβαινε με μια χαζή κόκκινη κάρτα πχ. Εγώ από εκεί και πέρα δεν ντρέπομαι για κανέναν. Όσες φορές πήγα πιτσιρικάς στην τούμπα να βρίσω την αντίπαλη αποστολή με σταμάτησαν στα 500 μέτρα. Τώρα γιατί υπήρχαν οπαδοί της κούλας και προκαλούσαν επι πόση ώρα την αποστολή με την αστυνομία δίπλα αδυνατώ να το καταλάβω και αποδεχτώ.
marsantos

Δεν νομίζω πως καποιος δικαιολογεί ότι έγινε ούτε νομίζω πως άρεσε σε κάποιον. Και εννοείται ο Ιβάν και εσωτερικά η ομάδα ας κάνει ότι χρειάζεται.
Από εκεί και μετά όμως έχουμε μια άλλη κουβέντα.
Το να γίνεται προσπάθεια να διαλυθεί μια ποδοσφαιρική ομάδα με υπόγειες κινήσεις είναι κάτι που επίσης δεν δικαιολογειται από τα γεγονότα.
Το ότι έγινε ένα αδικαιολογητο λάθος απο μεριας μας δε σημαίνει πως οι άλλοι μπορούν να αλωνίζουν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα όπου και πάλι φανερώνει την επικοινωνιακη μας γύμνια αν και εγω θα αντιδρούσα προληπτικά για αρχή και μετά θα περνούσα στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Τι ακριβώς συζητάμε ρε παιδια; Απλά νιώθουμε άβολα και προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα. Η ευθύνη στο συγκεκριμένο βαραίνει κατά 99% τη δική μας πλευρά. Η αντίδραση μας είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. Αλίμονο αν επαγγελματίες του αθλητισμού αντιδρούσα με αυτο τον τρόπο κάθε φορά που ένας βλακας σε ένα πάρκινγκ, σε μια εξεδρα,πισω από έναν πάγκο εκανε χαζομάρες. Θέλετε να συζητήσουμε για το τι έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις όπου οι πρωταγωνιστές ανήκαν αλλου μαζί σας. Θέλετε να αναφερθούμε στο πειθαρχικό αν και για μένα είναι δευτερευουσης σημασίας μαζί σας. Όχι όμως για το Θεό μην ψάχνουμε δικαιολογιες. Όπως έγραψε και ο Γιάννης ο Ιβαν επρεπε να ρίξει καμπάνες από τη πρώτη στιγμή.
Διαφωνω Τζοσουα, δεν βαραινει την δικη μας πλευρα. Αν δεν ειχε μπει ο βαρδος στα αποδυτηρια ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και αυτοι δεν ηταν εκει διπλα στο πουλμαν δε θα γινοταν τπτ. Τα ιδια και με Αλμειδα που ειναι 10 φορες πιο σοβαρο γεγονος γιατι εγινε εντος του γηπεδου, καμια δικαιολογια, θολωσε και επιασε αστυνομικο απο τον λαιμο. Ανθρωποι ειναι και αντεδρασαν. Ευθυνη της αστυνομιας τα επεισοδια που δεν προστατεψε ουτε τα αποδυτηρια ουτε το πουλμαν

ΥΓ: δε νιωθω καθολου αβολα. Ας ερθει η δικαιη τιμωρια για μας και τη διοργανωτρια ΠΑΕ και ας παμε παρακατω.
marsantos

joshua έγραψε:Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα όπου και πάλι φανερώνει την επικοινωνιακη μας γύμνια αν και εγω θα αντιδρούσα προληπτικά για αρχή και μετά θα περνούσα στην επίθεση.
Αν θυμάμαι καλά ζεις κι εσύ στην Αθήνα οπότε θα καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επικοινωνιακου ντυσίματος. Το καλύτερο επιτελείο να έχεις, άλλοι έχουν τα γενια και τα χτενια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στα αποδυτήρια δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και ευχαρίστως θα περίμενα από τη πλευρά μας να επιτεθεί και να απαιτησει ότι προβλέπεται. Στα του πάρκινγκ δεν βλέπω κάτι που να δικαιολογεί οποιαδήποτε αντίδραση. Βρέθηκαν 4 βλακες που έκαναν χαζομαρουλες πολύ πιο αθώες από αυτές που έχουμε δεχτεί και έχουμε πραξει στα γήπεδα. Σιγά την αστυνομική προστασία που απαιτούσε η κατάσταση... Όσον αφορά τον Αλμειδα η τιμωρία του ήταν απλά ΑΣΤΕΙΑ και δικαιολογημενα είχαμε εξαγριωθει όπως και όταν αθωωνοταν οι 2 της κουλας που συμμετείχαν στα σκηνικά της προηγούμενης επίσκεψης εκεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”