Κώδικας: Επιλογή όλων
shred -n 10 -fvz ./...

Κώδικας: Επιλογή όλων
shred -n 10 -fvz ./...
Άτιμος είμαιSpecial 4 έγραψε:Εσύ αγαπητέ μου Μπάρκα, μπορεί να μην είσαι πλέον mod, αλλά είσαι επίτιμος mod εν αποστρατεία, οπότε εξαιρείσαι από αυτό που έγραψα
Πιάνω το συγκεκριμένο ποστ και σκέφτομαι, μήπως αρχίσω και χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο κανόνα, αυτολεξεί, στα υποφορουμ της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή, πόσοι θα απομείνουν να γραφουν;VfB v2 έγραψε:Ο νουμερο 2. κανόνας στο φόρουμ λέει το εξής.giapas έγραψε: Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα
2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.
Θα τιμωριθεί λοιπόν ο τύπας ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ; Απευθύνομαι και στον μπλακ.
Ο Αποστόλης.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πιάνω το συγκεκριμένο ποστ και σκέφτομαι, μήπως αρχίσω και χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο κανόνα, αυτολεξεί, στα υποφορουμ της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή, πόσοι θα απομείνουν να γραφουν;VfB v2 έγραψε:Ο νουμερο 2. κανόνας στο φόρουμ λέει το εξής.giapas έγραψε: Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα
2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.
Το κίνητρο που έχει κάποιος όταν γράφει δεν νομίζεις οτι παίζει κάποιο ρόλο; Εγώ πχ ξέφυγα με τον Οζντοεφ στο τέρμα που δεχτήκαμε με τον Πανσεραικό γιατί στην συγκεκριμένη φάση διέκρινα από τον ποδοσφαιριστή μία προκλητική απάθεια και αδιαφορία για το καλό της ομάδας και παρασυρόμενος απο το γεγονός οτι τρώγαμε τέρμα σε κάθε παιχνίδι ξέφυγα. Οταν κατέβασα σφυγμούς φυσικά αναγνώρισα οτι ο Οζντοεφ επραξε το σωστό στην συγκεκριμένη φάση.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πιάνω το συγκεκριμένο ποστ και σκέφτομαι, μήπως αρχίσω και χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο κανόνα, αυτολεξεί, στα υποφορουμ της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή, πόσοι θα απομείνουν να γραφουν;VfB v2 έγραψε:Ο νουμερο 2. κανόνας στο φόρουμ λέει το εξής.giapas έγραψε: Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα
δεν το λες σωστά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
(Γέλασα με τον φίλο σου στο άλλα Μπουτάρης)
Πάντα το λέω είτε έτσι, είτε Μπαλαμουτάρης (δανεική ατάκα από Κώστα Κούση)!VfB v2 έγραψε:δεν το λες σωστά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
(Γέλασα με τον φίλο σου στο άλλα Μπουτάρης)
Κάποιες φορές πρέπει να αφήσεις την συζήτηση να κυλήσει ώστε να μπορέσεις να δεις την μεγάλη εικόνα. Ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση το αφήσαμε λίγο παραπάνω αποτι έπρεπε. Και επανέρχομαι στην πρώτη σκέψη μου με ένα παράδειγμα. Στο τοπικ του Σαματα πόσοι έπρεπε να έχουν φάει Μπαν και μάλιστα μεγάλης διάρκειας; Δεν θέλω απάντηση. Θέλω όσοι διαβάζουν να μπορέσουν να σκεφτούν και αντιπαραβάλλουν την δυσκολία που μπορεί να έχει κάποιος μοντ ή αντμιν να τιμωρήσει κάποιο μέλος.VfB v2 έγραψε:Το κίνητρο που έχει κάποιος όταν γράφει δεν νομίζεις οτι παίζει κάποιο ρόλο; Εγώ πχ ξέφυγα με τον Οζντοεφ στο τέρμα που δεχτήκαμε με τον Πανσεραικό γιατί στην συγκεκριμένη φάση διέκρινα από τον ποδοσφαιριστή μία προκλητική απάθεια και αδιαφορία για το καλό της ομάδας και παρασυρόμενος απο το γεγονός οτι τρώγαμε τέρμα σε κάθε παιχνίδι ξέφυγα. Οταν κατέβασα σφυγμούς φυσικά αναγνώρισα οτι ο Οζντοεφ επραξε το σωστό στην συγκεκριμένη φάση.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πιάνω το συγκεκριμένο ποστ και σκέφτομαι, μήπως αρχίσω και χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο κανόνα, αυτολεξεί, στα υποφορουμ της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή, πόσοι θα απομείνουν να γραφουν;VfB v2 έγραψε: Ο νουμερο 2. κανόνας στο φόρουμ λέει το εξής.
Ο άλλος μετά απο όσα έγραψε για ιβαν, για λουτσέσκου κλπ. τι κίνητρο πιστεύεις πως είχε; Η να σου κάνω μια άλλη ερώτηση, ρητορική. Πόσοι πιστεύεις ότι θα έτρωγαν μπαν εδω μέσα εαν την ημέρα της απόφασης γινοταν γνωστό μια τιμωρία σκάνδαλο και ξεκίνησουσε ο συγκεκριμένος να κάνει τον "ανοιχτόμυαλο" και να πετάει τις "αντικειμενικές" του αρλούμπες?
Δεν καταλαβένω γιατί πρέπει να φτάνει το θέμα στο αμήν σε τέτοιες περιπτώσεις. Το οτι είχε 2ο λογαριασμό απο το 2010 και στον πρώτο 2χιλ δημοσιεύσεις δεν μου λέει κάτι. Και εγώ έχω ενα φιλαράκι Παοκτσάκι εδώ στην γερμανία που ειναι εγγεγραμένος στο αλαμπουτάρης εδώ και εξι χρόνια και γουστάρει να πηγένει εκεί και να γράφει διακριτικά τις μαλακίες του οταν του καπνίσει.