P.A.O.K. B.C. Store
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Re: P.A.O.K. B.C. Store
100%
Και τα αμερικανάκια που θα την πουλήσουν για 5000$ στο ebay σε καμιά δεκαετία, εκεί να δεις κέρδος που θα βγάλουν...
Και τα αμερικανάκια που θα την πουλήσουν για 5000$ στο ebay σε καμιά δεκαετία, εκεί να δεις κέρδος που θα βγάλουν...

- KalamarGiannis
είναι σίγουρο αυτό ; να επενδύσουμε κι εμείς...
έχω και μια Γκαγκαλούδης, πόσο να πιάνει; αφόρετη είναι
ΥΓ τι λέει το σδνα για νέα εντυπωσιακά τι-σερτς στο τέλος της βδομάδας ; ξέρουμε κάτι;
έχω και μια Γκαγκαλούδης, πόσο να πιάνει; αφόρετη είναι
ΥΓ τι λέει το σδνα για νέα εντυπωσιακά τι-σερτς στο τέλος της βδομάδας ; ξέρουμε κάτι;
- Maurice_Escargot
Καλο ακουγεται και το t-shirt, αλλα οπως και το αναμνηστικο του κορατς προσφατα πιθανολογω θα εχει το λογκο της Winmasters μπροστα...
- Μπαρκαρούτσος
Συνεχίζοντας μία παράδοση ετών, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco έχει τον δικό της χώρο στις εγκαταστάσεις της 88ης ΔΕΘ, με το PAOK bc Store - PAOK Sports Arena που λειτουργεί στον υπαίθριο χώρο του περιπτέρου 8, με τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μπάσκετ.
Το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στη ΔΕΘ και στο PAOK BC Store αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
#PAOK

Το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στη ΔΕΘ και στο PAOK BC Store αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
#PAOK

- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- KalamarGiannis
Στο φιλικό ο "κοτσίδας" ο Σ. έλεγε στη μπουτίκ ότι περιμένουν σε κάνα δεκαήμερο τα καινούρια κομμάτια... Φαίνεται για την έκθεση δεν τα χουμε ακόμα...
Πόρτερ για πάντα επίκαιρος!
Πόρτερ για πάντα επίκαιρος!
- Μπαρκαρούτσος
Ακόμα δεν είναι διαθέσιμες οι νέες φανέλες...
Μήπως κάποιος ΣΦ βρήκε τις ρίγες αρκετά λεπτές για ΠΑΟΚ;
Πάντως, τα έξοδα αποστολής για εξωτερικό έπεσαν στα 15€. Nice.
Μήπως κάποιος ΣΦ βρήκε τις ρίγες αρκετά λεπτές για ΠΑΟΚ;
Πάντως, τα έξοδα αποστολής για εξωτερικό έπεσαν στα 15€. Nice.
- Μπαρκαρούτσος
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έγινε restock στη μπουτίκ, οπότε την Κυριακή περάστε μια βόλτα για κανένα δωράκι σε οικογένεια, φίλους ή στον εαυτό σας!
- Maurice_Escargot
Ισχυει, χθες ηρθαν κομματια και μεγεθη.
Μου αρεσε η μπουτικ, πηρα χθες ενα vintage κασκολ & t-shirt, ενω να πουμε του λογου το αληθες, υπαρχουν παιδικες φανελες ΚΑΙ σορτσακια σε πολλα μεγεθη. Ενω περυσι εψαχνα σαν χαζος στην μπουτικ του ποδοσφαιρου...
Μου αρεσε η μπουτικ, πηρα χθες ενα vintage κασκολ & t-shirt, ενω να πουμε του λογου το αληθες, υπαρχουν παιδικες φανελες ΚΑΙ σορτσακια σε πολλα μεγεθη. Ενω περυσι εψαχνα σαν χαζος στην μπουτικ του ποδοσφαιρου...
- Μπαρκαρούτσος
Είδες μήπως κανένα σκουφί;; Είναι ένα συγκεκριμένο που ψάχνω, στο site λέει ότι είναι διαθέσιμο, αλλά τον Οκτώβρη και χθες που τον έψαξα, με είπε ο Σήφης ότι δεν υπάρχει στη μπουτίκ! 

- Maurice_Escargot
- Μπαρκαρούτσος
μπαρκα ειμαστε σιγουροι οτι δουλευουμε το eshop γιατι δεν θα κατεβω τωρα στα κοντα παλατι και θελω να βοηθησω την ομαδα αλλα και να παρω και κατι για μενα και κατι για καποιους δικους?
ειχα παρει επι κοβιντ κατι απο το eshop δυστηχως δεν εβγαλα ακρη,ισως και να μην το δουλευαν τοτε και συνεννοηθήκα μεσω σοσιαλ της καε ,επειδη ανέφερες οτι μιλας και με σηφη ,δεν ρωτας αν σιγουρα δουλευουμε το eshop ,μην μπαινω τζαμπα στην διαδικασια αφου δεν ειναι μονο για μενα.
δεν με πειραζει μιας και ανεφερες οτι ανανεωθηκε η μπουτικ(δεν υπαρχουν και πολλα στο eshop) με νεα πραγματα εχω σταμπαρει τα διαθεσιμα,πιο πολυ για να βοηθησω οικονομικα θελω αλλα και για να μεινει και κατι, καμια μπλουζιτσα κτλπ,πηρα εισιτήριο σε 1-2 χωρις να εχω την δυνατοτητα να μπορω να ερθω, αλλα τωρα λεω να παρω τπτ απο την μπουτικ και αν μπορεσω την ανοιξη στους τελικους και στον τελικο του γιουροπ καπ θα κατεβω
αν μπορεις και ξερεις κανε μου μια εξηυπηρετηση αδερφε.
ειχα παρει επι κοβιντ κατι απο το eshop δυστηχως δεν εβγαλα ακρη,ισως και να μην το δουλευαν τοτε και συνεννοηθήκα μεσω σοσιαλ της καε ,επειδη ανέφερες οτι μιλας και με σηφη ,δεν ρωτας αν σιγουρα δουλευουμε το eshop ,μην μπαινω τζαμπα στην διαδικασια αφου δεν ειναι μονο για μενα.
δεν με πειραζει μιας και ανεφερες οτι ανανεωθηκε η μπουτικ(δεν υπαρχουν και πολλα στο eshop) με νεα πραγματα εχω σταμπαρει τα διαθεσιμα,πιο πολυ για να βοηθησω οικονομικα θελω αλλα και για να μεινει και κατι, καμια μπλουζιτσα κτλπ,πηρα εισιτήριο σε 1-2 χωρις να εχω την δυνατοτητα να μπορω να ερθω, αλλα τωρα λεω να παρω τπτ απο την μπουτικ και αν μπορεσω την ανοιξη στους τελικους και στον τελικο του γιουροπ καπ θα κατεβω

αν μπορεις και ξερεις κανε μου μια εξηυπηρετηση αδερφε.