Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
-
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Ε νομίζω και αν γίνει αλλαγή ακραίου με γνώμονα αυτο πρέπει να γίνει.Νίκη σε ντέρμπι,διεκδίκηση κυπέλλου(που προϋποθέτει νίκες με αντιπάλους όπως ολυμπιακό και παναθηναϊκό) και μια ιστορική πρόκριση στους 4 ευρωπαίκής διοργάνωσης.Όχι για να κάνουμε σερί με ΟΦΗ και Φοίνικα. Άμα αυτά δεν υφίστανται σαν στόχοι τότε μένουμε ως έχουμε για να μην πω οτι και η προσθήκη Κόλεφ αποτελεί ελαφρώς πολυτέλεια.
Ο Μιλενκόσκι εμμέσως το είπε χθες ότι είναι μεγάλη υπόθεση ότι βρέθηκε ένας τέτοιος παίκτης στο ρόστερ.
Και εγώ δε νομίζω ότι θα μείνουμε μόνο σε αυτές τις κινήσεις. Είναι φανερό ότι για την ακόμα μεγαλύτερη άνοδο της ομάδας θέλεις έναν καλό ακραίο στην επίθεση και στο σερβίς.
Γιατί οι ομάδες με τις οποίες θα παίξεις (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μίλωνας και Σπορ Τοτο) είναι ομάδες που πρέπει επιθετικά να κάνεις ζημιές από τους ακραίους αλλά και να πιέζεις στο σερβίς. Τώρα ο ΠΑΟΚ στους ακραίους εξαρτάται από τη διάρκεια του Λιαφτοφ, που δεν την έχει. Και δεν είναι αγωνιστική διάρκεια, αλλά δεν έχει αντοχές. Και σε παιχνίδια με μεγάλη διάρκεια ή απαιτητικά φαίνεται ότι κουράζεται και χάνει το μυαλό του.
Με ενδεχόμενη παραμονή του θα είσαι μια χαρά για να φτάσεις στην 4η θέση και μετά να πρέπει να κάνεις μεγάλη υπέρβαση στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Μια πιο ποιοτική λύση θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες να διεκδικήσεις περισσότερα.
Kαι επίσης πέρα ότι θέλεις έναν ακραίο να τελειώνει γρήγορα τις επιθέσεις μιας και με την παρουσία του Κόλεφ ο κεντρικός δε θα πηγαίνει συχνά στα άκρα για μπλοκ, θέλεις να έχει μια υποφερτή υποδοχή. Κάτι που ο Αλεξάνταρ δεν την έχει. Και όταν βρίσκεται στην πίσω ζώνη είναι πάντα στόχος για το αντίπαλο σερβίς.
Και εγώ δε νομίζω ότι θα μείνουμε μόνο σε αυτές τις κινήσεις. Είναι φανερό ότι για την ακόμα μεγαλύτερη άνοδο της ομάδας θέλεις έναν καλό ακραίο στην επίθεση και στο σερβίς.
Γιατί οι ομάδες με τις οποίες θα παίξεις (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μίλωνας και Σπορ Τοτο) είναι ομάδες που πρέπει επιθετικά να κάνεις ζημιές από τους ακραίους αλλά και να πιέζεις στο σερβίς. Τώρα ο ΠΑΟΚ στους ακραίους εξαρτάται από τη διάρκεια του Λιαφτοφ, που δεν την έχει. Και δεν είναι αγωνιστική διάρκεια, αλλά δεν έχει αντοχές. Και σε παιχνίδια με μεγάλη διάρκεια ή απαιτητικά φαίνεται ότι κουράζεται και χάνει το μυαλό του.
Με ενδεχόμενη παραμονή του θα είσαι μια χαρά για να φτάσεις στην 4η θέση και μετά να πρέπει να κάνεις μεγάλη υπέρβαση στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Μια πιο ποιοτική λύση θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες να διεκδικήσεις περισσότερα.
Kαι επίσης πέρα ότι θέλεις έναν ακραίο να τελειώνει γρήγορα τις επιθέσεις μιας και με την παρουσία του Κόλεφ ο κεντρικός δε θα πηγαίνει συχνά στα άκρα για μπλοκ, θέλεις να έχει μια υποφερτή υποδοχή. Κάτι που ο Αλεξάνταρ δεν την έχει. Και όταν βρίσκεται στην πίσω ζώνη είναι πάντα στόχος για το αντίπαλο σερβίς.
MVP της νίκης του ΠΑΟΚ επί του ΑΟΠ Κηφισιάς με 1-3, αναδείχθηκε ο Βούλγαρος κεντρικός του Δικεφάλου, Νικολάι Κόλεφ.
Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός με 16 πόντους, οι οποίοι προήλθαν από 14/15 επιθέσεις και 2 μπλοκ, συνέβαλλε τα μέγιστα σ' ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο του πρωταθλήματος.

Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός με 16 πόντους, οι οποίοι προήλθαν από 14/15 επιθέσεις και 2 μπλοκ, συνέβαλλε τα μέγιστα σ' ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο του πρωταθλήματος.

-
Το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Βουκ Ιβάνκοβιτς.
Εύχεται στον αθλητή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Εύχεται στον αθλητή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Το εχω πει απο τις 28/11 στο τοπικ του λιγκ καπ.Maezono Masakiyo έγραψε:Σε άλλα νέα ο Κόλεφ στέλνει Μπάση στον ΟΦΗ;

-
Πιστεύω ότι είσαι και επισήμως ο διάδοχος του Αver4 αξιότιμε Cylon.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τρί 24 Δεκ 2024, 22:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- PaokPatraG4
Χρόνια πολλά καλές γιορτές σε όλους....Είχα καιρό να γράψω στο αγαπημένο μου τοπικ και απλά θα ήθελα να συμφωνήσω με τον Κουβανό εάν όντως έχει ακουστεί κάπου για ακραίο το όνομα του Ροζαλιν Πεντσεφ χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση είναι πιστεύω εάν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών θα μας βοηθήσει πάρα πολύ επιθετικά....Τον θυμάμαι σε κάποια παιχνίδια με την εθνική του ομάδα μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση....Μακάρι να ερχόταν θα ήταν αρκετά καλή αναβάθμιση μαζί με τον έτερο Βούλγαρο....Κ πάλι καλές γιορτές με υγεία σε όλους.....
- Homo Sapiens
Εαν εχει ακουστεί για Rozalin Penchev , ειναι πολυ καλη περιπτωση παιχτη, δεν γνωριζω σε τι κατασταση βρισκεται αυτην την στιγμη και ποσο παιζει στην Neftochimik Burgas...εαν ειναι καλα ειναι αναβαθμιση σε σκεση με τον σκοπιανο,,οπως καλή περιπτωση ειναι και ο αδερφος του Nikolay Penchev ...κακα τα ψεματα εαν θελουμε κατι παραπονο, χρειαζοματε τετοιους παιχτες..μακαρι να ισχυει αδερφια...

Το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Αχιλλέα Μπάση.

-
Κανένα νέο για το αν θα υπάρξει απόκτηση ακραίου η θα συνεχίσουμε με Λιάφτοφ;
Εάν δεν υπάρξει κάτι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου, τότε θα πάμε ως έχουμε.
Χρόνια πολλά σε όλους!!! Καλές γιορτές να έχετε! Υγεία, ευτυχία και ό,τι καλύτερο για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.
Τώρα του απένειμες τον τίτλο; Τον έχει ήδη πάρει σπίτι του!Maezono Masakiyo έγραψε:Πιστεύω ότι είσαι και επισήμως ο διάδοχος του Αver4 αξιότιμε Cylon.