Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

@VFB αδερφέ φαν φακτ τόσο καιρό σ σπάω τα αα και διαφωνώ σε ότι λες γιατί νόμιζα ότι είσαι χάρτινος . :D
Σορυ
Είχες πει ότι ο Βιντα εκανε τα κερατάκια πανηγυρισμό γιατί πρώτος το έκανε ο Σβαμπ και επειδή το είχα διαβάσει μόνο από χάρτινους , σου την λέω από εκείνη την μέρα όντας τελείως προκατειλημμένος γιατί νόμιζα είσαι αλλόθρησκος ( μέχρι και για την σλαβια Πράγας έχουμε ψιλό μαλώσει )
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giapas έγραψε:Ρε τεο μέρες που είναι δε μπορούν οι μπλε να κάνουν τον αστυνόμο. Φάνηκε τι καπνό φουμαρει, τον αγνοείς και γλυτώνεις μια για πάντα.

Για μένα είναι σαν να μην υπάρχει, πάμε παρακατω.

Ρε συ γιαπα, το ειπε 1, τό ειπε 2, το είπε 3,εεε οκ κάπου φτάνει το "εμπεδώσαμε" αυτό που είπε.

Οκ τον αγνοείς, αλλά μέχρι πόσο.....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε σεις το παιδί είναι απλά ανοιχτομυαλο και όχι σαν εσάς την πνευματική πλεμπα.
Δεν φτάνει που προσπαθεί να σας βγάλει από τον μικρόκοσμο σας. Αχάριστοι Ε αχάριστοι
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πιστεύω ότι είναι Παοκτσης, αλλά όπως έχει ενοχές γιατί είναι λευκός straight άντρας και όλα τα βλέπει μονίμως από την απέναντι σκοπιά, ε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ.
Δεν θεωρώ ότι πρέπει να φάει μόνιμο.
Θεωρώ όμως, όταν βρουν τον χρόνο οι μοντς, ότι πρέπει να σβηστούν τα επίμαχα σχόλια και να φάει ένα κάποιο μπαν, προειδοποιητικό.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ είμαι κατά των αποκλεισμών, γενικώς και ειδικώς
Πρώτα, πρέπει κάποιος να βιώσει τον αποκλεισμό και μετά να δούμε αν θα του αρέσει να τον υποδεικνύει κιόλας

Όπως επίσης δεν μου αρέσει καθόλου να γίνονται υποδείξεις στους mods τι θα κάνουν
Ο mod του έριξε μια προειδοποίηση, πάνω στο πλαίσιο των κανονισμών
Ξέρει αυτός / αυτοί, τι θα κάνουν
Όποιος θέλει να κάνει υποδείξεις, ας αυτοπροταθεί για mod πρώτα, να έρθει στα παπούτσια του mod πρώτα

Εννοείται, δεν συμφωνώ με τίποτα από όσα έλεγε ο Ιμέμοριτς
Με τίποτα όμως..
Για μένα, έχει φάει όλη την προπαγάνδα του ΠΟΚ

Αλλά επίσης δεν θα ζητούσα με τίποτα τον αποκλεισμό του
Με κάλυψε η παρέμβαση του mod Blackgr4

Αυτά, αγαπητοί μου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Special 4 έγραψε:Πρώτα, πρέπει κάποιος να βιώσει τον αποκλεισμό και μετά να δούμε αν θα του αρέσει να τον υποδεικνύει κιόλας
Ο VfB έχει φάει μπαν, έχω φροντίσει γι'αυτό :mrgreen:
Special 4 έγραψε:Όποιος θέλει να κάνει υποδείξεις, ας αυτοπροταθεί για mod πρώτα, να έρθει στα παπούτσια του mod πρώτα
Άρα εγώ μπορώ! :lol:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εσύ αγαπητέ μου Μπάρκα, μπορεί να μην είσαι πλέον mod, αλλά είσαι επίτιμος mod εν αποστρατεία, οπότε εξαιρείσαι από αυτό που έγραψα :D
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Blackgr4 έγραψε:
Immemoric έγραψε:Παίρνεις απομονωμένα αποκόμματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Επειδή αμφισβητώ αυτά που θεωρούνται δεδομένα, είμαι αλλόθρησκος? Έχω φάει χρόνια στην Τούμπα στα πέτρινα χρόνια, αλλά και εκτός, τότε που τρώγαμε σφαλιάρες αβέρτα κατά συρροή. Έχω δει τον χειρότερο ΠΑΟΚ έβερ, να παλεύει να σωθεί. Έχω δει το χειρότερο σύστημα να μας γαμάει ξετσίπωτα και να νιώθεις την απελπισία του να μην μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Οπότε το πως βλέπω τα πράματα έχουν πολύ συγκεκριμένη διαμόρφωση. Όπως και η ακαδημαϊκή εκπαίδευση που μου έχει μάθει να ξεψαχνίζω και να αμφισβητώ πολλά από αυτά που θεωρώ δεδομένα.

Και μου την σπάει που έχει τόση τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν μπορείς καν να πας εκδρομή να δεις τον ΠΑΟΚ να παιζει στην Αθήνα με τους ΠΟΚ, με το σκουλήκι, κοκ. Και φυσικά δεν είναι ο ΠΑΟΚ υπαίτιος για αυτό που γίνεται. Αλλά συμμετέχουμε.

Αλλά σου το δίνω ότι έκατσες και έφαγες τόσο χρόνο να ξεψαχνίζεις και να κάνεις το κολλάζ σου.

Το γεγονός ότι είμαι πιο ανοιχτόμυαλος από εσένα δεν σημαίνει οτι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής. Ζεις στον μικρόκοσμό σου και νομίζεις ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται όπως εσύ. Αλλά έχει πολλά χρόνια που έχω πάψει να είμαι οπαδός και να μην αναμασάω ό,τι μου δίνουν. Δεν μένω πια Θεσσαλονίκη και δεν έχω πια το peer pressure να σκέφτομαι ή να εκφράζομαι όπως εσύ. Και να σε προλάβω ούτε Αθήνα ζω, αλλά στο εξωτερικό. Ακόμα κι αν αρρωσταίνω κάθε φορά που χάνουμε, προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Και τώρα που δεν μπορώ να πάω Τούμπα, κάθομαι και βλέπω όλα τα παιχνίδια. Τίποτα άλλο δεν βλέπω, ούτε τσάμπιονς λιγκ, ουτε γιούρο, τίποτα, μονο ΠΑΟΚ.

Τελοσπάντων, ήθελα να απαντήσω και στον Μπλακ, αλλά γάμησε το, δεν έχει καμία σημασία. Δεν θα ξαναγράψω μην ανησυχείς, συνεχίστε, κάντε ό,τι θέλετε.
Δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται δεδομένο. Υπάρχουν τα γεγονότα και οι θεωρίες.
Εσύ παίρνεις ορισμένες θεωρίες (πχ ο Ιβάν αγόρασε την Ξάνθη για να έχει επιρροή - πούτσες μπλε θα πω εγώ) και τις αναμασάς εδώ μέσα παρουσιάζοντας τες ως γεγονότα.

Θες να στο κάνω πενηνταράκια για να καταλάβεις πως ο μόνος που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις είσαι εσύ;
Μπαίνεις σε οπαδικό forum μιας ομάδας και λες πως πιστεύεις - θεωρείς πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας αγόρασε μια ομάδα μέσω τρίτης πλευράς για να έχει επιρροή, άρα όφελος.
Αποδείχθηκε τίποτα; Όχι. Είχε όφελος ο ΠΑΟΚ; Όχι.
Ε τι σκατά περιμένεις να ακούσεις; Μπράβο; Συγχαρητήρια για την εξυπνάδα;
Όλα τα υπόλοιπα περί Λουτσέσκου, πούλμαν και δηλώσεων, με μεγάλη προσπάθεια μπορώ να αντιληφθώ περίπου τι εννοείς.
Αυτά όμως για τον Σαββίδη και την Ξάνθη, είναι από τις μεγαλύτερες παπαριές που έχω διαβάσει.

Εντάξει ας είσαι εσύ ανοιχτόμυαλος, ας τρως αμάσητη κάθε παπαριά που σερβίρει ο κάθε αλλόθρησκος, δικαίωμα σου είναι άλλωστε, αλλά όπως έγραψα και στο πρώτο ποστ, κράτα όλες αυτές τις παπαριές μακριά από αυτό το forum.
Με την επόμενη έφυγες.
Μπλακ, δεν χρειάζεται να κάνεις τον μαγκα και να αποκαλείς παπαριές αυτά που λέω γιατί κι εγώ μπορώ εύκολα να αποκαλέσω παπαριές αυτά που λες εσύ ή οι άλλοι. Κι όπως ζήτησες ως μοντ, δεν την συνεχίζω την συζήτηση, σέβομαι αυτό που ζητήσατε. Αλλά εκφράσεις τύπου "μας τα κάνεις πενηνταράκια", "με την επόμενη έφυγες" κι άλλα τέτοια είναι περιττά. Ο μοντ είσαι, δεν είσαι ο μαγκας της γειτονιάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Παρ 27 Δεκ 2024, 23:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τίτλοι τέλους .
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Χαχα

Εντάξει γιάπας. Θα αυτοσβηστώ μόνος, δεν πειράζει. Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

giapas έγραψε:Τίτλοι τέλους .
Πως εξαφανίστηκε το "κουραδόμαγκας" για τον μπλακ όμως μετά απο αυτό που έγραψες ε; Δυο φορές επεξεργάστηκε το ποστ σε τριάντα δεύτερα. :lol:
tartape

Δημοσίευση από tartape »

VfB v2 έγραψε:
giapas έγραψε:Τίτλοι τέλους .
Πως εξαφανίστηκε το "κουραδόμαγκας" για τον μπλακ όμως μετά απο αυτό που έγραψες ε; Δυο φορές επεξεργάστηκε το ποστ σε τριάντα δεύτερα. :lol:
Εδώ είσαι εσύ? Έχω κι άλλα ποστ να ξεψαχνίσεις, μην χάνεις χρόνο.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

:lol:
tartape

Δημοσίευση από tartape »

Καταλάθος άνοιξα ένα παλιό προφιλ μου που δεν πόσταρα ποτέ. Μπανάρετε με κι από τα δυο να γλυτώσουμε όλοι. Δεν βρίσκω πως να αυτοδιαγραφώ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Γίνε αεχ αν θες κ ποκισταν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”