Blackgr4 έγραψε:Immemoric έγραψε:Παίρνεις απομονωμένα αποκόμματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Επειδή αμφισβητώ αυτά που θεωρούνται δεδομένα, είμαι αλλόθρησκος? Έχω φάει χρόνια στην Τούμπα στα πέτρινα χρόνια, αλλά και εκτός, τότε που τρώγαμε σφαλιάρες αβέρτα κατά συρροή. Έχω δει τον χειρότερο ΠΑΟΚ έβερ, να παλεύει να σωθεί. Έχω δει το χειρότερο σύστημα να μας γαμάει ξετσίπωτα και να νιώθεις την απελπισία του να μην μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Οπότε το πως βλέπω τα πράματα έχουν πολύ συγκεκριμένη διαμόρφωση. Όπως και η ακαδημαϊκή εκπαίδευση που μου έχει μάθει να ξεψαχνίζω και να αμφισβητώ πολλά από αυτά που θεωρώ δεδομένα.
Και μου την σπάει που έχει τόση τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν μπορείς καν να πας εκδρομή να δεις τον ΠΑΟΚ να παιζει στην Αθήνα με τους ΠΟΚ, με το σκουλήκι, κοκ. Και φυσικά δεν είναι ο ΠΑΟΚ υπαίτιος για αυτό που γίνεται. Αλλά συμμετέχουμε.
Αλλά σου το δίνω ότι έκατσες και έφαγες τόσο χρόνο να ξεψαχνίζεις και να κάνεις το κολλάζ σου.
Το γεγονός ότι είμαι πιο ανοιχτόμυαλος από εσένα δεν σημαίνει οτι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής. Ζεις στον μικρόκοσμό σου και νομίζεις ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται όπως εσύ. Αλλά έχει πολλά χρόνια που έχω πάψει να είμαι οπαδός και να μην αναμασάω ό,τι μου δίνουν. Δεν μένω πια Θεσσαλονίκη και δεν έχω πια το peer pressure να σκέφτομαι ή να εκφράζομαι όπως εσύ. Και να σε προλάβω ούτε Αθήνα ζω, αλλά στο εξωτερικό. Ακόμα κι αν αρρωσταίνω κάθε φορά που χάνουμε, προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Και τώρα που δεν μπορώ να πάω Τούμπα, κάθομαι και βλέπω όλα τα παιχνίδια. Τίποτα άλλο δεν βλέπω, ούτε τσάμπιονς λιγκ, ουτε γιούρο, τίποτα, μονο ΠΑΟΚ.
Τελοσπάντων, ήθελα να απαντήσω και στον Μπλακ, αλλά γάμησε το, δεν έχει καμία σημασία. Δεν θα ξαναγράψω μην ανησυχείς, συνεχίστε, κάντε ό,τι θέλετε.
Δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται δεδομένο. Υπάρχουν τα γεγονότα και οι θεωρίες.
Εσύ παίρνεις ορισμένες θεωρίες (πχ ο Ιβάν αγόρασε την Ξάνθη για να έχει επιρροή - πούτσες μπλε θα πω εγώ) και τις αναμασάς εδώ μέσα παρουσιάζοντας τες ως γεγονότα.
Θες να στο κάνω πενηνταράκια για να καταλάβεις πως ο μόνος που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις είσαι εσύ;
Μπαίνεις σε οπαδικό forum μιας ομάδας και λες πως πιστεύεις - θεωρείς πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας αγόρασε μια ομάδα μέσω τρίτης πλευράς για να έχει επιρροή, άρα όφελος.
Αποδείχθηκε τίποτα; Όχι. Είχε όφελος ο ΠΑΟΚ; Όχι.
Ε τι σκατά περιμένεις να ακούσεις; Μπράβο; Συγχαρητήρια για την εξυπνάδα;
Όλα τα υπόλοιπα περί Λουτσέσκου, πούλμαν και δηλώσεων, με μεγάλη προσπάθεια μπορώ να αντιληφθώ περίπου τι εννοείς.
Αυτά όμως για τον Σαββίδη και την Ξάνθη, είναι από τις μεγαλύτερες παπαριές που έχω διαβάσει.
Εντάξει ας είσαι εσύ ανοιχτόμυαλος, ας τρως αμάσητη κάθε παπαριά που σερβίρει ο κάθε αλλόθρησκος, δικαίωμα σου είναι άλλωστε, αλλά όπως έγραψα και στο πρώτο ποστ,
κράτα όλες αυτές τις παπαριές μακριά από αυτό το forum.
Με την επόμενη έφυγες.