Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
alexgarcia6

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Blackgr4 έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους.

Οι περισσότερες μ@λακίες γράφονται από εγγεγραμμένα και μάλιστα παλιά μέλη, οπότε μικρή σημασία έχει το ποιος τις βλέπει και που τις ποστάρει.
Τέτοιες μέρες που σχεδόν όλοι είμαστε με τις οικογένειες μας, είναι υπερβολικό να κάνουμε τους "αστυνόμους" 24/7.
Επίσης να ξέρετε πως τέτοιου είδους παπ@ριές θα γράφονται όσο υπάρχουν άτομα που ενστερνίζονται τέτοιου επιπέδου Ραπτοπούλιες απόψεις.
Τι να κάνουμε; Να τους αλλάξουμε άποψη; Να μπανάρουμε απευθείας παλιά μέλη επειδή ενστερνίζονται μια μ@λακία και τη γράφουν;
Σε χρόνο που κάποιος mod παρατηρεί μία τέτοια συμπεριφορά, γίνεται η απαραίτητη παρατήρηση και εφόσον συνεχιστεί, τότε ναι θα υπάρξει και μπαν.
Αν αναφερεσαι σε αυτα που λεω εγω, δεν εννοουσα αυτο.

Ο καθενας προφανως γραφει οτι θελει και εχει την αποψαρα του

Εγω τονιζω το οτι χρησιμοποιουνται συζητησεις του ΠΑΟΚμανια απο τριτους, και αυτο περαν του οτι δινει τροφη στην προπαγανδα τους, επισης κανει καποιους σαν εμενα να μην μπορουν να συζητησουν ελευθερα. Αρκετους θα ελεγα.

Η φραση «τα εν οικω μη εν δημω» μπορει να μη ταιριαζει πληρως γιατι κανενας μας δεν ειναι στην ΠΑΕ, αλλα σε ενα βαθμο ισχυει και εδω
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το ή εγώ ή αυτός σ' ένα φόρουμ είναι υπερβολικό. Στην τελική, κάν' το χωρίς να πεις τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Παίρνεις απομονωμένα αποκόμματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Επειδή αμφισβητώ αυτά που θεωρούνται δεδομένα, είμαι αλλόθρησκος? Έχω φάει χρόνια στην Τούμπα στα πέτρινα χρόνια, αλλά και εκτός, τότε που τρώγαμε σφαλιάρες αβέρτα κατά συρροή. Έχω δει τον χειρότερο ΠΑΟΚ έβερ, να παλεύει να σωθεί. Έχω δει το χειρότερο σύστημα να μας γαμάει ξετσίπωτα και να νιώθεις την απελπισία του να μην μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Οπότε το πως βλέπω τα πράματα έχουν πολύ συγκεκριμένη διαμόρφωση. Όπως και η ακαδημαϊκή εκπαίδευση που μου έχει μάθει να ξεψαχνίζω και να αμφισβητώ πολλά από αυτά που θεωρώ δεδομένα.

Και μου την σπάει που έχει τόση τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν μπορείς καν να πας εκδρομή να δεις τον ΠΑΟΚ να παιζει στην Αθήνα με τους ΠΟΚ, με το σκουλήκι, κοκ. Και φυσικά δεν είναι ο ΠΑΟΚ υπαίτιος για αυτό που γίνεται. Αλλά συμμετέχουμε.

Αλλά σου το δίνω ότι έκατσες και έφαγες τόσο χρόνο να ξεψαχνίζεις και να κάνεις το κολλάζ σου.

Το γεγονός ότι είμαι πιο ανοιχτόμυαλος από εσένα δεν σημαίνει οτι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής. Ζεις στον μικρόκοσμό σου και νομίζεις ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται όπως εσύ. Αλλά έχει πολλά χρόνια που έχω πάψει να είμαι οπαδός και να μην αναμασάω ό,τι μου δίνουν. Δεν μένω πια Θεσσαλονίκη και δεν έχω πια το peer pressure να σκέφτομαι ή να εκφράζομαι όπως εσύ. Και να σε προλάβω ούτε Αθήνα ζω, αλλά στο εξωτερικό. Ακόμα κι αν αρρωσταίνω κάθε φορά που χάνουμε, προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Και τώρα που δεν μπορώ να πάω Τούμπα, κάθομαι και βλέπω όλα τα παιχνίδια. Τίποτα άλλο δεν βλέπω, ούτε τσάμπιονς λιγκ, ουτε γιούρο, τίποτα, μονο ΠΑΟΚ.

Τελοσπάντων, ήθελα να απαντήσω και στον Μπλακ, αλλά γάμησε το, δεν έχει καμία σημασία. Δεν θα ξαναγράψω μην ανησυχείς, συνεχίστε, κάντε ό,τι θέλετε.

EDIT
Και ναι giapas, η φράση γίδα στην πλάτη ήταν λάθος. θα αφήσω την όλη συζήτηση για αλλού, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Παρ 27 Δεκ 2024, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Αδερφια μη μαλωνετε. Ερχεται χαφ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο καθένας έχει την άποψή του. Είτε συμφωνούμε, είτε όχι. Δεν έχω προβλημα να ακούσω ή να διαβάσω το οτιδήποτε σχετικό με τον ΠΑΟΚ . Άλλωστε τα ξεσπάσματα "σοφιας" του renegade με ενοχλούν πολύ περισσότερο από τα ξεσπάσματα "αληθειας" της immemoric.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν μπαίνουν 5 άτομα στη κουβέντα προσπαθώντας να αλλάξουν τη γνώμη και να νουθετισουν τον άλλον. Αυτό έγινε τώρα, για αυτό ξεχειλωσε.

Και στη τελική αν γραφεις ότι έπιασαν το Σαββίδη με τη γιδα στη πλάτη ( το οποίο είναι άκρως μειωτικη έκφραση που επινοήθηκε και καθιερώθηκε από εχθρικά ΜΜΕ γνωρίζοντας πολύ καλά τη σημειολογική δύναμη των λεξεων) , τότε απλά δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο γιατί κατά τη γνώμη μου είσαι είτε ανοητη είτε στημένη. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη για μένα είναι σαν μην υπάρχεις.

Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

VfB v2 έγραψε:Το ότι κάποιος έχει εγγραφεί πριν κάποιο διάστημα και έχει εναν αριθμό πόστ δεν τον κάνει ΠΑΟΚτσή.

Ο συγκεκριμένος μπόρεσε και έγραψε όλα τα παρακάτω σε ένα απο τα ποιο οπαδικά σαιτ του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας την τεχνική του "ειναι καλός αλλα ειναι και κακός" και στο τέλος τα κολούσε με ένα "μπορεί να κάνω και λάθος".

Λοιπόν η ρίχνετε πέρμα μπαν στον αλλόθρησκο η σε διαφορετική περίπτωση θέλω μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού μου. Προσκαλώ όσους νιώθουν προσβεβλημένοι απο τα τέρατα που έχουν διαβάσει τις προηγούμενες μέρες να πράξουν το ίδιο. Εαν είμαι ο μόνος, ας είμαι ο μόνος. Δεν με απασχολεί καθόλου.

Αντε, γιατί η υπομονή και η πολύ "δημοκρατία" έχουν τα όριά τους.
Αδερφέ είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν έχει κανένα νόημα να μας προειδοποιείς. Στο λέω με κάθε ειλικρίνεια και θέλω να με πιστέψεις.
Αν βρίσκεσαι σε ένα χώρο που σε χαλάει, φεύγεις. Δεν προσπαθείς να αλλάξεις όλους όσους σε ενοχλούν. Δικαίωμα σου είναι στη τελική, δεν σε έβαλε κανείς με το ζόρι, ούτε σε πιέζει για να παραμείνεις.
Όλα αυτά στα γράφω με καλή διάθεση και ελπίζω να το καταλάβεις.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giapas έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψή του. Είτε συμφωνούμε, είτε όχι. Δεν έχω προβλημα να ακούσω ή να διαβάσω το οτιδήποτε σχετικό με τον ΠΑΟΚ . Άλλωστε τα ξεσπάσματα "σοφιας" του renegade με ενοχλούν πολύ περισσότερο από τα ξεσπάσματα "αληθειας" της immemoric.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν μπαίνουν 5 άτομα στη κουβέντα προσπαθώντας να αλλάξουν τη γνώμη και να νουθετισουν τον άλλον. Αυτό έγινε τώρα, για αυτό ξεχειλωσε.

Και στη τελική αν γραφεις ότι έπιασαν το Σαββίδη με τη γιδα στη πλάτη ( το οποίο είναι άκρως μειωτικη έκφραση που επινοήθηκε και καθιερώθηκε από εχθρικά ΜΜΕ γνωρίζοντας πολύ καλά τη σημειολογική δύναμη των λεξεων) , τότε απλά δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο γιατί κατά τη γνώμη μου είσαι είτε ανοητη είτε στημένη. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη για μένα είναι σαν μην υπάρχεις.

Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα

Δεν γίνεται όμως, να γράφονται, τέτοια πράγματα εδώ μέσα, όπως γίδες βραστές κλπ.

Έχουμε χάσει κάτι ως φόρουμ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ρε τεο μέρες που είναι δε μπορούν οι μπλε να κάνουν τον αστυνόμο. Φάνηκε τι καπνό φουμαρει, τον αγνοείς και γλυτώνεις μια για πάντα.

Για μένα είναι σαν να μην υπάρχει, πάμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Immemoric έγραψε:Παίρνεις απομονωμένα αποκόμματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Επειδή αμφισβητώ αυτά που θεωρούνται δεδομένα, είμαι αλλόθρησκος? Έχω φάει χρόνια στην Τούμπα στα πέτρινα χρόνια, αλλά και εκτός, τότε που τρώγαμε σφαλιάρες αβέρτα κατά συρροή. Έχω δει τον χειρότερο ΠΑΟΚ έβερ, να παλεύει να σωθεί. Έχω δει το χειρότερο σύστημα να μας γαμάει ξετσίπωτα και να νιώθεις την απελπισία του να μην μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Οπότε το πως βλέπω τα πράματα έχουν πολύ συγκεκριμένη διαμόρφωση. Όπως και η ακαδημαϊκή εκπαίδευση που μου έχει μάθει να ξεψαχνίζω και να αμφισβητώ πολλά από αυτά που θεωρώ δεδομένα.

Και μου την σπάει που έχει τόση τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν μπορείς καν να πας εκδρομή να δεις τον ΠΑΟΚ να παιζει στην Αθήνα με τους ΠΟΚ, με το σκουλήκι, κοκ. Και φυσικά δεν είναι ο ΠΑΟΚ υπαίτιος για αυτό που γίνεται. Αλλά συμμετέχουμε.

Αλλά σου το δίνω ότι έκατσες και έφαγες τόσο χρόνο να ξεψαχνίζεις και να κάνεις το κολλάζ σου.

Το γεγονός ότι είμαι πιο ανοιχτόμυαλος από εσένα δεν σημαίνει οτι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής. Ζεις στον μικρόκοσμό σου και νομίζεις ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται όπως εσύ. Αλλά έχει πολλά χρόνια που έχω πάψει να είμαι οπαδός και να μην αναμασάω ό,τι μου δίνουν. Δεν μένω πια Θεσσαλονίκη και δεν έχω πια το peer pressure να σκέφτομαι ή να εκφράζομαι όπως εσύ. Και να σε προλάβω ούτε Αθήνα ζω, αλλά στο εξωτερικό. Ακόμα κι αν αρρωσταίνω κάθε φορά που χάνουμε, προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Και τώρα που δεν μπορώ να πάω Τούμπα, κάθομαι και βλέπω όλα τα παιχνίδια. Τίποτα άλλο δεν βλέπω, ούτε τσάμπιονς λιγκ, ουτε γιούρο, τίποτα, μονο ΠΑΟΚ.

Τελοσπάντων, ήθελα να απαντήσω και στον Μπλακ, αλλά γάμησε το, δεν έχει καμία σημασία. Δεν θα ξαναγράψω μην ανησυχείς, συνεχίστε, κάντε ό,τι θέλετε.
Δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται δεδομένο. Υπάρχουν τα γεγονότα και οι θεωρίες.
Εσύ παίρνεις ορισμένες θεωρίες (πχ ο Ιβάν αγόρασε την Ξάνθη για να έχει επιρροή - πούτσες μπλε θα πω εγώ) και τις αναμασάς εδώ μέσα παρουσιάζοντας τες ως γεγονότα.

Θες να στο κάνω πενηνταράκια για να καταλάβεις πως ο μόνος που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις είσαι εσύ;
Μπαίνεις σε οπαδικό forum μιας ομάδας και λες πως πιστεύεις - θεωρείς πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας αγόρασε μια ομάδα μέσω τρίτης πλευράς για να έχει επιρροή, άρα όφελος.
Αποδείχθηκε τίποτα; Όχι. Είχε όφελος ο ΠΑΟΚ; Όχι.
Ε τι σκατά περιμένεις να ακούσεις; Μπράβο; Συγχαρητήρια για την εξυπνάδα;
Όλα τα υπόλοιπα περί Λουτσέσκου, πούλμαν και δηλώσεων, με μεγάλη προσπάθεια μπορώ να αντιληφθώ περίπου τι εννοείς.
Αυτά όμως για τον Σαββίδη και την Ξάνθη, είναι από τις μεγαλύτερες παπαριές που έχω διαβάσει.

Εντάξει ας είσαι εσύ ανοιχτόμυαλος, ας τρως αμάσητη κάθε παπαριά που σερβίρει ο κάθε αλλόθρησκος, δικαίωμα σου είναι άλλωστε, αλλά όπως έγραψα και στο πρώτο ποστ, κράτα όλες αυτές τις παπαριές μακριά από αυτό το forum.
Με την επόμενη έφυγες.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Blackgr4 έγραψε: Αδερφέ είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν έχει κανένα νόημα να μας προειδοποιείς. Στο λέω με κάθε ειλικρίνεια και θέλω να με πιστέψεις.
Αν βρίσκεσαι σε ένα χώρο που σε χαλάει, φεύγεις. Δεν προσπαθείς να αλλάξεις όλους όσους σε ενοχλούν. Δικαίωμα σου είναι στη τελική, δεν σε έβαλε κανείς με το ζόρι, ούτε σε πιέζει για να παραμείνεις.
Δεν βρίσκομαι σε εναν χώρο που με χαλάει. Βρίσκομαι σε έναν χωρό με εναν αλλόθρησκο που χαλάει τον χώρο. Οχι μονο τον χαλάει, αλλα τον βρωμίζει με αισχρά ψεύδοι κατα του ευεργέτη μας και κατα του προπονητή μας. Εχει μεγάλη διαφορά. Τεράστια διαφορά. Επιασε ο Λουτσέσκου απο τον λαιμό παιδί ε Μπλακ;

Υποθέτω δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι σε αυτά που είπε ο φιλτατός παραπάνω; Εγώ είμαι το πρόβλημα έτσι;

Miles έγραψε:Το ή εγώ ή αυτός σ' ένα φόρουμ είναι υπερβολικό. Στην τελική, κάν' το χωρίς να πεις τίποτα.
Υπερβολικό ξε-υπερβολικό αυτό ειναι. Που ξέρεις, μπορεί η συμπεριφορά μου να σώσει άλλους απο μία άδικη τιμωρία.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Καλή η ελευθερία της άποψης αλλά να επιτρέπεται να γράφουν αυτές τις απόψεις(ιδιαίτερα με αυτό το πατερναλιστικό υφάκι) σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ είναι ανεπίτρεπτο.
Όσο σχολιάζει στο τοπικό της κοινωνίας δεν με ενδιαφέρει.
Αλλά τώρα στην ΕΠΟ γίνεται επικίνδυνο.
ΥΓ Επειδή τώρα διάβασα την απάντηση του black και αισθάνομαι ότι απαντάει και σε μένα θα ήθελα να αναφέρω ότι πλέον μπαίνω σπάνια για να μην εκνευρίζομαι αποφεύγω τα σχόλια σε λάιβ αγώνες διαβάζω τις τελευταίες σελίδες στη μεταγραφολογία.
Αλλά ήμουν απροετοίμαστος σε αυτά που διάβασα στην ΕΠΟ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

VfB v2 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Αδερφέ είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν έχει κανένα νόημα να μας προειδοποιείς. Στο λέω με κάθε ειλικρίνεια και θέλω να με πιστέψεις.
Δεν βρίσκομαι σε εναν χώρο που με χαλάει. Βρίσκομαι σε έναν χωρό με εναν αλλόθρησκο που χαλάει τον χώρο. Οχι μονο τον χαλάει, αλλα τον βρωμίζει με αισχρά ψεύδοι κατα του ευεργέτη μας και κατα του προπονητή μας. Εχει μεγάλη διαφορά. Τεράστια διαφορά. Επιασε ο Λουτσέσκου απο τον λαιμό παιδί ε Μπλακ;

Υποθέτω δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι σε αυτά που είπε ο φιλτατός παραπάνω; Εγώ είμαι το πρόβλημα έτσι;

Miles έγραψε:Το ή εγώ ή αυτός σ' ένα φόρουμ είναι υπερβολικό. Στην τελική, κάν' το χωρίς να πεις τίποτα.
Υπερβολικό ξε-υπερβολικό αυτό ειναι. Που ξέρεις, μπορεί η συμπεριφορά μου να σώσει άλλους απο μία άδικη τιμωρία.
Δεν σε αντιμετώπισα ως πρόβλημα. Σου απάντησα πάνω σε αυτά που έγραψες. Όπως ακριβώς έκανα και σε αυτόν που αναφέρεσαι.
Αν σε χαλάει τώρα η αντιμετώπιση των mods προς κάποια μέλη ή σε χαλάει ο χρόνος αντίδρασης μέσα στις γιορτές, λες και δεν έχουμε οικογένειες και παιδιά να ασχοληθούμε, αυτό είναι άλλο θέμα.
Μην το ξεχειλώνουμε. Αυτά που ήταν να γράψω τα έγραψα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν εισαι ανοιχτομυαλος οταν λες στους αλλους οτι είναι προβατα που ακουν Μπούζα

Δε χρειαζεται να σκεφτονται ολοι οπως εσυ

Επισης δεν εισαι ανοιχτομυαλος οταν αναπαραγεις προπαγανδα αλλοθρησκων ατοφια και οταν διασπειρεις ψεύδη
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

giapas έγραψε: Φάνηκε τι καπνό φουμαρει, τον αγνοείς και γλυτώνεις μια για πάντα. Για μένα είναι σαν να μην υπάρχει, πάμε παρακατω.
Τουλάχιστον 6-7 άτομα ασχολούνταν με τον αλλόθρησκο ρε συ giapa εχθές με back2back παραθέσεις. Ποιος τον αγνοεί?

Με τον καμουφλαρισμένο του τρόπο να έχει πει ΤΑ αίσχη για την ομάδα.

giapas έγραψε:Ρε τεο μέρες που είναι δε μπορούν οι μπλε να κάνουν τον αστυνόμο.
Τον έκανα εγώ ρε συ. Εκατσα και σπατάλησα δυο ώρες απο την ημέρα μου για να διαβασώ όλες τις αηδίες που έγραψε. Πάει αυτό. Παρέθεσα τι έγραψε για λουτσέσκου και για Ιβαν. Γιατί δεν τιμωρείται όμως με βάση τον κανόνα νούμερο 2 του φόρουμ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Παρ 27 Δεκ 2024, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

giapas έγραψε: Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα
Ο νουμερο 2. κανόνας στο φόρουμ λέει το εξής.

2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.

Θα τιμωριθεί λοιπόν ο τύπας ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ; Απευθύνομαι και στον μπλακ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”