Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Φιλε το φόρουμ θα υποστεί αλλαγές το συντομότερο δυνατόν

Ελπίζαμε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά δυστυχώς όχι ακόμη

Υπομονή και θα μπουν όλα σε σειρα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Mīngus έγραψε:Παιδιά το forum από κινητό και χωρίς adblock δεν είναι πλέον λειτουργικό.
Κάθε φορά που πατάς κάτι ανοίγει σε ολόκληρο το παράθυρο διαφήμιση.
Άνοιξε κλείσε μια διαφήμιση είναι η περιήγηση.

Ναι κ σε μενα συμβαινει αυτο,ελπιζω να λυθει συντομα.
KwstisGtv4

Δημοσίευση από KwstisGtv4 »

Τι εγινε και δεχτηκα μπλοκ και μηνυμα περι διπλου account? Δεν εχω αλλο account, γιατι ελαβα αυτο το μηνυμα; Εγραφα μερες εδω, γιατι μου ηρθε αυτο το μηνυμα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Οσο το φορουμ μενει ανοιχτο για επισκεπτες η τουλαχιστον συγκεκριμενα Τοπικ, δεν μπορουν να γινουν καποιες συζητησεις

Ξαναλεω οπως εχω πει δεκαδες φορες οσο ειμαι στο φορουμ.

Ολοι, με την οποια φωνη εχουμε, επηρεαζουμε την κοινη ποδοσφαιρικη γνωμη. Αλλοι πολυ, αλλοι λιγο. Αλλοτε πολυ, αλλοτε λιγο. Το butterfly effect παραμενει

Υπαρχει μια συζητηση τις τελευταιες μερες στο φορουμ η οποια χρησιμοποιειται σε αλλες διαδικτυακες γωνιες για να κατασκευασει την δικη της προπαγανδα. Απλα τα πραγματα, εγω θελοντας το καλο του ΠΑΟΚ δεν μπορω να συμμετεχω και πιστευω και αλλοι ειναι δυσκολο να κανουν concede στα επιχειρηματα που δινονται, για τον ιδιο λογο

Οι ζελες καναν την καλυτερη δουλεια και το κλεισαν το καφενειο προς τους επισκεπτες εδω και χρονια. Τι νομιζετε, αυτοι δεν συζητανε ποιανου μπροστινος ειναι ο ΠΔΦΛ; Η τι γινεται με τον Τουρκο; Η δεν εχουν inside info για ολα αυτα; Για τον παναθηναικο που κατερεε πριν λιγα χρονια και τωρα ξοδευει τα περισσοτερα; Αλλα δεν κυκλοφορουν, η μαλλον ειναι πολυ πιο δυσκολο να κυκλοφορησουν οταν το φορουμ ειναι κλειστο γκρουπ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αποσπάσματα από συζητήσεις μας έχουν κυκλοφορήσει και σε ασπρόμαυρες γωνιές του διαδικτύου...και έχουν σχολιαστεί με άσχημο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε ποιες συζητήσεις αναφέρεστε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αποσπάσματα από συζητήσεις μας έχουν κυκλοφορήσει και σε ασπρόμαυρες γωνιές του διαδικτύου...και έχουν σχολιαστεί με άσχημο τρόπο.
Αυτο μας ελειπε

Edit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 27 Δεκ 2024, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Equalizer έγραψε:Σε ποιες συζητήσεις αναφέρεστε;
Αυτες στο τόπικ της ΕΠΟ

αλλα εχουν υπαρξει και αλλες με συνφορουμιτες να ρωτανε ξυνοντας τα μουστακια τους γιατι δεν γεμιζει η 4 η τι γινεται με την 4 κλπ. Πραγματα που δεν γινεται να συζητηθουν.

Καποιος πχ μπορει να θελει να παραδεχτει κατι για την οικονομια της συζητησης αλλα επειδη μπορει ο καθε κακοβουλος αλλοθρησκος να μπει και να το διαβασει και να πει «να δειτε και οι ΠΑΟΚτσηδες τα λενε» δεν το κανει

Με αποτελεσμα αυτοι που συζητανε ειτε να μην τους νοιαζει αν μπορουν αυτα που λενε να χρησιμοποιηθουν ως προπαγανδα ειτε πολυ απλα να μην ξερουν τοσα πραγματα γυρω απο την ομαδα…

Ιδανικα κατεμε το φορουμ θα επρεπε να ειναι απολυτως κλειστο για μη μελη… εγω πχ ξερω πολυ καλα τι ζορι τραβανε οι χαρτινοι με μας γιατι ηταν σε απελπισια απο το 2018-2022 που τους ειχαμε στη φαπα μονιμως… και μεταξυ τους να συζητανε ποσο τους ζοριζει που εχουμε μεγαλωσει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί κάποια topics να είναι ορατά μόνο από εγγεγραμμένα μέλη.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Χρόνια πολλά σε όλους.

Οι περισσότερες μ@λακίες γράφονται από εγγεγραμμένα και μάλιστα παλιά μέλη, οπότε μικρή σημασία έχει το ποιος τις βλέπει και που τις ποστάρει.
Τέτοιες μέρες που σχεδόν όλοι είμαστε με τις οικογένειες μας, είναι υπερβολικό να κάνουμε τους "αστυνόμους" 24/7.
Επίσης να ξέρετε πως τέτοιου είδους παπ@ριές θα γράφονται όσο υπάρχουν άτομα που ενστερνίζονται τέτοιου επιπέδου Ραπτοπούλιες απόψεις.
Τι να κάνουμε; Να τους αλλάξουμε άποψη; Να μπανάρουμε απευθείας παλιά μέλη επειδή ενστερνίζονται μια μ@λακία και τη γράφουν;
Σε χρόνο που κάποιος mod παρατηρεί μία τέτοια συμπεριφορά, γίνεται η απαραίτητη παρατήρηση και εφόσον συνεχιστεί, τότε ναι θα υπάρξει και μπαν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Equalizer έγραψε:Σε ποιες συζητήσεις αναφέρεστε;
Εγώ σας τα είχα πει όταν ήμουν mod.

Equalizer έγραψε:Φιλε το φόρουμ θα υποστεί αλλαγές το συντομότερο δυνατόν

Ελπίζαμε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά δυστυχώς όχι ακόμη

Υπομονή και θα μπουν όλα σε σειρα
Θα χαθούν παλιά posts και topics; Θα μηδενίσει το φόρουμ;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Το ότι κάποιος έχει εγγραφεί πριν κάποιο διάστημα και έχει εναν αριθμό πόστ δεν τον κάνει ΠΑΟΚτσή.

Ο συγκεκριμένος μπόρεσε και έγραψε όλα τα παρακάτω σε ένα απο τα ποιο οπαδικά σαιτ του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας την τεχνική του "ειναι καλός αλλα ειναι και κακός" και στο τέλος τα κολούσε με ένα "μπορεί να κάνω και λάθος".

Λοιπόν η ρίχνετε πέρμα μπαν στον αλλόθρησκο η σε διαφορετική περίπτωση θέλω μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού μου. Προσκαλώ όσους νιώθουν προσβεβλημένοι απο τα τέρατα που έχουν διαβάσει τις προηγούμενες μέρες να πράξουν το ίδιο. Εαν είμαι ο μόνος, ας είμαι ο μόνος. Δεν με απασχολεί καθόλου.

Αντε, γιατί η υπομονή και η πολύ "δημοκρατία" έχουν τα όριά τους.
Immemoric έγραψε:Ακριβώς. Για αυτό και οι δικοί μας προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους γιατί κατάλαβαν ότι έκαναν μαλακια.
Καλά το σκηνικό με τον σβούρα είναι κάτι μεταξύ Γαλάτες του Αστερίξ και μπαμπης ο σουγιάς.
Immemoric έγραψε: ΥΓ δεν είναι τόσο χαζή η διοίκηση μας, μάλλον έχουν λερωμένη την φωλιά τους για να μην μιλάνε. Για το άλλο είπανε περί Μπούκας του ηλιοπουλου που τελικά δεν ισχύει
Immemoric έγραψε: Αφού είναι αστεία για πες μας εσύ τι έγινε.γιατι κάνεις από την ομάδα μας δεν βγήκε να πει, ούτε καν στην δικη χτες. Και μάλιστα ζητήθηκε από εμάς να μην παιχτεί το βίντεο. Ας λοιπόν φτιάξουμε συνωμοσιακες υποθέσεις γιατί οι ποδοσφαιριστές από Κροατία κ Ρωσία είναι τζέντλεμαν και όλη μέρα είναι με το σείς και με το σας και άμα τους βρίσουν γυρίζουν και το άλλο μαγουλο
Immemoric έγραψε:όλοι εσείς δεν ξέρετε τι έγινε στο πάρκινγκ. Δεν σας περνάει καν από το μυαλό γιατί δεν βγαίνει κανείς από την ΠΑΕ να πει κάτι. [...] Ως τότε ας κάνουμε τους τυφλοκουφους και να κατηγορούμε τους κακούς Αθηναίους, το νομικό επιτελείο ή δεν ξέρω κι εγώ τι που μας χαλάει την αφήγηση ότι όλοι είναι κακοί κι εμείς οι καλοί.
Immemoric έγραψε:Οσο για τον Ηλιόπουλο, πηγε κάπου που δεν έπρεπε. Εγώ διάβασα στο άρθρο για την δίκη ότι πήγε εκεί με άδεια του παρατηρητή.
Immemoric έγραψε: Πως υπάρχει σύστημα όταν εμείς πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι και το 19;
Immemoric έγραψε:Τι σχέση έχει ο μαουριτσιο; Δηλαδή όποιος δεν είναι φανατικός είναι με την ΑΕΚ;

Ποιος παραμυθιάζεται; Άλλοι παραμυθιάζονται που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους. Που τα ρίχνουν όλα στους άλλους. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν που υπάρχει σύστημα και που όχι.
Immemoric έγραψε: Η πολυιδιοκτησια ήταν μια περίεργη ιστορία. Ο σαββιδης μέσω ενός μπροστινού ανιψιού ανήκε μέσω τρίτης εταιρείας το προπονητήριο και το σαλέ της Ξάνθης.
Immemoric έγραψε:δεν του ανήκε η ίδια η Ξάνθη αλλά υπήρχε ισωσ επιρροή. Οπως υπάρχουν διάφορες μορφές συμμαχιών με πολλά γενομενα να λαμβάνουν χώρα στο σκοτάδι. Οπως ήταν ηλίου φαεινότερου η σχέση χοντρού-παλέτα κι από πέρσι παλέτα-χάρτινων.
Immemoric έγραψε: Το πρωτάθλημα του 18 χάθηκε εν μέρει της ακύρωσης του γκολ [...] Αλλά αν υπήρχε σύστημα, θα το ακύρωναν με την μια, δεν θα έτρεχαν προς την σέντρα και μετά θα άλλαζαν γνώμη. Επίσης για τον ίδιο αγώνα ήταν να παιχτεί με άδειες κερκίδες αλλά Σάββατο βράδυ άλλαξε η απόφαση.
Immemoric έγραψε:Κι επίσης η διακοπή του αγώνα από εμάς εκμηδένισε κάθε πιθανότητα για το πρωτάθλημα.
Immemoric έγραψε: το χέρι του Βιεϊρίνια στην Λαμία
Immemoric έγραψε:Για το οφσάιντ γκολ στον τελικό με ΑΕΚ
Immemoric έγραψε:ΥΓ επίσης ο Αλμειδα ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Οταν ένα δικαστήριο δικάζει εκλαμβάνει την μεταμέλεια.
Immemoric έγραψε: Αλλά αυτή η γκρίνια του Λουτσεσκου με έχει κουράσει κι εμένα και πολλούς άλλους. Καλό θα ήταν να δει έναν ψυχολόγο γιατί βγάζει τοξικότητα. Δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα του 18 και του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, και συνεπώς στην ίδια την ομάδα. Είναι πλέον ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος του πρωταθλήματος.
Immemoric έγραψε:Παιδιά εντάξει ο καθένας λέει ό,τι θέλει στον εαυτό του για να κοιμάται ήσυχα τα βράδια. Πάρτε διαβάστε ένα Μπούζα και συνεχίστε να πολεμάτε το κατεστημένο. Πάντα φταίνε οι κακοί οι άλλοι[...]
Immemoric έγραψε: Αν υπάρχει σύστημα, δεν σ αφήνει να πάρεις πρωταθλήματα.
Immemoric έγραψε:Προφανώς και ο Αλμειδα έπρεπε να τιμωρηθεί σκληρότερα. Αλλα η μεταμέλεια στην δικαιοσύνη παίζει ρόλο. Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί εξολοκλήρου εκδικητικά ή τιμωρητικά. Προφανως και η συμπεριφορά του κατηγορούμενου παίζει ρόλο.
Immemoric έγραψε: συνεχίζει να λέει τα ίδια και τα ίδια, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά

ο Λουτσέσκου
Immemoric έγραψε:Θα προτιμούσα ένα που να συζητάει για το tribal thinking. Πώς δηλαδή συγκεκριμενες ομάδες/γκρουπ υιοθετούν συγκεκριμένες αφηγήσεις χωρίς κριτική σκέψη, χωρίς να αμφισβητούν τις αφηγήσεις που τους δίνει η εξουσία του tribe—δλδ της παοκτσηδικης κοινότητας. Δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ είναι μονίμως αδικημένος
Immemoric έγραψε:Επίσης ενδιαφέρουσα έρευνα που έχει λογική. Ότι ο πιο ισχυρός κερδίζει περισσότερα πέναλτι. Οπότε ο ΠΑΟΚ δυναμώνοντας, εχει περισσότερη εύνοια [...]
Immemoric έγραψε: Δηλαδή να αλλάξω ομάδα επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που λέω; Θες μόνο να σου χαϊδεύουν τα αυτιά, να ακούς μόνο ο,τι σου αρέσει; Ο,τι δεν σου αρέσει είναι αυτά που λένε οι κακοί οι 666.
Immemoric έγραψε:Στο μεταξύ μας παιχνίδι τώρα. Έρχεται ένας εξωγήινος και του λες «φιλαράκι εξωγήινε, το σύστημα αδικεί τον ΠΑΟΚ.Παραδειγμα το μεταξύ μας παιχνίδι [...] και το φάουλ στο. Σαστρε— το οποιο φαίνεται ότι αρχικά ο Σαστρε έχει καβαλήσει τον Πινεδα και πέφτοντας τον ρίχνει ο άλλος, οπότε ο διαιτητής έδειξε πλεονέκτημα
Immemoric έγραψε:Σου λέει ο εξωγήινος «πως; δεν έχω ιδέα. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως το σύστημα έπιασε τον διαιτητή Σοτσα, τους βοηθουσ Μοντίν, Καπάλντο και τον VAR, Ντι Μπέλο;» Πως το σύστημα έπιασε 4 Ιταλούς και τους έπεισε να αδικήσουν τον ΠΑΟΚ
Immemoric έγραψε:Αν πονάει να είσαι ΠΑΟΚ, φαντάσου να είσαι Ατρόμητος ή Πανιώνιος. Ή ακόμα και Άρης.
Immemoric έγραψε:Δεν πιστεύω ότι το ΠΟΚ είναι τόσο ενωμένο όσο κάποιοι θα ήθελαν να πιστεύουν. Όπως είδαμε πέρσι πχ ο γαυρος κέρδισε τα χαρτιά, για αυτό κι εμείς πήραμε το πρωτάθλημα. Άμα ήταν ενωμένοι, δεν θα καθόνταν να χάσουνε?
Immemoric έγραψε: Ο Αίβας έγραψε μια σειρά από περιστατικά που "αποδεικνύουν" ότι υπάρχει σύστημα. Και ξαναρωτάω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσεις πως οι αδικίες των ξένων διαιτητών συνδέονται με το σύστημα? Πως δηλαδή το σύστημα έπιασε τον Σότσα και τους άλλους και τους είπαν να αδικήσουν τον ΠΑΟΚ
Immemoric έγραψε:άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ το 18, μας επέτρεψαν τελικά να γωνιστούμε με κόσμο με την απόφαση να βγαίνει Σάββατο. Αυτό σημαίνει από την μια δεν είμαστε τόσο αδικημένοι όσο μερικοί πιστεύετε[...]
Immemoric έγραψε:Ας πούμε τώρεα η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον βάζελο δυο αγωνιστικές. Το σύστημα τιμωρεί ομάδες του ΠΟΚ ή μονο τον ΠΑΟΚ?
Immemoric έγραψε:Έτσι φαίνεται ότι κάνει πρώτα φάουλ ο Σάστρε. Δηλαδή εσύ βφμπ μας λες ότι ο διαιτητής Σόστρα είναι άσχετος κι εσύ γνωρίζεις καλύτερα?
Immemoric έγραψε:Αυτήν την απελπισία εδώ και πολλά χρόνια δεν την έχω νιώσει. ΠΟυ να σε γαμάει ο διαιτητής, να θες να φας τα ρούχα σου

19.05.2024 ?????!!!!! :lol: :lol: :lol:
Immemoric έγραψε:Κι όπως ξαναέγραψα, έπιασαν το Σαββίδη με την γίδα στην πλάτη. Είχε βάλει τον ανηψιό μέσω τρίτης εταιρείας να αγοράσει το προπονητήριο της Ξάνθης και το σαλέ. Αν ήταν νομότυπο γιατί δεν το έκανε ο ίδιος? Τραγικό κατά την άποψη μου. [...]
Immemoric έγραψε:Αυτό που λέει ο Λουτσέσκου ότι τον κυνηγάει το σύστημα δεν το ενστερνίζομαι [...] Πως ακριβώς επηρεάστηκε ο Σότσα να παίξει ΑΕΚ? Επίσης δεν θα μπορούσε να μην ακυρώσει το γκολ του Χατζησαφί άμα ήθελε τόσο πολύ να ευνοήσει την ΑΕΚ? Ή να δώσει κόκκινη στον Κοτάρσκι?
Immemoric έγραψε:Το θέμα δεν ήταν απλώς η συγγένεια αλλά οι συναλλαγές από την εταιρεία του Σαββιδη στην εταιρεία του ξαδέρφου μέσω τρίτης εταιρείας [...]
Immemoric έγραψε:Dim ναι όντως αθωωθήκαμε επειδή δεν αποδείχτηκε καμία κυριαρχική επιρροή. Αλλά σίγουρα δεν είναι και ο,τι πιο σύνηθες να αγοράζει ο Σαββιδης το προπονητικό και το ξενοδοχείο της Ξάνθης μέσω παρένθετου ανιψιού. Σίγουρα ύποπτο [...] κάτι δεν κάθεται καλά
Immemoric έγραψε:Χωρικέ με έχει κουράσει ο Λουτσεσκου με την μιρλα
Immemoric έγραψε:Τωρα άμα τιμωρηθεί επειδή κατέβηκε από το λεωφορείο κ έπιασε τον άλλο από τον λαιμό
Immemoric έγραψε: Και κανείς δεν λέει κάτι για τον Λουτσεσκου, όλους τους φταίνε τα χαρτιά, το σύστημα, κοκ
Immemoric έγραψε:Αυτό έχει διαφορά. Επίσης θυμάμαι ότι είχε διοικητικές θέσεις στην vialand του Καλπαζιδη ο πιαλογλου; Τελοσπαντων, η εντύπωση που δημιουργήθηκε σε μένα είναι ότι ο σαββιδης πήγε να μπει παρασκηνιακά και να παίξει μπάλα, δλδ να κάνει αυτά που κάνουν οι άλλοι δεκαετίες ολόκληρες, και τον έπιασαν και τον έστησαν.

Το κερασάκι το κράτησα για το τέλος.
Immemoric έγραψε: Άμα πας σε οπαδικά φόρουμ των άλλων θα δεις ότι λένε τα ίδια ακριβώς [...]

Ολα αυτά ειναι αποσπάσματα απο τα γραφόμενα του λεγάμενου. Τα ποστ είναι εκεί για επιβεβαίωση.

Απο τότε που ξεκίνησε να τρέχει το σάιτ πόσοι συνοπαδοί έχουν φάει perma λόγο θυμού και αγανάκτησης σε στιγμές αποτυχίας επειδή αγαπούσαν υπερβολικά την ομάδα? Δεν νομίζω να ήταν λίγοι. Ε λοιπόν δεν νομίζω να πάθετε τίποτα εαν συμβεί το ίδιο και με τον λεγάμενο που αποδεδειγμένα δεν ειναι καν ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Παρ 27 Δεκ 2024, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να ζητάς μπαν αλλιώς θα αποχωρήσεις ακούγεται κάπως.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εαν συνεχίσει να ποστάρει ο συγκεκριμένος θα τιμωρηθώ έτσι και αλλιώς. Γιατί ακούγεται κάπως;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”