Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Immemoric έγραψε:Αν πονάει να είσαι ΠΑΟΚ, φαντάσου να είσαι Ατρόμητος ή Πανιώνιος. Ή ακόμα και Άρης. ΠΧ άμα μας έκαναν ό,τι έκαναν αυτούς στο Αγρίνιο θα γινόταν επανάσταση εδώ μέσα, και έξω.
Ότι έκαναν σε αυτούς στο Αγρίνιο; Εκεί που ακύρωσαν δύο γκολ στον Παναιτωλικό που το δεύτερο μάλιστα ήταν και αυτογκόλ;
( Παγκόσμια πρωτοτυπία ν'ακυρωθεί αυτογκόλ ως οφσάιντ)
Σε λίγο θα μας πεις με το ξέπλυμα που έχεις ρίξει σε πόκεμον και υπηρέτριες πως πρέπει να πούμε και ευχαριστώ που δεν μας έχουν κατακρεούργησει όπως συνήθιζαν πριν 20 χρόνια και πίσω ( τι να πρώτο θυμηθεί κανείς) και μας σφάζουν απλά χωρίς αναισθητικό!!! Αν δεν υπήρχε σύστημα και είχαμε αντικειμενικές διαιτησίες φέτος θα ήσουν πρώτος με επτά βαθμούς από τον δεύτερο Βαζελο,ο γαύρος θα ήταν 8 βαθμούς πίσω σου και το χανούμι θα πάλευε με Αγρίνιο για την 5η θεση! Δεν πάω προηγούμενες χρονιές γιατί είναι για γέλια & κλάμματα. Αν δεν υπήρχε σύστημα όλα αυτά τα χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα είχε τουλάχιστον δέκα πρωταθλήματα και καμμιά 15αρια κύπελλα όπως θα είχε πρωτάθλημα ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ( 1947) και ο Εθνικός Πειραιώς ( 1957) καθώς και ο Αστέρας Τρίπολης κύπελλο στον τελικό του Μανιάτη.Είναι τόσα που έχουν κάνει τα σιχαματα του ΠΟΚ στην ομάδα μας και κατ'επεκταση στον ελληνικό αθλητισμό που μπορώ να μιλάω ασταμάτητα όλη την χρονιά ( έχοντας δίπλα μου έναν κουβά για να ξερνάω)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε εδώ το 2020 συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν γίνει εις βάρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας... όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον σε ολόκληρη την Ευρώπη,από μια στημένη επιτροπή η οποία έκανε αυτοψίες στα καφενεία της ξάνθης... και εσείς προσπαθείτε με επιχειρήματα να πείσετε τον κάθε μπερδεμένο ή στημένο για το εάν υπάρχει σύστημα?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Με ανακοίνωση υποβιβασμού εν ώρα αγώνα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Σε λίγο εδώ μέσα κάποιοι θα πουν ότι επειδή μας παίζουν οι διαιτητές 50-50 με όλους, ενώ τους άλλους τουλάχιστον 70-30 με τις μικρότερες ομάδες υπάρχει παράγκα υπέρ του ΠΑΟΚ. Είναι και αυτά σημεία των καιρών, τι να πεις;
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Όσοι έχουν λίγα παραπάνω χρόνια στην πλάτη τους θυμούνται ότι ειδικά στην δεκαετία του 80 η συνηθισμένη ατάκα ενός χαβουζαίου όταν οι ΠΑΟΚτσήδες αναφερόμασταν στις αδικίες που υποστήκαμε (κλέψιμο τίτλων κλπ) ήταν η εξής:
"Ναι, αλλά κι εσείς σε σχέση με τα Γιάννενα, Κόρινθο, κλπ. είστε ευνοημένοι".
Η απάντηση σε αυτό το γελοίο επιχείρημα ήταν εκείνα τα χρόνια διπλή:
- πρώτον οι ομάδες αυτές δεν διεκδικούν πρωτάθλημα ή κύπελλο και
- δεύτερον καμιά τους δεν διαμαρτύρεται για την διαιτησία όταν παίζουν με ομάδες του ΠΟΚ, παρά μόνον διαμαρτύρονται όταν παίζουν με τον ΠΑΟΚ κι αυτό ανεξάρτητα από το αν αδικούνται ή ευνοούνται (τον ΠΑΟΚ τον έσφαζαν πολύ συχνά όταν έπαιζε με μικρές ομάδες και τον σφάζουν ακόμη όπως έυκολα διαπιστώνει ο καθένας)

Για αρκετά χρόνια αυτό το "επιχείρημα" είχε αποσυρθεί από την κυκλοφορία.
Βλέπω, με χαρά μου, πως ξανακυκλοφορεί σε βελτιωμένη έκδοση γαρνιρισμένο με νεοφιλελέ "θεωρίες" τύπου tribal thinking/reasoning και social identity theory (SIT , ή μήπως SHIT;).
Θα με ρωτήσετε βέβαια, προς τι η χαρά;
Είναι απλό, το ότι η προπαγάνδα του ΠΟΚ σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό δείχνει την μεγάλη τους φτώχεια σε επιχειρήματα και τον πανικό στον οποίο βρίσκονται.
Κάθε προπαγάνδα στην αρχή δοκιμάζει τις αντοχές του αντιπάλου, και επανέρχεται "βελτιωμένη", ισχυρότερη σε ένταση με μεγαλύτερη συχνότητα και σε μεγαλύτερη έκταση. Τώρα παρακολουθούμε την αρχή της προπαγανδιστικής καμπάνιας του ΠΟΚ, τεστάρουν αντιδράσεις και δοκιμάζουν αντοχές.
Ο ΠΑΟΚτσής δεν κουράζεται. Εχει μια δουλειά να τελειώσει.
Πρώτα θα τους μαμήσει τα πρέκια κι ύστερα θα ξεκουραστεί!

Καλή χρονιά, μάγκες!!! με υγεία και χαρές για όλους σας και για όσους αγαπάτε!
Τα ξαναλέμε το 2025.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Νκοσσ το σύστημα είναι μια έννοια που χρησιμοποιεί ο Λουτσέσκου -- ότι μασ κυνηγάει. Εϊναι αυτό που χρησιμοποιούν εδώ μέσα. Οπότε καλό είναι αρχικά αυτοί να εξηγήσουν. Εγώ θεωρώ ότι αυτό που υπάρχει σήμερα ως σύστημα είναι ευκαιριακά χτυπήματα στον ΠΑΟΚ και δεν είναι συστηματικά, όπως στο παρελθόν που ουσιαστικά βοηθούσε μια ομάδα. Δλδ το σύστημα ήταν με τον γαύρο επί παράγκας και εις βάρος όλων των άλλων, όχι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή, αν τύχει κάποιος που έχει την ευχέρια να πάρει αποφάσεις και κάπως συνδέεται με κάποια ομάδα που έχει όφελος, τότε θα συμβεί. Γιατί υπάρχει διαφθορά σε όλα τα επίπεδα σε αυτή την χώρα. Τώρα σχετικά με τα μέσα, ξανά, θα προμοτάρουν την εκάστοτε ομάδα που είναι συνδεδεμένο το μέσο. Ξανά, φουλ διαφθορά, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ βλάπτεται όχι γιατί είναι το εύκολο θύμα (άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ το 18, μας επέτρεψαν τελικά να γωνιστούμε με κόσμο με την απόφαση να βγαίνει Σάββατο. Αυτό σημαίνει από την μια δεν είμαστε τόσο αδικημένοι όσο μερικοί πιστεύετε, γιατί ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, αλλά επειδή επίσης τον υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ. Φαντάζεστε να συνέβαινε κάτι τέτοιο στον Παναιτωλικό?).

Πόρταμπλ ισχύει εν μέρει αυτό που λες αλλά δε νομίζω ότι είναι 100% αληθές. Σε άλλες χώρες πολλές ομάδες έχουν κυριαρχίσει εκτός πρωτεύουσας, βλ. Αγγλία που εκεί το Λονδίνο δεν είναι απλά το κέντρο της Αγγλίας, αλλά μέχρι το Μπρέξιτ, αλλά είχε τεράστια δύναμη και σε σχέση με Ευρώπη. Αρκεί να έχεις ένα δυνατό προϊόν, που ο ΠΑΟΚ έχει, με τον λαό του, και τότε απλώς θες ένα δυνατό ιδιοκτήτη. Αν έχεις καλή ομάδα, θα την βλέπουν και οι άλλοι στην τηλεόραση, όχι μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες.

Ας πούμε τώρεα η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον βάζελο δυο αγωνιστικές. Το σύστημα τιμωρεί ομάδες του ΠΟΚ ή μονο τον ΠΑΟΚ?

Έτσι φαίνεται ότι κάνει πρώτα φάουλ ο Σάστρε. Δηλαδή εσύ βφμπ μας λες ότι ο διαιτητής Σόστρα είναι άσχετος κι εσύ γνωρίζεις καλύτερα? Μπορεί, εγώ το αφήνω ανοιχτό, αλλά εσύ είσαι σίγουρος. Ή μήπως είναι στημένος?

Τώρα υπάρχει και ο " φεμινστής μαν" εδώ που αντι να αντεπιχειρήσει απλώς ειρωνεύεται. Ευκολάκι, ιδίως άμα sing to the choir, που λένε οι άγγλοι.

Φίλε Γερασίμου για δεκαετία 70, συμφωνώ 100%, το έγραψα κι εγώ άλλωστε. Εδώ μιλάω για 90ς και 00ς. Ποιός να ξεχάσει κάτι σφαγές που μας έπιανε απελπισία--βλ. Παπαπέτρου? Αυτήν την απελπισία εδώ και πολλά χρόνια δεν την έχω νιώσει. ΠΟυ να σε γαμάει ο διαιτητής, να θες να φας τα ρούχα σου, να δίνει πεναλτι κάτι βουτιές και να μην μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Προφανώς και το ΒΑΡ και οι ξένοι διαιτητές βοήθησαν πολύ, και αυτό είναι που επίσης λέω. Δεν μπορούν να κάνουν τέτοιες λαμογιές πλέον γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ένα ισχυρό ιδιοκτήτη που ρίχνει χρήματα και προασπίζει το συμφέρον του. Και οι από κάτω τον παίρνουν σοβαρά και τον φοβούνται. Ακόμα και τώρα που έχει να εμφανιστεί χρόνια.

Ρενεγκειντ έχεις σκεφτεί ότι κάποιοι μπορεί να έχουν διαφρετική άποψη από εσένα χωρίς να είναι ούτε στημένοι ούτε μπερδεμένοι? Έχεις μπει ποτέ στην διαδικασία να τεστάρεις αυτά που θεωρείς δεδομένα? Μπας και κάνεις λάθος σε κάτι?

Κι όπως ξαναέγραψα, έπιασαν το Σαββίδη με την γίδα στην πλάτη. Είχε βάλει τον ανηψιό μέσω τρίτης εταιρείας να αγοράσει το προπονητήριο της Ξάνθης και το σαλέ. Αν ήταν νομότυπο γιατί δεν το έκανε ο ίδιος? Τραγικό κατά την άποψη μου. Ασχέτως αν και η επιτροπή ήταν γελοία. Και φυσικά τα έκαναν και οι άλλοι, όπως η σχέση χοντρού-παλέτα αλλά εκείνοι ήταν πιο μέσα στα πράματα, ή στο οικονομικο-πολιτικό σύστημα, και το έκρυβαν καλά. Δεν μπόρσε κανείς ποτέ να βγάλει στην φόρα πληρωμές ή επιταγές που να το αποδεικνύουν. Ασχέτως αν έχουμε δει τέρατα. Όπως ξαναέγραψα, κάποιοι έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στο οικονομικο-πολιτικό σύστημα και δεν υπάρχει για μένα σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ όπως μερικοί πιστεύουν.

'Άντριου αυτό που λες απλώς επιβεβαιώνει αυτό που λέω. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν αυτοί που θέλουν να γίνουν σύστημα, αλλά δεν το έχουν καταφέρει σε τέτοιο βαθμό όπως παλιότερα. Προσπαθούν να επηρεάσουν, και κάποιοι όντως επηρεάζουν. Υπάρχει άπειρη λαμογιά στην χώρα και προσπαθούν να κερδίσουν με τους πιο υπόγειους τρόπους. Αλλά δεν περνάει πια σε τέτοιο βαθμο. Αυτό που λέει ο Λουτσέσκου ότι τον κυνηγάει το σύστημα δεν το ενστερνίζομαι, αυτό είναι που ρωτάω εδώ μέσα. Και δεν απαντάς στην ερώτησή μου. Πως ακριβώς επηρεάστηκε ο Σότσα να παίξει ΑΕΚ? Επίσης δεν θα μπορούσε να μην ακυρώσει το γκολ του Χατζησαφί άμα ήθελε τόσο πολύ να ευνοήσει την ΑΕΚ? Ή να δώσει κόκκινη στον Κοτάρσκι?

Μιλώντας για Σουλουκου, δεν μπορώ να καταλάβω πως ο γαύρος παίρνει Κάρμο αφού η Νόττιγχαμ τον αγόρασε 17 μύρια για να τον δώσει δανεικό στον γάυρο. Κανονικά δεν έπρεπε να επιτρέπεται αυτό.

Όταν υπολογίζετε πως θα έπρεπε να ήταν η βαθμολογία βάσει διαιτησίας, κάντε την ίδια συζήτηση με γάυρους ή χανούμια ή σκουλίκια να δούμε τι θα πούνε αυτοί. Κι άμα βγάλετε άκρη, τηλεφωνήστε μου.

Όλοι νιώθουν αδικημένοι. Δεν σας περνάει καν από το μυαλό ότι λέτε τα ίδια αλλά από διαφορετική γωνία. Δεν αντιλαμβάνεστε πολλοί εδώ μέσα πόσο πολύ μοιάζουμε με τον μέσο γαύρο ή χαρτί ή σκουλίκι. Γκρίνια και τοξικότητα. Και φυσικά κι εγώ όταν βλέπω ένα ματς έτσι είμαι. Ψάχνω να βρω την παραμικρή αφορμή να πω ότι η ομάδα αδικήθηκε, ότι ακόμα κι αν οι άλλοι έκανα δέκα ευκαιρίες κι εμείς μια, κι αν οι άλλοι είχαν αμφισβητούμενες φάσεις, θα εστιάσω εγώ στην μια που θα μπορούσε να δώσει σε εμάς κι αντί 1-0 να είχε λήξει 0-1, γιατί φυσικά θα είχαμε σκοράρει πρώτοι και φυσικά αυτοί δεν θα ισοφαρίζαν. Αλλά καμιά φορά να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις λίγο πιο καθαρά τα πράματα δεν είναι κακό. Αλλά όπως ξαναέγραψα, πρέπει να μάθεις να αμφισβητείς αυτά που εσύ θεωρείς δεδομένα.

Και Άντριου, αν εσύ παραθέτεις Τσόμσκι, εγώ θα παραθέσω Ράσσελλ. Γιατί η οπαδική νοοτροπία είναι πολύ κοντά στην θρησκευτική
https://www.themarginalian.org/2016/05/ ... nda-doubt/
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ πιστεύω ότι αυτό το topic πρέπει να κλειδώσει για πάντα.

Και να ανοίξει το ΙΙ, έχουμε ξεπεράσει τις 500 σελίδες!
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αυτό το topic πρέπει να κλειδώσει για πάντα.

Γίνε αντμιν για μια νύχτα κ ρίξτο Ηλία
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

φιλε εδω και μερες κρατιεμαι και δεν λεω καμια χοντρη κουβεντα αλλα τεσπα δημοκρατια εχουμε και σιγουρα ανωνυμα μπορει να λεμε οτι θελουμε, οπως ξαναεγραψα και χθες-προχθες ο καλπαζιδης ηταν μια επικοινωνιακη φουσκα του συστηματος που εβλεπε τον δυνατοτερο και νταμπλουχο ΠΑΟΚ να κοντευει να παρει 2ο συνεχομενο πρωταθλημα με φρεσκοεκλεγμενη κυβερνηση κουλη που ηταν στα μελια με τον κουμπαρο του και κατι επρεπε να εφευρει για να μην το κανει ,στην πρωτη χρονια με βαρ κιολας σε αγωνιστικο επιπεδο κραυγαλεα λαθη θα βρωμαγαν πολυ.

και παμε στο προκειμενο για ακομη μια φορα,ο ανηψιος,μπροστινος οπως θες πεστον,ειχε και εχει 3ου βαθμου συγγενεια με τον ιβαν που σημαινει βασει των νομων της χωρας μας οτι μπορει να παρει οποια ομαδα θελει σε αυτο το κωλοκρατος, αν πηγαινε να παρει τον αρη , την αεκ ,τον βαζελο κτλπ μια χαρα νομιμα θα μπορουσε να το ειχε κανει.

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, Ο ΚΑΛΠΑΖΙΔΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ?
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Το θέμα δεν ήταν απλώς η συγγένεια αλλά οι συναλλαγές από την εταιρεία του Σαββιδη στην εταιρεία του ξαδέρφου μέσω τρίτης εταιρείας αν δεν κάνω λάθος. Αυτή την συναλλαγή είναι που έβγαλαν στην επιφάνεια μέσω Κύπρου και προέκυψε όλο το θέμα. Διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος. Είχα διαβάσει αρκετά τότε, προσπαθώντας να καταλάβω τι ακριβώς έγινε και κυρίως με κίνητρο να αποδείξω στους άλλους και στον εαυτό μου ότι όντως μας έστησαν. Αλλά δεν βρήκα ξεκάθαρες απαντήσεις, και όλα όσα είδα έδειχναν προς το αντίθετο.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

το δεδομενο ειναι οτι ηταν μπροστινος στην αγορα των εγκαταστασεων αποδεκτο ναι η οχι μικρη σημασια οπως και το οτι γιατι ο ιβαν ειχε αναγκη να παρει ενα ξενοδοχειο-προπονηττηριο δεν θα το μαθουμε ποτε.

το πρωτο που εβγαλαν προς τα εξω η πρωτη εικονα που μενει οπως και για το παρκινγκ τωρα, ηταν οτι ανηψιος εχει την ξανθη που ακομα και αυτο να ισχυε αποδεικνυόταν η 3ου βαθμου συγγενεια και τελειωνε το παιχνιδι, αυτο που εκαναν πονηρα μεσω των συναλλαγων που λες ηταν να βγαλουν προσ τα εξω μετα την κυριαρχικη επιρροη ,οτι δηλαδη πανοπουλοι,συγγελιδηδες κτλπ ηταν μαριονετες με μετοχες και εμισθοι απο τον ανηψιο με λεφτα του ιβαν, και αυτο κατεπεσε ενα χρονο μετα.

https://www.ethnos.gr/sports/article/14 ... rostoypaok

το παραπανω αρθρο λεει αρκετα περα απο το τυπικο σκεπτικο της αθωωσης που υπαρχει σε πολλα σαιτ με μια απλη αναζητηση,προφανως και επειδη ειναι και το εθνος γραφει κατι παραπανω.

το λυπηρο ειναι οτι εξαφανιστηκε μια ομαδα, ενας νομος, μια ολοκληρη περιφερεια και δεν λες και πολλες τις ομαδες που υπαρχουν στον βορρα και μπορουν να ειναι στην α εθνικη, δεν ξερω τον λογο που δεν πιστεψαν την προσφυγη στο κας ωστε να ξαναγυρισει η υποθεση αφου και αυτοι πιστευαν,ενιωθαν και αποδειχθηκε οτι ηταν αθωοι.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Immemoric έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αυτό το topic πρέπει να κλειδώσει για πάντα.

άντε ρε, ένα πετυχημένο τόπικ έχω ανοιξει κι εγώ εδώ μέσα, να μου το κλείσετε κι αυτό!
Υ.γ:Ρε συ immemoric τί φάση; τ'ωρα τελευταία;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Immemoric έγραψε:

Μπα, έχω βρει την ησυχία μου εδώ μέσα, καλά είμαι, ευχαριστώ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Dim ναι όντως αθωωθήκαμε επειδή δεν αποδείχτηκε καμία κυριαρχική επιρροή. Αλλά σίγουρα δεν είναι και ο,τι πιο σύνηθες να αγοράζει ο Σαββιδης το προπονητικό και το ξενοδοχείο της Ξάνθης μέσω παρένθετου ανιψιού. Σίγουρα ύποπτο ακόμα κι αν δεν αποδείχθηκε κάτι. Δεν λέω ότι ξεκάθαρα φταίμε για κάτι, μιας και δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο από την επιτροπή εφέσεων και με την βούλα, αλλά κάτι δεν κάθεται καλά. Εκτός αν εσάς σας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό. Δηλαδή πως θα σας φαινόταν αν ο μαρινακης αγόραζε το προπονητικό των σκουληκιών;

Χωρικέ με έχει κουράσει ο Λουτσεσκου με την μιρλα. Ενώ τον αγαπώ σαν προπονητή και πολλές πτυχές του χαρακτήρα του, έχει χτυπήσει κόκκινα η τοξικότητα με την αντιπαλότητα με τα χαρτιά. Και φυσικά και οι μαλακες τα χαρτιά φταίνε. Αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά ρε Ραζβαν ξεκόλλα. Τωρα άμα τιμωρηθεί επειδή κατέβηκε από το λεωφορείο κ έπιασε τον άλλο από τον λαιμό, πάλι δεν θα τον έχουμε στον πάγκο και πάλι μπορεί να χάσουμε βαθμούς. Και ναι, πρέπει να τιμωρηθούν και τα χαρτιά που άφησαν τους μπαγλαμάδες να περιφέρονται κοντά στην αποστολή, αλλά κάπου έλεος, επαγγελματίες είναι. Και κανείς δεν λέει κάτι για τον Λουτσεσκου, όλους τους φταίνε τα χαρτιά, το σύστημα, κοκ. Οκ φταίνε αυτοί, αλλά αν δεν κοιτάμε ποτέ τα δικά μας χάλια, δεν προκόβουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”