Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πολυ μεγαλη κουβεντα ανοιγουμε και θ απαει μακρια.
Δε διαφωνω σε γενικες γραμμες αλλα θεωρω οτι πρεπει να εχεις αποψη για να κρινεις.Το να λες δεν ακουω τον ενα η τον αλλο επειδη το λεει ο kataramenos5 η ο Μανουρας4 δε με βρισκει συμφωνο.Δε τους μπορω τους αφορισμούς .
Ακους αλλα εχεις και στο νου σου τι γνωμη εχουν σχηματισοι καποιοι αλλοι.Μπορει εσενα να σε ψησει και να βλεπεις θετικα κατι που αλλος το σιχαινεται..Διαφορετικα γουστα,διαφορετική αισθητικη και αντιληψη.
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,το βλεπουμε κι εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Καποια στιγμη πρεπει η ΠΑΕ να κανει ξεσκαρταρισμα στους δημοσιογραφους που κανουν ρεπορταζ ΠΑΟΚ στα μεσα ,και κυριως τα πανελληνιας εμβελειας.( Θελω να πιστευω πως ολοι αυτοι ειναι με εγκριση του ΠΑΟΚ).
Ακουγα στην ερασπορ τον Δοιτσιδη που τον κουρελιασαν οι ρεπορτερ των άλλων και ειδικα της Αεκ, και αυτος προσπαθουσε να ψελισει κατι συγνωμες. Εγτασε να πει πως πιστευει χωρις να ειναι σιγουρος(παλι καλα) πως ο ΠΑΟΚ θα ηταν ευχαριστημενος με 2 μηνες τιμωρια και οχι με 4.
Ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μου , χωρις να ειμαι (και λογω ηλικιας )τετοιος ανθρωπος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μάλλον εννοείς το Βοϊτσίδη. Ο Βοϊτσίδης είναι αξιοπρεπέστατος στη δουλειά του και δεν θα κάτσει να κοκορμαχήσει με άλλους. Δεν είναι Κόλκας. Γι'αυτό και καμία ελληνική ΠΑΕ δεν θα τον είχε φερέφωνο. Μακάρι να είχαμε κι άλλους Βοϊτσίδηδες, Καρκανιάδες κτλ... Μάθαμε όλοι στους Τσαλτίδηδες, τους Κόλκες, τους Κετσετζόγλου κτλ και νομίζουμε ότι αυτή η σκατίλα είναι το σωστό. Αμ δε...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν τον ξέρω το κύριο αλλά άμα λέει ότι είναι ευχαριστημένος με 2 μήνες καλό είναι να μην δηλώνει ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκτός του βγήκε με φόρα από το λεωφορείο κινδυνεύοντας να σπάσει το κεφάλι του, δεν έκανε οτιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν δεν ακούσω τη δήλωση, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
Μήπως είπε "Φυσικά και είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ η ποινή να γίνει 2 μήνες αντί για 4";; Αυτό θα έμοιαζε πολύ λογικό.
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Καθολου λογικο γιατι δεν ειναι λογικη η τιμωρια!
9-1
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν είπε οτι θα είναι ευχαριστημένος με δύο μήνες αντί για τέσσερεις. Νομίζω είπε οτι προσωπική του πεποίθηση είναι οτι θα μειωθεί η ποινή στους 2 μήνες αλλά μακάρι να εξαλειφθεί.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλλον εννοεί-χαζος το Βοϊτσίδη. Ο Βοϊτσίδης είναι αξιοπρεπέστατος στη δουλειά του και δεν θα κάτσει να κοκορμαχήσει με άλλους. Δεν είναι Κόλκας. Γι'αυτό και καμία ελλ'αυτο ηνική ΠΑΕ δεν θα τον είχε φερέφωνο. Μακάρι να είχαμε κι άλλους Βοϊτσίδηδες, Καρκανιάδες κτλ... Μάθαμε όλοι στους Τσαλτίδηδες, τους Κόλκες, τους Κετσετζόγλου κτλ και νομίζουμε ότι αυτή η σκατίλα είναι το σωστό. Αμ δε...
Ο Βοιτσιδης είναι πολύ light φάση. Κάτι σαν τον-χαζο του χωριού- Μίνο . Βούτυρο στο ψωμί των χαμουτζιδων και γι'αυτό θα βρίσκει πάντα δουλειά στα σκατοκαναλα τους. Εγώ γουστάρω εκρηκτικούς και ετοιμόλογους τύπους όπως ο συγχωρεμενος ο Τζαντζαρας ο οποίος γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο ήταν πάντα μαύρο πανί και κακό σπυρί στους χαβουζαιους. Μακάρι να βρίσκαμε έναν τέτοιο για υπεύθυνο επικοινωνίας αντί για την βαζελολουλου που έχουμε τώρα
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Magpies4 έγραψε:Δεν είπε οτι θα είναι ευχαριστημένος με δύο μήνες αντί για τέσσερεις. Νομίζω είπε οτι προσωπική του πεποίθηση είναι οτι θα μειωθεί η ποινή στους 2 μήνες αλλά μακάρι να εξαλειφθεί.
Δεν συνηθιζω να γραφω στο περιπου .
Στην ερωτηση του δημοσιογραφου της αεκ "Με ποια ποινη θα ηταν ευχαριστημενος ο ΠΑΟΚ Γιαννη?"
Αντι να απαντησει πως θα ηταν ευχαριστημενος με την τιμωρια του κου Αλμειδα που δεν κληθηκε καν στην ΕΠΟ.
Απαντησε : Δεν μπορω να ξερω ,δεν εχω εξουσιοδοτηση, . Ο αλλος που μυριστηκε αιμα συνεχισε : '' Εσυ με τι πιστεεις πως θα ηταν ευχαριστημενος?''. Ειπε: ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν δεν ακούσω τη δήλωση, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
Μήπως είπε "Φυσικά και είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ η ποινή να γίνει 2 μήνες αντί για 4";; Αυτό θα έμοιαζε πολύ λογικό.
Οχι! Ειμαι σαφης και δεν μιλαω αναφερομενος σε ονοματα με ελαφροτητα.
Ειπε ακριβως αυτο που εγραψα
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

boogeyman77 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλλον εννοεί-χαζος το Βοϊτσίδη. Ο Βοϊτσίδης είναι αξιοπρεπέστατος στη δουλειά του και δεν θα κάτσει να κοκορμαχήσει με άλλους. Δεν είναι Κόλκας. Γι'αυτό και καμία ελλ'αυτο ηνική ΠΑΕ δεν θα τον είχε φερέφωνο. Μακάρι να είχαμε κι άλλους Βοϊτσίδηδες, Καρκανιάδες κτλ... Μάθαμε όλοι στους Τσαλτίδηδες, τους Κόλκες, τους Κετσετζόγλου κτλ και νομίζουμε ότι αυτή η σκατίλα είναι το σωστό. Αμ δε...
Ο Βοιτσιδης είναι πολύ light φάση. Κάτι σαν τον-χαζο του χωριού- Μίνο . Βούτυρο στο ψωμί των χαμουτζιδων και γι'αυτό θα βρίσκει πάντα δουλειά στα σκατοκαναλα τους. Εγώ γουστάρω εκρηκτικούς και ετοιμόλογους τύπους όπως ο συγχωρεμενος ο Τζαντζαρας ο οποίος γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο ήταν πάντα μαύρο πανί και κακό σπυρί στους χαβουζαιους. Μακάρι να βρίσκαμε έναν τέτοιο για υπεύθυνο επικοινωνίας αντί για την βαζελολουλου που έχουμε τώρα
Πρωτον. Δεν τον αποκάλεσα χαζο.
Δευτερον. Αν ειναι καλο παιδι και αξιοπρεπης , μπορει να τον εκανα φιλο ,να συζηταμε και να πινουμε κρασι. Οταν όμως εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ , δεν θελω να ειναι αξιοπρεπης, αλλα Γατα με πεταλα και νυχια
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Ξαναλεω πως μιλαω για ραδιοφωνικη εκπομπη της ερασπορ το πρωι της 31/12
george188

Δημοσίευση από george188 »

Εδω ο αλλος στον σπορ φμ τολμησε να πει τον ΠΑΟΚ συμμορία
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ σ

Δημοσίευση από Rexaris »

Όταν αδικείται η ομάδα κατάφορα και δεν είσαι «στα κάγκελα» (πάντα στα νόμιμα πλαίσια), τι να σε κάνουμε;

Ναι αυμφωνώ οτι όταν θέλουν να σε αδικήσουν θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς αλλά ΠΑΟΚ δεν σημαίνει οτι θα γυρίζουμε μόνιμα το άλλο μάγουλο.

Το έχει σαφώς καταλάβει και ο Ιβάν γι αυτό και παίρνει μέτρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”