Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από aivas19 »

Immemoric έγραψε:όλοι εσείς δεν ξέρετε τι έγινε στο πάρκινγκ. Δεν σας περνάει καν από το μυαλό γιατί δεν βγαίνει κανείς από την ΠΑΕ να πει κάτι. Εγω μέχρι τότε αυτή την εκδοχή πιστεύω, γιατί αυτά τα δεδομένα έχουμε. Μακάρι να διαψευσθει και να αποδειχθεί ότι κατέβηκαν επειδή πενήντα χούλιγκαν της ορίτζιναλ την πέσαν στο πούλμαν μας και τους απείλησαν την ζωή οπότε η ηρωική αποστολή δεν είχε άλλη επιλογή. Ως τότε ας κάνουμε τους τυφλοκουφους και να κατηγορούμε τους κακούς Αθηναίους, το νομικό επιτελείο ή δεν ξέρω κι εγώ τι που μας χαλάει την αφήγηση ότι όλοι είναι κακοί κι εμείς οι καλοί.

Και ναι αυτό είναι τοξική αρρενωπότητα. Μάλλον δεν έχετε ιδέα τι είναι μερικοί μερικοί. Δεν χρειάζεται να σαι alpha male.

Οσο για τον Ηλιόπουλο, πηγε κάπου που δεν έπρεπε. Εγώ διάβασα στο άρθρο για την δίκη ότι πήγε εκεί με άδεια του παρατηρητή. Τώρα αν αποδειχθεί διαφορετικά, οκ. Δεν είδα την εκπομπή. Ούτως ή άλλως δεν έχει καμία δουλειά να είναι εκεί.
Οχι δεν ειναι τοξική αρρενωπότητα

Δε χρειάζεται να ξεπλένεις την χαρτινη
marsantos

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από marsantos »

Μάγκες τα πράγματα έχουν σοβαρεψει. Κυκλοφορεί φωτογραφία με τραυματισμενο το λαιμό του ενός παιδιού με σαφές μήνυμα ότι το έπραξε ο προπονητής μας και πως έχει φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα.
Η φωτογραφία τελικά αποδεικνύεται πως είναι από το 2016 απο την εφημερίδα sun για περιστατικό μεταξύ καβγά παιδιών που συνέβη στη Μ. Βρετανία.
Αν επιτρέπουν οι mods, ανεβάζω τη φωτογραφία και το link της εφημερίδας.
Τα πράγματα χοντραινουν περίεργα και ελπίζω όλος ο οργανισμός να είναι σε εγρήγορση.
Κάνω θερμή παράκληση στους λουτσε και στους αντιλουτσε, στους καμαρικους και στους αντικαμαρικους, στους μιχαηλιδικους και στους αντιμιχαηλιδικους, στους διοικητικούς και στους αντιδιοικητικους, να υπάρχει ανακωχή μεταξύ μας και όλοι να είμαστε γύρω από προπονητή, παίκτες, διοίκηση. Εδώ φαίνεται πως μπορεί να έχουμε μια νέα "πολυιδιοκτησια" όπως είχαμε μετά το προηγούμενο πρωτάθλημα.
Ακόμα και στραβά αποτελέσματα ακομα και αργοπορια στις μεταγραφές μπορεί να είναι μικρά γεγονότα στα όσα διακυβευονται.
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Ο πόλεμος με τα Πόκεμον δεν σταμάτησε και δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει.
Εμείς κολλημένοι να πηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι με σχεδόν μηδενικό αποτέλεσμα.
Χωρίς αλλαγή στρατηγικής θα συνεχίσουμε να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Συμφωνώ απόλυτα με marsantos.
Εξάλλου είχα γράψει μετά την τιμωρία Λουτσέσκου, πως όχι μόνον δεν θα σταματήσουν αλλά θα το χοντρύνουν.

ΕΔΙΤ: Καλά Χριστούγεννα μάγκες! Κλείνω λαπτοπ και φέυγω για ρεβεγιόν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 24 Δεκ 2024, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ψυχραιμία φιλοι.Γινετε σοφοτεροι.Κανεις δεν ασχολειται από την ΠΑΕ.Χαρειτε τα χριστουγεννα.Ενα πακετακι χαρτομαντηλα για την ΠΑΕ όταν ανακοινωθουν οι ποινες και παμε γι' αλλα.
marsantos

Μόλις ανέβηκε άρθρο στο sdna από κίτρινο δημοσιογράφο που γλείφει την οικογένεια Σαββίδη και την προτρέπει εμμέσως να διώξει τον Λουτσέσκου για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα. Ο εχθρός τους είναι ένας και λέγεται Λουτσέσκου. Ελπίζω διοίκηση και σύνδεσμοι να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον προπονητή μας.
Χριστουγεννιατικα πάνε να μας πιάσουν στον ύπνο.
Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος είχε σκάσει και η υπόθεση πολυιδιοκτησιας.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Βγήκαν οι τιμωρίες...!!!

Λουτσέσκου: Εξάμηνη φυλάκιση στις φυλακές Κορυδαλλού. Απαγόρευση συνάθροισης με άλλους κρατούμενους στο προαύλιο. Υποχρεωτικό δέσιμο σιδερένιας μπάλας όταν πάει τουαλέτα. Απαγορεύεται να φοράει το σκούφο του για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: τιμωρία έδρας 12 αγωνιστικές. Μαστίγωμα στην Αριστοτέλους της αποστολής μπροστά στο έλατο. Απαγόρευση εισόδου σε πούλμαν με σκαλάκια, για τις μετακινήσεις της ομάδας.

Ηλιόπουλος: στέρηση εισόδου στα μπουζούκια πέντε μέρες. Απαγόρευση τραγουδιού πέντε μέρες. Παρουσίαση κάθε μέρα στο τμήμα της Voice Police, μέχρι λήξης ποινής.
Διοικητικό πρόστιμο 30 €.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών μία προπόνηση στα Σπάτα.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

marsantos έγραψε:Μάγκες τα πράγματα έχουν σοβαρεψει. Κυκλοφορεί φωτογραφία με τραυματισμενο το λαιμό του ενός παιδιού με σαφές μήνυμα ότι το έπραξε ο προπονητής μας και πως έχει φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα.
Η φωτογραφία τελικά αποδεικνύεται πως είναι από το 2016 απο την εφημερίδα sun για περιστατικό μεταξύ καβγά παιδιών που συνέβη στη Μ. Βρετανία.
Αν επιτρέπουν οι mods, ανεβάζω τη φωτογραφία και το link της εφημερίδας.
Τα πράγματα χοντραινουν περίεργα και ελπίζω όλος ο οργανισμός να είναι σε εγρήγορση.
Κάνω θερμή παράκληση στους λουτσε και στους αντιλουτσε, στους καμαρικους και στους αντικαμαρικους, στους μιχαηλιδικους και στους αντιμιχαηλιδικους, στους διοικητικούς και στους αντιδιοικητικους, να υπάρχει ανακωχή μεταξύ μας και όλοι να είμαστε γύρω από προπονητή, παίκτες, διοίκηση. Εδώ φαίνεται πως μπορεί να έχουμε μια νέα "πολυιδιοκτησια" όπως είχαμε μετά το προηγούμενο πρωτάθλημα.
Ακόμα και στραβά αποτελέσματα ακομα και αργοπορια στις μεταγραφές μπορεί να είναι μικρά γεγονότα στα όσα διακυβευονται.
Φίλε Σταμάτα να γράφεις εδώ και πήγαινε να μασήσεις κουτοχορτο αθηναιζικο.

Είστε επικίνδυνοι και άσχετοι με νέες τεχνολογίες. Αν κατεβάσεις τη φωτογραφία και κανείς αναζήτηση με αυτήν θα δεις πως είναι από περιστατικό του 2016.

Δεν έχω απαίτηση να ξέρεις κάτι τόσο απλό, έχω απαίτηση όμως να μην τρως παπά. Ελπίζω το ακαουντ στο Χ να έχει μηνυθεί ήδη και με δημοσιοποίηση στοιχείων από ΔΗΕ να ζητήσει επώνυμα συγγνώμη και να επανορθώσει.

Πραγματικά είμαστε για λύπηση, είμαστε πίσω από τον κόσμο και τις εξελίξεις.

ΥΓ: Διαβασα μέχρι τη δεύτερη σειρά από το μήνυμα σου. Αν τρολαρεις ζητώ συγγνώμη, αν όχι μη ξαναγράψεις δημόσια.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

marsantos έγραψε:Μόλις ανέβηκε άρθρο στο sdna από κίτρινο δημοσιογράφο που γλείφει την οικογένεια Σαββίδη και την προτρέπει εμμέσως να διώξει τον Λουτσέσκου για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα. Ο εχθρός τους είναι ένας και λέγεται Λουτσέσκου. Ελπίζω διοίκηση και σύνδεσμοι να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον προπονητή μας.
Το αρθρο ειναι του Κεφτετζογλου να υποθεσω ??
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Portable αυτο που γραφεις γραφει και ο Μαρσαντος. ;;;
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ζήτω συγγνώμη τότε. Είπα σταμάτησα στη δεύτερη σειρά γιατί έχω ακούσει τα άπειρα από εχθές.

Μέχρι να κυκλοφορήσει ολόκληρο βίντεο δεν τρώω τίποτα.
marsantos

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Portable έγραψε: ...
Φίλε Σταμάτα να γράφεις εδώ και πήγαινε να μασήσεις κουτοχορτο αθηναιζικο.

Είστε επικίνδυνοι και άσχετοι με νέες τεχνολογίες. Αν κατεβάσεις τη φωτογραφία και κανείς αναζήτηση με αυτήν θα δεις πως είναι από περιστατικό του 2016.

Δεν έχω απαίτηση να ξέρεις κάτι τόσο απλό, έχω απαίτηση όμως να μην τρως παπά. Ελπίζω το ακαουντ στο Χ να έχει μηνυθεί ήδη και με δημοσιοποίηση στοιχείων από ΔΗΕ να ζητήσει επώνυμα συγγνώμη και να επανορθώσει.

Πραγματικά είμαστε για λύπηση, είμαστε πίσω από τον κόσμο και τις εξελίξεις.

ΥΓ: Διαβασα μέχρι τη δεύτερη σειρά από το μήνυμα σου. Αν τρολαρεις ζητώ συγγνώμη, αν όχι μη ξαναγράψεις δημόσια.
Φίλε Portable καλό είναι ένα κείμενο να το διαβάζουμε από την αρχή ως το τέλος.
Δεν νομίζω να έχω δώσει την εντύπωση πως είμαι τοσο ανόητος και να έγραφα κάτι που θα στηριζόταν στις 2 πρώτες γραμμές και να το έγραφα δημόσια.
marsantos

Τώρα είδα την απάντηση σου. Δε χρειάζεται συγνώμη. Έκανες κάτι από βιασύνη. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά γιατί η επικοινωνία τους μολις ξεκίνησε..
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

paokspren έγραψε:
Immemoric έγραψε:Αυτό ακριβώς. Μαλακια των δικών μας που κάναν αυτά που έκαναν, μαλακια των χάρτινων που άφησαν τους κουραδομαγκες στο πάρκινγκ. Απλά τα πράματα.

Οσο για τον φίλο που τον ενοχλούν οι φεμινιστές και βέβαια να σκάσουμε, δεν θα την βγάλουμε με τους σεξιστές και μισογυνιδες μονο.
Το να υπερασπίζεσαι με νύχια και με δόντια ένα αποδεδειγμένα άδικο σύστημα δεν σε κάνει λογικό ή αντιπατριαρχικό και τα επιχειρήματα σου είναι ακριβώς το είδος των επιχειρημάτων που λέγανε (και λένε) επί 10ετίες στις γυναίκες όταν αθωώναν, πάντα σύμφωνα με το νόμο και τις αποδείξεις, τους βιαστές και τους κακοποιητές τους. Τέσπα δεν σχετίζεται ο φεμινισμός με το όλο θέμα κατά την γνώμη μου.

Πες με εσύ τοξικό ζώο αν θέλεις (ξέρω ότι δεν το είπες προσωπικά), εγώ λέω ότι τοξικό είναι να λες στους χρόνια κακοποιημένους να δεχθούν ήσυχα την τιμωρία για την αντίδραση τους.

Εγώ πάντως είμαι και φεμινιστής και ΠΑΟΚαρα. 8-)
Ποιο ακριβώς σύστημα υπερασπίζομαι; Και με νύχια και με δόντια; Νομίζω δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω. Λέω ότι μαλακια κάναμε κι εμείς, κι αυτοί. Και δεν καταλαβαίνω ποιο ακριβώς είναι το «σύστημα»; Πως υπάρχει σύστημα όταν εμείς πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι και το 19; Δεν θυμάστε εποχές παράγκας να δείτε τι σημαίνει σύστημα πραγματικά… Και η σύγκριση με την περίπτωση των γυναικών είναι άστοχη. Προφανως έχουμε υποστεί αδικίες αλλά είναι πραγματικά ντροπή να την συγκρίνεις με συστηματικούς βιασμούς και θανάτους γυναικών.

Δεν αποκάλεσα κανένα συγκεκριμένα τοξικό. Αλλα η τοξική αρρενωπότητα υπάρχει στον χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα. Δηλαδή η ματσιλα. Δεν χρειάζεσαι να είσαι άλφα μεηλ για να έχεις ματσιλα. Οταν τραγουδάμε συνθήματα του στυλ «θα σας γαμησουμε και θα σας κάνουμε» απλώς αναπαράγεις τοξική αρρενωπότητα—συγκεκριμένα παραστατικότητα. Οταν αποκαλεισ Τους άλλους πουστηδες είναι τοξική αρρενωπότητα γιατί προσπαθήσεις να υποτιμήσεις κάποιον αντίπαλο χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό που σημαίνει ότι δεν είσαι αρκετά άντρας.
Και δεν φτάνω καν μέσα στο παιχνίδι, τον τρόπο και τις συμπεριφορές.

ΥΓ καλές γιορτές σε όλους
marsantos

Amsterdamer_87 έγραψε:
marsantos έγραψε:Μόλις ανέβηκε άρθρο στο sdna από κίτρινο δημοσιογράφο που γλείφει την οικογένεια Σαββίδη και την προτρέπει εμμέσως να διώξει τον Λουτσέσκου για το καλό του ΠΑΟΚ.
Το αρθρο ειναι του Κεφτετζογλου να υποθεσω ??
Όχι, του άλλου με το παρόμοιο όνομα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”