Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Έχουν φάει τόσα γήπεδα με το κουτάλι οι παίκτες και ο προπονητής μας και τρελάθηκαν επειδή έχουν τοξική μάτσο alpha male αρρενωπότητα με υπερεκχύλιση τεστοστερόνης ?
Αυτή την εκδοχή πραγματικά δεν περίμενα ότι θα την διάβαζα στο paokmania
Μήπως έπρεπε να ζητήσουμε εθελουσίως την τιμωρία μας και να ζητήσουμε συγνώμη από τώρα, ώστε να έχουμε ελαφρυντικά στην εκδίκαση ?
Το μόνο που έχω να σχολιάσω για την υπερασπιστική γραμμή σύμφωνα με όσα διάβασα, είναι ότι μου φάνηκε πολύ ανεπαρκής
Το παρατράγουδο, ο ποκοπίκος, έκανε ντου στα αποδυτήρια με άσβερκους και πουλούσε τρέλα στη δικαστίνα κατά την απολογία και εμείς διαβάζουμε ότι είναι τοξική αρρενωπότητα η αυτοάμυνα
Στο πάρκινγκ δεν ξέρω τι έγινε και γιατί άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου
Δεν ξέρω αν έχουμε βιντεοσκοπήσει το συγκεκριμένο συμβάν (δεν το πιστεύω), αλλά το αποκλείω να ήταν επειδή ένας μπάρμπα - φελλός με κάποια καρτούν - ντεμέκ παιδάκια 26χρονα, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής, ως μη όφειλαν, από το λεωφορείο της ομάδας
Τους λόγους που ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός η ΠΑΕ, προφανώς είναι απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, δεν συμφωνώ με αυτή τη στρατηγική των ηπίων τόνων το έχω ξαναγράψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς φταίμε και γι' αυτό θέλαμε να το υποβαθμίσουμε
Εκεί έγκειται και η διαφωνία μου, με αυτή τη στρατηγική του Σαββίδη
Σε αυτό το μπ@ρδέλο που ζούμε, η ευγένεια, η ηπιότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ως ένδειξη ενοχής
Δυστυχώς, η πραγματικότητα επιβάλλει, για μένα, διαφορετική στάση
Ο αθώος και όποιος αδικείται, πρέπει να παλεύει δυναμικά για το δίκιο του, αλλιώς κινδυνεύει να το χάσει και να βαφτιστεί και ένοχος από πάνω
Αυτή την εκδοχή πραγματικά δεν περίμενα ότι θα την διάβαζα στο paokmania
Μήπως έπρεπε να ζητήσουμε εθελουσίως την τιμωρία μας και να ζητήσουμε συγνώμη από τώρα, ώστε να έχουμε ελαφρυντικά στην εκδίκαση ?
Το μόνο που έχω να σχολιάσω για την υπερασπιστική γραμμή σύμφωνα με όσα διάβασα, είναι ότι μου φάνηκε πολύ ανεπαρκής
Το παρατράγουδο, ο ποκοπίκος, έκανε ντου στα αποδυτήρια με άσβερκους και πουλούσε τρέλα στη δικαστίνα κατά την απολογία και εμείς διαβάζουμε ότι είναι τοξική αρρενωπότητα η αυτοάμυνα
Στο πάρκινγκ δεν ξέρω τι έγινε και γιατί άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου
Δεν ξέρω αν έχουμε βιντεοσκοπήσει το συγκεκριμένο συμβάν (δεν το πιστεύω), αλλά το αποκλείω να ήταν επειδή ένας μπάρμπα - φελλός με κάποια καρτούν - ντεμέκ παιδάκια 26χρονα, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής, ως μη όφειλαν, από το λεωφορείο της ομάδας
Τους λόγους που ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός η ΠΑΕ, προφανώς είναι απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, δεν συμφωνώ με αυτή τη στρατηγική των ηπίων τόνων το έχω ξαναγράψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς φταίμε και γι' αυτό θέλαμε να το υποβαθμίσουμε
Εκεί έγκειται και η διαφωνία μου, με αυτή τη στρατηγική του Σαββίδη
Σε αυτό το μπ@ρδέλο που ζούμε, η ευγένεια, η ηπιότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ως ένδειξη ενοχής
Δυστυχώς, η πραγματικότητα επιβάλλει, για μένα, διαφορετική στάση
Ο αθώος και όποιος αδικείται, πρέπει να παλεύει δυναμικά για το δίκιο του, αλλιώς κινδυνεύει να το χάσει και να βαφτιστεί και ένοχος από πάνω
-
Νόμοι υπάρχουν οι οποίοι εφαρμόζονται όπως θέλουν,για όποιον θέλουν. Απ'όσα έχω διαβάσει και δει για να γίνει ότι έγινε στο τέλος, κάποιος θίχτηκε πολύ σοβαρά. Δύο πράγματα δεν ξεχνιούνται. Τε ένα είναι το ριμπαπ . Ότι έγινε στο τέλος αυτός που έδωσε εντολή να γεμίσει το πάρκινγκ ήταν πολύ θολωμενος εκτός εαυτού και όλοι καταλαβαίνουμε από τι. Τι περιμένω; Από όλα έως τίποτα. Απλά το μόνο που ξέρω είναι ότι η πρόκριση έχει ήδη κριθεί. Αυτό δεν γνωρίζουν οι άλλοι. Υ Σ Από τα βίντεο που έχω δει ο μπαμπάς με παιδάκια τα μικρά κάνουν αυτά τα χαζά και το πούλμαν φεύγει.ΔΕΝ κατεβαίνει κανένας. Στο άλλο που λέει ο άλλος μην τραβάς δεν ξέρουμε πως άρχισε. Πάντως ο νόμος λέει κανένας κοντά στην αποστολή αντιπάλου,όπως κανένας νομος δεν λέει απαγορεύεται να βγει απο το πούλμαν η αποστολή . Τώρα αν κατέβηκαν για να πάρουν αέρα και τους την έπεσαν, αναγκάστηκαν να προστατευθούν. Τρέλα αυτοί;Τρέλα και μεις.Υ Σ 2 Καλά Χριστούγεννα υγεία νά έχετε μαζί με τις οικογένειές σας.
όλοι εσείς δεν ξέρετε τι έγινε στο πάρκινγκ. Δεν σας περνάει καν από το μυαλό γιατί δεν βγαίνει κανείς από την ΠΑΕ να πει κάτι. Εγω μέχρι τότε αυτή την εκδοχή πιστεύω, γιατί αυτά τα δεδομένα έχουμε. Μακάρι να διαψευσθει και να αποδειχθεί ότι κατέβηκαν επειδή πενήντα χούλιγκαν της ορίτζιναλ την πέσαν στο πούλμαν μας και τους απείλησαν την ζωή οπότε η ηρωική αποστολή δεν είχε άλλη επιλογή. Ως τότε ας κάνουμε τους τυφλοκουφους και να κατηγορούμε τους κακούς Αθηναίους, το νομικό επιτελείο ή δεν ξέρω κι εγώ τι που μας χαλάει την αφήγηση ότι όλοι είναι κακοί κι εμείς οι καλοί.
Και ναι αυτό είναι τοξική αρρενωπότητα. Μάλλον δεν έχετε ιδέα τι είναι μερικοί μερικοί. Δεν χρειάζεται να σαι alpha male.
Οσο για τον Ηλιόπουλο, πηγε κάπου που δεν έπρεπε. Εγώ διάβασα στο άρθρο για την δίκη ότι πήγε εκεί με άδεια του παρατηρητή. Τώρα αν αποδειχθεί διαφορετικά, οκ. Δεν είδα την εκπομπή. Ούτως ή άλλως δεν έχει καμία δουλειά να είναι εκεί.
Και ναι αυτό είναι τοξική αρρενωπότητα. Μάλλον δεν έχετε ιδέα τι είναι μερικοί μερικοί. Δεν χρειάζεται να σαι alpha male.
Οσο για τον Ηλιόπουλο, πηγε κάπου που δεν έπρεπε. Εγώ διάβασα στο άρθρο για την δίκη ότι πήγε εκεί με άδεια του παρατηρητή. Τώρα αν αποδειχθεί διαφορετικά, οκ. Δεν είδα την εκπομπή. Ούτως ή άλλως δεν έχει καμία δουλειά να είναι εκεί.
Σκασανε μυτη και οι φεμινισται. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα Θεέ μου. Καλά Χριστούγεννα και καλή φώτιση ακόμη και στην 5η φάλαγγα!
Για όσους αναρωτιούνται τι έγινε και αντέδρασε η ομάδα έτσι στο πάρκινγκ, από το ρεπορτάζ για τη δίκη βγαίνει ότι μάλλον δεν είπαμε απολύτως τίποτα για να δικαιολογηθούμε. Στη χθεσινή εκπομπή στο όπεν, οι δύο δικοί μας ανέφεραν ότι οι τρεις χάρτινοι τους έβρισαν. Και χειρονομίες να έκαναν τα καραγκιοζάκια, δεν δικαιολογείται να τσιμπάμε και να βρισκόμαστε μπλεγμένοι κι εμείς χωρίς λόγο. Με αυτήν τη λογική, σε όποιο γήπεδο εκτός πέφτει η χριστοπαναγία σύννεφο, τότε ντου στην κεκρκίδα και όποιον πάρει ο χάρος. Ούτε σύνδρομα της Στοκχόλμης, ούτε Σουηδιές, μόνο ψυχραιμία και εξυπνάδα να μην γκρεμίζουμε μόνοι μας ότι χτίζουμε εντός γηπέδου.
Τα δυο βιντεο που αφορούν στο σκηνικο του πουλμαν απεικονίζουν δυο παντελως διαφορετικες καταστάσεις.
Στο ενα, εναν καραγκιοζη πατερα με δυο παιδια, και τριγυρω τους μονο εναν σεκιουριτα, ο οποιος κανει πως τους μαζευει.
Στο δευτερο, που γινεται το ντου, βλεπουμε αρκετο κοσμο στο πλανο και το λεωφορειο σε εντελώς διαφορετικη θεση σε σχεση με το πρωτο βιντεο.
Και αντε πειτε πως ειμαστε εντελως μαλακες και θερμοκεφαλοι, θα κατεβαιναν 5 ατομα για να δειρουν εναν τυπο, ειναι ποτε δυνατον; Και αντε πειτε οτι το εκαναν, θα επιανε ο Λουτσεσκου ενα παιδι απο τον λαιμο; Γιατί μιλαμε για παιδια, μαξιμουμ 14-15 χρονων.
Αν καπου εχουμε πραγματι λερωμενη τη φωλια μας εν τελει (μενει να αποδειχτει), τοτε ειμαι σιγουρος πως μιλαμε για παντελως αλλο σκηνικο (κι οχι αυτο που αφησαν να εννοηθει απο τους χαρτινους με τα πιτσιρικια), οπου θα υπηρχε σιγουρα ενας πυρηνας χαρτιων στους οποιους επιτεθηκαμε. Εξαλλου γίνεται λογος για 26χρονο, οχι για παιδι.
Και επισης, τα ΜΑΤ απο καποιον υποτιθεται πως "προστατευαν" τους παιχτες μας. Αφου δεν αναφερθηκε ουτε καν απο το χαρτι τυχον ξυλικι μεταξυ παιχτων ή παραγοντων των δυο ομαδων, απο ποιον διαολο μας "προστατευαν" τα ΜΑΤ; Ή εστω ποιους "προστατευαν" τα ΜΑΤ απο τους δικους μας, αν όχι οπαδους της χαρτινης; Και γιατι εκεινος ο τυπος ζητα απο τον καμεραμαν να σταματησει να τραβάει;
Που καταληγουμε; Στο οτι δυστυχως ειναι πολυ πιθανον να έχουμε κανει οντως καποια μαλακια, αν και κατα τα αλλα οι χαρτινοι εχουν τις ιδιες αν οχι περισσοτερες ευθυνες για οσα εγιναν. Δεν εξηγειται αλλιως τοσο παθητικη σταση, οταν ολα τα δεδομενα που εχουν δημοσιευτει συνηγορουν υπερ μας.
Υ.γ. Και οταν λεω "μαλακια", εννοω καποιο επεισόδιο τοσο σημαντικο που να μας δενει τα χερια με αποτελεσμα να μη τους πηγαινουμε ταπα.
Στο ενα, εναν καραγκιοζη πατερα με δυο παιδια, και τριγυρω τους μονο εναν σεκιουριτα, ο οποιος κανει πως τους μαζευει.
Στο δευτερο, που γινεται το ντου, βλεπουμε αρκετο κοσμο στο πλανο και το λεωφορειο σε εντελώς διαφορετικη θεση σε σχεση με το πρωτο βιντεο.
Και αντε πειτε πως ειμαστε εντελως μαλακες και θερμοκεφαλοι, θα κατεβαιναν 5 ατομα για να δειρουν εναν τυπο, ειναι ποτε δυνατον; Και αντε πειτε οτι το εκαναν, θα επιανε ο Λουτσεσκου ενα παιδι απο τον λαιμο; Γιατί μιλαμε για παιδια, μαξιμουμ 14-15 χρονων.
Αν καπου εχουμε πραγματι λερωμενη τη φωλια μας εν τελει (μενει να αποδειχτει), τοτε ειμαι σιγουρος πως μιλαμε για παντελως αλλο σκηνικο (κι οχι αυτο που αφησαν να εννοηθει απο τους χαρτινους με τα πιτσιρικια), οπου θα υπηρχε σιγουρα ενας πυρηνας χαρτιων στους οποιους επιτεθηκαμε. Εξαλλου γίνεται λογος για 26χρονο, οχι για παιδι.
Και επισης, τα ΜΑΤ απο καποιον υποτιθεται πως "προστατευαν" τους παιχτες μας. Αφου δεν αναφερθηκε ουτε καν απο το χαρτι τυχον ξυλικι μεταξυ παιχτων ή παραγοντων των δυο ομαδων, απο ποιον διαολο μας "προστατευαν" τα ΜΑΤ; Ή εστω ποιους "προστατευαν" τα ΜΑΤ απο τους δικους μας, αν όχι οπαδους της χαρτινης; Και γιατι εκεινος ο τυπος ζητα απο τον καμεραμαν να σταματησει να τραβάει;
Που καταληγουμε; Στο οτι δυστυχως ειναι πολυ πιθανον να έχουμε κανει οντως καποια μαλακια, αν και κατα τα αλλα οι χαρτινοι εχουν τις ιδιες αν οχι περισσοτερες ευθυνες για οσα εγιναν. Δεν εξηγειται αλλιως τοσο παθητικη σταση, οταν ολα τα δεδομενα που εχουν δημοσιευτει συνηγορουν υπερ μας.
Υ.γ. Και οταν λεω "μαλακια", εννοω καποιο επεισόδιο τοσο σημαντικο που να μας δενει τα χερια με αποτελεσμα να μη τους πηγαινουμε ταπα.
- BlackMagicPAOK
Το βασικό είναι ότι δεν είχαν εξασφαλίσει την ανεμπόδιστη αναχώρηση του πούλμαν.
Βρέθηκαν οπαδοί της γηπεδούχους μια ανάσα από τους παίκτες μας!
Ποιος έχει τη ευθύνη;
Ή αστυνομία ή η ΠΑΕ αεκ;
Αυτό το ψάχνει κανένας;
Θα τιμωρηθεί κάποιος;
Βρέθηκαν οπαδοί της γηπεδούχους μια ανάσα από τους παίκτες μας!
Ποιος έχει τη ευθύνη;
Ή αστυνομία ή η ΠΑΕ αεκ;
Αυτό το ψάχνει κανένας;
Θα τιμωρηθεί κάποιος;
Δεν έχει αμφισβητηθεί το σκηνικό ότι είναι με αυτά τα 4 άτομα, οι τρεις που φαίνονται και ο ένας που τους τραβά από πίσω, εκ μέρους μας. Μην ψάχνουμε κάτι άλλο.
Και ο 26χρονος τοτε ποιος ειναι; Γιατι αυτοι που φαινονται στο βιντεο 26χρονοι δεν ειναι.
Στο δια ταυτα παντως, με το να ζητουν οι δικοι μας απλα προστιμο και να μη βγάζουν τσιμουδια για την παρουσία οπαδων στον χωρο του πουλμαν μας εβαλαν ταφοπλακα. Η τιμωρια μας θα πρέπει να θεωρειται δεδομενη νομιζω.
Στο δια ταυτα παντως, με το να ζητουν οι δικοι μας απλα προστιμο και να μη βγάζουν τσιμουδια για την παρουσία οπαδων στον χωρο του πουλμαν μας εβαλαν ταφοπλακα. Η τιμωρια μας θα πρέπει να θεωρειται δεδομενη νομιζω.
Χθες είπαν στην εκπομπή ότι ο ένας είναι 20άχρονος και ο άλλος 26, ύστερα ειπώθηκε ότι είναι και μικρότεροι, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Και μένα μου φάνηκαν για μικρότεροι.
Είναι άλλο πράγμα η τιμωρία, αν φάει, της χάρτινης, γιατί ήταν σε σημείο που δεν έπρεπε οπαδοί της, κάτι ειπώθηκε, και από τους δυο δικούς μας, και για ευθύνη της αστυνομίας, και άλλο πράγμα ότι πήγαμε και μπλεχθήκαμε κι εμείς σαν κορόιδα.
Είναι άλλο πράγμα η τιμωρία, αν φάει, της χάρτινης, γιατί ήταν σε σημείο που δεν έπρεπε οπαδοί της, κάτι ειπώθηκε, και από τους δυο δικούς μας, και για ευθύνη της αστυνομίας, και άλλο πράγμα ότι πήγαμε και μπλεχθήκαμε κι εμείς σαν κορόιδα.
Αυτό ακριβώς. Μαλακια των δικών μας που κάναν αυτά που έκαναν, μαλακια των χάρτινων που άφησαν τους κουραδομαγκες στο πάρκινγκ. Απλά τα πράματα.
Οσο για τον φίλο που τον ενοχλούν οι φεμινιστές και βέβαια να σκάσουμε, δεν θα την βγάλουμε με τους σεξιστές και μισογυνιδες μονο.
Οσο για τον φίλο που τον ενοχλούν οι φεμινιστές και βέβαια να σκάσουμε, δεν θα την βγάλουμε με τους σεξιστές και μισογυνιδες μονο.
Παντως αν εστιασετε στο τι συμβαινει μεσα στο πουλμαν οσο οι τρεις χαρτινοι προκαλουν, θα δειτε οτι ο Λουτσε κανει νευματα με τον αντιχειρα του και στο τελος ανταποδιδει (ειρωνικα προφανως) στον χαιρετισμο των χαρτινων. Οι κινησεις του θυμιζουν τα κλασικα περιπαιχτικα νευματα που κανει και μεσα στα γηπεδα. Καθολου εξαλλος δεν δειχνει. Τωρα, πώς γινεται και μεσα σε ενα λεπτο υποτιθεται πως έκανε στροφη 360 μοιρων και αρπαξε τον εναν απο τον λαιμο μου φαινεται ανεξηγητο.
+1926loukas karadimos έγραψε:εγω λεω 9/1 που θα ερθουν ΤΟΥΜΠΑ, να τους εχουμε ενα δισκο με παπανασι και αλλα ρουμανικα εδεσματα ως καλωσορισμα
στα αποδυτηρια τους, να αφησουμε ενα μπουκαλι τζακ νταλιελς και ενα ποτηρι το οποιο σε καμια περιπτωση δεν θα αποτελει προκληση για τον προπονητη τους αλλα δειγμα της αριστης φιλοξενειας που παρεχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. για το τελος του αγωνα δε, να οργανωσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστε οι φιλοξενουμενοι μας να εχουν απο μια μεριδα κλεφτικο μη μεινουν νηστικοι
στον αγωνιστικο χωρο οι δυο ομαδες να εισελθουν υπο τον ηχο του νταμ ντου λα ντουμ λαντα που εγινε χιτ περσι λογω των παιχτων της Ιντερ και κατα τη διαρκεια της προθερμανσης τους να παιζει το "σε ενα χαρτακι εγραψα" του Βαλαντη
για το δε παρατραγουδο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φροντισει να αφιερωσει μια απο τις ΣΟΥΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΩΤΑ και να βαλει μεσα ενα συστημα καραοκε το οποιο θα συνδεσει με τα μεγαφωνα του γηπεδου
τελος, ο κοσμος του ΠΑΟΚ ως ο πιο φιλοξενος λαος του πλανητη, θα σηκωσει ενα πανο που θα καλυπτει τις θυρες 5 κα 6 του γηπεδου της Τουμπας το οποιο απλα θα γραφει "θα παρακαλουσατε να ειχε μετρησει" και θα τραγουδαει την ιαχη "κλεφτες" για 90 λεπτα με ομορφο και κοσμιο τροπο
μετα το τελος του αγωνα δε, θα στειλουμε κατι παιδακια απο την Γεωργια που εχουμε στον Ευοσμο που ειναι 14 χρονων, 1.90 και 145κιλα, να αποχαιρετησουν την αποστολη της παε χαρτι δειχνοντας τους το μενου της μαυρης θαλασσας και την μαρκα ζελε που χρησιμοποιει ο ασαριφαρ
αντε γιατι ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Το να υπερασπίζεσαι με νύχια και με δόντια ένα αποδεδειγμένα άδικο σύστημα δεν σε κάνει λογικό ή αντιπατριαρχικό και τα επιχειρήματα σου είναι ακριβώς το είδος των επιχειρημάτων που λέγανε (και λένε) επί 10ετίες στις γυναίκες όταν αθωώναν, πάντα σύμφωνα με το νόμο και τις αποδείξεις, τους βιαστές και τους κακοποιητές τους. Τέσπα δεν σχετίζεται ο φεμινισμός με το όλο θέμα κατά την γνώμη μου.Immemoric έγραψε:Αυτό ακριβώς. Μαλακια των δικών μας που κάναν αυτά που έκαναν, μαλακια των χάρτινων που άφησαν τους κουραδομαγκες στο πάρκινγκ. Απλά τα πράματα.
Πες με εσύ τοξικό ζώο αν θέλεις (ξέρω ότι δεν το είπες προσωπικά), εγώ λέω ότι τοξικό είναι να λες στους χρόνια κακοποιημένους να δεχθούν ήσυχα την τιμωρία για την αντίδραση τους.
Εγώ πάντως είμαι και φεμινιστής και ΠΑΟΚαρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokspren την Τρί 24 Δεκ 2024, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Στ' αρκίντια μου κι αν παίξουμε κεκλεισμένων, χωρίς Λουτσέσκου στον πάγκο κοκ. Το δεδομένο είναι ένα και μόνο: θα ξαναμηθούνγα όπως τους αρμόζει.