100%keep_paokizein έγραψε:Φτανει.
Ας μπει ένα στοπ στην ανθρωποφαγία.
5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Μπερδεύεις λίγο κάποια πολύ βασικά και σημαντικά πράγματα.Special 4 έγραψε:Θα πω κι εγώ την αποψάρα μου, γιατί δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου
Αυτή την όψιμη ευαισθησία με τον Μιχαηλίδη και ότι ντεμέκ πρέπει να τον στηρίξουμε, πραγματικά δεν την καταλαβαίνω
Την θεωρώ λίγο υποκριτική και λίγο δήθεν
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα
Στο γενικότερο κλίμα αναφέρομαι
Τώρα έπιασε κάποιους ο πόνος για τον Μιχαηλίδη?
Όταν τον είχε τόσο καιρό στον πάγκο ο Λουτσέσκου και δεν τον έβλεπε καν, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?
Όταν ήθελε να τον στείλει δανεικό και δεν έφευγε, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?
Τώρα επειδή τον στηρίζει ο Λουτσέσκου, επειδή βρήκε τοίχο με τον Κόλεϊ, βγαίνει μια μάζα ανθρώπων να υπερασπιστεί την επιλογή του Λουτσέσκου και όχι τον Μιχαηλίδη
Ή απλώς για να ηθικολογήσει
Εγώ έτσι το βλέπω
Αν αύριο τον ξαναστείλει στον πάγκο ο Λουτσέσκου, θα τον ξεχάσουν όλοι και θα λένε ότι πήρε τις ευκαιρίες του
Και φυσικά θα έχουν δίκιο
Και ο προπονητής θα έχει δίκιο
Τις ντεμέκ ηθικολογίες δεν μπορώ
Επαγγελματίας παίκτης είναι
Αν δεν μπορεί το κράξιμο στα σόσιαλ, ας μην έχει σόσιαλ
Έτσι κι αλλιώς μια τοξική αηδία και μισή είναι τα σόσιαλ και δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα
Τον συμπαθώ, θέλω να πετύχει, αλλά για να πετύχει χρειάζεται πρώτα ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του
Αν δεν μπορεί να αντέχει την πίεση ή ακόμα και τον κανιβαλισμό, τότε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
Ένα ποδοσφαιριστης μπορεί να μην παίζει,να μην είναι στις επιλογές του προπονητή του, μπορεί πολλά μπορεί. Εκεί δεν τίθεται θέμα στήριξης από τους οπαδούς. Ο κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού .
Όταν όμως ένας ποδοσφαιριστής δέχεται προσωπικες επίθεσης , χλεύη,και άλλες ομορφιές όπως συμβαίνει τελευταία με τον μιχαηλίδη ( όπως συνέβη με Πέλκα ,όπως συνέβη με Κλάους και άλλες πολλές ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν),από μια χούφτα μπουλιδες, τότε ο οπαδός έχει υποχρέωση να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή καινά στήσει απέναντι του αυτόν τον θίασο των αλαματιδων
- figurehead4
Η σημερινή σου απόδοση σε κατατάσσει ψηλά στην ιεραρχία των υποψηφίων μελλοντικών αρχηγών.
Τι εννοείς δεν έπαιξε; Λάθος ματς είδες.
Τέτοιο ντου θέλει αρχίδια. Που λέγατε πως δεν έχει το παλικάρι
Τι εννοείς δεν έπαιξε; Λάθος ματς είδες.
Τέτοιο ντου θέλει αρχίδια. Που λέγατε πως δεν έχει το παλικάρι

Έλειψες και ας λένε όλοι ότι θέλουν.
Σε δύο ματς που έχει συμμετοχή ο Λοβρεν (γαύρο και σήμερα) οι αντίπαλοι εκτελούν ελεύθεροι όποτε και από όπου γουστάρουν.
Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι.
Καλά δεν θέλω καν να φανταστώ να είχες κάνει εσύ αυτό που έκανε ο Μπαμπα στην φάση του πέναλτι
Και φυσικά αυτό που έγραφα και την προηγούμενη εβδομάδα. Ο μόνος στόπερ στο ρόστερ που μπορεί να συμμετέχει στο build up η να βγάλει μια σωστή μεγάλη μπάλα.
Οι υπόλοιποι.... χειροβομβίδα
Σε δύο ματς που έχει συμμετοχή ο Λοβρεν (γαύρο και σήμερα) οι αντίπαλοι εκτελούν ελεύθεροι όποτε και από όπου γουστάρουν.
Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι.
Καλά δεν θέλω καν να φανταστώ να είχες κάνει εσύ αυτό που έκανε ο Μπαμπα στην φάση του πέναλτι
Και φυσικά αυτό που έγραφα και την προηγούμενη εβδομάδα. Ο μόνος στόπερ στο ρόστερ που μπορεί να συμμετέχει στο build up η να βγάλει μια σωστή μεγάλη μπάλα.
Οι υπόλοιποι.... χειροβομβίδα
- Montrealiotis
Τοξικο ειναι να πεις οτι δεν μπορει;Ο Κοταρσκι εκανε την Τουμπα να ξεχαστει.nunies4 έγραψε:Μπράβο στην Τούμπα που νιώθει μακρυά από τις τοξικοτητες των σοσιαλ
-
Το αυτόnunies4 έγραψε:Μπράβο στην Τούμπα που νιώθει μακρυά από τις τοξικοτητες των σοσιαλ
Give him a chance, ρε γαμωτο
Δεν έχουμε άλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος να προωθεί τη μπάλα
Έχει και θέση Έλληνα
Πολλά είναι μέσα στο μυαλό
Στο χέρι του Γιάννη είναι να τα ελέγξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Κυρ 22 Δεκ 2024, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Οπως και να έχει δεν είναι λογικό να κράζεις τόσο έντονα ένα παίκτη της ομάδας. Ειδικά όταν δεν πρόκειται για έναν περαστικό μισθοφόρο
- figurehead4
Μπράβο Γιάνναρε. Ματσάρα. Μηδέν παθητικό και οαλι
Η Τούμπα πάλι μίλησε και δίνει φτερά στον παίχτη. Ετσι
Η Τούμπα πάλι μίλησε και δίνει φτερά στον παίχτη. Ετσι
Μην ακους κανεναν Γιανναρε κανε κιαλλα πεναλτυ κιαλλες γκαφες που επειδη το επιασε ο κοταρσκι δεν εκανες τον ματσ ροντεο ενω ειχε σβησει. Χριστουγεννα εχουμε αλλα αναψε μια λαμπαδα ισα με το μποϊ του.
Λιγος. Αν ειναι ΠΑΟΚτσακι να του παρουμε ενα διαρκειας στην 4. Εγω θελω στοπερ που να μην κανει ενα λαθος που αποφερει γκολ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
25 ειναι, οχι 20. Φτασμενος παικτης. Δεν κανει.
Λιγος. Αν ειναι ΠΑΟΚτσακι να του παρουμε ενα διαρκειας στην 4. Εγω θελω στοπερ που να μην κανει ενα λαθος που αποφερει γκολ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
25 ειναι, οχι 20. Φτασμενος παικτης. Δεν κανει.
Ενα σβηστό ματς,πήγε να το 'ζωντανέψει' από το πουθενά.Μετά το πεναλτι και έχοντας κίτρινη καρτα πηγαινει στον διαιτητη και διαμαρτύρεται τη στιγμη που ο Ατρομητος παίζει με 10 παίχτες...
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ iq πολύ χαμηλό.
Ευτυχως ο Κοταρσκι ειναι κερβερος και ξαναεσβησε το ματς.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ iq πολύ χαμηλό.
Ευτυχως ο Κοταρσκι ειναι κερβερος και ξαναεσβησε το ματς.
- serafeimgr
Είναι μεγάλη ευκαιρία να κάτσει να δουλέψει τα ανακλαστικά του (reflex) τα οποία είναι αυτά που το έχουν προδώσει μέχρι τώρα.
Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ανεβαίνει και μετά τη διακοπή θα τον δούμε αλλιώς.
Αν όχι, ο προπονητής ξέρει καλύτερα...
Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ανεβαίνει και μετά τη διακοπή θα τον δούμε αλλιώς.
Αν όχι, ο προπονητής ξέρει καλύτερα...
Φυσικά και στον Μιχαηλίδη θα το πιστωσω.Montrealiotis έγραψε:Rene το ακόμα ένα «0» ελπίζω να μην το πιστώσεις στον Μιχαηλιδη
Και για να μην ξεχνιόμαστε...ακόμα μια συμμετοχή,ακόμα ένα μηδέν πίσω
Ακόμα ένα τρίποντο στο σακούλι.
Υγ σήμερα κατάλαβες Γιανναρε ποιου είδος οπαδών πρέπει να υπολογίζεις