Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Δημοσίευση από nunies4 »

Ενταξει παιδια μαζι σας...Μπορει ο Μπακαγιοκο του χρονου να πεταει οπως φετος πεταει ο Οτο. Η στα πλευ οφ σε 5 μηνες να βγαζει ματια.
Στο δια ταυτα να παμε λιγο; Μεχρι να γινει αυτο, εσεις δηλαδη λετε οτι θα βγει η χρονια με 3 διοργανωσεις με 2 ενεργα χαφ, 1 ακομα που πλεον οριακα βγαζει ημιχρονο (Σβααμπ) και εναν που ο προπονητης δεν βαζει ποτε (Θυμιανης). Αυτο λετε;
Και μην πατε μακρυα.
5/1 με βαζελο στο ΟΑΚΑ, 9/1 ο επαναληπτικος με το χαρτι, 12/1 με Βολο στην Τουμπα, 19/1 στην γειτονια, 23/1 Σλαβια Πραγας.
Αυτα τα 5 ματς σε 18 μερες (και μαλιστα τα 4 απιστευτης εντασης και δυσκολιας) εσεις λετε οτι βγαινουν με 2,5 χαφ. Οκ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλά ο Όττο μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του πέρυσι αλλά τουλάχιστον έδειχνε κανονικός ποδοσφαιριστής, όχι παλαίμαχος όπως ο Μπακαγιόκο.
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

tsaousila1234 έγραψε:οκ τον βγαλαμε σαπιο και αχρηστο τον μπακαγιοκο επειδη τραυματιστηκε και επειδη δεν επαιξε καλα σε 4 ματς , μαλιστα ωραιο κριτηριο , και ο βιερινια ηταν χοντροκολης ο οττο αποτυχια ο βαρελα ανικανος και αυτος . Και ο μπακαγιοκο που εχει εναν λογαριασμομε καμια 30εκατομυρια για πλακα τα πετυχε στο τζοκερ στο πρωτοχρονιατικο λαχειο. Θα επανελθει και θα παιξει βρε τον ματιασατε τον ανθρωπο με 4 ματς στα οποια δεν ηταν κανενας καλος!!!! δηλ στα ματς που δεν απεδωσε οι αλλοι πετουσαν . μαλιστα. Να μαθουμε να ειμαστε ωριμοι λιγο , οχι με την μια εισαγγελεις!!!
Έχεις απόλυτο δίκαιο για τις περιπτώσεις που αναφέρεσαι καθώς πέσαμε να τους φάμε άδικα ενώ στο τέλος μας έβγαλαν ασπροπρωσοπους,παρόλα αυτά δεν πολύ πιστεύω να ισχύει το ίδιο και με το μπακαγιοκο,η εικόνα του όσο έπαιξε μόνο εικόνα ποδοσφαιριστή δεν ήταν.Θα ήθελα να του δοθει μια ακόμη ευκαιρία με την προϋπόθεση ότι θα φέρουμε χαφ-πυλωνα τον Ιανουάριο ο οποίος θα είναι εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ελπίζω να αφήσουν τα χαζά και να κοιτάξουν να φέρουν χαφ.

Θέλω να πιστεύω ότι λένε μπούρδες οι αρδ, μετά και τα αστεία με το στόπερ τελευταία μέρα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ποιός Μπακαγιόκο βρε παιδιά ?
Ούτε μία στο εκατομμύριο αυτός να ξαναπαίξει κανονικό ποδοσφαίρο
Εγώ πιστεύω ότι θα σταματήσει και το ποδόσφαιρο μετά τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πόσοι παίκτες ήρθαν πέρσι την χειμερινή περίοδο; Ε, τόσοι θα έρθουν και φέτος.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Από τα τελευταία που βλέπω μάλλον κοιτάμε προς ελβετία.

Εμένα προσωπικά μου έκανε κλικ αυτός:

https://www.transfermarkt.com/leon-avdu ... ler/667457

Σκύλος, μαμούνι 6αρι με σοβαρή τεχνική
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νομίζω ότι όλοι είδαμε το πόσο αδύνατα είναι τα πόδια του Μπακαγιόκο σε σχέση μάλιστα και με το σώμα του. Δεν ξέρω πώς μπορεί αυτός ο παίκτης να έχει την αξιόπιστη παρουσία που όλοι απαιτούμε για πέντε μήνες.
Φέρτε ΔΥΟ χαφ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

nunies4 έγραψε:Ενταξει παιδια μαζι σας...Μπορει ο Μπακαγιοκο του χρονου να πεταει οπως φετος πεταει ο Οτο. Η στα πλευ οφ σε 5 μηνες να βγαζει ματια.
Στο δια ταυτα να παμε λιγο; Μεχρι να γινει αυτο, εσεις δηλαδη λετε οτι θα βγει η χρονια με 3 διοργανωσεις με 2 ενεργα χαφ, 1 ακομα που πλεον οριακα βγαζει ημιχρονο (Σβααμπ) και εναν που ο προπονητης δεν βαζει ποτε (Θυμιανης). Αυτο λετε;
Και μην πατε μακρυα.
5/1 με βαζελο στο ΟΑΚΑ, 9/1 ο επαναληπτικος με το χαρτι, 12/1 με Βολο στην Τουμπα, 19/1 στην γειτονια, 23/1 Σλαβια Πραγας.
Αυτα τα 5 ματς σε 18 μερες (και μαλιστα τα 4 απιστευτης εντασης και δυσκολιας) εσεις λετε οτι βγαινουν με 2,5 χαφ. Οκ.
Γενικά η σεζόν δεν βγαίνει μόνο με αυτά τα χαφ. Για να έχεις όμως λύσεις στις ημερομηνίες που γράφεις θα έπρεπε υποθετικά ήδη τα χαφ να είναι εδώ και να κάνουν προπονήσεις με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εγώ επιμένω πάντος πως θα ασχοληθούμε με τον Λιαβα παίζει 2 θέσεις και ειναι στα θελω του Lucesku,επίσης επιμένω πως θα ξανά-ασχοληθούμε με τον Meite πάλι γιατί λείπει τέτοιος από τον ΠΑΟΚ διοτι υπαρχει ο 35χρονος Schwab ο Bakayoko θα έρθει μετα από μήνες είναι μονο ο Ozdoyev&Camara μόνο 2 να παίζουν EuropaLeague/SupaLigda/Κύπελλο
Επίσης να υπογραμμίσω παλι μην περιμενουμε να ερθουν ενα καρο μεταγραφές τώρα ΙΑΝ 1-2 να ερθουν και γιατί υπάρχον αμέτοχοι ποδοσφαιριστες του 1εκ+ και καθονται και πληρωνονται παλι καλα ληγουν τα συμβολαια τους Καλοκαιρι να έρθουν αξιολογοι Παίχτες ποιοτικοί.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Μετά τις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και την σταθερή έλλειψη τεχνικού διευθυντή εγώ έχω συμβιβαστεί με το ότι θα πάρουμε ένα χαφ γύρω στα 30, δανεικό, την τελευταία μέρα και ενώ θα μπορούσε να είναι ο Μειτέ, τελικά δεν θα είναι.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Χαφ θα ηθελα ισπανικη σχολη. Οχι ισπανο αλλα ισπανικη σχολη. Ξερουν μπαλα. βλεπουν γηπεδο. Ενα ταχυδυναμο χαφ που να μπορει να δωσει μια πασα της προκοπης.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να ανοιχτεί το τόπικ των μεταγραφών χειμώνα, να πάρουν φωτιά τα μανουάλια ή θα πάμε με μπακαγιόκο στα χαφ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”