Maezono Masakiyo έγραψε:
Eγώ πάλι πέρα απο τον Όκολιτς δεν θυμάμαι κεντρικό τα τελευταία χρόνια που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "πολύς". Ο Λομπιζένκο μου φαντάζει ο πιο σταθερός που είχαμε(αξιοπρεπέστατοι και οι Βουλκίδης,Σκρεντάου). Αν με έβαζες να διαλέξω ανάμεσα σε αυτόν και τον Σκρεντάου δεν νομίζω να διάλεγα με κλειστά μάτια τον έναν η τον άλλον.
Ούτε και ο Οκολιτς μπορεί να χαρακτηριστεί "πολύς". Η απόδοση του στα πλέι-οφ και ειδικά στους τελικούς με τους Ανδρεάδη και Σμαραγδή να τον κερδίζουν κατά κράτος στο φιλέ (με τον δεύτερο κιόλας 1.5 χρόνο ανενεργό) και η γενική του συμπεριφορά με τα νυχτοπερπατηματα του με τη Χιπε αμέσως μετά τον πρώτο τελικό δεν θα τον κατατάξουν ποτέ στην κατηγορία αυτή. Για να μη μιλήσω για το οπαδιλικι που πούλησε το 19-20 και καλά ότι έρχεται εάν θέλει ο ΠΑΟΚ, ενώ το έκανε για να πάρει περισσότερα χρήματα από τη Μιλάνο (φυσικά οι Ιταλοί δε μασησαν και πήγε σα βρεγμένη γάτα και δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου φυσικά).
Από το 14-15 έχουν περάσει 3 κεντρικοί οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Ο Λι, ο Μπράουν (αν και με αρκετά θέματα τραυματισμού, εξού και δεν αγωνίζεται πια) και ο Ρανγκελ.
Για να περάσουμε τώρα στον Λομπιζενκο που κακώς θεωρώ ότι δέχεται τόσα "πυρά" από τον κόσμο, για παίχτη που βγήκε πρώτη φορά από Ρωσία και μάλιστα κλήθηκε να παίξει σε μια ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ έχει σταθεί παρά πολύ καλά. Και μάλιστα για κεντρικό στα 2.01 μέτρα έχει δείξει ήδη ότι μπορεί να κλείσει χώρους και είναι αρκετά γρήγορος. Ξέρει να βάζει σωστά τα χέρια του στο φιλέ, παίρνοντας αρκετούς πόντους. Αυτό που πρέπει να βελτιώσει είναι το διάβασμα του αντίπαλου πασαδόρου και η σωστή αντιμετώπιση του πρώτου χρόνου. Γιατί αρκετές φορές τον είδα να μην αντιμετωπίζει σωστά τον πρώτο χρόνο και ας έχει παιχτεί συνεχόμενες φορές. Στο επιθετικό κομμάτι σίγουρα πρέπει να παίξει καλύτερα αλλά χρειάζεται και έναν καλύτερο πασαδόρο.
Willie the Pimp έγραψε:Εγώ θα πρόσθετα πέραν αυτών που ανέφερες τον Σαμουιλένκο αν και ήρθε σε πολύ μεγάλη ηλικία, τον Μπράουν και φυσικά τον τεράστιο Λι (αν πάμε αρκετά χρόνια πίσω) ως αυτό που έχω στο μυαλό μου ως "κολώνες".
Ο Σαμοϋλενκο ξεκίνησε καλά αλλά τα πλάγια μπλοκ τα χάσαμε από τον Φεβρουάριο και μετά. Τον είχε πάρει ο χρόνος και δε θα μας τον έφερνε ξανά.
Willie the Pimp έγραψε:
Ναι ο χαρακτηρισμός "λίγος" είναι υπερβολικός . Βασικά στο μυαλό μου είχα τον κεντρικό-κολώνα που θεωρώ ότι ο Λομπιζένκο δεν είναι (βέβαια θα μου 'πεις το λίγος από την κολώνα απέχει και θα έχεις δίκιο κι εσύ κι ο παίκτης...) Για τους άλλους δύο κεντρικούς θα συμφωνήσω απόλυτα, καλώς όρισε ο Βούλγαρος. Πάντως χωρίς να είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος με τον Γαλιώτο η αποχώρηση του Κέιμινγκ θα ηρεμήσει το νευρικό μας σύστημα.
Εσύ μου θέλεις μποντιμπιλντεραδες, τι να σε κάνουμε;

Με 0% λίπος τον στέλνουμε στη Σιβηρία. Πάντως μακάρι όλοι όσους κριτικάρουμε να έπαιζαν σαν τον Λομπιζενκο, θα ήμασταν σε πολυ καλύτερη κατάσταση μόνο και μόνο με τη σταθερότητα του. Πιστεύω ότι με τον ερχομό Κόλεφ, θα ανέβει περισσότερο τόσο λόγο ανταγωνισμού πια στη θέση όσο και γιατί το βάρος του μπλοκ πέφτει σε δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν έχεις για παράδειγμα το πρόβλημα του Παναθηναϊκού που έχει μόνο τον Γκασμαν για μπλοκ και τους Βουλκιδη και Πετρεα να μη συνεισφέρουν γενικά στο παιχνίδι.
Όσο για το Γαλιωτο το θετικό είναι ότι θα παίξει πολύ καλύτερα τον Μουχλια, καθώς έχει δείξει ότι έχει βρει τα κουμπιά του. Όσες φορές έπαιξαν μαζί φάνηκε. Σίγουρα θα παίξει λίγο περισσότερο τον πρώτο χρόνο σε σχέση με τον Κέιμινκ. Η ; και το μεγάλο στοίχημα είναι το γρήγορο παιχνίδι του. Πέρσι φάνηκε ότι γρήγορα δεν παίζει καλά και αυτό είναι που θέλω να βελτιωμένο. Και το επόμενο είναι η σταθερότητα στην απόδοσή του. Στη Γερμανία το έδειξε αλλά σε πιο περιορισμένο βαθμό. Εύχομαι να έμαθε πράγματα στη Γερμανία.