70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 70. Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από theo-drama »

sn0ufel4 έγραψε:
giapas έγραψε:Και κάτι άλλο.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι παίκτες που ακόμα και 2-3 να μη παίξουν βασικοί βγάζουν γκρίνια , κακώς εννοούμενο εγωισμό και κάνουν κακό στην ομάδα.

Στον αντίποδα υπάρχουν κι αυτοί που θες λόγω ποιότητας, θες λόγω τύχης , θες λόγω συγκυρίας .. έχουν περάσει πολύ δύσκολα αλλά πάντα παίζουν με σεβασμό στο κλαμπ και στον άνθρωπο που τους πληρώνει.

Αυτός είναι ο Σαμάτα.
Είναι το 4ο ιεραρχικά φορ αλλά ούτε μια φορά δεν έχω δει τη φάτσα του ξινισμένη ή να μπαίνει και να κοροιδεύει.

Χϊλια μπράβο και θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πρέπει να αναθεωρήσει ο προπονητής για τη θέση του στην ομάδα.
+++

++++
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι παίκτες που ακόμα και 2-3 να μη παίξουν βασικοί βγάζουν γκρίνια , κακώς εννοούμενο εγωισμό και κάνουν κακό στην ομάδα.

Στον αντίποδα υπάρχουν κι αυτοί που θες λόγω ποιότητας, θες λόγω τύχης , θες λόγω συγκυρίας .. έχουν περάσει πολύ δύσκολα αλλά πάντα παίζουν με σεβασμό στο κλαμπ και στον άνθρωπο που τους πληρώνει.

Αυτός είναι ο Σαμάτα.
Είναι το 4ο ιεραρχικά φορ αλλά ούτε μια φορά δεν έχω δει τη φάτσα του ξινισμένη ή να μπαίνει και να κοροιδεύει.

Χϊλια μπράβο και θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πρέπει να αναθεωρήσει ο προπονητής για τη θέση του στην ομάδα.
Δε νομίζω ότι είναι θέμα προπονητή η μη χρησιμοποίησή του. Ο προπονητής συνέχεια αναφέρει πόσο χρήσιμος είναι ο Σαμάτα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αδερφια δεν χρειάζεται να φτασουμε στο αλλο ακρο.
1) Ουτε Πριγιοβιτς εγινε ξαφνικα ο Αλι ουτε ο σπουδαιοτερος φορ της ομαδας. Απλα δειχνει οτι μπορει να αποτελέσει μια αξιοπιστη λυση για την επιθεση ή εστω οτι δεν θα τον πληρώνουμε για να "καθεται". Παντως δειχνει σφυγμο και αυτο ειναι ακρως θετικο. Αν αποδειξει οτι μπορει να διεκδικησει φανελα βασικού, θα ειναι τρομερα ευχαριστο.

2) Για να αποδίδουμε τα Καισαρος Καισαρι, αν θα μπορουσε να κατηγορηθει για κατι ο Λουτσε, αυτο θα ηταν η... επιμονη και η στηριξη του στον Αλι και οχι ασφαλως το αντιθετο, όπως αφηνουν να εννοηθει καποιοι συνοπαδοι. Ο Λουτσε ειναι αυτος που φροντισε με τις δηλωσεις του να αναγνωρισει δημοσιως την οποια περσινη προσφορα του στην ομαδα, ο Λουτσε ειναι κι αυτος που πηρε εναν πληρως παροπλισμενο παιχτη και σταδιακα τον ενεταξε στην ομαδα... Οταν οι περισσοτεροι τον εκραζαν ή τον κοροιδευαν για αυτην ακριβως την επανενταξη.

Με λιγα λογια, ο προπονητης προσπαθει να παρει ο,τι μπορει να παρει κανεις απο εναν παίχτη που θεωρουνταν μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα τελειωμενος. Οποτε καθολου αδικη δεν ειναι η διαχειριση του παιχτη απο πλευρας προπονητη, ισα ισα το αντιθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Πέμ 19 Δεκ 2024, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

PablitoV2 έγραψε:

Αυτός είναι ο Σαμάτα.

Δε νομίζω ότι είναι θέμα προπονητή η μη χρησιμοποίησή του. Ο προπονητής συνέχεια αναφέρει πόσο χρήσιμος είναι ο Σαμάτα.
"Αυτο που συμβαινει με τον Σαματα ειναι αδικο", ειχε πει. Τι εννοουσε αραγε;
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Σαν τι να εννοούσε, ότι "πρέπει" να παίζουν οι Τσάλοφ και Τισσουντάλι.
Daskalos_4

Δεν εχω ιδεα αν εννοουσε αυτο. Αλλα δεν βγαζει νοημα να λες οτι ειναι αδικο αυτο που συμβαινει στον Αλι, ενω ειναι στο χερι σου να αποκατασταθει η αδικια.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Χίλιες φορές προτιμώ Σαμάττα απο Τσάλοφ. Ο τανζανός τουλάχιστον πιέζει αξιοπρεπώς και επίσης συμβάλει στην ανάπτυξη της ομάδα με τις υποδοχές του. Ο τσάλοφ δεν έχω καταλάβει μέχρι στιγμής τι κάνει καλά στο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Που θα παει θα λυθουν τα μαγια.Δε γινεται, καποια στιγμη θα γυρισει
ΠΑΟΚ 100% εισαι ρε Αλι . Οπως εσυ ετσι κι εμεις 100 φορες θα φτασουμε στην πηγη και νερο δε θα πιουμε, ειτε γιατι φυσηξε ο αερας ,ειτε γιατι κοντραρε η μπαλα και φαγαμε γκολ στο τελ λεπτο των καθυστερησεων.Οταν ομως γυρναει γυρναει για τα καλα.Βιοι παραλληλοι ο δικος σου κι ο δικος μας.
Που θα παει θα γυρισει.Παντα γυρναει οταν το πιστευεις..Βαστα γερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και του χρόνου πάλι μαζί!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Samatta μεθαύριο, είτε ως φορ είτε πίσω από τον φορ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Με τέτοιες εμφανίσεις αξίζει την ανανέωση.. βασικά επιβάλλεται
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επιτέλους! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

τσιριγωτης έγραψε:Με τέτοιες εμφανίσεις αξίζει την ανανέωση.. βασικά επιβάλλεται
Ποιος τον χακαρε ρε αλανια?
Daskalos_4

Αλι Σαματα, αγριο λιονταρι της τανζανικης σαβανας, ηρθε η ωρα σου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε γκαντέμη, μήπως να τα σταματήσεις αυτά τα ποστς; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”