ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
35
29%
ΣΑΣΤΡΕ
1
1%
ΛΟΒΡΕΝ
1
1%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
2
2%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΑΡΑ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
2
2%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
3
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΜΑΤΑ
73
60%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
2
2%
ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 121

Άβαταρ μέλους
lunatic4

Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από lunatic4 »

Περηφάνια μόνο για αυτήν την ομάδα , δεν παίξαμε καλά και Κλάιν μαιν, θα τους πατήσουμε στον επαναληπτικό δεν υπάρχει περίπτωση, ποιοι μπαμπάδες με παιδιά ρεεεεε;;;;;
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Ναι αλλά εφόσον δεν σταμάτησε το παιχνίδι μεταξύ αυτού του φάουλ και της κόκκινης δεν έπρεπε μέσω βαρ να πάει πίσω τη φάση και να δώσει σε εμάς το φαουλ; Όπως άμα γίνει πέναλτι αλλά πιο πριν έχει γίνει φάουλ θα έδιναν το πρώτο φάουλ;
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Mīngus έγραψε:Βλέποντας την εικόνα με την οικογένεια στόκων που στέκονται μπροστά στο λεωφορείο μας καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για στημένο σκηνικό..
Φίλε, έχεις δει εσύ αυτή την εικόνα κάπου; Απλά ρωτάω να τη δω και εγώ γιατί εγώ δεν την είδα πουθενά αυτήν την οικογένεια
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

VfB v2 έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Ρε τον ρουμάνο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει ξανά τον κόσμο απο την κακή εικόνα που είχε η ομάδα.
Και αυτά από ένα διαιτητή που σε μας σφύριζε ΚΑΘΕ επαφή!
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

lunatic4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Βλέποντας την εικόνα με την οικογένεια στόκων που στέκονται μπροστά στο λεωφορείο μας καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για στημένο σκηνικό..
Φίλε, έχεις δει εσύ αυτή την εικόνα κάπου; Απλά ρωτάω να τη δω και εγώ γιατί εγώ δεν την είδα πουθενά αυτήν την οικογένεια
Μη το ψάχνεις, το σκηνικό ήταν 100% στημένη προβοκάτσια. Η εκδοχή της ΑΕΚ είναι ότι πήγε από μόνος του ο μπαμπάς με τα παιδιά να στηθεί μπροστά στο λεοφωρείο του ΠΑΟΚ λες και είναι στην Τιενανμεν, ότι οι δικοί μας θολωμένοι από την ήττα κατέβηκαν απο το λεοφωρείο για να τους δείρουν, και ότι τυχαία εκεί βρέθηκαν καμιά 200αριά οπαδοί της ΑΕΚ και μια διμοιρία ΜΑΤ που πήγαν να σώσουν τα μικρά ΑΕΚτσάκια από τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ότι να'ναι προφανώς.

Αλλά με την προπαγάνδα τους σε 10 χρόνια από τώρα θα μας θυμίζουν την βραδιά που παίκτες τους ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε παιδιά. Εδώ ακόμα λένε ότι ο Μαουρίσιο ήταν οφσάιντ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κατανοώ την ύπαρξη έντασης τη δεδομένη στιγμή γενικώς στον περίγυρο της ομάδας, πολύ πιθανώς και στο αγωνιστικό τμήμα. Η δική μου οπτική είναι να αφεθεί το ταχύτερο στην άκρη η χθεσινή φαρσοκωμωδία, ιδεατά και από όλους εμάς τους οπαδούς. Κατάλαβε κι ο πλέον αφελής τι έγινε, δεν υπάρχει λόγος όμως να χάσει πρωτίστως η ομάδα ούτε στο ελάχιστο το μυαλό της εν όψει Κυριακής. Απόλυτο focus στον επόμενο αντίπαλο, να πάρουμε τον αγώνα, να χαλαρώσουν όλοι στις γιορτές και να επιστρέψουμε με το καλό να τους ξεπατώσουμε το 2025. Δεν είναι προς συμφέρον μας αυτήν τη στιγμή, θεσμικά και σε κοινή θέα, να επιχειρήσουμε τα χθεσινά ξεφτιλίκια των χάρτινων να είναι ψηλά στην επικαιρότητα. Εννοείται πως, αν υπάρχει η διάθεση να ασκηθεί ... σιωπηρά πίεση προς κάθε κατεύθυνση να τιμωρηθεί το αεκωλόχαρτο, πρέπει να ασκηθεί. Δεν αργεί η 9 Ιανουαρίου. Συγκέντρωση απόλυτη σε όσα παιχνίδια παρεμβάλλονται μέχρι τότε και την κατάλληλη στιγμή θα πέσει η φάπα σύννεφο στο τσίρκο του καταδικασμένου μεγαλοαπατεώνα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Τζαμπα σκονη σηκωνεται..παντα τρυπιοι ηταν παντα τρυπιοι θα ειναι ..εδω μας λενε οτι για ενα βλακα που πηγε μαλιστα και τους γιους του εκει κατεβηκε ολοκληρη αποστολη απο το πουλμαν..η απαντηση ειναι μια..οι παικτες ,ο προπονητης και ο κοσμος να τους πατησουμε στις 9.1 και να τους στειλουμε σπιτι τους..και αστους να κλαινε..
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

paokspren έγραψε:

Εικόνα

Ρε τον ρουμάνο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει ξανά τον κόσμο απο την κακή εικόνα που είχε η ομάδα.
Στη φάση του σαστρε ο Ισπανός κάνει κίνηση προς την μπάλα ενώ ο πινεζας προς τον σαστρε και τον εμποδίζει να φτάσει προς αυτήν...

Στην φάση του σαματα προσέξτε το δεξί πόδι του ροτα πως χτυπάει το αριστερό γόνατο του σαματα και το διπλώνει.

Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;;;;
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Pellaios έγραψε:
paokspren έγραψε:

Εικόνα

Στη φάση του σαστρε ο Ισπανός κάνει κίνηση προς την μπάλα ενώ ο πινεζας προς τον σαστρε και τον εμποδίζει να φτάσει προς αυτήν...

Στην φάση του σαματα προσέξτε το δεξί πόδι του ροτα πως χτυπάει το αριστερό γόνατο του σαματα και το διπλώνει.

Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;;;;
Ναι μου ξέφυγε... προσέξτε το δεξί χέρι του πινέζα πως κλειδώνει στο δεξί πόδι του σαστρε και τον ρίχνει....
Επιπλέον δεν φαίνεται να υπάρχει μαρκάρισμα στον πινέζα πως εμφανώς πέφτει για να αποτρέψει στον σαστρε να πάει προς την μπάλα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Mīngus έγραψε:Ηλιόπουλε κοίτα τι κατάφερες. Αυτογκολάκιας πρώτης τάξεως.
«Nτόπες» του κόσμου στην ομάδα!
Η ξεχωριστή κίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στη… ζούγκλα της Νέας Φιλαδέλφειας με 1-0, με τους φίλους του Δικεφάλου να δείχνουν με κάθε τρόπο πως είναι στο πλευρό της ομάδας, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, τα χαράματα της Πέμπτης (19/12), φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο, προκειμένου να εκφράσουν την υποστήριξη τους στην ομάδα και να τους «τονώσουν» ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο στόχος των φίλων των «ασπρόμαυρων» ήταν να πορώσουν την ομάδα ενόψει, αρχικά, του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, που είναι και το τελευταίο του 2024, αλλά και τη ρεβάνς της 9ης Ιανουαρίου στην Τούμπα, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ναι ρε! Ναι έτσι. Τα κατάφερε ο κλόουν με τους γκεμπελισκους του. Έφτιαξαν μια γροθιά που θα σκάσει στα ααχημα μούτρα τους.
Μόνο προσοχή στη σφαγή με τον ατρόμητο. Είναι η μόνη τους ελπίδα να γλιτώσουν
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

lunatic4 έγραψε:
Εικόνα

Πείτε μου σε ποιο γήπεδο γίνεται αυτό.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Το να βγει ο Κωνσταντινιδης με τον Τσονακα και να κυνηγάει αυτολυς του τρεις ειναι εξίσου τραγικό.
Συγγνώμη αλλά αυτή την άποψη έχω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και μετά πως βρέθηκε εκεί πέρα μια σειρά ματ και τόσος κόσμος...
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Mīngus έγραψε:
lunatic4 έγραψε:
Εικόναα τελικά υπάρχει αυτή η εικόνα, φίλε από βίντεο είναι ή φωτογραφία ξέρεις;

Πείτε μου σε ποιο γήπεδο γίνεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PablitoV2 έγραψε:Το να βγει ο Κωνσταντινιδης με τον Τσονακα και να κυνηγάει αυτολυς του τρεις ειναι εξίσου τραγικό.
Συγγνώμη αλλά αυτή την άποψη έχω.
Ξέρουμε όμως τι ακριβώς προηγήθηκε και τι ακολούθησε;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τρεις βλάκες τρόλλαραν την ομάδα έξω από το λεωφορείο και με κάποιο τρόπο οι δικοί μας έπεισαν τον οδηγό να σταματήσει και κατέβηκαν οργισμένοι λες και πάνε για σούτια. Μιλάμε για 30ρηδες, όχι για βλαμμένα 15χρονα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”