6. Dejan Lovren
-
Re: 6. Dejan Lovren
Συγγνώμη αλλά δεν ήταν καλός. Στη φάση του γκολ έχει λάθος τοποθέτηση και στο πρώτο ημίχρονο στις 2 κεφαλιές που πήραν ανενόχλητοι οι χάρτινοι αυτός πέταγε αετό. Λάθος όπως αυτά που κάνει ο Μιχαηλίδης δεν έκανε αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.
Και γιατί να μην έχει τη λάθος τοποθέτηση ο Μπάμπα; Αν και δεν έχω ξαναδεί τη φάση, κακώς πήγανε και οι δύο στον ίδιο παίχτη και αφήσανε τον άλλον μόνο του.
- figurehead4
Το παλικάρι νιώθει. Ας πήρε κόκκινη. Θέλει να είναι φουλ μέλος της οικογένειας και πωρώνεται. Άλλοι είναι στ αρχίδια τους κι ας είναι πιο πολύ εδω. Αυτό αρκεί. Ώριμο παιχνίδι σηνερα και κερασάκι η εμπειρία/οξυδερκεια να δει τον βλακα στο πέναλτι να έχει μπει μέσα νωρίς και να διαμαρτυρεται εεντονα, μαζί με τον Μπάμπα.
Έχει αποδειχτεί ότι αν δεν γίνεται φασαρία από τους παιχτες καμία φορά... ξεχνιούνται οι βαριστες
Έχει αποδειχτεί ότι αν δεν γίνεται φασαρία από τους παιχτες καμία φορά... ξεχνιούνται οι βαριστες
- figurehead4
Όχι ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Στο γκολ έκανε αυτό ακριβως που έπρεπε, ο Μπάμπα έπρεπε να είναι στον Λαμελα. Ο Λόβρεν έχει τον φορ μπροστά του και τον καλύπτει πληρως, ενώ πάει χωρίς λόγο από πίσω τους και ο Μπάμπα αφήνοντας τελείως μόνο τον Λαμελα.deathmassious έγραψε:Συγγνώμη αλλά δεν ήταν καλός. Στη φάση του γκολ έχει λάθος τοποθέτηση και στο πρώτο ημίχρονο στις 2 κεφαλιές που πήραν ανενόχλητοι οι χάρτινοι αυτός πέταγε αετό. Λάθος όπως αυτά που κάνει ο Μιχαηλίδης δεν έκανε αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.
- sourmenetes
- Moderator
Οαση μπροστα στον Μιχαηλιδη. Καλα αυτο ελειπε θα μου πεις. Κριμα που χανει ενα ματσ θα μπορουσε να ξεκινησει ξανα και να αποκτησει ρυθμο.
Είναι αδύνατο να ζητάς από το στόπερ να μην πάει βαθιά ακολουθώντας τον φορ.deathmassious έγραψε:Συγγνώμη αλλά δεν ήταν καλός. Στη φάση του γκολ έχει λάθος τοποθέτηση και στο πρώτο ημίχρονο στις 2 κεφαλιές που πήραν ανενόχλητοι οι χάρτινοι αυτός πέταγε αετό. Λάθος όπως αυτά που κάνει ο Μιχαηλίδης δεν έκανε αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.
Το ότι ο λαμελα είναι εντελώς μόνος του χωρίς κανένα χαφ σε εκείνο το σημείο ( αφού έκανε την διπλή παπαρια ο Καμαρά) θα έπρεπε να ενεργοποιήσει τα ανταλλακτικά του μπάμπα που έχει εικόνα των θέσεων που έχουν οι παίκτες της Κούλας και να κλείσει εκεί
-
Τι είναι αυτά που λέω ρε φίλε; Είναι δυο και έχουν πάει και οι δύο στον φορ. Έπρεπε να πάει ο Μπάμπα; Ωραία, φταίει ο Μπάμπα. Στη φάση με τη κεφαλιά του Πινέδα που ήταν ακριβώς δίπλα ο Λόβρεν και τον κοιτούσε;figurehead4 έγραψε:Όχι ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Στο γκολ έκανε αυτό ακριβως που έπρεπε, ο Μπάμπα έπρεπε να είναι στον Λαμελα. Ο Λόβρεν έχει τον φορ μπροστά του και τον καλύπτει πληρως, ενώ πάει χωρίς λόγο από πίσω τους και ο Μπάμπα αφήνοντας τελείως μόνο τον Λαμελα.deathmassious έγραψε:Συγγνώμη αλλά δεν ήταν καλός. Στη φάση του γκολ έχει λάθος τοποθέτηση και στο πρώτο ημίχρονο στις 2 κεφαλιές που πήραν ανενόχλητοι οι χάρτινοι αυτός πέταγε αετό. Λάθος όπως αυτά που κάνει ο Μιχαηλίδης δεν έκανε αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.
- BlackMagicPAOK
Συμφωνώ.sn0ufel4 έγραψε:Εντελώς ηλιθια η δεύτερη κάρτα ότι και αν είχε προηγηθεί
Κρέμασε την ομάδα.
Αν τρώγαμε κανένα γκολ στο τέλος από τις γιομες θα λέγαμε που είναι ο στόπερ μας...
Με κίτρινη κάρτα δεν πας με τόση δύναμη.
- Amsterdamer_87
Εκανε παρα πολυ καλο παιχνιδι ο Ντεγιαν..
Μου εμεινε η φαση που πηδηξε πανω απ'τον Σαστρε για να κοψει τον αντιπαλο..
Εγω θα πω οτι καλα του ξηγηθηκε του Κυπελοκουβαλητη..
Στα παπαρια μου η κοκκινη που πηρε..
υγ.Ηταν ο μονος που λερωσε την φανελα του παιζοντας..
Μου εμεινε η φαση που πηδηξε πανω απ'τον Σαστρε για να κοψει τον αντιπαλο..
Εγω θα πω οτι καλα του ξηγηθηκε του Κυπελοκουβαλητη..
Στα παπαρια μου η κοκκινη που πηρε..
υγ.Ηταν ο μονος που λερωσε την φανελα του παιζοντας..
- Σουριναμέζος
Με δεδομένη και την έλλειψη ρυθμού, καλός ήταν. Τον χρειαζόμαστε να ανέβει και να ενταχθεί ακόμα περισσότερο στο γκρουπ.
Χάρηκα που τον είδα και στα σούτια στο τέλος γιατί λίγα πράγματα σε δένουν περισσότερο με μια ομάδα ανθρώπων από το να βρεθείς μαζί τους σε μια τέτοια κατάσταση
Χάρηκα που τον είδα και στα σούτια στο τέλος γιατί λίγα πράγματα σε δένουν περισσότερο με μια ομάδα ανθρώπων από το να βρεθείς μαζί τους σε μια τέτοια κατάσταση
Που την είδατε την εξαιρετική εμφάνιση απορώ.
Δεύτερη φορά που συμμετέχει σε πολύ σοβαρό ματς και οι αντίπαλοι εκτελούν από όπου γουστάρουν οποτε γουστάρουν ελεύθεροι μέσα στην μεγάλη περιοχή
Καλά για κράτημα μπάλας και πασας δεν το συζητώ καν
Δεύτερη φορά που συμμετέχει σε πολύ σοβαρό ματς και οι αντίπαλοι εκτελούν από όπου γουστάρουν οποτε γουστάρουν ελεύθεροι μέσα στην μεγάλη περιοχή
Καλά για κράτημα μπάλας και πασας δεν το συζητώ καν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 19 Δεκ 2024, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκεί κάνει σωστή κίνηση.deathmassious έγραψε:Συγγνώμη αλλά δεν ήταν καλός. Στη φάση του γκολ έχει λάθος τοποθέτηση και στο πρώτο ημίχρονο στις 2 κεφαλιές που πήραν ανενόχλητοι οι χάρτινοι αυτός πέταγε αετό. Λάθος όπως αυτά που κάνει ο Μιχαηλίδης δεν έκανε αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.
Το λάθος είναι του χαφ που δεν έχει ακολουθήσει τον Λαμελα και του Μπαμπα που ενώ βλέπει ότι ο Λοβρεν έχει βγεί στον φορ , πηγαίνει και αυτός πάνω στον ίδιο παίκτη και δεν μένει λίγα μέτρα πιο πίσω να δώσει κάλυψη έστω στον χώρο
- sourmenetes
- Moderator
Εμένα προσωπικά μ άρεσε.
Δεν ήταν εξαιρετικος αλλά δεν έχει παίξει και συνεχόμενα ματς ώστε να δέσει με τον παρτενέρ του.
Επίσης έπαιξες ένα πρώτο ημίχρονο που σε έβαζε συνεχώς μέσα στην περιοχή ο αντίπαλος είτε με κυριαρχια είτε με άτυχη στημενα.
Δεν ήταν εξαιρετικος αλλά δεν έχει παίξει και συνεχόμενα ματς ώστε να δέσει με τον παρτενέρ του.
Επίσης έπαιξες ένα πρώτο ημίχρονο που σε έβαζε συνεχώς μέσα στην περιοχή ο αντίπαλος είτε με κυριαρχια είτε με άτυχη στημενα.