2. Mohamed Mady Camara

AntreasG4

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από AntreasG4 »

paokspren έγραψε: Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι φέτος θα μπορούσαμε να έχουμε Μειτέ - Καμαρά.
#μεταγραφέςχειμώνα #ιβάνσαββίδης
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εμένα μου φαίνεται περίεργο που στον γαύρο είχε ένα βρωμοσουτο σε γωνίες με δύναμη και σε εμάς δεν έχει αφήσει ήσυχα τα πετούμενα .
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο Manchester.. Δεν τον φοβάμαι, θα το βρει. Αν το κάνεις μία, έχεις δυνατότητα να το κάνεις εκατό.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

chri5ti9 έγραψε:Εμένα μου φαίνεται περίεργο που στον γαύρο είχε ένα βρωμοσουτο σε γωνίες με δύναμη και σε εμάς δεν έχει αφήσει ήσυχα τα πετούμενα .
Και στον γαύρο βαρούσε πολλά τέτοια 3ποντα από τα 30 μέτρα και έβαζε μια στο τόσο ένα και εδώ το έχει κάνει καμιά 2-3 φορές, και εδώ θα βάλει καμία τέτοια βολίδα αλλά θα επιχειρήσει λιγότερα γιατί ο λουτσεσκου τρελαίνεται με κάτι τέτοια
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

chri5ti9 έγραψε:Εμένα μου φαίνεται περίεργο που στον γαύρο είχε ένα βρωμοσουτο σε γωνίες με δύναμη και σε εμάς δεν έχει αφήσει ήσυχα τα πετούμενα .
Τα μακρινά σουτ ήταν πάντα άσχημα. Τα midrange έβρισκαν στόχο.
Δεν έσκιζε και τα δίχτυα πάντως. 5 χρονιές στον οσφπ ειχε βάλει 16 γκολ. ΜΟ 3 γκολ και κάτι.
Και τα 4 πρώτα με Μάρτινς έπαιζε στην τριάδα των χαφ πιο μπροστά και όχι όπως σε εμάς.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Έδειξε στατιστικά του κι από τον γάβρο το 2021-22 ο Καίσαρης. Τη χρονιά εκείνη επιχείρησε 40 σουτ και....δεν έβαλε κανένα γκολ!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟΚ.
Πολύ χαμηλό ποδοσφαιρικό iq για χαφ ομάδας λουτσέσκου
Nikpap

Δημοσίευση από Nikpap »

Μεχρι στιγμης τουλαχιστον, ο παικτης δεν προσφερει σχεδον τιποτα.
Κριμα γιατι ειχαμε μεγαλες προσδοκιες.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Έσκασε από τα συνεχόμενα 3ημερα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Nikpap έγραψε:Μεχρι στιγμης τουλαχιστον, ο παικτης δεν προσφερει σχεδον τιποτα.
Μιλάμε για τον ίδιο παίκτη που έχει δώσει 9 βαθμούς μετά το 85? Δεν προσφέρει τίποτα.

Παίζει ασταμάτητα κάθε 3 μέρες, πολύ ποιοτικός δεν είναι αλλά προφανώς έχει κουραστεί, προφανώς θα χάνει κοντρόλ, προφανώς δεν έχει καθαρό μυαλό.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Nikpap έγραψε:Μεχρι στιγμης τουλαχιστον, ο παικτης δεν προσφερει σχεδον τιποτα.
Μόνο 9 βαθμούς..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κατανοητό ο καθένας να έχει τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειές του για κάθε παίχτη, μην τα ισοπεδώνουμε όμως κι όλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο παίκτης μια χαρά είναι για το επίπεδο των χαφ μας. Και βαθμούς έχει δώσει και ζωντάνια.
Απλά αναρωτιέμαι αν η τεχνική του ήταν πάντα τόσο μέτρια όσο έπαιζε στο γαύρο.
Πολύ κακό κοντρολ.

Επίσης σε κάθε μαρκάρισμα φλερτάρει με κίτρινη κάρτα , μαρκάρει σε λάθος χρόνο και πέφτει του θανατά πάνω στον αντίπαλο.

Αν έτσι ήταν πάντα τότε καταλαβαίνω γιατί παρά τα σπάνια προσόντα του , δεν έκανε ποτέ το παραπάνω βήμα.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έχω πει πως δε θα ξαναπώ τίποτα αρνητικό ξανά. Θα ασχολούμαι μόνο με τα θετικά.
Αυτό δε σημαίνει πως δε θα αναπαράγω την αλήθεια.
renegade έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟΚ.
Πολύ χαμηλό ποδοσφαιρικό iq για χαφ ομάδας λουτσέσκου
Είπαμε τον διπλανό του Οζντόεφ ψάχνουμε, όχι του Καμαρά.
Ο Μαντί θα πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει και τι ρόλο μπορεί να έχει σε ομάδα Λουτσέσκου. Από εμένα το χρόνο τον έχει.
Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό iq που λέει ο rene θέλω να δώσω ένα παράδειγμα. Αυτό που κάνει ο Πινέδα στη φάση του γκολ μπορεί να το κάνει ο Καμαρά; Ο Πινέδα ύπουλα κάνει ένα μασκαρεμένο φάουλ πέφτοντας γιατί αντιλαμβάνεται πάνω στη στιγμή ότι κρατώντας τον Σάστρε μένει ελεύθερος ο Μαρσιάλ. Μπορεί ο Καμαρά να λειτουργήσει έτσι; Όχι
Αυτό που χρειάζεται είναι πρώτα πρώτα να αποκτήσει αυτογνωσία και σιγά σιγά πιστεύω ο Ρασβάν θα του τη δώσει. Τι σημαίνει αυτογνωσία; Να ξέρω τι μπορώ να κάνω. Να μην εκβιάζω πράγματα. Στην αρχή της φάσης του γκολ, έρχεται η μπάλα από ψηλά και πάει να κοντρολάρει ενώ μπορεί απλά να διώξει. Σε πρώτη φάση πρέπει σε τέτοια παιχνίδια να καταλάβει ότι πρέπει να παίζει όσο πιο safe μπορεί.

Υγ. Να επισημάνουμε πως και για αυτόν ήταν 3ο σερί ματς βασικός μέσα σε 6 μέρες. Πέρα από όλα τα άλλα είναι και αυτός αθλητής.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ιδανικά, δύο βασικά χαφ ψάχνουμε, ούτε τον διπλανό του Οζντόεφ ούτε τον διπλανό του Καμαρά. Και θα καταλάβουμε ότι ήρθαν όταν δεν θα παραλλάσουμε το παιχνίδι μας, τον βασικό τρόπο ανάπτυξής μας, επειδή παίζουμε με κάποια ΑΕΚ.
Αν το παραπάνω το ασπάζεται και ο προπονητής, δεν το ξέρω. Θα το δείξουν οι δύο μεταγραφικές περίοδοι που είναι μπροστά μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”