Ιβάν Σαββίδης VI
- sourmenetes
- Moderator
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Λες ο Γιώργος να μην έχει τη συγκατάθεση του Ιβάν;
Αποφασίζει ετσι;
Δεν το νομίζω.
Η πολιτική των ήπιων τόνων ισχύει ότι υπάρχει εξ αρχής. Δε θα αλλάξει τώρα!
Άλλος συμφωνεί άλλος διαφωνεί. Και γω διαφωνώ με τους πολυ χαμηλούς τόνους. Από κει και πέρα όμως δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει και ποιος ο λόγος να κρατάει χαμηλούς τόνους.
Αποφασίζει ετσι;
Δεν το νομίζω.
Η πολιτική των ήπιων τόνων ισχύει ότι υπάρχει εξ αρχής. Δε θα αλλάξει τώρα!
Άλλος συμφωνεί άλλος διαφωνεί. Και γω διαφωνώ με τους πολυ χαμηλούς τόνους. Από κει και πέρα όμως δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει και ποιος ο λόγος να κρατάει χαμηλούς τόνους.
Μας χτυπάνε ανελέητα και εμείς γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο! Να μην κάνουμε λέει μήνυση! Πότε θα κάνουμε, όταν μας σκοτώσουν;
Στο τέλος του βίντεο πάει το άλλο το καθίκι, βάζει το χέρι του μπροστά και λέει στον λήπτη "μην τραβάς, μην τραβάς".
Υπάρχει ΔΕΑΒ, υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας; Φυσικά, αλλά μόνο όταν πρόκειται να ρίξουν ποινή στον ΠΑΟΚ.
Στο τέλος του βίντεο πάει το άλλο το καθίκι, βάζει το χέρι του μπροστά και λέει στον λήπτη "μην τραβάς, μην τραβάς".
Υπάρχει ΔΕΑΒ, υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας; Φυσικά, αλλά μόνο όταν πρόκειται να ρίξουν ποινή στον ΠΑΟΚ.
Boss, σου τα 'πανε για χθες;
Εποχές Καραϊτάβλι στο προποτζίδικο, προπυλακισμοί αποστολής με το γιο σου παρόντα, τσαμπουκάδες στους παίκτες μας, αστυνομία να κοιτάει, ιδιοκτήτες άλλης ομάδας να μπουκάρουν στα αποδυτήριά μας και να πουλάνε τσαμπουκά στον προπονητή, πριονοκορδέλα μέσα στο γήπεδο, μια χαρά. Μύρισε Π@ππ@ς, στέλνει χαιρετίσματα και ο Μακ.
Δεν ξέρω τι παίζει, ούτε θα μάθει κανείς. Επειδή δεν νομίζω οτι υπάρχει τακτική/στρατηγική που να υποδεικνύει τη στάση που κρατάμε σε όλα αυτά, και επειδή προφανώς δεν είσαι το άτομο που δέχεσαι ή έχεις μάθει να σου φέρονται έτσι, απλά τείνω να πιστέψω οτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Σίγουρα θα υπάρχουν λόγοι που δεν μπορείς να κάνεις κάτι, δεν τους ξέρω, θα το σεβαστώ, αλλά δεν σημαίνει οτι θα μου αρέσει να με γαμ@νε στα ίσα και να τους ρωτάω και εάν πέρασαν καλά από πάνω.
Τα χθεσινά πάντως είναι "casus belli" σε παραγοντικό επίπεδο. Βρήκαν και τα έκαναν.
Μάλλον σε τρύπησαν. Πάλι.
Εποχές Καραϊτάβλι στο προποτζίδικο, προπυλακισμοί αποστολής με το γιο σου παρόντα, τσαμπουκάδες στους παίκτες μας, αστυνομία να κοιτάει, ιδιοκτήτες άλλης ομάδας να μπουκάρουν στα αποδυτήριά μας και να πουλάνε τσαμπουκά στον προπονητή, πριονοκορδέλα μέσα στο γήπεδο, μια χαρά. Μύρισε Π@ππ@ς, στέλνει χαιρετίσματα και ο Μακ.
Δεν ξέρω τι παίζει, ούτε θα μάθει κανείς. Επειδή δεν νομίζω οτι υπάρχει τακτική/στρατηγική που να υποδεικνύει τη στάση που κρατάμε σε όλα αυτά, και επειδή προφανώς δεν είσαι το άτομο που δέχεσαι ή έχεις μάθει να σου φέρονται έτσι, απλά τείνω να πιστέψω οτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Σίγουρα θα υπάρχουν λόγοι που δεν μπορείς να κάνεις κάτι, δεν τους ξέρω, θα το σεβαστώ, αλλά δεν σημαίνει οτι θα μου αρέσει να με γαμ@νε στα ίσα και να τους ρωτάω και εάν πέρασαν καλά από πάνω.
Τα χθεσινά πάντως είναι "casus belli" σε παραγοντικό επίπεδο. Βρήκαν και τα έκαναν.
Μάλλον σε τρύπησαν. Πάλι.
- loukas karadimos
προφανως και δεν θα κανεις μυνηση στον απλο οπαδο ειδικα οταν εισαι ο ιδιοκτητης. δεν θα γινεις ενα με αυτους γιατι θα σου γυρισει μπουμεραγκsn0ufel4 έγραψε:Απόφαση ξεφτίλα
αυτο που επιβαλλεται να κανεις ειναι ως ιδιοκτητης να πας γαμ***** τον σουπερπαριο να μην ξαναμπει σε γηπεδο για κανα χρονο και να απαιτησεις να εφαρμοστει και η ποινη
αλλα δεν θα το κανεις γιατι ολοι ξερουμε γιατι
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί σου έκλεισε κάποιος το στόμα;;Nikpap έγραψε:Δεν ξέρουμε οκ.
Να υποθέσουμε επιτρέπεται ?
Στέλνεις τα βίντεο στη δεαβ τρέχεις τον πρόεδρο τους για υποκίνηση βίας ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙloukas karadimos έγραψε:προφανως και δεν θα κανεις μυνηση στον απλο οπαδο ειδικα οταν εισαι ο ιδιοκτητης. δεν θα γινεις ενα με αυτους γιατι θα σου γυρισει μπουμεραγκsn0ufel4 έγραψε:Απόφαση ξεφτίλα
αυτο που επιβαλλεται να κανεις ειναι ως ιδιοκτητης να πας γαμ***** τον σουπερπαριο να μην ξαναμπει σε γηπεδο για κανα χρονο και να απαιτησεις να εφαρμοστει και η ποινη
Τρόποι υπάρχουν
Αλλιώς γύρισε το άλλο μάγουλο να τρως σφαλιάρες εντός εκτός και να μη μιλάς
- sourmenetes
- Moderator
- loukas karadimos
ακριβως
σε ανωτατο επιπεδο, πηδα τους
αλλα δεν θα κατσει να ασχοληθει κοτζαμ Σαββιδης με 10 μπερδεμενα
ας ειχε 5 τσετσενους φροντιστες εκει διαπιστευμενους να τουσ φροντιζανε επι τοπου αν χασανε τον προσανατολισμο τους και βρεθηκαν στο παρκινγκ καταλαθος
τωρα ειναι αργα για αυτα αλλα οχι για τα υπολοιπα
σε ανωτατο επιπεδο, πηδα τους
αλλα δεν θα κατσει να ασχοληθει κοτζαμ Σαββιδης με 10 μπερδεμενα
ας ειχε 5 τσετσενους φροντιστες εκει διαπιστευμενους να τουσ φροντιζανε επι τοπου αν χασανε τον προσανατολισμο τους και βρεθηκαν στο παρκινγκ καταλαθος
τωρα ειναι αργα για αυτα αλλα οχι για τα υπολοιπα
Φίλε εγώ δεν ξέρω και αυτό γράφω και πιο πάνω οτι δεν ξέρω γιατί δεν κάνει κάτι. Δεν υπαινίσσομαι, όντως δεν ξέρω και εάν είναι κάτι τόσο γνωστό τοις πάσοι, εξήγησέ το λίγο παραπάνω γιατί τα μυαλά μας πονάνε.loukas karadimos έγραψε:προφανως και δεν θα κανεις μυνηση στον απλο οπαδο ειδικα οταν εισαι ο ιδιοκτητης. δεν θα γινεις ενα με αυτους γιατι θα σου γυρισει μπουμεραγκsn0ufel4 έγραψε:Απόφαση ξεφτίλα
- loukas karadimos
ειναι καποια πραγματα που μπορω να σου γραψω και καποια που δεν μπορω να σου γραψω. απλα σκεψου πως θα ζουσες εσυ την ζωη σου αν ειχες μονιμως εναν μπατσο διπλα σου να ελεγχει ΟΤΙ και να κανεις και να ψαχνει αφορμη να σε στειλει σπιτι σου 24/7. αυτα ας πουμε τα ξερουμε ολοιbane1980 έγραψε:Φίλε εγώ δεν ξέρω και αυτό γράφω και πιο πάνω οτι δεν ξέρω γιατί δεν κάνει κάτι. Δεν υπαινίσσομαι, όντως δεν ξέρω και εάν είναι κάτι τόσο γνωστό τοις πάσοι, εξήγησέ το λίγο παραπάνω γιατί τα μυαλά μας πονάνε.loukas karadimos έγραψε:προφανως και δεν θα κανεις μυνηση στον απλο οπαδο ειδικα οταν εισαι ο ιδιοκτητης. δεν θα γινεις ενα με αυτους γιατι θα σου γυρισει μπουμεραγκsn0ufel4 έγραψε:Απόφαση ξεφτίλα
ο Ιβαν κραταει χαμηλο προφιλ γιατι πρωτον τον εχουνε στην μπουκα σε ανωτατο επιπεδο, και δευτερον γιατι δεν μπορει να κανει κατι για αυτο.
Το γιατι δεν μπορει να κανει κατι για αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα που εχει να κανει με τον ιδιο ως ανθρωπο και το πως βλεπει το μελλον της ομαδας και την παρακαταθηκη του σε αυτην με την παρουσια του οπως και για οταν δεν θα ειναι εδω οπως αλλωστε δηλωσε και ο ιδιος....
αυτο το τελευταιο ειναι και το πιο σημαντικο αυτη τη στιγμη. οτι δηλαδη δεν προκειται να ξανοιχτει μεχρι να εκλειψουν καποιες συνθηκες οι οποιες αφηνουν ενα γκριζο τοπιο οσον αφορα το μελλον του και την ιδια του την υπαρξη ακομα.
και δεν μιλαω τοσο για το οικονομικο, οσο για τις κινησεις σε επιπεδο παρασκηνιου. Ο ιβαν εδω και 4 χρονια κερδιζει χρονο, και τιποτα αλλο και μιλαμε για εναν ανθρωπο ο οποιος εχει επιβιωσει τρεις διαφορετικες φουρνιες και σχολες πολιτικων στην συγχρονη Ρωσια, ενα πραγματικα σκληρο καρυδι, οχι ενα λουμπεν σκουπιδι που τα βρηκε ολα ετοιμα. δεν ειναι τυχαιο που ο Κυρ Κυρ μιλησε για γυμνο βασιλια χθες
η αλλη αναγνωση σε ολα αυτα ειναι οτι ο Ιβαν, ο στριμωγμενος Ιβαν σε ολα τα επιπεδα, ΔΕΝ χρησιμοποιει την ομαδα ως προσωπικο του στρατο και εγω αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ
οσο και να διαφωνω με ολα αυτα
οσο και να θελω να βγει και να τα κανει ολα γης μαδιαμ οπως τοτε με τον Παππα
δυστυχως
Μια καφενειακη ας πουμε υποθεση ειναι οτι λογω Ουκρανιας τον εχουν δεσει χερια και στομα σε οτι εχει σχεση με την ομαδα και μονο. Αν κανεις γκουκ μουκ σε καταστρεφουμε. Οι επιχειρησεις ειναι κατι αλλο. Η ομαδα ομως εχει αμεση σχεση με το ποδοσφαιρικο κατεστημενο του Ποκ, και ειναι το καθημερινο σανο του κοσμου να εχει να ασχολειτε για να ψηφιζει απροσκοπτα 41%. Σε αυτο το σεναριο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα απολυτως.sourmenetes έγραψε:Γιατί σου έκλεισε κάποιος το στόμα;;Nikpap έγραψε:Δεν ξέρουμε οκ.
Να υποθέσουμε επιτρέπεται ?
Αν δεν ισχυει το παραπανω, τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, να εχουμε προεδρο με δις και να μας φτυνουν στα μουτρα και μεις να μην αντιδραμε.
προφανως και δεν θα κανεις μυνηση στον απλο οπαδο ειδικα οταν εισαι ο ιδιοκτητης. δεν θα γινεις ενα με αυτους γιατι θα σου γυρισει μπουμεραγκ
αλλα δεν θα το κανεις γιατι ολοι ξερουμε γιατι[/quote]
Φίλε εγώ δεν ξέρω και αυτό γράφω και πιο πάνω οτι δεν ξέρω γιατί δεν κάνει κάτι. Δεν υπαινίσσομαι, όντως δεν ξέρω και εάν είναι κάτι τόσο γνωστό τοις πάσοι, εξήγησέ το λίγο παραπάνω γιατί τα μυαλά μας πονάνε.[/quote]
ειναι καποια πραγματα που μπορω να σου γραψω και καποια που δεν μπορω να σου γραψω. απλα σκεψου πως θα ζουσες εσυ την ζωη σου αν ειχες μονιμως εναν μπατσο διπλα σου να ελεγχει ΟΤΙ και να κανεις και να ψαχνει αφορμη να σε στειλει σπιτι σου 24/7. αυτα ας πουμε τα ξερουμε ολοι
ο Ιβαν κραταει χαμηλο προφιλ γιατι πρωτον τον εχουνε στην μπουκα σε ανωτατο επιπεδο, και δευτερον γιατι δεν μπορει να κανει κατι για αυτο.
Το γιατι δεν μπορει να κανει κατι για αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα που εχει να κανει με τον ιδιο ως ανθρωπο και το πως βλεπει το μελλον της ομαδας και την παρακαταθηκη του σε αυτην με την παρουσια του οπως και για οταν δεν θα ειναι εδω οπως αλλωστε δηλωσε και ο ιδιος....
αυτο το τελευταιο ειναι και το πιο σημαντικο αυτη τη στιγμη. οτι δηλαδη δεν προκειται να ξανοιχτει μεχρι να εκλειψουν καποιες συνθηκες οι οποιες αφηνουν ενα γκριζο τοπιο οσον αφορα το μελλον του και την ιδια του την υπαρξη ακομα.
και δεν μιλαω τοσο για το οικονομικο, οσο για τις κινησεις σε επιπεδο παρασκηνιου. Ο ιβαν εδω και 4 χρονια κερδιζει χρονο, και τιποτα αλλο και μιλαμε για εναν ανθρωπο ο οποιος εχει επιβιωσει τρεις διαφορετικες φουρνιες και σχολες πολιτικων στην συγχρονη Ρωσια, ενα πραγματικα σκληρο καρυδι, οχι ενα λουμπεν σκουπιδι που τα βρηκε ολα ετοιμα. δεν ειναι τυχαιο που ο Κυρ Κυρ μιλησε για γυμνο βασιλια χθες
η αλλη αναγνωση σε ολα αυτα ειναι οτι ο Ιβαν, ο στριμωγμενος Ιβαν σε ολα τα επιπεδα, ΔΕΝ χρησιμοποιει την ομαδα ως προσωπικο του στρατο και εγω αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ
δυστυχως[/quote]
δυστηχως μαλλον εχεις πολυ δικιο
αλλα δεν θα το κανεις γιατι ολοι ξερουμε γιατι[/quote]
Φίλε εγώ δεν ξέρω και αυτό γράφω και πιο πάνω οτι δεν ξέρω γιατί δεν κάνει κάτι. Δεν υπαινίσσομαι, όντως δεν ξέρω και εάν είναι κάτι τόσο γνωστό τοις πάσοι, εξήγησέ το λίγο παραπάνω γιατί τα μυαλά μας πονάνε.[/quote]
ειναι καποια πραγματα που μπορω να σου γραψω και καποια που δεν μπορω να σου γραψω. απλα σκεψου πως θα ζουσες εσυ την ζωη σου αν ειχες μονιμως εναν μπατσο διπλα σου να ελεγχει ΟΤΙ και να κανεις και να ψαχνει αφορμη να σε στειλει σπιτι σου 24/7. αυτα ας πουμε τα ξερουμε ολοι
δυστυχως[/quote]
δυστηχως μαλλον εχεις πολυ δικιο