Εγω σε πίστεψα μπρο μου
Και να ξέρεις, σαν να τα πήρα ειναι τα λεφτα
Ρισπεκτ
+++giapas έγραψε:Και κάτι άλλο.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι παίκτες που ακόμα και 2-3 να μη παίξουν βασικοί βγάζουν γκρίνια , κακώς εννοούμενο εγωισμό και κάνουν κακό στην ομάδα.
Στον αντίποδα υπάρχουν κι αυτοί που θες λόγω ποιότητας, θες λόγω τύχης , θες λόγω συγκυρίας .. έχουν περάσει πολύ δύσκολα αλλά πάντα παίζουν με σεβασμό στο κλαμπ και στον άνθρωπο που τους πληρώνει.
Αυτός είναι ο Σαμάτα.
Είναι το 4ο ιεραρχικά φορ αλλά ούτε μια φορά δεν έχω δει τη φάτσα του ξινισμένη ή να μπαίνει και να κοροιδεύει.
Χϊλια μπράβο και θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πρέπει να αναθεωρήσει ο προπονητής για τη θέση του στην ομάδα.
Εσύ δουλεύεις με διπλό καρμπυρατέρrenegade έγραψε:Μόλις κατάλαβε και ο τελευταίος ότι τα παιχνίδια δεν τα βλέπεις. Απλά κάνεις την πεθεράτσιριγωτης έγραψε:Με Σαματα χάσαμε. Ντροπή να παίζει..ανύπαρκτος είναι κ ο τσαλοφ αλλά παίζει μολις 5 μήνες. Ο άλλος ενάμιση χρόνο ανυπαρξίας έχει κ ακόμη παίζει
Πολυ πιθανο να φερουν χειροτεροchri5ti9 έγραψε:Τσαλοφ Σαματά και Τζιμας επιβάλλεται να είναι η τριάδα των φορ του χρόνου.
Με μία εμφάνιση καλή τον θέλουμε κ για του χρόνου. Δε βρέχει...KwstisGtv έγραψε:Πολυ πιθανο να φερουν χειροτεροchri5ti9 έγραψε:Τσαλοφ Σαματά και Τζιμας επιβάλλεται να είναι η τριάδα των φορ του χρόνου.