PRAKTORINOS έγραψε:Παύλε,
το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία
να το ψάξετε με τους συνομήλικούς σου
και να το πατε λίγο πιο μακριά.
Κι εγώ,
δεν ήμουν γεννημένος την εποχή του Διαφωτισμού
αλλά 10 πραγματάκια τα έμαθα για αυτόν.
Για να μην σου πω οτι στην ηλικία σου
(εαν αληθεύει το προφίλ που καταθέτεις)
μάθαινα ενδεκάδες αγώνων και άλλα κουλά από μνήμης.
Αρκεί που ήταν ΠΑΟΚ!
1.Ειμαι 13
2.Δεν εχω χρονο,διαβασμα,αγγλικα,προπονησεις ποδοσφαιρου
3.ποιον να ρωτησω?ο πατερας μου δεν ασχολειται....
4.πραγματικα δεν εχω ποιον να ρωτησω και που να ψαξω
5.οι ερωτησεις θα ρωτανε για σκορ,παικτες,8εσεις,ομαδες,αποτελεσματα,γκολ?
6.καταλαβενεις οτι θελει χρονο,υπομονη,αλλα και να γνωριζεις που να ψαχνεις.αλλα και ολα αυτα να υπαρχουν
δεν ειναι δυνατον να τα μαθω ολα....τα μονα παλια που ξερω δυστυχως ειναι τους τιτλους,την ιστορια,αλλα απο γκολ,παικτες,ομαδες,αποτελεσματα,ΤΠΤ.θελω να ξερω οσο το δυνατον περισσοτερα....αλλα ουσιαστικα εδω και λιγα χρονια αρχησα να αγαπω πραγματικα τον ΠΑΟΚ,με εργα δηλαδη......οσο θεληση και να υπαρχει,δεν ειναι δυνατον να μαθω τα παντα....ετσι στο τελος θα χασει και την ουσια του.....εχω διαβασει ποσες φορες το ποστ σου και ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις,πιθανον οτι στην ηλικια μου επρεπε να μαθαινω πολλα πραγματα...
ποσο χρονων εισαι φιλε πρακτορινε δεν ξερω...παντως σε σεβομαι οχι μονο επειδη εισαι μεγαλυτερος αλλα και επειδη πραγματικα ξερεις τα παντα....σε οποιο τοπικ παω βλεπω κατι απο τα φανταστικα αφιερωματα σου,απο το ατελειωτο αρχειο σου,και τρελενομαι.....δεν ειμαστε ολοι για τα ιδια πραγματα,αυτο ζητω απο εσενα να καταλαβεις....ειναι πολυ δυσκολα να μαθω την ιστορια ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 80 χρονων....απο παλια γνωριζω μοναχα την ιστορια του ΠΑΟΚ,την ιδρυση,τους τιτλους,την ευρωπαικη ιστορια,τις μαυρες σελιδες,την τουμπα.....νομιζω πως ρολο παιζει και οτι τα ατομα που συναστρεφομαι καθημερινα ειναι στην ηλικια μου(Σχολειο,φρονιστηριο,μπαλα) δεν γνωριζουν και οι ιδιοι για αυτα τα πραγματα.....παντως αυτο που κανεις με τα αφιερωματα,τις εικονες κλπ...δεν ειναι μονο θεμα προσπαθεις ειναι ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ,και θαυμαζω αυτο που κανεις.....χαιρομαι που εχω την ευκαιρια να συζητω με ατομα μεγαλυτερα με εμενα που μου δινουν εμπειριες και συμβουλες σε διαφορους τομεις....