A.E.K. - Π.Α.Ο.Κ. Τετάρτη 18/12/2025 21:00 COSMOTESPORT1 HD
- sourmenetes
- Moderator
Re: A.E.K. - Π.Α.Ο.Κ. Τετάρτη 18/12/2025 21:00 COSMOTESPORT1
Επίσης ρε κοράκι τι απίστευτα φαουλ έχεις δώσει;;
- Caballo Viejo
Μας έχει κάνει κουδούνι η Κούλα ή μου φαίνεται;
η Ομάδα δεν έχει κατέβει στο γήπεδο αν βλέπει κανένας απο την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚμάνια να πάει στον Λούτσε και να του πεί να ξυπνήσει τους παίχτες όλοι ματιασμένοι εώς τώρα... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Τετ 18 Δεκ 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανένας Ντεσποντοφ δε σώζει αυτή την εικόνα.
Αλλαγή νοοτροπίας θέλει.
Οι άλλοι παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια.
Δεν έχουν χάσει μονομαχία.
Είμαστε μπλαζε, ασυνδετοι και υπνοτισμενοι.
Τώρα το ότι φτάσαμε να περιμένουμε από τον Σαματα να μπει να κρατήσει μπάλα είναι ο καθρέφτης της μεταγραφικής περιόδου.
Αλλαγή νοοτροπίας θέλει.
Οι άλλοι παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια.
Δεν έχουν χάσει μονομαχία.
Είμαστε μπλαζε, ασυνδετοι και υπνοτισμενοι.
Τώρα το ότι φτάσαμε να περιμένουμε από τον Σαματα να μπει να κρατήσει μπάλα είναι ο καθρέφτης της μεταγραφικής περιόδου.
- hasio_john
Κατά τ' άλλα, ο Μιχαηλίδης φταίει ....
Που σήμερα είναι όλη η 11δα Μιχαηλίδηδες!
Που σήμερα είναι όλη η 11δα Μιχαηλίδηδες!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 18 Δεκ 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που μας λείπει είναι η πρώτη ασφαλής πάσα μόλις κερδίζουμε την μπάλα. 9/10 φορές την πουλάμε η πάμε σε μεγάλη μπαλιά που δεν μπορούμε να κερδίσουμε τις δεύτερες μπάλες. Οπότε μας κάνουν συνεχώς επιθέσεις και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε.
Ας ελπίσουμε να έχουν λιγότερη ενέργεια αυτοί στο δεύτερο και να κάνουμε κάποια αλλαγή που να μας βοηθήσει στις δεύτερες μπάλες και να αλλάξει το ματς. Αλλαγή που να μας δώσει την σίγουρη πρώτη πάσα δε νομίζω να εχουμε
Ας ελπίσουμε να έχουν λιγότερη ενέργεια αυτοί στο δεύτερο και να κάνουμε κάποια αλλαγή που να μας βοηθήσει στις δεύτερες μπάλες και να αλλάξει το ματς. Αλλαγή που να μας δώσει την σίγουρη πρώτη πάσα δε νομίζω να εχουμε
Τι είναι ρε Μπάρκα τα ματς; Φλιμπερακι; Ριχνω κέρμα και συνεχίζω;; Γίνεται ομάδα με 2 ενεργά χαφ; Προφανώς οι δύο τους κάνουν καλή σεζόν αλλά με τα ματς να συσσωρεύονται έρχεται η κούραση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί; Οι μεταγραφές φταίνε;nunies4 έγραψε:9-0 τελικές
78-22 κατοχή
Νούμερα που βλέπεις μόνο σε ματς μεγάλων με πολύ μικρών και πάλι δύσκολα.
ΔΥΟ ΧΑΦ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ. ΔΥΟ!!!!!
Ο Ozdoev φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ο Camara τους τελευταίους μήνες έχει ανέβει.
Δύο καλοί ποδοσφαιριστές, γίνεται να μην παίξουν καλά. Η λύση δεν είναι οι μεταγραφές.
Ομάδα πρωταθλητισμού με 2 ενεργά χαφ για 3 διοργανώσεις και ρωτάς αν φταίνε οι μεταγγραφές;
Ημίχρονο ντροπή.
Αλλά πιο ντροπιαστικό αυτό που κάνει ο Μπράντον όπου σε κάθε επαφή ξαπλώνει στο χορτάρι με τα χέρια τεντωμένα.
Αυτό είναι ποδόσφαιρο που αντιπροσωπεύει άλλες ομάδες και σίγουρα όχι τον ΠΑΟΚ
Αλλά πιο ντροπιαστικό αυτό που κάνει ο Μπράντον όπου σε κάθε επαφή ξαπλώνει στο χορτάρι με τα χέρια τεντωμένα.
Έτσι όπως έχει ανέβει η Κούλα μια αντεπίθεση είναι το ματς
Κοιτάμε στον πάγκο και μας πιάνει απογοητευση δεν έχουμε ένα χάφ...το κερατό μου.nunies4 έγραψε:Τι είναι ρε Μπάρκα τα ματς; Φλιμπερακι; Ριχνω κέρμα και συνεχίζω;; Γίνεται ομάδα με 2 ενεργά χαφ; Προφανώς οι δύο τους κάνουν καλή σεζόν αλλά με τα ματς να συσσωρεύονται έρχεται η κούραση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί; Οι μεταγραφές φταίνε;nunies4 έγραψε:9-0 τελικές
78-22 κατοχή
Νούμερα που βλέπεις μόνο σε ματς μεγάλων με πολύ μικρών και πάλι δύσκολα.
ΔΥΟ ΧΑΦ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ. ΔΥΟ!!!!!
Ο Ozdoev φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ο Camara τους τελευταίους μήνες έχει ανέβει.
Δύο καλοί ποδοσφαιριστές, γίνεται να μην παίξουν καλά. Η λύση δεν είναι οι μεταγραφές.
Ομάδα πρωταθλητισμού με 2 ενεργά χαφ για 3 διοργανώσεις και ρωτάς αν φταίνε οι μεταγγραφές;
Κολλυριο για ακόμα μια φορα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Taison και Nτέλιας είναι ανύπαρκτοι. Αν δεν ανέβουν αυτοί δεν θα δούμε χαΐρι μπροστά.
-
Δε νομίζω ότι το κάνει επίτηδες. Απλά υστερεί πολύ σε δύναμη έναντι των σέντερ μπακ της αεχ και για αυτό δεν έπρεπε να παίξει σε αυτό το ματς.renegade έγραψε:Ημίχρονο ντροπή.
-
Πάντως βασικό χαφ τον Οζντοεφ και αλλαγές του 2 παλαίμαχους, και εγώ να πάω να κάνω τον προγραμματισμό στον ΠΑΟΚ έτσι δεν θα την άφηνα την ομάδα. Μας κάνει πλάκα ο πινεδα
- Vet_eranos
Βρε το κάναν το κομμάτι τους αυτοί πλέον..
Τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουν κι εμάς..
Το χειρότερο μας ημίχρονο τους δώσαμε κ δεν έκαναν κάτι..
Γιαυτό θα το αρπάξουν τώρα, να το χουν να το θυμούνται..
Τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουν κι εμάς..
Το χειρότερο μας ημίχρονο τους δώσαμε κ δεν έκαναν κάτι..
Γιαυτό θα το αρπάξουν τώρα, να το χουν να το θυμούνται..