Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
-
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Το ιδανικοτερο σεναριο θα ηταν Μπρανκο αντι Ειβερι και Φρανσις (η καποιον που να μπορει να προσφερει περισσοτερα) αντι Χελιγουελ!Το θεμα ειναι αν το σηκωνει το ταμειο!Μακαρι παντως...Οπως και να χει ο Ειβερι πρεπει να φυγει οπωσδηποτε!Χθες εκανε πολλα λαθη αλλα δεν φανηκανε και δεν κοστισανε μιας και το σκουληκι ηταν ηδη νεκρο!Θα ηθελα να βλεπω λιγο περισσοτερο Τσιαρα και Γιαννακιδη απο τον Σουλη και ειδικα οταν εχουμε εξασφαλισει τη νικη!Τον Γιαννακιδη τον πιστευω πολυ!Εχει παρα πολυ καλο σουτ!Επισης να ομολογησω οτι χθες ο Καυκης με αποστομωσε με αυτη του την εμφανιση για οσα ειχα πει γι αυτον προ καιρου!Μακαρι να συνεχιζει να το κανει... 

Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν είχαμε οποιονδήποτε άλλο, μετά την βαριά ήττα από τον Πανελλήνιο, θα έπεφταν κεφάλια και δεν θα υπήρχε αυτή η ηρεμία που μας οδήγησε στον θρίαμβο.D.A.A.T. έγραψε:Στην τελικη οτι και να γινει οταν εχεις αυτον τον δασκαλο στον παγκο υπαρχει 100% εμπιστοσυνη..
Υ.Γ.Αν και όλες οι εφημερίδες θεωρούν δεδομένο τον ερχομό του Μιλισάβλιεβιτς, εγώ πιστεύω πως ο Σούλης θα το παλέψει λίγο ακόμα για άσο από το Αμέρικα.
Hallywell είναι ο νέος Τσέκος λές?Παιδιά αν γίνεται εφ`όρου ζωής ο Μαρκόπουλος στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Συμφώνησε κι έρχεται ο Μιλισάβλιεβιτς
01/11/2009 16:20
Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται.... Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την ασφάλεια της διαθεσιμότητας του Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς έψαξε στην αμερικάνικη αγορά για κάτι το εξαιρετικό, δεν το βρήκε και επιστρατεύει τον γνωστό του «Μίλι» αναφορικά με την αντικατάσταση του Γουίλιαμ Εϊβερι.
Ο Σέρβος πλέι μέικερ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται την Τρίτη (3/11) να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και άμεσα να πιάσει δουλειά με τον «Δικέφαλο». Ξανασμίγει έτσι με τον Σούλη Μαρκόπουλο, καθώς οι δύο άνδρες συνυπήρξαν πριν δύο χρόνια στο Μαρούσι.
Ο 60χρονος κόουτς φαίνεται με την εμπιστοσύνη που δείχνει για την θέση του βασικού πλέι μέικερ στον Μιλισάβλιεβιτς πως του... συγχώρησε το χαμένο λέι απ στην εκπνοή στον πέμπτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=203710
Δεν το διάβασα κάπου αλλού και δεν ξέρω αν είναι τελικό.
01/11/2009 16:20
Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται.... Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την ασφάλεια της διαθεσιμότητας του Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς έψαξε στην αμερικάνικη αγορά για κάτι το εξαιρετικό, δεν το βρήκε και επιστρατεύει τον γνωστό του «Μίλι» αναφορικά με την αντικατάσταση του Γουίλιαμ Εϊβερι.
Ο Σέρβος πλέι μέικερ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται την Τρίτη (3/11) να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και άμεσα να πιάσει δουλειά με τον «Δικέφαλο». Ξανασμίγει έτσι με τον Σούλη Μαρκόπουλο, καθώς οι δύο άνδρες συνυπήρξαν πριν δύο χρόνια στο Μαρούσι.
Ο 60χρονος κόουτς φαίνεται με την εμπιστοσύνη που δείχνει για την θέση του βασικού πλέι μέικερ στον Μιλισάβλιεβιτς πως του... συγχώρησε το χαμένο λέι απ στην εκπνοή στον πέμπτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=203710
Δεν το διάβασα κάπου αλλού και δεν ξέρω αν είναι τελικό.
Μακάρι για να ελευθερωθεί μια θέση του Αμερικανου και να πάρουμε κανα 5 αλλά κάπου άκουσα ότι θα τον κρατήσουμε τελικά. Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κ κανένας αλλά στον αγώνα από τον πάγκο είχε ιδιαίτερη μεταχείριση τον επιβράβευαν συνεχώς (δεν το κάνεις σε κάποιον που μετράει μέρες και σε αδιάφορο πλέον αγώνα)
Δεν με χαλάει τόσο πολύ προτιμώ οικονομική εξυγίανσης φέτος και από του χρόνου βλέπουμε
Υ.Γ. Το έχω διαβάσει πάντως και εγώ (σε 2 έντυπα ως τώρα) ότι κλείσαμε τον Μιλισάβλιεβιτς θα δούμε
Και για να μην ξεχνιόμαστε
+35
Δεν με χαλάει τόσο πολύ προτιμώ οικονομική εξυγίανσης φέτος και από του χρόνου βλέπουμε
Υ.Γ. Το έχω διαβάσει πάντως και εγώ (σε 2 έντυπα ως τώρα) ότι κλείσαμε τον Μιλισάβλιεβιτς θα δούμε
Και για να μην ξεχνιόμαστε
+35
ρε παιδια τι το ψαχνουμε?
αφου ο σταυροπουλος ειπε οτι δεν θα παρουμε κανεναν......τζαμπα γραφουμε
αφου ο σταυροπουλος ειπε οτι δεν θα παρουμε κανεναν......τζαμπα γραφουμε
Πιστεύω, πως μετά το ματς με το Μαρούσι, θα μιλάμε και πάλι για αλλαγή του Έιβερι.
- KalamarGiannis
Μένει ο Ειβερι...απόφαση Magic
http://www.metropolisradio.gr/9970
δείτε τι λέει για τα μείον της λύσης Μπράνκο..
Άρα μας έμεινε το θέμα αλλαγής 5ριου, κοινοτικού πλέον στην θέση Helliwell / Gesefski.
Kρίμα γιατί άψογη λύση ήταν ο Francis αν δεν παίξει στην ΑΕΚ..
άρα θέλουμε ένα πολύ καλό κοινοτικό σέντερ, πάνω από 2,08 ,με ριμπάουντ και άμυνα κατά κύριο λόγο
για συμπλήρωμα του Ντρόμπνιακ..
http://www.metropolisradio.gr/9970
δείτε τι λέει για τα μείον της λύσης Μπράνκο..
Άρα μας έμεινε το θέμα αλλαγής 5ριου, κοινοτικού πλέον στην θέση Helliwell / Gesefski.
Kρίμα γιατί άψογη λύση ήταν ο Francis αν δεν παίξει στην ΑΕΚ..
άρα θέλουμε ένα πολύ καλό κοινοτικό σέντερ, πάνω από 2,08 ,με ριμπάουντ και άμυνα κατά κύριο λόγο
Tον άγγλο Bensah-Monsu νομίζω περιγράφεις. Καλή λύση???KalamarGiannis έγραψε: άρα θέλουμε ένα πολύ καλό κοινοτικό σέντερ, πάνω από 2,08 ,με ριμπάουντ και άμυνα κατά κύριο λόγο

- KalamarGiannis
Mπα αυτός είναι 2,06 ,
http://en.wikipedia.org/wiki/Pops_Mensah-Bonsu
δεν μου κάνει...θέλω κοντά στα 2,10 ...
να κάνουμε scouting για την ομάδα; αν δώσει το ΟΚ ο Σούλης!
http://en.wikipedia.org/wiki/Pops_Mensah-Bonsu
δεν μου κάνει...θέλω κοντά στα 2,10 ...
να κάνουμε scouting για την ομάδα; αν δώσει το ΟΚ ο Σούλης!
ρε παιδια αφου ο σταυροπουλος ειπε οτι δεν θα γινουν αλλαγες.....ειναι δυνατον να σκεφτομαστε για παικτες οταν δεν υπαρχει περιπτωση αλλαγης παικτη και οταν σε 5 μερες εχουμε ματς μεσα στο μαρουσι..........ηρεμηστε ρε παιδια επιτελους......αυτη ειναι η ομαδα μας και τη στηριζουμε.....