5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Το παιδι γενικα δεν εχει την ψυχικη δυναμη να αντεξει την πιεση του ουγκανισταν της Ελλαδας. Θεωρω πως αν παει σε καποια χωρα που απλα απολαμβανουν το ποδοσφαιρο τυπου MLS θα κανει παπαδες.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, εγώ δεν έριξα καντήλια.pk77 έγραψε:Σας κανει εντυπωση ή μηπως υπάρχει έστω και ένας που δεν εριξε καντήλια την ωρα του αγώνα;
Όσοι βρίζουν τον Μιχαηλίδη, να πάνε να του τα πουν μπροστά του. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα το κάνουν.
Όχι επειδή θα τους δείρει, ο Μιχαηλίδης δεν είναι μουνόπανο, είναι ΠΑΟΚτσής γνήσιος. Αλλά επειδή αυτοί οι ίδιοι είναι θρασύδειλοι, θα πάνε να ζητήσουν φωτογραφία.
μ@λ@κες, καρκίνοι του οπαδικού κινήματος.
+++++++++++++
Φτάνει βρε με τον Γιάννη, φτάνει.
5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Αααα απορια ηταν;beyes4 έγραψε:Τωρα γίνεσε ψεύτης.Το γράφω καθαρά,εξέφρασα την απορία μου προς τι τόσο λιβάνισμα από συγκεκριμένους αρδ.Πουθενά δεν υπονόησα ότι πληρωνει ο μανατζερ για να παιζει.Μη γραφεις ψεματα.
beyes4 έγραψε:Το εχουμε γραψει και θα χρειαστει να το ξαναγραφουμε,όσο υπάρχουν αρδ που λιβανίζουν κακιστους παίχτες προσπαθώντας να μας πεισουν οτι βλεπουμε λαθος.ΜΗΠΩΣ ταϊζει καλά ο μανατζερ;Καλοφάγωτα,αλλά εμεις τι φταιμε.

Για αυτο εκανες edit; Αφου ειδες το σχολιο μου;
Το εγραψες ξεκαθαρα συμφωνω. Τωρα που απλα εκφραζεις απορια (και οχι σιγουρια) προσβαλλοντας την ομαδα οτι ειναι παραμαγαζο μανατζερ και τον παικτη του ΠΑΟΚ οτι πληρωνει για να παιζει τοτε οκ, εχεις δικιο, φαινεται καλυτερο, δεν το εκανες για να μη φας μπαν [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Πλερουα ο μανατζερ, ρετουσαρουν οι αρδ, πειθεται ο Λουτσε τον βαζει βασικο 5 ματς. Τα εξηγω ωραια;
Λογικα ταιζε τοσα χρονια για αυτο ηταν πεμπτη επιλογη πισω απο Νασμπεργκ
- Σουριναμέζος
Supporters, ελληνιστί υποστηρικτές. Αυτός είναι ο ρόλος σας. Γράφετε την κριτική σας αλλά κάτω τα βρωμόχερα σας από όσους φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος
Εισαι ενας ψευτης και δεν προκειται να χασω αλλο τον χρόνο μου μαζί σου.
Ειδα το ποστ σου και το μόνο που αλλαξα ήταν ότι εκανα εντονη και μεγαλυτερη την γραματοσειρα στη λεξη 'μηπως'.Για να καταλαβεις μεχρι κι εσυ ότι εκφράζω απορία και όχι βεβαιότητα.Παρ όλα αυτα,συνεχιζεις να γραφεις ψεματα που βγηκαν απο τη νοσηρη φαντασια σου που δεν γραφτηκαν ουτε υπονοηθηκαν ποτέ.
Καληνυχτα ψευτη και παρε ενα ωραιότατο ιγκνορ.
Ειδα το ποστ σου και το μόνο που αλλαξα ήταν ότι εκανα εντονη και μεγαλυτερη την γραματοσειρα στη λεξη 'μηπως'.Για να καταλαβεις μεχρι κι εσυ ότι εκφράζω απορία και όχι βεβαιότητα.Παρ όλα αυτα,συνεχιζεις να γραφεις ψεματα που βγηκαν απο τη νοσηρη φαντασια σου που δεν γραφτηκαν ουτε υπονοηθηκαν ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τρί 17 Δεκ 2024, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε μενα απευθυνεσαι?Daskalos_4 έγραψε:Σαν ποιον μοιαζει μωρε, σαν ποιον μοιάζει
beyes4 έγραψε:Εισαι ενας ψευτης και δεν προκειται να χασω αλλο τον χρόνο μου μαζί σου.
Ειδα το ποστ σου και αυτό που αλλαξα ήταν ότι εκανα εντονη και μεγαλυτερη την γραματοσειρα στη λεξη 'μηπως'.Για να καταλαβεις μεχρι κι εσυ ότι εκφράζω απορία και όχι βεβαιότητα.Παρ όλα αυτα,συνεχιζεις να γραφεις ψεματα που βγηκαν απο τη νοσηρη φαντασια σου που δεν γραφτηκαν ουτε υπονοηθηκαν ποτέ.

Το σκέφτηκα τώρα που το είπες αλήθεια .ναι μακάρι να ήμουν στη θέση του αλλά δυστυχώς δεν είχα το μποι του ,ούτε τεχνικά το ταλέντο του κ για αυτό αυτός διαλέχτηκε από τον ΠΑΟΚ ενώ εγώ έπαιζα Α1 τοπικό.μακαρι να ήμουν διάσημος κ να επαιρνα 500 Χιλ τον χρόνο ,όχι απλά θα άντεχα το μπουλινκ αλλά θα γελούσα .όταν είσαι στον ΠΑΟΚ κ παίρνεις τις κούπες είναι καλά ,θα πρέπει να αντέχεις όμως κ το βουητό τις Τούμπας κ το κράξιμο στα ράδια έτσι πάνε αυτά .δηλαδή που να έπαιζε μπάλα αυτός πριν την εποχή Σαββίδη θα εκλαιγε σε κάθε ματς με τα κυνηγητά που έριχνε ο κόσμος μας .Daskalos_4 έγραψε:Τι λες ρε αδερφε, σοβαρά τωρα; Σκεψου να ησουν δημοσιο προσωπο και να σου εκαναν επιθεση δεκαδες ορκ, και μαλιστα της δικη σου ομαδας. Πώς θα ενιωθες; Και δε μιλαμε για κανα τομαρι πολιτικο, μιλαμε για εναν 25χρονο που δεν εχει πειραξει ανθρωπο απο οσο ξερουμε τουλάχιστον. Αν ειναι δυνατον να αποτελει αυτο κριτήριο για το αν ειναι επαγγελματίας ή οχι...tenten4GT έγραψε:Παίκτης του ΠΑΟΚ κάθεται κ κλείνει το fb γιατί στεναχωριεται που τον βρίζουν...που να παίξεις μπαλα αγόρι μου ,που να τις σηκώσεις την φανέλα . κάθεσαι κ βλέπεις δηλαδή στα αλήθεια τι θα σε στείλει ο κάθε Καμμένος στα σοσιαλ!!25χρ. Επαγγελματίας παίκτης !!
Ένα κομμάτι είναι η κριτική πάνω σε ποδοσφαιρικά θέματα, η βελτίωση ή η στασιμότητα ενός παίκτη.
Ένα άλλο κομμάτι είναι οι ηλίθιοι που βρίζουν και καταριούνται στα σοσιαλ τους παίκτες που δεν κλώτσησαν καλά μια μπάλα.
Ένα άλλο κομμάτι είναι οι ηλίθιοι που βρίζουν και καταριούνται στα σοσιαλ τους παίκτες που δεν κλώτσησαν καλά μια μπάλα.
Τα είπες όλα giapas. Άλλο το αγωνιστικό και το καντήλι που θα ρίξουμε στην τηλεόραση και άλλο να κάθεται ο οποιοδήποτε να στέλνει υβριστικά ή οτιδήποτε άλλο στο ινστα του παίκτη της ομάδας. Πώς ακριβώς θα τον βοηθήσει αυτό; Πώς θα βοηθήσει την ομάδα. Πόση τοξικότητα γαμωτο μου
tenten4GT έγραψε:Το σκέφτηκα τώρα που το είπες αλήθεια .ναι μακάρι να ήμουν στη θέση του αλλά δυστυχώς δεν είχα το μποι του ,ούτε τεχνικά το ταλέντο του κ για αυτό αυτός διαλέχτηκε από τον ΠΑΟΚ ενώ εγώ έπαιζα Α1 τοπικό.μακαρι να ήμουν διάσημος κ να επαιρνα 500 Χιλ τον χρόνο ,όχι απλά θα άντεχα το μπουλινκ αλλά θα γελούσα .όταν είσαι στον ΠΑΟΚ κ παίρνεις τις κούπες είναι καλά ,θα πρέπει να αντέχεις όμως κ το βουητό τις Τούμπας κ το κράξιμο στα ράδια έτσι πάνε αυτά .δηλαδή που να έπαιζε μπάλα αυτός πριν την εποχή Σαββίδη θα εκλαιγε σε κάθε ματς με τα κυνηγητά που έριχνε ο κόσμος μας .
Οπότε επειδή εσύ δεν τα κατάφερες είναι εντάξει να τρώει bullying ο Μιχαηλίδης, και το παρουσιάζεις κιόλας σαν να είναι κομμάτι της δουλειάς του.
Επίσης, άλλο η γκρίνια στο γήπεδο και άλλο να του στέλνουν μπινελίκια και απειλές.
Είναι τραγικά αυτά που γράφεις, απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις.
Όσο για τα κυνηγητά στους παίκτες πριν την εποχή Σαββίδη, οι παίκτες δεν κλαίγανε, απλά έπερναν μεταγραφή στις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Κυνήγα εσύ τον Καραδήμο και τον Χασιώτη.
Οκ ας συμμετεχω κι εγω στο παιχνιδιΧωρικός έγραψε:![]()
aivas19 έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Σαν ποιον μοιαζει μωρε, σαν ποιον μοιάζει![]()
![]()
![]()