Δηλαδή απο κολευ και λοβρεν τι είδαμε ακριβώς;cartman έγραψε:Κολευ Μπακαγιοκο και Λοβρεν τραγικές επιλογές. Ιδιαίτερα στα χαφ τα κουκιά δεν βγαίνουν.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσα ματς έπαιξε; ειδικά ο λοβρεν.
Δηλαδή απο κολευ και λοβρεν τι είδαμε ακριβώς;cartman έγραψε:Κολευ Μπακαγιοκο και Λοβρεν τραγικές επιλογές. Ιδιαίτερα στα χαφ τα κουκιά δεν βγαίνουν.
Στην εποχή του βαρ βέβαια η Λεβαδειά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δε θα βρισκόταν ποτέ πίσω στο σκορ, αν παίχτης μας έβαζε γκολ, έχοντας προηγουμένως ... διακριτικά απωθήσει αντίπαλο.nunies4 έγραψε:Στην εποχή του ΒΑΡ αυτά δίνονται.hasio_john έγραψε:Εντωμεταξύ δεν σχολιάσαμε και πολύ το πέναλτι ..., εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου φάνηκε για σωστό!
Περισσότερο το κερδίζει ο αντίπαλος με θέατρο, παρά το κάνει ο αμυντικός μας.
Γι' αυτό εξάλλου δικαιολογείται και η ύπαρξη του ΒΑΡ, αλλά μόνο για τους άλλους λειτουργεί ορθά και όχι για εμάς.
Για να είμαι πιο ακριβής, αν δεν μου το έδιναν εμένα θα γκρινιαζα