5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Mīngus »

Συγγνώμη αλλά σε λάθος άτομο πέφτουν οι ευθύνες.
Ο Μιχαηλίδης αυτός είναι.

Πρώτον, η διοίκηση πούλησε ίσως τον κορυφαίο Έλληνα σέντερ μπακ αυτή τη στιγμή με 15Μ και έφερε τον 32χρονο ελεύθερο Κολει.

Δεύτερον, ο προπονητής παρά τα συνεχή εγκληματικά λάθη του παίκτη συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί, ενώ πριν από 2 βδομάδες είπε για τον Κωττα ότι είναι ότι καλύτερο έχουν οι ακαδημίες. Ε άμα οι Κολει-Λοβρεν έχουν φάει Χ, ας πάρει τις ευκαιρίες του.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ρε Γιάνναρε, σε στηρίζει ο προπονητής, ε στήριξέ τον κι εσύ!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αυτό μπορεί ..
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Όλες οι καλές εμφανίσεις του Μιχαηλίδη που θυμάμαι είναι σε τριάδα, όποτε παίζει σε δίδυμο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Τον θέλω στην ομάδα αλλά στον ρόλο και τα λεπτά που είχε πέρσι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πέμπτο στόπερ από τώρα μέχρι το 2035, γίνεται;

Οχι άλλο βασικός παρακαλώ, το παιδί θολώνει.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Γιανναρα σε εχω στηριξει απειρα ρε φιλε αλλα επιτελους σταματα να.παιζεις μονιμως με μπλαζε χαλαρο στυλακι και βαλε εντασεις στο παιχνιδι σου γιατι εχεις.παρει λαθος δρομο. Και αν δεν νιωθεις τι γινετα απλα σκεψου φευγοντας απ τον ΠΑΟΚ ποια ομαδα θα σε ζητησει. Γιατι πανω απο Λειβαδεια Λαμια δε σε βλεπω.
Σε.σωζει οτι εισαι ο μοναδικος στοπερ μας που μπορει να βγαλει 40αρες μπαλιες στην πλατη των αμυνας προς τους επιθετικους μας.
KwstisGtv

Δημοσίευση από KwstisGtv »

Νομιζω οτι ζηταμε περισσοτερα πραγματα απο οτι μπορει.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τα πραγματα ειναι απλα: παιχτες που δεν μπορουν να επιβληθουν (σε ατομικο επιπεδο) σε αντιπαλους παιχτες ομαδων τυπου Παναιτωλικου δεν πρεπει να φορανε τη φανελα μας. Αν φυσικα θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα και αν φυσικα οι προσδοκιες μας ειναι υψηλες. Καλες οι συμπαθειες, αλλα καπου ωπα.

Και αυτο σαφως ισχυει για ολους τους ποδοσφαιριστες μας. Δεν νοειται ο Χ Μιχαηλιδης που φοραει τη φανελα του μεγαλου ΠΑΟΚ να βρισκεται στο ιδιο (αν οχι σε κατωτερο) επιπεδο σε σχεση με τους παιχτες του Παναιτωλικου. Οταν το καταλαβουμε αυτο (οι ιθυνοντες βεβαιως, οχι εμεις) και βαλουμε ως στοχο η ομαδα μας να αποτελειται αποκλειστικα απο παιχτες 2-3 επιπεδα υψηλοτερα απο εκεινους των ελληνικων λιμων, τοτε ναι ισως καταφερουμε να παρουμε και περιπατο καποιο πρωταθλημα. Μεχρι τοτε, με το στανιο κι οπου μας βγαλει.

Και τα γραφει αυτα καποιος αρκετα ρομαντικος που εχει κατα καιρους υποστηριξει κακως Μουργους, Θυμιανηδες, 35χρονους Σβαμπαρους κλπ. Δυστυχως, οπως συμβαινει γενικοτερα στη συγχρονη εποχη, ετσι και στο ποδοσφαιρο, για να πας μπροστα πρεπει να εξαλειψεις καθε συναισθηματισμο.

Το ζήτημα δεν ειναι αν θα πρεπει εμεις οι οπαδοι να τους στηριζουμε οσο αυτοι οι μετριοκακοι παιχτες θα φορουν τη φανελα μας. Αυτο εξυπακουεται. Το ζήτημα ειναι πως δεν θα έπρεπε να βρισκονται εδω. Και σε αυτο οι οπαδοι δεν φερουν την παραμικρη ευθυνη.
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

akis_1987 έγραψε:Τα λέγαμε κ προχθές. Ο αδύναμος κρίκος της ομάδας. Πάλι ανύπαρκτος σε άμυνα και κυκλοφορία.

Πάμε ανηφόρα τώρα να γυρίσουμε δικό μας ματς.
akis_1987 έγραψε:Επικίνδυνα ακατάλληλος.

Κακές τοποθετήσεις, κίτρινη κάρτα από νωρίς, δώρα φάουλ, γιομες όπου πάει. Πράγματα που επαναλαμβάνονται.

Εγω δεν βλέπω πως αυτός ο παίκτης μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ, το έδειξε από πέρυσι. Καλες οι τσιτάτες δηλώσεις αλλά καθαρά ποδοσφαιρικά δεν κάνει. Προφανές το ότι μένει λόγω ευρωπαϊκής λίστας αλλά ας παίζει όσο το λιγότερο γίνεται.
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα - 3,5 μήνες μετά.. Σήμερα από καθαρή τύχη γλυτώσαμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η στασιμότητα στο παιχνίδι του είναι πλέον εκνευριστική.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ τον συμπαθώ και θα ήθελα να ξαναγίνει όπως ήταν κάποτε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχω τρομάξει με τα τραγικά και αβίαστα λάθη που κάνει

Από θέμα πολύ μεγάλης τύχης δεν το πληρώσαμε

Πάντως τις ευκαιρίες του τις παίρνει και με το παραπάνω
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Special 4 έγραψε:Εγώ τον συμπαθώ και θα ήθελα να ξαναγίνει όπως ήταν κάποτε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχω τρομάξει με τα τραγικά και αβίαστα λάθη που κάνει

Από θέμα πολύ μεγάλης τύχης δεν το πληρώσαμε

Πάντως τις ευκαιρίες του τις παίρνει και με το παραπάνω
Αυτό το κάποτε ρε φίλε ποτέ ήταν?
Δεν το λέω για να σε αμφισβητήσω ή να ειρωνευτώ.
Μα το Θεό δε μπορώ να θυμηθώ ολόκληρο παιχνίδι του χωρίς γκάφα. Δε μπορώ να θυμηθώ παιχνίδι που να μην τρέμω όταν βλέπω ότι ξεκινάει.

Δεν αξίζει να κάνουμε συζήτηση.
Αυτό που ανέφερε και ο φίλος πιο πανω.
Παίχτης που τρέχει, δε βλέπει την μπάλα και χτυπάει στον αυχένα του δεν είναι ούτε για τοπικό.

Αυτή η φάση επιβεβαίωσε ότι όταν φύγει από τον ΠΑΟΚ σε 3 χρόνια θα παίζει ερασιτεχνικα και με δυσκολία.

Δηλαδή αν έκανε 2 πελαντι και αυτογκόλ, λιγότερο θα ανησυχούσα, από το να δούνε τα μάτια μου τέτοια φάση. Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ που τον έχω πάντα ψηλά από μικρό, σήμερα του κατέβασα όσα καντήλια δεν κατέβασα, σε όλους τους υπόλοιπους από την αρχή της σεζόν. Γιατί μπορεί να κάνει το λάθος στη φάση του πέναλτι. ΟΚ. Το μάθαμε πλέον και περιμένουμε με αγωνία τη μία χοντρομαλακία στο κάθε ματς.
Έκανε αυτος, έκανε ο Σάστρε, έκανε ο Καμαρά, έκανε ο Τισουνταλι ( τι σκατά γινόταν στο μυαλό τους σήμερα;), αλλά στη χαζοκεφαλια προς τα πίσω, δεν άντεξα. Αντί να τσαμπουκαλευτεις ρε φίλε αγχωθηκες κι άλλο. Εμ δεν γίνεται δουλειά έτσι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

@George Best
Το κάποτε, εννοώ πριν τον τραυματισμό του
Είχε πάθει ρήξη χιαστού και ρήξη μηνίσκου

Λάθη έκανε, όπως και ο Κουλιεράκης έκανε λάθη, χωρίς να τους συγκρίνω, αλλά ήταν σε ανοδική πορεία και μας τον ζητούσαν 6 εκατομμύρια από την Τουρκία αν θυμάσαι

Σε αυτή την περίοδο αναφέρομαι όταν λέω κάποτε
KwstisGtv

Δημοσίευση από KwstisGtv »

Δυστυχως ενω παιρνει συμμετοχες και θα επρεπε να σκυλιαζει, δειχνει να τα εχει χαμενα σε πολλες στιγμες μεσα στο ματς και αυτο δεν εχει επιστροφη.
Θεωρω οτι απλα δεν ειναι για αυτο το επιπεδο, ο ΠΑΟΚ εχει ανεβει επιπεδο και μονο εξαιρετικα ταλεντα σαν τον Κουλιερακη μας αξιζουν να παιζουν βασικοι και δεν πρεπει να συμβιβαζομαστε αν θελουμε να μεγαλωνουμε συνεχως.
Καλως η κακως ο Ρασβαν δεν ειναι τοσο ψυχρος, θα δωσει τις ευκαιριες του οταν κολλησει το μυαλο του σε καποιον παικτη κι ας τον διαψευδει συνεχως.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Special 4 έγραψε:@George Best
Το κάποτε, εννοώ πριν τον τραυματισμό του
Είχε πάθει ρήξη χιαστού και ρήξη μηνίσκου

Λάθη έκανε, όπως και ο Κουλιεράκης έκανε λάθη, χωρίς να τους συγκρίνω, αλλά ήταν σε ανοδική πορεία και μας τον ζητούσαν 6 εκατομμύρια από την Τουρκία αν θυμάσαι

Σε αυτή την περίοδο αναφέρομαι όταν λέω κάποτε
Ναι το ίδιο πράγμα λέμε.
Εγω δε θυμάμαι κανέναν παιχταρα, έστω σταθερό παίχτη πριν τον τραυματισμό του.
Παντα λαθερ ήταν και μάλιστα μεγάλος.
Απλά έχασε και σε ταχύτητα και δύναμη με τον τραυματισμό του.

Το πρόβλημα του φυσικά είναι και εγκεφαλικό. Αλλά δε θα λυθεί. Δε γίνεται 8 μήνες με βαρύ τραυματισμό και να μου γυρνάς άλλος άνθρωπος, γεμάτος τατουάζ και καγκουριλικι.

Δε περιμένω φυσικά να τον κρίνω τώρα, εδώ και 5 χρόνια τα γράφουμε, ότι αν είναι να μείνει στο ροστερ, είναι καθαρά για 5ο σέντερ μπακ και αυτό χαριστικά... (ο Νασμπεργκ σε 2 χρόνια πρέπει να έκανε λιγότερα λάθη από ότι χθες ο Μιχαηλίδης)
Ούτε περιμένω να γίνει κάποιου είδους θαύμα και "ο Μιχαηλίδης να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις" που γραφουν ορισμένοι. Ποτε δεν υπήρξαν τέτοιες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”