Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πέραν της κακής κατάστασης πολλών ποδοσφαιριστών μας αν εξαιρέσεις τα δύο μεγάλα λάθη του μιχα, οι "πολλοί καλοί αντίπαλοι" δεν θα είχαν σχεδόν ευκαιρία να μετρήσουν.
Ποια ομάδα στον κόσμο έχει δύο ισάξιες ή σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες?
Ας καταφέρουμε να προσθέσουμε 3 ποιοτικές προσθήκες τον Γενάρη και μετά βλέπουμε για δύο ενδεκάδες
Ποια ομάδα στον κόσμο έχει δύο ισάξιες ή σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες?
Ας καταφέρουμε να προσθέσουμε 3 ποιοτικές προσθήκες τον Γενάρη και μετά βλέπουμε για δύο ενδεκάδες
-
panpangr77
Σε τρικυμια όλη η ομάδα και άλλη μία φορά και ο Λουτσεσκου .Η διάφορα με τις άλλες γκελες Άρη,Οφη,Καλλιθέα ήταν ότι σήμερα ο Κοταρσκι ήταν σε μαγική μέρα . Πολλά λάθη και μεγάλα ,πήραμε την νίκη λόγω της ικανότητας του Κοταρσκι . Δεν μπορείς να ψεξεις κανέναν παίκτη κατά την γνώμη όταν επιλέγονται Μουργκ και Σβαμπ μαζί,δεν έχει καμία σχέση η ομάδα με αυτά τα παιδιά μεσα . Μεινανε 2 αγώνες για το 2024 και έτσι πως τα έχουμε κάνει πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κλείσουμε την χρόνια καλά . Με ανησυχεί πολύ πως δεν ακούγεται τίποτα για κινήσεις ,δεν ξέρω τι έχει προγραμματίσει η ομάδα σε διακοπές ,πέρα από ένα τριήμερο στα Χριστούγεννα δεν πρέπει να δοθεί κάτι παραπανω . Η ομάδα πρέπει να δουλέψει και να μείνει συγκεντρωμένη . Ξεκινάει η χρονιά με δύσκολα ματς και λόγω ότι έχει χασει πολλούς βαθμούς πρέπει να κάνει παντού νίκες ,κάτι πολύ δύσκολο φέτος. Κλείνοντας να πω και ένα μπράβο που καταφέραμε να πάρουμε το ματς
Ο πάγκος είναι για να βοηθάει σε τέτοια παιχνίδια, όπου πολλοί βασικοί που έπαιξαν πριν από τρεις μέρες τα έχουν φτύσει και δεν έχουν δυνάμεις. Χωρίς βοήθεια από τον πάγκο δεν θα είμαστε πάντοτε τόσο τυχεροί να φεύγουμε με νίκη.
σπουδαια πρωταθληματικη/επαγγελματικη νικη, η εμφανιση θα μπορουσε να ηταν καλυτερη, ο Μουργκ πρεπει να απελαθει αφου πρωτα υποβληθει σε βασανιστηρια, το πεναλτυ αλλη μια γελοια προκληση της αθηναικης μαφιας, σε μας δε θα δινοταν ποτε και αν τοδινε κατα λαθος καποιος πρακτορας θα ειχαμε εκτακτα δελτια ειδησεων
- BlackMagicPAOK
Εντάξει, ο Μιχαηλιδης έκανε σήμερα 2 σημαντικά λαθη
(δεν έκανε πάντως πέναλτι, την μπάλα έχει βρει).
Μην ξεχνάμε όμως και το λάθος του Σαστρε, στην αρχή δίνει πάσα στον αντίπαλο εντός περιοχής!
Και του Καμαρά που βγάζει σε τετ α τετ τον αντίπαλο.
Ολα ήταν χαρακίρι..
(δεν έκανε πάντως πέναλτι, την μπάλα έχει βρει).
Μην ξεχνάμε όμως και το λάθος του Σαστρε, στην αρχή δίνει πάσα στον αντίπαλο εντός περιοχής!
Και του Καμαρά που βγάζει σε τετ α τετ τον αντίπαλο.
Ολα ήταν χαρακίρι..
Πολύ σημαντικό και δύσκολο διπλό. Χτίζει μέταλλο η ομάδα. Έχουμε και τον αγώνα με την αεκ μεσοβδόμαδα και το ροτεισον ήταν απαραίτητο για να πάμε πιο έτοιμοι στο ντέρμπι.
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ
Χρειάζονται άμεσα προσθήκες το Γενάρη
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ
Χρειάζονται άμεσα προσθήκες το Γενάρη
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεναλει
1 - Μόλις είδα το πέναλτι. Τι έδωσε πάλι ο ξεδιάντροπος; Ντροπή. Απροστάτευτη η ομάδα απέναντι στους Έλληνες διαιτητές
2 - πρέπει να τελειώσει το αστείο με τα σέντερ μπακ. Χρειάζεται εκτός ενός παικταρά στο κέντρο και ένα σέντερ μπακ σταθερότερο τού Μιχαηλίδη που δεν κάνει τόσα λάθη
2 - πρέπει να τελειώσει το αστείο με τα σέντερ μπακ. Χρειάζεται εκτός ενός παικταρά στο κέντρο και ένα σέντερ μπακ σταθερότερο τού Μιχαηλίδη που δεν κάνει τόσα λάθη
- Σουριναμέζος
Πολύ σημαντική νική με "χαλασμένη ενδεκάδα" και ένα πολύ βαρύ γήπεδο μετά την χθεσινή νεροποντή στον Αγρίνιο, δεν τσουλούσε η μπάλα με τίποτα. Αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο, είναι άθλημα εξωτερικού χώρου. Κρατάμε το τρίποντο και την μάχη της ομάδας μέχρι το τέλος, χρειάζονται τέτοια ματς για να φτιάξει χαρακτήρα (και η φετινή) ομάδα
Η ομάδα εδώ και 5 μήνες είναι μια κρύο μια ζεστή. Δεν γίνεται ομάδα Λουτσεσκου και να μην κάνει ένα καλό διμηνο. Πότε όμως;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
loukas karadimos έγραψε:Τεράστια νίκη
Εμφανής η ανισορροπία βασικών και μη βασικών φέτος εξ ου και όσα είπε στην περίφημη συνέντευξη τύπου
Λοιπόν παρακολουθώ την ομάδα κάθε Κυριακή πάνω από 20 χρόνια, και δεν νομίζω να έχω δει χειρότερη εμφάνιση επιθετικού ποτέ και σε κανένα παιχνίδι από την σημερινή του τσαλοφ
Στόπερ χάφ και αριστερό μπακ ΑΜΕΣΑ γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν με τίποτα
Επίσης θα πω το εξής και ας μην το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Από τον επαγγελματία σαματά εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο και μάλιστα νιώθω ότι τιμά την φανέλα περισσότερο από πάρα πολλλους άλλους πολυδιαφημισμένους σταρ ειδικά αν σκεφτείς πόσο πίσω πήγε στην ιερερχεια το καλοκαίρι. Μπράβο και πάλι μπράβο, η ισορροπία που έδωσε στις μεταβάσεις μας σήμερα ήταν καθοριστική στο να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το πάμε στα στημένα όπου και το πήραμε
Παρακάτω
Πάρα πολύ σωστός!
1. Δεδομένων των συνθηκών, η ομάδα επαιξε περίπου το αναμενόμενο
2. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του Παναιτωλικού σε τακτικό επίπεδο, αλλά είχε ένα στόπερ που χάριζε γκολ σήμερα. Απλά οι αντίπαλοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν
3. Θεωρώ καλώς άφησε πάγκο σημαντικές μονάδες ο Ραζβαν, ώστε να έχει δυνατότητες να γυρίσει το ματς, εν όψει βεβαίως και του αγώνα κυπέλλου
4. Εγώ αυτό που είδα είναι οτι με βασική ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ δε θα τον έβλεπε καν τον Παναιτωλικό. Μόλις μπήκαν οι δυο από τους 4 μεγάλους απόντες της βασικής ενδεκάδας, στο β μέρος, το ματς έγινε σχεδόν μονότερμα, ΑΛΛΑ
ΑΛΛΑ
5. Αμα δε φέρεις σοβαρό αριστερό στόπερ, ΣΟΒΑΡΑ ΧΑΦ (2) και σοβαρό επιιθετικό (ΟΛΟΙ οι υπάρχοντες απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ) τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί και παίζει στρωμένη μπάλα, αλλά στα περισσότερα ματς αυτό οχι απλά δεν αρκεί, αλλά ίσως δεν έχει και νόημα.
Έστω κι ετσι όμως, πολύ σπουδαία νίκη, πάρα πολύ σπουδαία. Όσο όμως μένουν τα κενά, δε νομίζω οτι θα χτιστεί κανενός είδους μέταλλο, αφου οι δυσλειτουργίες της ομάδας είναι αποτέλεσμα των χαρακτηριστικών που έχει (ή δεν έχει) και δυστυχώς αυτή η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.
ΥΓ. Κατά τη γνώμη μου το πέναλτι είναι εντελώς γελοίο...
ΥΓ2. Ο ενθουσιασμός του σπήκερ, και η επαρχιώτικη ντουντούκα στην κερκίδα, δεν είναι σοβαρές αποδείξεις για να λέμε οτι σήμερα ο ΠΑΟΚ υπήρξε σε κάποιο σημείο του αγώνα κατώτερος του Παναιτωλικού. Σε ομαδικό επίπεδο. Σε ατομικό, ο ένας Μιχαηλίδης μαζί με το ένα τραγικό λάθος του καλού Καμαρά, θα έδιναν άνετα το ματς στον αντίπαλο...
ΥΓ. Ξανά και ξανά. Με Τισσουντάλι και Τσάλοφ δεν πάμε πουθενα.
2. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του Παναιτωλικού σε τακτικό επίπεδο, αλλά είχε ένα στόπερ που χάριζε γκολ σήμερα. Απλά οι αντίπαλοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν
3. Θεωρώ καλώς άφησε πάγκο σημαντικές μονάδες ο Ραζβαν, ώστε να έχει δυνατότητες να γυρίσει το ματς, εν όψει βεβαίως και του αγώνα κυπέλλου
4. Εγώ αυτό που είδα είναι οτι με βασική ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ δε θα τον έβλεπε καν τον Παναιτωλικό. Μόλις μπήκαν οι δυο από τους 4 μεγάλους απόντες της βασικής ενδεκάδας, στο β μέρος, το ματς έγινε σχεδόν μονότερμα, ΑΛΛΑ
ΑΛΛΑ
5. Αμα δε φέρεις σοβαρό αριστερό στόπερ, ΣΟΒΑΡΑ ΧΑΦ (2) και σοβαρό επιιθετικό (ΟΛΟΙ οι υπάρχοντες απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ) τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί και παίζει στρωμένη μπάλα, αλλά στα περισσότερα ματς αυτό οχι απλά δεν αρκεί, αλλά ίσως δεν έχει και νόημα.
Έστω κι ετσι όμως, πολύ σπουδαία νίκη, πάρα πολύ σπουδαία. Όσο όμως μένουν τα κενά, δε νομίζω οτι θα χτιστεί κανενός είδους μέταλλο, αφου οι δυσλειτουργίες της ομάδας είναι αποτέλεσμα των χαρακτηριστικών που έχει (ή δεν έχει) και δυστυχώς αυτή η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.
ΥΓ. Κατά τη γνώμη μου το πέναλτι είναι εντελώς γελοίο...
ΥΓ2. Ο ενθουσιασμός του σπήκερ, και η επαρχιώτικη ντουντούκα στην κερκίδα, δεν είναι σοβαρές αποδείξεις για να λέμε οτι σήμερα ο ΠΑΟΚ υπήρξε σε κάποιο σημείο του αγώνα κατώτερος του Παναιτωλικού. Σε ομαδικό επίπεδο. Σε ατομικό, ο ένας Μιχαηλίδης μαζί με το ένα τραγικό λάθος του καλού Καμαρά, θα έδιναν άνετα το ματς στον αντίπαλο...
ΥΓ. Ξανά και ξανά. Με Τισσουντάλι και Τσάλοφ δεν πάμε πουθενα.
Κολευ Μπακαγιοκο και Λοβρεν τραγικές επιλογές. Ιδιαίτερα στα χαφ τα κουκιά δεν βγαίνουν.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Σε παιχνίδι που έχουμε κορυφαίο μακράν του δεύτερου τον Kotarski δεν χωράει σχολιασμό.Φανερωθηκε όλη η ποιοτική γύμνια μας στα χαφ και στα στόπερ και ευτυχώς μας χαμογέλασε η τύχη και φύγαμε αλώβητοι. Τον Γενάρη επιβάλλεται η απόκτηση τεσσάρων ενεργών κανονικών ποδοσφαιριστών ( δύο χαφ,ένα αριστερό μπακ και ένα αριστερό στόπερ) γιατί η χρονιά δεν βγαίνει αλλιώς. Αν καταφέρουμε να έχουμε και κάποιες αποχωρήσεις που μόνο χώρο στο budget πιάνουν ( Bakayoko, Coley Samatta Murg) ακόμα καλύτερα.
- figurehead4
Δεν ήθελα να γράψω κάτι κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τη λήξη. Είπα να ασχοληθώ με άλλα πράγματα και να ξεχάσω αυτό που είδα. Αφού ηρέμησα, κρατώ μόνο τη νίκη. Η νίκη μετράει και πάμε παρακάτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 16 Δεκ 2024, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδή απο κολευ και λοβρεν τι είδαμε ακριβώς;cartman έγραψε:Κολευ Μπακαγιοκο και Λοβρεν τραγικές επιλογές. Ιδιαίτερα στα χαφ τα κουκιά δεν βγαίνουν.
Πόσα ματς έπαιξε; ειδικά ο λοβρεν.