5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Άβαταρ μέλους
George Best

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από George Best »

renegade έγραψε:Μπράβο παλικαρε, άλλο ένα ματς, άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι ,ακόμα ένα μηδενικό πίσω.
Μην ακούς κανέναν
Για να πω την αμαρτία μου εσένα περίμενα, να κάνεις ξανα συγκρίσεις με Πουγιολ, Πικε, Νέβιλ και Λυρατζη πλεκοντας το εγκώμιο του Μιχαηλίδη.

Είμαι σιγουρος ότι ήλπιζε σε γκέλα για να κράξει πάλι στο νήμα του Λουτσε.
Μη στεναχωριέσαι αγόρι μου...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Γιάνναρε, δυστυχώς δεν ...
Μας πληγώνει που το λέμε, αλλά δεν ρε φίλε! :cry:
Συνέχισε τουλάχιστον την δουλειά, μπας και..
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Sera4 έγραψε:
danirifle έγραψε:"πάμε ρε γιάνναρε, μην ακούς κανέναν"

σε 5.. 4... 3.. 2...
Να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι κρατήσε και το 0 πίσω.

Το παιδί πρέπει να έχει ρεκόρ λαθών σε κάθε παιχνίδι.

Αντί να κάτσει να δουλέψει όλο αυτόν τον καιρό, το μόνο που είχε είναι ένα καγκουροστυλακι. Απαράδεκτη εικόνα νοητικά και σωματικά, γι αυτό και επιμένω πως η κατάληξη του θα είναι και η ανάλογη.

Κρίμα για ένα παιδί που στα 20 του δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα μεγάλα ευρωπαϊκά ταλέντα στη θέση του.
Σε ένα πράγμα διαφωνώ , ότι στα 20 του ήταν κάποιο φοβερό ταλέντο, φάσεις όπως η σημερινή με το κοντρόλ στη πλάτη και στρώσιμο στον αντίπαλο , ή όπως προχθές που κουτούλησε με τον εαυτό του και έδωσε δοκάρι στους Ούγγρους ήταν χαρακτηριστικές του από τότε , για αυτό και δεν τον πίστεψα ποτέ γιατί η αντίληψη δεν δουλεύεται, ότι στα 26 θα είναι δύο φορές χειρότερος δεν το περίμενα φυσικά .
renegade

Δημοσίευση από renegade »

George Best έγραψε:
renegade έγραψε:Μπράβο παλικαρε, άλλο ένα ματς, άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι ,ακόμα ένα μηδενικό πίσω.
Μην ακούς κανέναν
Για να πω την αμαρτία μου εσένα περίμενα, να κάνεις ξανα συγκρίσεις με Πουγιολ, Πικε, Νέβιλ και Λυρατζη πλεκοντας το εγκώμιο του Μιχαηλίδη.

Είμαι σιγουρος ότι ήλπιζε σε γκέλα για να κράξει πάλι στο νήμα του Λουτσε.
Γκου Γκου Γκου.
Σίγουρα δεν διάλεξες τυχαία το Νικ νειμ
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

George Best έγραψε:
Μην ακούς κανέναν

Είμαι σιγουρος ότι ήλπιζες σε γκέλα για να κράξεις πάλι στο νήμα του Λουτσε.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

O ΠΑΟΚ Β΄σε χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μην ακούς κανέναν
:lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:lol: :lol:
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Μην ακούς κανέναν
Καιρό είχα να γελάσω τόσο με κάτι που διάβασα στο διαδίκτυο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν του κάνεις καλό. Με ψέματα κανείς δεν έφτασε στο δικό του μέγιστο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλώς τον αυτόν που είχε να γράψει από τότε που έφυγε ο τσιγγαρας.

Υγ τα χρόνια παρασανε ,η ανθρωπότητα εξελίχθηκε και έτσι εξελίχθηκαν και οι τρόποι διδασκαλίας. Άλλαξαν πολύ από την εποχή σου που οι μόνοι τρόποι ήταν το ξύλο,το κράξιμο και το βρισιμο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε Γιάνναρε ακόμα και εγώ που σε στηρίζω αυτή την στιγμή νιώθω αμήχανα. Δεν ξέρω τι να γράψω.
Δύο πράγματα μόνο.
1. Στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζεις μπλαζε. Ο ΠΑΟΚ είναι σύλλογος που πρέπει να παίζεις με σφυγμούς στο κόκκινο διαρκώς. Συγκεντρώσου γαμω την τρέλα μου
2.Οσα και να σου σέρνουν και επειδή αυτός που είναι στον πάγκο μόνο ηλίθιος δεν είναι, παραμένεις ο μόνος στόπερ στο ρόστερ που μπορεί να συμμετέχει στο build up και να βγάλει μια σωστή μεγάλη μπάλα. Την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι στόπερ μας την μπάλα την βλέπουν σαν χειροβομβίδα.
Είναι αυτό όμως αρκετό για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεδομένο πρώτο. Δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση ποδοσφαιρικά.

Δεδομένο δεύτερο. Από την στιγμή που μπήκε η ομάδα λειτουργεί καλύτερα (γενικά), η άμυνα επίσης καλύτερα (ειδικά) και κρατάμε συχνά το μηδέν.

Ως εκ τούτου αυτήν την δεδομένη στιγμή μοιάζει να είναι η καλύτερη επιλογή για παρτενέρ του Πολωνού.

Δεν είναι άλλωστε ότι και ο «ανταγωνισμός» του (Κόλεϊ, Λοβρεν) βγάζει μάτια. Το αντίθετο θα έλεγα.

Όσο η ομάδα κερδίζει και κρατάει το μηδέν, αυτός θα παίζει ως εκ τούτου αδυνατώ να καταλάβω την συνεχιζόμενη γκρίνια και απαξίωση.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Το κανεις πολύ δύσκολο να σε υποστηρίξουμε ακόμα κι εμείς που σε γουστάρουμε.
Σοκαριστικά κακός σήμερα, μόνο κίτρινη φανέλα δεν έβαλες να βάλεις κάνα αυτογκόλ.
Στρώσου στη δουλειά, γυμνάσου και συγκεντρώσου.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δίνεις σε ΚΑΘΕ ματς ένα γκολ στον αντίπαλο.

Πάρε ατομικό γυμναστή και ψυχολόγο, δεν ξέρω τι θα κανεις.
Πριν 2 χρόνια και ο Ρέτσος τα ίδια έκανε αλλά έστρωσε.

Είσαι στο σταυροδρόμι της καριέρας σου που είτε θα πας κάπου ψηλά είτε θα καταλήξεις στον Πανσερραϊκό του χρόνου. Εσυ διαλέγεις.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Δεν αντέχει το βάρος της φανέλας τέλος ,δεν μπορεί ας μην υποφέρει η ομάδα μαζί με αυτόν κ να πάρουν έναν δανεικό στόπερ τα Χριστούγεννα μαζί με δύο χαφ.στο λάθος του πέναλτι που είναι τραγικό θα πω ότι μπορεί να γίνει αλλά η κεφαλιά με τον αυχένα δεν υπάρχει δεν γίνετε να τρέχεις στην άμυνα με παίκτη πάνω σου κ να μην έχεις καμία επαφή με την πορεία της μπάλας δεν γίνετε!σόρρυ που θα το πω αλλά είναι αντίδραση παίχτη που παίζει βαριά β ερασιτεχνική Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Eγω που ειναι γνωστο ποσο υπερ των ακαδημιων ειμαι ο Μιχαηλιδης αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι παικτης για Β εθνικη..Αν επαιζε σε κανα Αιγαλεω σε καμια Νικη Βολου δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση...Δυστυχως μετα τον τραυματισμο του το παιδι εχει τρομερη καθιζηση και επαναλαμβανομενα λαθη παυουν να ειναι λαθη ειναι ανικανοτητα...Δυστυχως δεν κανεις λυπαμαι που το λεω και ηταν τεραστια ευκαρια για σενα φετος να καθιερωθεις....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”