Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΑποστόληςΑ έγραψε:
deathmassious έγραψε:
Ρίσκαρε πολύ ο Λουτσέσκου με αυτή την ενδεκάδα και την αλλαγή του Σαμάτα, είχαμε και σύμμαχο την τύχη σήμερα. Και τον Κοτάρσκι.
Αν δεν έχεις διαθέσιμους Despodov, Taison, Brandon...
Απόστολε όταν δεν έχεις όλους αυτούς, ε δεν αφήνεις και τον Ντελια και τον Οζντόεφ στον πάγκο. Παραπέφτει χαμηλά το επίπεδο.
deathmassious έγραψε:
Ρίσκαρε πολύ ο Λουτσέσκου με αυτή την ενδεκάδα και την αλλαγή του Σαμάτα, είχαμε και σύμμαχο την τύχη σήμερα. Και τον Κοτάρσκι.
Απόστολε όταν δεν έχεις όλους αυτούς, ε δεν αφήνεις και τον Ντελια και τον Οζντόεφ στον πάγκο. Παραπέφτει χαμηλά το επίπεδο.
- ΑποστόληςΑ
Kotarski MVP και μετά Camara, που έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Όπως στο Περιστέρι.
-
Σπουδαιο διπλο, ναι δυσκολο αλλα το πιστεψαμε εως το τελος. Ενα μεγαλο μπραβο μετα απο Ευροπαικο ματς μολις τρεις μερες πριν.
Τωρα το μεγαλο ντερμπι στην Αθηνα με την ΑΕΚ για το Κυπελλο!
Τωρα το μεγαλο ντερμπι στην Αθηνα με την ΑΕΚ για το Κυπελλο!
- ΑποστόληςΑ
Ε δεν θα τους πεθάνεις κιόλας! Παίζουν συνεχώς και σε 3 μέρες έχουμε πολύ μεγάλο derby. Καλά έκανε και τους άφησε έξω. Εγώ και τον Μιχαηλίδη ήθελα έξω και τον Kedziora.deathmassious έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:
deathmassious έγραψε:
- episimos73
Από του λύκου το στόμα σήμερα. Χρειαζόταν πολύ τύχη με απουσίες και ροτεισον. Τέλος καλό όλα καλά και συνεχίζουμε.
- ΑποστόληςΑ
Μεγάλη υπόθεση να κρατάς το μηδέν πίσω.
2024-25 CLEAN SHEETS
1. 31.07.2024 Borac Banja Luka – ΠΑΟΚ 0-1
2. 22.08.2024 ΠΑΟΚ - Shamrock Rovers 4-0
3. 25.08.2024 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0
4. 29.08.2024 Shamrock Rovers – ΠΑΟΚ 0-2
5. 15.09.2024 ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 0-0
6. 06.10.2024 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2
7. 30.10.2024 Αιγάλεω – ΠΑΟΚ 0-3 (Pavlenka)
8. 28.11.2024 Riga – ΠΑΟΚ 0-2
9. 12.12.2024 ΠΑΟΚ – Ferencvaros 5-0
10. 15.12.2024 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1
2024-25 CLEAN SHEETS
1. 31.07.2024 Borac Banja Luka – ΠΑΟΚ 0-1
2. 22.08.2024 ΠΑΟΚ - Shamrock Rovers 4-0
3. 25.08.2024 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0
4. 29.08.2024 Shamrock Rovers – ΠΑΟΚ 0-2
5. 15.09.2024 ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 0-0
6. 06.10.2024 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2
7. 30.10.2024 Αιγάλεω – ΠΑΟΚ 0-3 (Pavlenka)
8. 28.11.2024 Riga – ΠΑΟΚ 0-2
9. 12.12.2024 ΠΑΟΚ – Ferencvaros 5-0
10. 15.12.2024 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1
Απόδραση κανονική. Τεράστια νίκη με βάση τις απουσίες και το ροτεισον.
Σήμερα ελπίζω σε ΟΛΟΥΣ μέσα στην ομάδα να έγινε κατανοητό ότι πρέπει να πάμε για δύο χαφ
Η εικόνα του λατρεμένου Στέφαν ήταν σοκαριστική
Η ομάδα αυτή την στιγμή έχει δύο χαφ. Προφανώς δεν βγαίνει σεζόν έτσι
Σήμερα ελπίζω σε ΟΛΟΥΣ μέσα στην ομάδα να έγινε κατανοητό ότι πρέπει να πάμε για δύο χαφ
Η εικόνα του λατρεμένου Στέφαν ήταν σοκαριστική
Η ομάδα αυτή την στιγμή έχει δύο χαφ. Προφανώς δεν βγαίνει σεζόν έτσι
-
Είναι πολύ φορμαρισμένο το Αγρίνιο. Ας τους ξεκινούσε και ας τους ξεκουραζε στο τέλος. Θεωρώ ότι παραπήρε μεγάλο ρίσκο. Και ο Ντελιας ειδικά ειναι μικρό παιδί.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε δεν θα τους πεθάνεις κιόλας! Παίζουν συνεχώς και σε 3 μέρες έχουμε πολύ μεγάλο derby. Καλά έκανε και τους άφησε έξω. Εγώ και τον Μιχαηλίδη ήθελα έξω και τον Kedziora.deathmassious έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:
deathmassious έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος deathmassious την Κυρ 15 Δεκ 2024, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- TylerDurden
Ουυυυυυφ.
Αυτό μόνο.
Και 2, πλέον, μεταγραφές έτοιμων χαφ από 1/1. Δεν πάει άλλο.
Αυτό μόνο.
Και 2, πλέον, μεταγραφές έτοιμων χαφ από 1/1. Δεν πάει άλλο.
με την χαρτινη παλι Μιχαηλιδη θα δουμε?
Λοβρεν και Κολλευ ειναι εκτος

Λοβρεν και Κολλευ ειναι εκτος

Σίγουρα ήταν πολλοί που ετοιμάζονταν να την πέσουν σε Λουτσεσκου, παίχτες, διοίκηση και το γκολ του Καμαρά τους χάλασε τα σχέδια.
Χάρηκαν για την νίκη αλλά μέχρι εκεί,μην περιμένετε πολλά σχόλια σήμερα...
Χάρηκαν για την νίκη αλλά μέχρι εκεί,μην περιμένετε πολλά σχόλια σήμερα...
- navigator11
Ίσως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, που παρότι πάλι προσπαθήσαμε σκληρά να το δώσουμε ηλιθιωδώς στον αντίπαλο, μας έδωσε κάτι η καριόλα η τύχη σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό επιτέλους Κοταρσκι. Για εμένα είναι από τις μεγαλύτερες νίκες μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία όλων στην ομάδα. Χρειαζόμαστε ενέσεις ποιότητας στο ρόστερ, αυτό είναι βέβαιο. Ας γίνουν 2 πολύ καλές προσθήκες με φόντο το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.
δεν υπηρχε αλλη επιλογη φιλε μου, οι συγκεκριμενοι παικτες επρεπε να παρουν την μικροτερη δυνατη επιβαρυνση, την πεμπτη αν ησουν στην τουμπα θα εβλεπες επτα ποδοσφαιριστες τις ομαδος να εχουν πεσει στο χορτο ψαχνοντας ανασες . την τεταρτη εχουμε ματς που ο αντιπαλος θα παει στα κοκκινα . ηταν τραγικοι η εμφανιση του σβαμπ ενω ο μουργκ ετρεχε χωρις κανενα απολυτος νοημα . Παρολα αυτα και το πολυ δυσκολο ταξιδι με καταρακτωδη βροχη στο γηπεδο ολα ξεκινουσαν απο εμας. ακομα κι οι ευκαιριες του αγρινιου ειναι απο δικα μας ευκολα λαθη.deathmassious έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:
deathmassious έγραψε:
- loukas karadimos
Τεράστια νίκη
Εμφανής η ανισορροπία βασικών και μη βασικών φέτος εξ ου και όσα είπε στην περίφημη συνέντευξη τύπου
Λοιπόν παρακολουθώ την ομάδα κάθε Κυριακή πάνω από 20 χρόνια, και δεν νομίζω να έχω δει χειρότερη εμφάνιση επιθετικού ποτέ και σε κανένα παιχνίδι από την σημερινή του τσαλοφ
Στόπερ χάφ και αριστερό μπακ ΑΜΕΣΑ γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν με τίποτα
Επίσης θα πω το εξής και ας μην το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Από τον επαγγελματία σαματά εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο και μάλιστα νιώθω ότι τιμά την φανέλα περισσότερο από πάρα πολλλους άλλους πολυδιαφημισμένους σταρ ειδικά αν σκεφτείς πόσο πίσω πήγε στην ιερερχεια το καλοκαίρι. Μπράβο και πάλι μπράβο, η ισορροπία που έδωσε στις μεταβάσεις μας σήμερα ήταν καθοριστική στο να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το πάμε στα στημένα όπου και το πήραμε
Παρακάτω
Εμφανής η ανισορροπία βασικών και μη βασικών φέτος εξ ου και όσα είπε στην περίφημη συνέντευξη τύπου
Λοιπόν παρακολουθώ την ομάδα κάθε Κυριακή πάνω από 20 χρόνια, και δεν νομίζω να έχω δει χειρότερη εμφάνιση επιθετικού ποτέ και σε κανένα παιχνίδι από την σημερινή του τσαλοφ
Στόπερ χάφ και αριστερό μπακ ΑΜΕΣΑ γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν με τίποτα
Επίσης θα πω το εξής και ας μην το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Από τον επαγγελματία σαματά εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο και μάλιστα νιώθω ότι τιμά την φανέλα περισσότερο από πάρα πολλλους άλλους πολυδιαφημισμένους σταρ ειδικά αν σκεφτείς πόσο πίσω πήγε στην ιερερχεια το καλοκαίρι. Μπράβο και πάλι μπράβο, η ισορροπία που έδωσε στις μεταβάσεις μας σήμερα ήταν καθοριστική στο να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το πάμε στα στημένα όπου και το πήραμε
Παρακάτω