65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Στις παρακάτω εικόνες θα δούμε πόσο εύκολη κάνει τη ζωή των συμπαικτών του.
Στην πρώτη εικόνα, είναι στα πρώτα μέτρα που κάνει με την μπάλα και έχει ξεφύγει από το αμυντικό χαφ. Οι υπόλοιποι της άμυνας μαρκάρουν σωστά τους τρεις δικούς μας.

Στη δεύτερη εικόνα, διακρίνεται ο αμυντικός να βγαίνει προς τον Ντέλια, καταλαβαίνοντας την αδυναμία του αμυντικού χαφ να ακολουθήσει τον παίκτη. Την ίδια στιγμή, το αριστερό μπακ, βλέποντας αυτή την κίνηση του στόπερ, ορθώς παίρνει την απόφαση να κλείσει προς τα μέσα, όπου κάνει κίνηση ο Τσάλοφ.

Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα ωραία. Έχοντας πλέον βγει πάνω στον Ντέλια ο στόπερ και έχοντας κλείσει προς τον Τσάλοφ ο αριστερός μπακ, ο Ντεσπότοφ είναι πλέον μόνος του.

και τέλος βλέπουμε όταν πλέον φθάνει η μπάλα στα πόδια του ντεσπόντοφ πως είναι πλεον η άμυνα των Ούγγρων Και... μια πάσα piece of cake για τον Ντέσπο.

Βέβαια, να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα εύσημα στον Τσάλοφ για την πολύ καλή κίνηση χωρίς την μπάλα. Σχεδόν αντίστοιχη είναι και η φάση όπου στο τέλος ο Ρώσος το έχασε.
Στην πρώτη εικόνα, είναι στα πρώτα μέτρα που κάνει με την μπάλα και έχει ξεφύγει από το αμυντικό χαφ. Οι υπόλοιποι της άμυνας μαρκάρουν σωστά τους τρεις δικούς μας.

Στη δεύτερη εικόνα, διακρίνεται ο αμυντικός να βγαίνει προς τον Ντέλια, καταλαβαίνοντας την αδυναμία του αμυντικού χαφ να ακολουθήσει τον παίκτη. Την ίδια στιγμή, το αριστερό μπακ, βλέποντας αυτή την κίνηση του στόπερ, ορθώς παίρνει την απόφαση να κλείσει προς τα μέσα, όπου κάνει κίνηση ο Τσάλοφ.

Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα ωραία. Έχοντας πλέον βγει πάνω στον Ντέλια ο στόπερ και έχοντας κλείσει προς τον Τσάλοφ ο αριστερός μπακ, ο Ντεσπότοφ είναι πλέον μόνος του.

και τέλος βλέπουμε όταν πλέον φθάνει η μπάλα στα πόδια του ντεσπόντοφ πως είναι πλεον η άμυνα των Ούγγρων Και... μια πάσα piece of cake για τον Ντέσπο.

Βέβαια, να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα εύσημα στον Τσάλοφ για την πολύ καλή κίνηση χωρίς την μπάλα. Σχεδόν αντίστοιχη είναι και η φάση όπου στο τέλος ο Ρώσος το έχασε.
Και ο συνηθης υποπτος (Μπαμπα) περιμενει απο το πλαι την χαμενη μπαλια για να σκοραρει... 
- figurehead4
Εκπληκτικό! Δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε τη στιγμή που πίστεψαν ότι τον έκλεισαν από παντού.renegade έγραψε:θυμάστε ένα παίχνίδι που έλεγε βρείτε την κατάληξη της φάσεις?
Έχει πλάκα και στη ζωντανη εικόνα που φεύγει η μπάλα αριστερά την ώρα που όλοι τους κάνουν κίνηση δεξιά. Χορογραφία μπαλέτου
-
Daskalos_4
Απο τις πιο... τρελες ασιστ που εχω δει. Δεν θα πω ψεματα, ενα στιγμιαιο καντηλι του το εριξα, οταν ειδα πως γυρισε τη μπαλα στο...πουθενα! Ελα μου ομως που αυτος εχει ματια στην πλατη...renegade έγραψε:θυμάστε ένα παίχνίδι που έλεγε βρείτε την κατάληξη της φάσεις?
- Maurice_Escargot
Τι να πεις γι αυτό το παιδί;
Ιεροσυλία αλλά μου θυμίζει Ρόνι.. όταν τον βλέπω πως κινείται μου προκαλεί τα ίδια συναισθήματα.
Οταν λέμε θέλουμε να δούμε μπάλα αυτό εννοούμε
Εδώ μας τριπλάρει και στον καναπέ .. οχι ρε @&€$$>>?£>% γκοοοοοοοοοοοολλλλ
Ιεροσυλία αλλά μου θυμίζει Ρόνι.. όταν τον βλέπω πως κινείται μου προκαλεί τα ίδια συναισθήματα.
Οταν λέμε θέλουμε να δούμε μπάλα αυτό εννοούμε
Εδώ μας τριπλάρει και στον καναπέ .. οχι ρε @&€$$>>?£>% γκοοοοοοοοοοοολλλλ
- hasio_john
Κάποια στιγμή η φανέλα του με υπογραφή θα κοστίζει χιλιάδες ευρώ ...
Έχω ανάμεικτα συναισθήματα (λύπης και περισσότερο ΧΑΡΑΣ εννοείται) που κάποια στιγμή θα τον χάσουμε και θα παίζει σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους! Απολαύστε όσο τον έχουμε παιδιά, ότι καλύτερο έχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Έχω ανάμεικτα συναισθήματα (λύπης και περισσότερο ΧΑΡΑΣ εννοείται) που κάποια στιγμή θα τον χάσουμε και θα παίζει σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους! Απολαύστε όσο τον έχουμε παιδιά, ότι καλύτερο έχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Φανταστικός.renegade έγραψε:θυμάστε ένα παίχνίδι που έλεγε βρείτε την κατάληξη της φάσεις?
Ντέλια μη μάθεις να σουτάρεις ποτέ, μην τελειώσεις φάση ποτέ, μη βάλεις γκολ ποτέ μπας και σε απολαύσουμε περισσότερο. Παιχταράς
- Jean Valjean
Το μισό γκολ είναι δικό του σε αυτή τη φάση.
Μπράβο στον renegade που βρήκε αυτό το πάγωμα της φάσης! Δείχνει πολλά για την ποδοσφαιρική αντίληψη του παιδιού.
Ας μην υποτιμούμε όμως τα τελειώματα και τα σουτ του Ντέλια.
Παίκτες που σουτάρουν με πλασέ και πάντοτε σημαδεύοντας γωνίες είναι λίγοι και όλοι τους είναι τεχνικά ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Προφανώς όλοι και όλα επιδέχονται βελτιώσεων. Όμως είναι άδικο να κρίνουμε τόσο αυστηρά τα σουτ του Ντέλια και να θαυμάζουμε κάτι μύτο και κάτι απλώς δυνατά αλλά άτεχνα σουτ τύπου Λιβάι Γκαρσία για παράδειγμα.
Ο Γιάννης έχει δουλέψει το σουτ του κι αυτό φαίνεται. Πιθανόν να χρειάζεται λίγη δύναμη ακόμη αλλά κι έτσι η ποιότητα του παίκτη κάνει μπαμ!
ΥΓ. Το τελείωμα αυτής της φάσης με το πλασέ του Τάισον συρτά στη ρίζα του δοκαριού δείχνει την ποιότητα του Βραζιλιάνου. Πολυ δύσκολο τελείωμα.
Δεν ξέρω παίκτες και ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα που να μπορούν να κάνουν μια ανάλογη φάση. Αν ξέρετε εσείς πείτε μου.
Μπράβο στον renegade που βρήκε αυτό το πάγωμα της φάσης! Δείχνει πολλά για την ποδοσφαιρική αντίληψη του παιδιού.
Ας μην υποτιμούμε όμως τα τελειώματα και τα σουτ του Ντέλια.
Παίκτες που σουτάρουν με πλασέ και πάντοτε σημαδεύοντας γωνίες είναι λίγοι και όλοι τους είναι τεχνικά ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Προφανώς όλοι και όλα επιδέχονται βελτιώσεων. Όμως είναι άδικο να κρίνουμε τόσο αυστηρά τα σουτ του Ντέλια και να θαυμάζουμε κάτι μύτο και κάτι απλώς δυνατά αλλά άτεχνα σουτ τύπου Λιβάι Γκαρσία για παράδειγμα.
Ο Γιάννης έχει δουλέψει το σουτ του κι αυτό φαίνεται. Πιθανόν να χρειάζεται λίγη δύναμη ακόμη αλλά κι έτσι η ποιότητα του παίκτη κάνει μπαμ!
ΥΓ. Το τελείωμα αυτής της φάσης με το πλασέ του Τάισον συρτά στη ρίζα του δοκαριού δείχνει την ποιότητα του Βραζιλιάνου. Πολυ δύσκολο τελείωμα.
Δεν ξέρω παίκτες και ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα που να μπορούν να κάνουν μια ανάλογη φάση. Αν ξέρετε εσείς πείτε μου.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Για να μην ξεχνάμε. Ο Γιάννης Κωσταντελιας το καλοκαίρι ΔΕΝ έφυγε. Αποφάσισε να μείνει εδώ,να παντρευτεί,να μην ξεκινάει στην εθνική,να τον χαιρόμαστε εμείς,να σκάνε όλοι οι άλλοι. Κάποτε μπορεί να φύγει αλλά.... ποιος ξέρει.Σ ευχαριστώ για όλα. Απολαύστε τον.
Ο φετινός ΠΑΟΚ θα ζει και θα πεθαίνει δημιουργικά με τον Κωνσταντέλια.
Ξεκούραση όμως την Κυριακή. Οι Σόλα, Μουργκ και Ντεσπόντοφ πρέπει να καταφέρουν και χωρίς εσένα.
Ξεκούραση όμως την Κυριακή. Οι Σόλα, Μουργκ και Ντεσπόντοφ πρέπει να καταφέρουν και χωρίς εσένα.
- ΑποστόληςΑ
+1Daskalos_4 έγραψε:Απο τις πιο... τρελες ασιστ που εχω δει. Δεν θα πω ψεματα, ενα στιγμιαιο καντηλι του το εριξα, οταν ειδα πως γυρισε τη μπαλα στο...πουθενα! Ελα μου ομως που αυτος εχει ματια στην πλατη...renegade έγραψε:θυμάστε ένα παίχνίδι που έλεγε βρείτε την κατάληξη της φάσεις?
Γι αυτό λέω ότι ο Γιάννης είναι πολύ καλύτερος του Τζόλη. Ασχέτως αν αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις. Το παιδί έχει δημιουργική φαντασία, είναι 10ρι παλιάς κοπής, σε κάνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο.
Μα δεν ειναι λογικο φιλε μαρσαντος;marsantos έγραψε:Ο φετινός ΠΑΟΚ θα ζει και θα πεθαίνει δημιουργικά με τον Κωνσταντέλια.
Ειναι σαν να λεμε οτι η Μπαρτσα προ 10ετιας ζουσε και πεθαινε δημιουργικα με τον Μεσι.
Ναι αυτη ειναι η αναλογια σε ποδοσφαιρικο IQ και αντιληψη του παιχνιδιου του Ντελια με τους υπολοιπους στην ομαδα.
Οταν εχεις την ευτυχια να εχεις τετοιο μαεστρο στην ομαδα, θα ζεις και θα πεθαινεις με αυτον.
- Bobby Sands -4-