Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ
Έχει δίκιο ο Isaak...Συμβουλή: μην τολμήσετε να ακούσετε αυτήν την εκπομπή.Σοβαρά μιλάω.Μπορεί να φτάσεις σε σημείο να αρπάξεις το πρώτο αεροπλάνο από Salonica και αφού το πιλοτάρεις (ο ίδιος φυσικά) δεν θα έχεις ούτε μία αμφιβολία για το που θα το προσγειώσεις.Μην κάνετε το λάθος να τους ακούσετε.
- Isaak the Greek
eorptol οι συγκεκριμένοι τύποι είναι στο radio του Ant1 και απ όσο ξέρω εκπέμπουν Πανελλαδικά.Κάνουν πρωινή eπομπή τις καθημερινές
- Pegasus1589
Προφανώς θα είχε τρυφερά τετ-α-τετ κάποτε με ΠΑΟΚτσή.
- PAOK_NORTH_ARMY
http://adiavroxoi.blogspot.com/eorptol έγραψε:στον αντ1 ποιοι ειναι αυτοι τι ωρα κανουν εκπομπη ? στο ραδιοφωνο ειναι ?
H απάντηση μέσα από το μπλογκ τους..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ οι παρουσιαστές!
- Pegasus1589
Ακούστε λίγο τον εκφωνητή μόλις μπαίνει το γκολ του Παπάζογλου στο 0-1 με τον ΟΦΗ. Λες και παίζει Ελλάδα - Σλοβακία και το καρφώνουν οι Σλοβάκοι, μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε:
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 3386&Ln=En
Κύριε εκφωνητά,
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 3386&Ln=En
Κύριε εκφωνητά,

Πρόκληση πάλι από το troktiko.
Για άλλη μια φορά το δημοσιογραφικό σαιτ troktiko καταφέρεται κατά του Πάμπλο Γκαρσία. Φαίνεται ότι οι γαύροι εκεί μέσα ακόμα πονάνε από την μπουνιά που τους έκατσε ο Πάμπλο.
Ίσως και για λόγους επισκεψιμότητας ασχολούνται με τον μεγάλο ΠΑΟΚ και το ίνδαλμα των οπαδών του, Πάμπλο Γκαρσία.
Δέιτε το δημοσίευμα και την απάντηση ΠΑΟΚτσή.
http://paokland.blogspot.com/2009/11/troktiko.html
υ.γ. Για να βλέπετε ποια γ@μωblog προτιμάτε για την ... επιλεκτική ενημέρωση σας...
Για άλλη μια φορά το δημοσιογραφικό σαιτ troktiko καταφέρεται κατά του Πάμπλο Γκαρσία. Φαίνεται ότι οι γαύροι εκεί μέσα ακόμα πονάνε από την μπουνιά που τους έκατσε ο Πάμπλο.
Ίσως και για λόγους επισκεψιμότητας ασχολούνται με τον μεγάλο ΠΑΟΚ και το ίνδαλμα των οπαδών του, Πάμπλο Γκαρσία.
Δέιτε το δημοσίευμα και την απάντηση ΠΑΟΚτσή.
http://paokland.blogspot.com/2009/11/troktiko.html
υ.γ. Για να βλέπετε ποια γ@μωblog προτιμάτε για την ... επιλεκτική ενημέρωση σας...

- paok nafplio
ρε αδερφε νοβιτο διαφημιση τους κανουμε αν μπουμε να δουμε ολοι τη γραφει για τον Γκαρσια πιο πολλα hits στο σαιτ περισσοτερες διαφημισεις...εκει απασκοπουν πουλαει ο παμπλο...εγω προσωπικα δεν μπαινω τους γραφω στα τετοια μου ας λενε οτι θελουν..Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.
Γι αυτο ακριβως δεν εβαλα και τα λινκ απ το πρωκτικο αν και αναφερονται στο κειμενο του AnticapitalistA... 
Προσωπικα ούτε γω μπαίνω (ειδικά μετά τα περσινά στη Σταυρούπολη.....), κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που το πόσταρα εδώ και με τόση χαρά...

Προσωπικα ούτε γω μπαίνω (ειδικά μετά τα περσινά στη Σταυρούπολη.....), κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που το πόσταρα εδώ και με τόση χαρά...

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
- paok nafplio
Αληθεια σου λεω δεν πατησα να δω το λινκ που εχεισ βαλει δεν ξερω τι ειναι..γενικα δεν ασχολουμε με δημοσιογραφους μπλογκερ κ τετοια δεν με απασχολει κανενας τους μονο για διαφημηση κανουν εκει που θελουν κ δεν με απασχολει κανενος η αποψη..εχω ακουστα το τρωκτικο δεν εχω μπει ποτε τον antikapitalista πρωτη φορα των ακουω κ δεν εχω ιδεα τι εγινε στη σταυρουπολη..απο αυτα που με λες δεν ξερω τπτ πραγματικα μπορει να σου φανει αστειο αλλα δε τουσ ξερω καν αυτους κ δεν εχω σκοπο να τους μαθω...θεωρω σπαταλη χρονου να ασχολουμε με αυτα τα υποκειμενα που εχουν ενα μπλογκ κ μαλλον ειναι κ κατευθηνομενοι..novito έγραψε:Γι αυτο ακριβως δεν εβαλα και τα λινκ απ το πρωκτικο αν και αναφερονται στο κειμενο του AnticapitalistA...

- DimisK
- Επικοινωνία:
Σωκράτης Γκιόλιας λέγεται αυτός που έχει το Τρωκτικό και είναι..."δημοσιογράφος".
Δεν θέλω να πω περισσότερα διότι θα με καλέσει...ο αθλητικός δικαστής!
Πάντως πρόκειται για μεγάλο...περιβόλι....
Δεν θέλω να πω περισσότερα διότι θα με καλέσει...ο αθλητικός δικαστής!
Πάντως πρόκειται για μεγάλο...περιβόλι....

ρε συ paok nafplio πολυβόλο είσαι...
ένα, ένα...
στο πρωκτικό γράφαν για τις δηλώσεις του Γκαρσία με τον κλασσικό :whatever: χαμουμτζήδικο τρόπο.... Ότι απαξιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι καλό είναι να προσέχει (
) τα λόγια του, και παρόμοιες μ@λακίες..
Αστείο προς θεού δε με φαίνεται, άλλωστε ο καθένας μπαίνει σε όποια σελίδα γουστάρει... αλίμονο, δηλαδή...
Απλά διευκρίνησε λίγο το ποστ σου, γιατί τα παιδιά απ το λινκ που έβαλα και ΠΑΟΚτσάκια είναι και ευτυχώς καμμία σχέση με κατευθυνόμενα πράματα και ντεμέκ δημοσιογραφίες...
υ.γ. Για το θέμα με τη Σταυρούπολη που ανέφερα, το συγκεκριμένο γ@μωblog ανέφερε μια "οπαδική ... συμπλοκή" που έγινε πριν καν συμβεί!!!!!! Μιλάμε για μαντικές ικανότητες πλέον.....

στο πρωκτικό γράφαν για τις δηλώσεις του Γκαρσία με τον κλασσικό :whatever: χαμουμτζήδικο τρόπο.... Ότι απαξιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι καλό είναι να προσέχει (

Αστείο προς θεού δε με φαίνεται, άλλωστε ο καθένας μπαίνει σε όποια σελίδα γουστάρει... αλίμονο, δηλαδή...
Απλά διευκρίνησε λίγο το ποστ σου, γιατί τα παιδιά απ το λινκ που έβαλα και ΠΑΟΚτσάκια είναι και ευτυχώς καμμία σχέση με κατευθυνόμενα πράματα και ντεμέκ δημοσιογραφίες...

υ.γ. Για το θέμα με τη Σταυρούπολη που ανέφερα, το συγκεκριμένο γ@μωblog ανέφερε μια "οπαδική ... συμπλοκή" που έγινε πριν καν συμβεί!!!!!! Μιλάμε για μαντικές ικανότητες πλέον.....
Λεμε πολυ σωστα - κατα την γνωμη μου- για την επιθεση που μας κανουν οι κρεττινοι των ραδιοφωνων, των φυλλαδων και των site. Κοιτα να δεις που κουβεντα δεν γινεται απο ΠΟΥΘΕΝΑ για τα επεισοδια που προκαλεσαν την Κυριακη , οι οπαδοι του πιο ηλιθιου κομματιου της ελληνικης κοινωνιας.
Μπηκαν μεσα - ανευ λογου και αιτιας - τα εσπασαν , ο αγωνας αργησε να ξεκινησει, ο γελοιοτατος ο κορακας δεν εγραψε τιποτα στο φυλλο αγωνα ( προσκομησε μονο την εκθεση της αστυνομιας ) και κατα τ'αλλα ουτε γατα ουτε ζημια.
Περιμενω να δω αν θα τους καλεσουν να απολογηθουν και κυριως να τιμωρηθουν. Κατα τα αλλα τα ΜΜΕ κυριο θεμα ειχαν τις δηλωσεις του Παμπλο και το κατα ποσο θιγεται η αξιοπιστια του Ελληνικου πρωταθληματος.
Μπηκαν μεσα - ανευ λογου και αιτιας - τα εσπασαν , ο αγωνας αργησε να ξεκινησει, ο γελοιοτατος ο κορακας δεν εγραψε τιποτα στο φυλλο αγωνα ( προσκομησε μονο την εκθεση της αστυνομιας ) και κατα τ'αλλα ουτε γατα ουτε ζημια.
Περιμενω να δω αν θα τους καλεσουν να απολογηθουν και κυριως να τιμωρηθουν. Κατα τα αλλα τα ΜΜΕ κυριο θεμα ειχαν τις δηλωσεις του Παμπλο και το κατα ποσο θιγεται η αξιοπιστια του Ελληνικου πρωταθληματος.