34. Jackson “Rocky” Kreuser
- kataramenos5
- KalamarGiannis
Re: 34. Jackson “Rocky” Kreuser
βλέπω τον Ιταλό να γίνεται έξαλλος μαζί του για την άμυνα,
παρά το καλό του σουτ μάλλον έχει πολύ μεγάλες αδυναμίες αμυντικά, κυρίως ομαδικά.
ΠΑρόλα αυτά, τον θεωρώ μια βελτιωμένη βέρσιον των Μπο Μπιτς και Ντιλέο : δυνατότερος, ευκίνητος, πιο αξιόπιστο σουτ, και κυρίως δεν το τραβάει από τα μαλλιά το παίρνει όταν πρέπει /με σχετικό χώρο μετά απο τις περιστροφές
ΥΓ Εχουμε κι εδώ μέσα μερικούς γκουρού που περιμένουμε τη γνώμη τους με ανυπομονησία, και βαριούνται να γράψουν μια ανάλυση 4 σειρές ρε αδελφέ, και γράφουν για F1 ....
παρά το καλό του σουτ μάλλον έχει πολύ μεγάλες αδυναμίες αμυντικά, κυρίως ομαδικά.
ΠΑρόλα αυτά, τον θεωρώ μια βελτιωμένη βέρσιον των Μπο Μπιτς και Ντιλέο : δυνατότερος, ευκίνητος, πιο αξιόπιστο σουτ, και κυρίως δεν το τραβάει από τα μαλλιά το παίρνει όταν πρέπει /με σχετικό χώρο μετά απο τις περιστροφές
ΥΓ Εχουμε κι εδώ μέσα μερικούς γκουρού που περιμένουμε τη γνώμη τους με ανυπομονησία, και βαριούνται να γράψουν μια ανάλυση 4 σειρές ρε αδελφέ, και γράφουν για F1 ....

Πιο αξιόπιστο σουτ από τον ντι Λίο με τίποτα. Αλλά άλλη περίπτωση παίκτη. Αυτός εδώ είναι ένα 5-4 θα λεγα, ο οποίος όταν παίζει καλά είναι για παραπάνω (όταν δεν παιζει, είναι για ξένος στην ελευθερουπολη).ο ντιλιο ήταν πολύ περιφερειακός. 3-4, θα τον ελεγα. Και το 4, χαριστικά.
- KalamarGiannis
αν θυμάσαι μετά απο ένα και μόνο φιλικό που έβαλε 5-6 τρίποντα, τον πρόσεχαν οι άμυνες και σε ΟΛΟ το πρωτάθλημα δεν έδειξε ποτέ το σουτ του. μέχρι 2 τρίποντα κι αν.
Τουλάχιστον ο Ρόκι στους αγώνες που παίζει καλά βάζει αρκετά παραπάνω..
μιλάω μόνο για τ σουτ. Για τη θέση φυσικά κι έχεις δίκιο
Τουλάχιστον ο Ρόκι στους αγώνες που παίζει καλά βάζει αρκετά παραπάνω..
μιλάω μόνο για τ σουτ. Για τη θέση φυσικά κι έχεις δίκιο
-
Άτεχνος στα τελειώματα του. Η ραβέρσα δεν φένεται να παίζει στο ρεπερτόριο του. Τον σώζουν τα τρίποντα του και το οτι ξέρει να εκτελεί βολές. Έτσι γράφει νούμερα. Αν ο ΜακΝις είχε το ποσοστό του στις βολές θα έπαιζε σε πολύ καλή ομάδα της ευρωλίγκας.
- kataramenos5
Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι θεση παιζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 22 Δεκ 2024, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
τεσσεράμιση είναι, το είπε κι ο Paloκ.
Δε θυμάται πάντα να παίξει καλά, πάντως...
Δε θυμάται πάντα να παίξει καλά, πάντως...

- Μπαρκαρούτσος
Είναι τεσσαροπεντάρι ή πενταροτεσσάρι όμως; Κι εγώ στην ίδια φάση με Κατ είμαι, αν και ξέρω ΠΟΛΥ λιγότερο μπάσκετ.
- kataramenos5
Σε καποιες φασεις παντω ο ψηλος χανει το μυαλο του εντελως,κολλαει.Δεν εχω ξαναδει ποιο χαζο μαρκαρισμα απο κει που στην προσπαθεια να κοψει την πασα εξω απ τη ρακετα αφηνει τον αντιπαλο στο ενα μετρο απ το καλαθι να γυρισει ανενοχλητος και να το βάλει .Εκει ο ιταλος ενα ψιλοεγκεφαλικο πρεπει να το παθε.
Οπως και στο μαρκαρισμα του Απσονμε την ...πλατη , σε μπασιμο του αντιπαλου !!!
Οπως και στο μαρκαρισμα του Απσονμε την ...πλατη , σε μπασιμο του αντιπαλου !!!
- kataramenos5
Σιγουρα ομως εσυ θα ξερεις το ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είναι τεσσαροπεντάρι ή πενταροτεσσάρι όμως; Κι εγώ στην ίδια φάση με Κατ είμαι, αν και ξέρω ΠΟΛΥ λιγότερο μπάσκετ.
Καποιοι αλλοι.....
αν ρωτάτε εμένα, δεν ξέρω. στον ΠΑΟΚ παίζει τεσασροπεντάρι προφανώς. Ούτε για 5 κάνει, ούτε για 4 σε τοπ ομάδα. Το ομολογώ
κατά τα άλλα αγαπάμε κρούζερ να πούμε

κατά τα άλλα αγαπάμε κρούζερ να πούμε
- Μπαρκαρούτσος
Για την οικονομία της συζήτησης, μπορούμε απλά να αποδεχτούμε ότι τέτοια παιχτάρα δεν μπαίνει σε καλούπια και να πάμε παρακάτω.
-
Τον θεωρούσα μια βελτιωμένη έκδοση του Beau Beech αλλα ο Beau μπορούσε πέρα απο το τρίποντο να κάνει και μια διείσδυση, και μια προσποίηση και ένα λεϊ απ. Ο Rocky η τρίποντο στο transition η αν τον βγάλουν κάτω απο το καλάθι μόνο του να καρφώσει η να κάνει λέι απ με τα 2 χέρια. Τεχνικά κάτω απο το καλάθι ο Upson φαντάζει Hakeem Olajuwon μπροστά του.Πώς κατάφερε σήμερα και άγγιξε το double double o Θεός και η ψυχή του.