9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Έχεις δίκιο τελικά. Έχουν μοιραστεί τα ματς και μόνο στα πλέι-οφ ο Μπράντον ξεκίνησε σχεδόν σε όλα.
-
Ταπεινή μου άποψη είναι οτι ίσως χρειάζεται να δοκιμασθεί και μια διαφορετική προσέγγιση/διαχείριση πριν καεί αυτο το χαρτί.
Πρεπει να παρει παιχνιδια ο παικτης. Δυστυχως η προσεγγιση του μοιρασματος χρονου του Ρασβαν δεν θα τον αφησει να παρει ρυθμο.
Ναι, ναι αδερφε ακριβώς. Βέβαια τωρα που κοιταξα τι γινοταν με τα φορ τα προηγούμενα χρονια επι Λουτσε, Ακπομ, Ολιβειρα, Πριγιοβιτς ειχαν ξεκαθαρα το πανω χερι. Οποτε δύο τα τινα: είτε περυσι και φετος κανένα απο τα φορ δεν καταφερε/καταφερνει να κερδισει την εμπιστοσύνη του προπονητή, είτε ο προπονητής εντασσει το θεμα φορ στη γενικοτερη λογικη του ροτεισον που κανει. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να επιλεγει καθε φορα αναλογως τα χαρακτηριστικά του αντιπαλου. Ο καιρος ισως δείξει.Miles έγραψε:Έχεις δίκιο τελικά. Έχουν μοιραστεί τα ματς και μόνο στα πλέι-οφ ο Μπράντον ξεκίνησε σχεδόν σε όλα.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Τα σουτ του είναι αξιοθρήνητα.Mīngus έγραψε:Έγραψε άλλη μία ασσίστ αλλά κατέγραψε ακόμη ένα αρκετά κακό τελείωμα από πλεονεκτική θέση.
- figurehead4
Εγώ δεν ξέρω τι βλέπει ο καθένας, αλλά τέτοιο φορ δεν ήταν ούτε ο Πρίγιοβιτς. Είναι πολύ μεγάλος παίχτης και κάθε του κίνηση το αποδεικνύει. Λίγη αυτοπεποίθηση θέλει και να προσαρμοστεί καλά. Τίποτε άλλο. Έχω πάθει πλάκα
Η αλήθεια είναι το ότι έχει ποδοσφαιρική ποιότητα είναι κάτι που βγάζει μάτια.
Κοντρολαρισμενος παίκτης και πολύ ομαδικός. Δείχνει να μπαίνει στο κλίμα και να νιώθει καλά.
Είμαι αισιόδοξος για τον συγκεκριμένο, ένα παραπάνω γιατί έχει χαρακτηριστικά που αγαπάει ο Ραζβαν.
Κοντρολαρισμενος παίκτης και πολύ ομαδικός. Δείχνει να μπαίνει στο κλίμα και να νιώθει καλά.
Είμαι αισιόδοξος για τον συγκεκριμένο, ένα παραπάνω γιατί έχει χαρακτηριστικά που αγαπάει ο Ραζβαν.
Το δίλεπτο 60-62 είναι άκρως ενθαρρυντικό. Κέρδισε μονομαχίες ,έσπασε τη μπάλα, βρέθηκε σε θέση για τελική, σκόραρε. Νομίζω η καλύτερη του εμφάνιση.
-
Μόλις ισοφάρισε το Samatta στα συνολικά γκολ που έχουν πετύχει με την ομάδα. Έπεται συνέχεια. Ελπίζουμε!!!

- O Teleutaios Savourai
-
Πολύ θετικό που σκοράρει δεύτερο συνεχόμενο γκολ σε μια διοργάνωση. Ακόμα και στη φάση που χάνει το γκολ η συμμετοχή του στη δημιουργία και εξέλιξη της φάσης δείχνει παίκτη με ποιότητα και ΙQ.