5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από gash04 »

Έξαλλος ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Εργοτέλη μίλησε για εύνοια των «μεγάλων» από τους διαιτητές και κατά την αποχώρησή του φώναξε: «Γ... την αγανάκτησή μου, δεν μας αφήνεται να κερδίσουμε!»
«Οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται κάθε Κυριακή. Κάθε Κυριακή ευνοείται η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρχε πέναλτι ούτε στον Νέμεθ, ούτε στον Σκόκο», σχολίασε σχετικά ο Νίκος Καραγεωργίου και πρόσθεσε: «Βεβαίως και ευνοείται! Αν ήταν η φανέλα του Εργοτέλη θα έδινε αυτό το πέναλτι στο τέλος. Κοιτάξτε τώρα να γράψετε ό,τι θέλετε. Γι' αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά».

«Πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για εμάς, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλύτεροι από την ΑΕΚ. Για το πέναλτι που ζητήσαμε δεν ξέρω αν ήταν, αλλά το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ πιστεύω ότι δεν υπήρξε. Δεν λέω ότι επίτηδες το έδωσε ο διαιτητής. Απλά έτσι το είδε και το σφύριξε», υποστήριξε ο Ιωσήφ Δασκαλάκης.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=5755628

Αφού δεν έβρισε και χειρότερα πάλι καλά.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου σήμερα λέει τα ίδια πράγματα που φωνάζουμε τόσο καιρό.
Μάλλον copy-paste απο εδώ μέσα έγινε.

Υ.Γ
Το μόνο που στεναχωριέμαι πλεον είναι ότι σίγουρα θα τις πληρώσει στην πορεία τις δηλώσεις του με κάποιον τρόπο.
Έχει πάρει όμως την απόφαση του και έχει επίγνωση του τι λέει.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Και θα χαρακτηριστει μπαοκτζης κοπλεξικος ο Γκαρσια κλπ κλπ...
οταν στα λεει καταμουτρα ενας παικτης δεν εχει αναγκη το πρωταθλημα αυτο τοτε μαλλον δεν υπαρχει σωτηρια.
Τα ιδια στο εργοτελης-αεκ τα ιδια στο παο-πανιωνιος....
και μετα λενε οι δημοσιογραφοι οτι το ενδιαφερον εχει μειωθει για τους 2 πρωτους...
μια ζωη τα ιδια...μπορει να μην γινοντε τοσο κραυγαλεα οπως παλια αλλα βρισκουν νεους τροπους παντα τα κορακια.
ΕΡΥΘΡΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ......
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Lakistuta βάλε και τις κιτρινες μέσα για να είσαι κομπλέ!!!

Ο Παυλάρας πάντος είναι πραγματικά αυθεντικός και τα λέει όπως τα νιόθει!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Οταν καποιος ειναι ηγετης μεσα στο γηπεδο, παιχταρας κι ευσυνειδητος συγχρονως, τοτε δικαιουται να πει και καμια κουβεντα παραπανω εξω απο αυτο. Μαλλον οχι δικαιουται, αλλα επιβαλλεται στο ελλαντα του τοσο εξοφθαλμα σαπιου πρωταθληματος. Ο Παμπλο μιλαει σπανια και λεει λιγα, αλλα οταν το κανει οντως μιλαει στην καρδια μας. Δεν ειναι λαϊκιστης, αλλα αυθεντικος, αυτο που νιωθει λεει. Πιθανον ουτε ο ιδιος δεν ξερει ποσο ΠΑΟΚι ειναι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ανήκει στην φυλή των Ινδιάνων ΠΑ-ΟΚΙ :geek:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

nikos55 έγραψε:... Πιθανον ουτε ο ιδιος δεν ξερει ποσο ΠΑΟΚι ειναι...
Μεγάλη αλήθεια
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

gash04 έγραψε:
8emis4 έγραψε:Ογκόλιθος! Θα ήθελα να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να πηγαίνουμε σε κανένα ρεμπετάδικο για ρετσίνες αναπολώντας τα παλιά!
ΠΑΟΚ είσαι!
+4444

+35+35+35+35+35+35
(για να μην ξεχνιομστε)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εσεις να πατε για ρετσινες μαζι του...Θα τα λετε για καναμισαωρο και μετα θα σας παραταει και θα ερχετε για κυνηγι με τοξο μαζι μου και τον Τζο! ΠΑΟΚ εισαι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί στην παρέα να μπει και ο Σέρτζιο Λεάλ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε... Έτσι τον είχα στην καρδιά μου... Τώρα μίλησε σαν ένας από όλους μας... Ξεχάστετο Γκαρσία μέχρι και τα επόμενα 100 χρόνια.

Δεν ξέρω εαν αγάπησε τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ. Αλλά ένα ξέρω ότι ο Γκαρσία είναι παίκτης με μεγάλο με βαρύ αθλητικό μητρώω και δέχετε την πίεση που τον ασκούνε επάνω του, με σφυρίγματα τελείως ανεξήγητα για εκείνον.

Ο άνθρωπος είναι ένα κέντρο από μόνος του. Αυτό τα λέει όλα!!!
Άβαταρ μέλους
chalex

Δημοσίευση από chalex »

Παίδες εγώ διαφωνώ.Ο Γκαρσια είναι για ενα ημιχνονο το τελειο κεντρο και μετα τέλος κουράζεται(έτσι πιστεύω ..... μη βαράτε!!!!).

Όσο για τις δηλώσεις ΝΑΙ ειναι σωστές ΑΛΛΑ δεν δίνουν μια ητοπάθεια για το ματσ με τα χανουμια που ακολουθεί.

Ειναι σα να λέει οτι θα χασουμε απο την διατησία ......ΑΡΑ ΜΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.( δλδ αλοι πισω και περιμενουμε ποτε θα το φαμε).
Εγώ γουστάρω να τους βλέπω να σκυλιάζουν και αν χασουμε από τη διατησία τοτε να βγούμε να τα πούμε ..Ή ακομα καλήτερα να θυμιθούμε εποχές που ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

chalex μπορεί να μην είναι και το μεγαλύτερο πνευμόνι αλλα διαφωνώ ότι είναι για ένα ημίχρονο...
Πάμπολλες φορές τον έχουμε δεί να ξεσκίζεται στο 90'.

Ίσως σου φαίνεται επειδή σχεδόν ΠΑΝΤΑ στο 2η ημίχνονο τον τραβάει πιο πίσω για να βγούν άλλοι πιό μπροστά και μένει μόνος κόφτης.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Αυτή τη στιγμή μιλάει στο libero....Απολαυστικός... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ζαγορα για ρωτα τον παμπλο ειναι πληρωμενος ? οπως αφησες υπονοουμενα την προηγουμενη εβδομαδα.....
ρωτα τον ρε παπαρα.......
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Θεϊκή δήλωση...
"Δεν πάω να πανηγυρίσω μαζί με τους συμπαίκτες μου εκεί που τρέχουν στη γωνία γιατί μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω στη θέση μου να παίξω, δεν θα έχω πια ανάσα"...!! Αχαχαχαχαχχχχ... :lol: :lol: :lol:
Εκτός απο παιχταράς, εκτός απο παλίκαρος, εκτός απο τρελό ΠΑΟΚτσάκι έχει και ωραίο χιούμορ...!!
Απαντάει και σε όλα...!! Πραγματικά απολαυστικός...!! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”