Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Οφείλω να διευκρινίσω, για όσους ενδιαφέρονται, και να με συμπαθάτε οι υπόλοιποι, ότι οι Άννες που κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν πάρει το όνομά τους από την Αγία Άννα την μητέρα της Παναγίας, θα έπρεπε να γιορτάζουν στις 25 Ιουλίου που τιμάται η κοίμηση της Αγίας και όχι σήμερα. Σήμερα γιορτάζουμε το μεγάλο θαύμα την σύλληψης της Παναγίας από την στείρα Αγία Άννα, η οποία όχι μόνο ήταν στείρα, αλλά έμεινε έγκυος σε ηλικία 70 ετών!! Από τότε η Αγία Άννα είναι προστάτιδα των άτεκνων ζευγαριών.
Δεν ξερω που να το γραψω, γι αυτο θα το αναφερω εδω, στον καφενε.
Ονειρικο τριημερο για τον μεγαλο ΠΑΟΚ.
Στα πεντε ομαδικα αθληματα, σε αντρες και γυναικες, ειχαμε εννια νικες και μια μολις ηττα.
Νικες στο ποδοσφαιρο σε αντρες και γυναικες, το ιδιο σε μπασκετ, βολλει, χαντμπολ και αντρικο πολο.
Μονο στο πολο γυναικων χασαμε.

Ονειρικο τριημερο για τον μεγαλο ΠΑΟΚ.
Στα πεντε ομαδικα αθληματα, σε αντρες και γυναικες, ειχαμε εννια νικες και μια μολις ηττα.
Νικες στο ποδοσφαιρο σε αντρες και γυναικες, το ιδιο σε μπασκετ, βολλει, χαντμπολ και αντρικο πολο.
Μονο στο πολο γυναικων χασαμε.

- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας!
Η φραπεδιά ετοιμάζεται με το απαραίτητο μεράκι: Μισό λίτρο κρύο νερό, 4 κοφτές κουταλιές καφέ, 2,5 κοφτές ζάχαρη και την απαραίτητη κανέλα Κεϋλάνης.
Χρόνια πολλά στον Μηνά!
Η φραπεδιά ετοιμάζεται με το απαραίτητο μεράκι: Μισό λίτρο κρύο νερό, 4 κοφτές κουταλιές καφέ, 2,5 κοφτές ζάχαρη και την απαραίτητη κανέλα Κεϋλάνης.
Χρόνια πολλά στον Μηνά!
- PAOKevolution
Καλημέραααα!!! Εγώ το ήπια ήδη το εσπρεσσάκι μου.
Απόστολε για νες, ούτε λόγος ε;
Απόστολε για νες, ούτε λόγος ε;
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Αυτόν τον δίσκο τον αγόρασα αρχές δεκαετίας του 80, γιατί εκεί μέσα βρίσκονταν μερικά διαμάντια του αγαπημένου μου τραγουδοποιού.
- ΑποστόληςΑ
Το 2014, στην εφημεριδα ΣΠΟΡ του Βορρά, ο Μανώλης Μητσιάς έλεγε: «Πηγαίναμε στην Αθήνα με τον συχωρεμένο τον Μανόλη τον Λοΐζο και βλέπαμε τον ΠΑΟΚ και μου έλεγε: "Μου αρέσει πολύ αυτός ο κόσμος"».
Επίσης, το 2019 στη Lifo, η κόρη του Μυρσίνη Λοΐζου, είχε ερωτηθεί αν θυμόταν ήχους ή μελωδίες σε σχέση με τον πατέρα της και είχε απαντήσει: «Όχι, όχι. Μόνο την εικόνα του. Τον θυμάμαι επίσης πώς έκανε κι όταν έχανε ο ΠΑΟΚ (γελάει)...»

Επίσης, το 2019 στη Lifo, η κόρη του Μυρσίνη Λοΐζου, είχε ερωτηθεί αν θυμόταν ήχους ή μελωδίες σε σχέση με τον πατέρα της και είχε απαντήσει: «Όχι, όχι. Μόνο την εικόνα του. Τον θυμάμαι επίσης πώς έκανε κι όταν έχανε ο ΠΑΟΚ (γελάει)...»

- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
Καλημέραααααα!
Σήμερα ξύπνησα όπως κάθε μέρα στις 06:00. Τέτοια νύστα είχε καιρό να με πιάσει. Οριακά έχω τα μάτια μου ανοικτά στο γραφείο.
Σήμερα ξύπνησα όπως κάθε μέρα στις 06:00. Τέτοια νύστα είχε καιρό να με πιάσει. Οριακά έχω τα μάτια μου ανοικτά στο γραφείο.
- PAOKevolution