Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnDag έγραψε:Προσωπικά και πέρα από τα αγωνιστικά (όπου συνεχίζουν να υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα) έχω φάει «σκάλωμα» με το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να έχουμε σε ένα γύρο + 1 ματς:
- 19 βαθμούς εκτός
- 8 βαθμούς εντός
Δηλαδή, αυτά δεν γίνονται. Απλά δεν γίνονται!
Είναι πραγματικά απίστευτο όταν το διαβάζεις.
Όταν όμως σκέφτεσαι το πως κατάντησε ο ναός αχνοφαίνεται η εξήγηση.
JohnDag έγραψε:Προσωπικά και πέρα από τα αγωνιστικά (όπου συνεχίζουν να υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα) έχω φάει «σκάλωμα» με το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να έχουμε σε ένα γύρο + 1 ματς:
- 19 βαθμούς εκτός
- 8 βαθμούς εντός
Δηλαδή, αυτά δεν γίνονται. Απλά δεν γίνονται!
εγω νομίζω φίλε Σκαρταδο ότι είναι τυχαίο αυτό , σε ματς στην Τούμπα που ειμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο πήραμε μηδέν ( Άρης)και σε ματς εκτός που είχαμε χειρότερη εμφάνιση πχ Λειβαδιά πήραμε το διπλό.
Σήμερα χάρηκα με Otto, Ντέλια, Despodov και Shoretire. O Chalov μου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα. Οι τελικές του δεν μ' αρέσουν, οι ασίστ του όμως είναι καλές. Έφτασε ήδη τις πέντε, όσες έχει και ο Αντρίγια και δύο πίσω από αυτές του Δεσπότη.
O Οττο πέραν των πολύ καλών αμυντικών καθηκόντων, όσο έπαιζε δεξί μπακ γιατί μετά την αποβολή προωθήθηκε, είχε και επιθετική παρουσία με δύο ασίστ.
Η ομάδα μπήκε χαλαρά στο β΄ ημίχρονο, προφανώς κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για την Πέμπτη, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται η κακή της μεσοαμυντική λειτουργία.
Χάσαμε πολλά γκολ, που ούτε αυτό δικαιολογείται, αλλά είπαμε: παίζαμε χαλαρά. Μια χαλαρότητα που την δείξαμε και στο γκολ που φάγαμε και για τα επόμενα λεπτά, μέχρι να βάλουμε το 4ο και να επανέλθουμε ψυχικά. Μέχρι τότε χρειάστηκαν δύο καλές επεμβάσεις του Κοτάρσκι, που είχε πολύ καλή επέμβαση και στο γκολ.
Δεν εχουμε πιασει ακομα τα επιπεδα αποτελεσματικοτητας που θελουμε, περυσι ημασταν με διαφορα 1οι, και αυτο σε συνδυασμο με την προβληματικη μεταβαση απο επιθεση σε αμυνα μας εχουν στερησει καποιους σημαντικους βαθμους. Κραταω τη νικη και την επιστροφη του ντελια. Κατα τη γνωμη μου αν κρατησουμε το 0 πισω για καποια ματς θα παρουμε αυτοπεποιθηση και η υψηλη αποτελεσματικοτητα θα ακολουθησει
Καθαρη νικη σε μια εδρα οπου σε βαθος χρονου ειχαμε χασει πολλους βαθμους (απο το 1979/80 σημερα πετυχαμε την 4η νικη μας σε 13 αγωνες, 6 ισοπαλιες και 3 ηττες).
Συνεχιζουμε την προβληματικη μας εμφανιση στον αμυντικο τομεα, δεν θα ηθελα να δωσω ολη την ευθυνη στα μπακ, μιας κεντρο και επιθεση εχουνε και αυτα το μεριδιο τους. Σημερα μετραει η νικη, και οταν κερδιζεις εκτος με 1-4 πρεπει να χαιρομαστε.
Για να δουμε τι θα κανουμε την Πεμπτη με την Φερεντσβαρος, την πιο ιστορικη ομαδα της Ουγγαριας και επισης νυν Πρωταθλητρια. Ειναι δευτερη στο Πρωταθλημα Ουγγαριας αλλα αντιμετωπιζει και αυτη τα προβληματα της, την Πεμπτη ηττηθηκε μεσα στο Ντεμπρετσεν απο την προτελευταια με 5-4.
Μπράβο για τη νίκη και 3 βαθμούς στο σακούλι. Το ματς για άλλη μια φορά δεν έκρυψε τα προβλήματα της ομάδας. Ήταν απλά ένα ματς που μας βγήκαν ΟΛΑ. Αυτογκο με το ξεκίνημα και κόκκινη κάρτα στο 19'. Κάπου εκεί τελειώνει το ματσάκι με έναν αντίπαλο χαμηλού επιπέδου. Οι κάρτες που κέρδισε ο Τάισον ήταν το πιο ουσιαστικό που έγινε στο ματς και χάρισε τη νίκη. Το γκολ του Ντεσπότοφ είναι το γκολ της σεζόν. Ο Ραζβάν αντί να χαρεί, έδινε οδηγίες στον Κετζιόρα. Εμένα αυτό με πείραξε, γιατί δεν ήταν ένα γκολ, αλλά γκολάρα. Τέλοσπάντων.
Για άλλη μια φορά ο Σορετίρε έκανε ματσάρα στα ελάιστα λεπτά που μπήκε, ήταν δραστήριος και σκόραρε.
Η ομάδα πάντως είχε τις γνωστές αμυντικές παθογένειες, σήμερα μάλιστα είχε πολύ αργή ανάκτηση μπάλας παρά τους 10 παίκτες του αντιπάλου. Αυτό άλλαξε στο τέλος με τις αλλαγές, που έδωσαν πνοή και κίνητρο.
Ο Κοτάρσκι πάλι έχει ευθύνη στο γκολ, και φυσικά ο μόνιμος κίνδυνος - θάνατος Μιχαϊλίδης. Πρέπει επιτέλους να μπει στη θέση του ο Κωττάς ή κάποιος άλλος. Όποιον και να βάλει, δύσκολα να τα πάει χειρότερα συν ότι θα έχει τη διάθεση να βελτιωθεί (ο εκάστοτε ρούκι). Αυτό το παιχνίδι τα είχε όλα υπέρ μας. Με ίδια εμφάνιση, άνετα γκελάρουμε στο επόμενο ματσάκι. Αντί να το βάλουμε νωρίς, να μπούμε έτσι χαλαρά, και να το φάμε στο χαλαρό 0-1. Αντε μετά να αντέξεις τις καθυστερήσεις του κάθε λιμού. Ο ΠΑΟΚ θέλει σοβαρή βελτίωση και στην άμυνα και στο κέντρο, αλλά και γενικά στν αμυντική συμπεριφορά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο όταν έχεις τη μπάλα. Στις αμυντικές στημένες φάσεις είμαστε πολύ κακοί.
Ευθύνη σίγουρα έχει ο οζντοεφ και ο Μιχαηλίδης. Ο πρώτος γιατί δεν κάνει φάουλ κ ο δεύτερος γιατί έχει δύο ευκαιρίες να σταματήσει Σαλαζάρ κ να μην το κάνει. Ο κοταρσκι δεν γίνεται μόνιμα να παίζει εκτός εστίας, έχει προηγηθεί κλέψιμο και αντεπίθεση. Η μπάλα πάει στα πόδια Σαλαζάρ και ο κοταρσκι την κάνει τη δουλειά του, το βγάζει. Σε δεύτερο χρόνο είναι το θέμα
όλο το σφάλμα είναι του Οζντοεφ. Το ότι παίζαμε με τις Σέρρες και ο επιθετικός τους δε μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το έβαλε με τη 2η και ανακαλύπτουμε ευθύνη στους υπόλοιπους είναι λάθος.