Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ, 8/12, 15:30, NovaSports Prime
- figurehead4
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ, 8/12, 15:30, NovaSports Prime
Ουτε ο λόγος που περιμένει ο Πανσερραϊκός το ματς σαν τελικό με νοιάζει, ούτε αν έβρεξε πολύ κι έχει λακκούβες. Να νικήσουμε πρέπει και να μην ξαναπαίξουμε ποτέ ξανά όπως με την Καλλιθέα.
Νίκη και τώρα και την Πέμπτη. Τέρμα οι δικαιολογίες. Έχουμε μείνει πίσω παντού.
Νίκη και τώρα και την Πέμπτη. Τέρμα οι δικαιολογίες. Έχουμε μείνει πίσω παντού.
Φιλαράκι figure μη φοβάσαι. Η ομάδα θα είναι όπως στα προηγούμενα δυόμισι παιχνίδια. Πρόβλημα δυνάμεων δε θα υπάρχει αυτή τη φορά. Η ομάδα πήρε ανάσες συν ότι τώρα Ζιβκοβιτς και Καμαρά θα είναι παρόντες Όλα καλά θα πάνε. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι μη μας αφήσει με παίκτη λιγότερο ο διαιτητής. 11 με 11 θα κερδίσουμε.
Η Πέμπτη είναι μετά, δε χρειάζεται να βιάζεσαι. Η Πέμπτη θα γεννηθεί Κυριακή απόγευμα.
Η Πέμπτη είναι μετά, δε χρειάζεται να βιάζεσαι. Η Πέμπτη θα γεννηθεί Κυριακή απόγευμα.
- figurehead4
Μακάρι φίλε.
Όσο για το game by game ας ισχύει για την ομάδα και στην πράξη. Εγώ το σκέφτομαι από τη λήξη του αγώνα στη Ρίγα. Δεν επηρεαζω κανέναν, οπότε δεν πειράζει.
Όσο για το game by game ας ισχύει για την ομάδα και στην πράξη. Εγώ το σκέφτομαι από τη λήξη του αγώνα στη Ρίγα. Δεν επηρεαζω κανέναν, οπότε δεν πειράζει.
Εκτός έδρας δεν μας φοβάμαι. Διπλό εύκολο.
Αν και σήμερα θα παίζουμε εντός έδρας πράγμα που ίσως μας χαλάσει το μυαλό και πάμε για ψυχοδραμα.
Μπερδεύτηκα...
Αν και σήμερα θα παίζουμε εντός έδρας πράγμα που ίσως μας χαλάσει το μυαλό και πάμε για ψυχοδραμα.
Μπερδεύτηκα...
Κάθε παιχνίδι ἐχει την δική του δυσκολία. Ο γαύρος δυστυχώς δείχνει ότι ξεφεύγει.
Εμένα πάντως εάν μου έλεγαν για φέτος no πρωτάθλημα, αλλά yes σε 2η θέαη (προκριματικά Τσου Λου) και κατάκτηση κυπέλου θα το έπαιρνα από τώρα πολύ ευχαρίστως.
Εμένα πάντως εάν μου έλεγαν για φέτος no πρωτάθλημα, αλλά yes σε 2η θέαη (προκριματικά Τσου Λου) και κατάκτηση κυπέλου θα το έπαιρνα από τώρα πολύ ευχαρίστως.
Από τις προηγούμενες εθνικες εκλογές, που έγιναν ένα μήνα μετά τα Τέμπη, και οι χυδαίοι Σερραίοι ψήφισαν πρώτο των πρώτων τον Καραμανλή που κουνούσε το δάκτυλο στην Βουλή, μια εβδομάδα πριν σκοτωθούν 54 άνθρωποι, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μποϊκοτάρω την πόλη των Σερρών και τους χυδαίους της κατοίκους.
Σταμάτησα να αγοράζω σερραϊκά προϊόντα (πχ Σεργάλ γαλακτομικά, σερραϊκή ζύμη, κτλ) και όταν επισκέπτομαι λόγω δουλειάς τη πόλη, δεν αφήνω ούτε μισό ευρώ (ούτε νερό δεν αγοράζω από εκεί).
Σήμερα, η ημέρα και η ώρα του αγώνα, σήκωνε μια βόλτα εκεί για την ΠΑΟΚάρα.
Αλλά πρώτα από όλα η συνείδηση.
Δεν θα πάω, μποϊκοτάρω την χυδαία αυτή πόλη.
Εύχομαι η τοπική τους οικονομία να καταστραφεί, να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις, να πτωχεύσουν όλοι τους.
Να πνιγούν στην χολή τους και στην χλεύη που έβγαλαν απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, όταν ακόμη πενθούσαμε τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.
......
Επεξεργάστηκε.
Mod team
Σταμάτησα να αγοράζω σερραϊκά προϊόντα (πχ Σεργάλ γαλακτομικά, σερραϊκή ζύμη, κτλ) και όταν επισκέπτομαι λόγω δουλειάς τη πόλη, δεν αφήνω ούτε μισό ευρώ (ούτε νερό δεν αγοράζω από εκεί).
Εύχομαι η τοπική τους οικονομία να καταστραφεί, να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις, να πτωχεύσουν όλοι τους.
Να πνιγούν στην χολή τους και στην χλεύη που έβγαλαν απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, όταν ακόμη πενθούσαμε τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.
......
Επεξεργάστηκε.
Mod team
Kαι δεν είναι μόνο αυτά gpap.
Εχουν ακουστεί συνθήματα από τους οπαδούς αυτών που βρίζουν τον ΠΑΟΚ , την Τούμπα και την Θεσσαλονίκη . Και δεν την θεωρώ και τόσο ασπρόμαυρη πόλη όσο η δυτική Μακεδονία καθώς έχει κίνημα από βαζελους.
Εχουν ακουστεί συνθήματα από τους οπαδούς αυτών που βρίζουν τον ΠΑΟΚ , την Τούμπα και την Θεσσαλονίκη . Και δεν την θεωρώ και τόσο ασπρόμαυρη πόλη όσο η δυτική Μακεδονία καθώς έχει κίνημα από βαζελους.
Ντρεπομαι που εισαι ΠΑΟΚτσηςgpap5 έγραψε:Από τις προηγούμενες εθνικες εκλογές, που έγιναν ένα μήνα μετά τα Τέμπη, και οι χυδαίοι Σερραίοι ψήφισαν πρώτο των πρώτων τον Καραμανλή που κουνούσε το δάκτυλο στην Βουλή, μια εβδομάδα πριν σκοτωθούν 54 άνθρωποι, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μποϊκοτάρω την πόλη των Σερρών και τους χυδαίους της κατοίκους.
......
Επεξεργάστηκε.
Mod team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Κυρ 08 Δεκ 2024, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενας νομος που το 90% ειναι ΠΑΟΚ και δεν υπαρχει κανεις συνδεσμος αλλης ομαδος εκτος ΠΑΟΚ...ολοι οι υπολοιποι εχουν ''καει''...ο γαυρος δε...δεν ανοιξε ποτε...εκλεισε την πρωτη μεραchri5ti9 έγραψε:Kαι δεν είναι μόνο αυτά gpap.
Εχουν ακουστεί συνθήματα από τους οπαδούς αυτών που βρίζουν τον ΠΑΟΚ , την Τούμπα και την Θεσσαλονίκη . Και δεν την θεωρώ και τόσο ασπρόμαυρη πόλη όσο της δυτικής Μακεδονίας καθώς έχει κίνημα από βαζελους.
Εν τω μεταξύ όλα τα ξένα κανάλια που μετέδιδαν αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος έφαγαν μπλοκ από τις ελληνικές αρχές
Τώρα τι ανόητες γενικεύσεις είναι αυτές;
Είναι δυνατόν άνθρωπος να ευχετε κακό για έναν ολόκληρο νόμο επειδή κάποιοι σε αυτό το νόμο ψήφισαν έναν συγκεκριμένο βουλευτή;
Πάτε καλά μωρέ;
Είναι δυνατόν άνθρωπος να ευχετε κακό για έναν ολόκληρο νόμο επειδή κάποιοι σε αυτό το νόμο ψήφισαν έναν συγκεκριμένο βουλευτή;
Πάτε καλά μωρέ;
Ρε εσείς τι γράφετε;gpap5 έγραψε:Από τις προηγούμενες εθνικες εκλογές, που έγιναν ένα μήνα μετά τα Τέμπη, και οι χυδαίοι Σερραίοι ψήφισαν πρώτο των πρώτων τον Καραμανλή που κουνούσε το δάκτυλο στην Βουλή, μια εβδομάδα πριν σκοτωθούν 54 άνθρωποι, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μποϊκοτάρω την πόλη των Σερρών και τους χυδαίους της κατοίκους.
......
Επεξεργάστηκε.
Mod team
Να δεις εμείς οι υπόλοιποι τι γέλιο (και κλαμα για τα κλεμμένα μιας ολόκληρης γενιάς) ρίχνουμε για την Θεσσαλονίκη του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου και ποσων ακόμα που με το δικό σου σκεπτικό φανερώνουν λοβοτομημενο λαό
Υπερβολικά κρίσιμο παιχνίδι.
Δε χωράει πιθανότητα γκέλας.
Δε χωράει πιθανότητα γκέλας.
- kataramenos5
Αν ειναι δυνατον...Τι γραφετε μωρε? Βγειτε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε κι αφηστε τα πληκτρολογια.Ημαρτον.
Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει στο ασπρόμαυρο κάστρο μας, την πόλη του ΠΑΟΚ. Καλούμε τον λαό στις 13:00 στην κεντρική πλατεία των Σερρών (Πλατεία Ελευθερίας) ξεκινώντας το ασπρόμαυρο πάρτυ από νωρίς.
Υ.Γ Ο σύνδεσμος ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο στην κερκίδα. Ζητάμε από τον κόσμο πριν την έναρξη του αγώνα να είναι συντονισμένος με τις οδηγίες του οργανωτή.
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ 1989
Υ.Γ Ο σύνδεσμος ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο στην κερκίδα. Ζητάμε από τον κόσμο πριν την έναρξη του αγώνα να είναι συντονισμένος με τις οδηγίες του οργανωτή.
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ 1989