Μαρούσι - Π.Α.Ο.Κ. 07/11/2009 5μ.μ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Μαρούσι - ΠΑΟΚ 07/11/2009 5μ.μ

Δημοσίευση από kostasff »

palok έγραψε:μίλησα μόνο για τον επιχειρηματία Βωβό και όχι για τον παράγοντα Βωβό. Βωβός φούσκα δεν υπάρχει. Μιλάμε για μεγαλοοικογένεια των Αθηνών με τεράστια οικονομική οντότητα. αυτά.
Ναι βρε palok, συμφωνώ κι εγώ. Απλά μια σημείωση έβαλα.
Και κάτι ακόμα. Άλλο έχω χρήματα και άλλο πετάω τα χρήματά μου. Πόσα να βάλει για μία ομάδα των 1000 (στην καλύτερη) φιλάθλων. Επιχειρηματίας είναι, όχι κορόιδο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

o συγκεκριμένος θα έλεγα ούτε καν επιχειρηματίας. είναι ένας μικρός τζίγγερ (δεν ξέρω μήπως τον είχε και έιδωλο αν και πάνω κάτω πρέπει να ναι συνομίληκοι). όπως το λέω. ραλίστας που κάνει και το κέφι του με τα λεφτά του μπαμπά. όμως σοβαρός πάνω απ΄ολα και φαίνεται οτι δεν τα πετάει τα λεφτά του. αυτή η εικόνα είναι και της ομάδας του. πάντα καλοί (όχι εξαιρετικοί) προπονητές (αλεξανδρης, πετρόπουλος, γιαννάκης, σούλης, μπαρτζώκας), πάντα καλός play maker (Blackney, σπανούλης) και καλοί ψηλοί (μαυροκεφαλίδης κλπ). μαζί και με μερικούς παιχταράδες που οι δικοί μας τους θεωρούν επίπεδο τσιάκου (βλέπε υπερπαιχτάρα χαραλαμπίδης και ο πολύ καλός combo 3-4αρι καιμακόγλου). συνταγή σίγουρη και επιτυχημένη
Άβαταρ μέλους
kostasff

Μήπως γίνεται να τον πείσεις να ανηφορίσει για Θεσσαλονίκη. Με τον λαό του ΠΑΟΚ και το ιδιόκτητο γήπεδο θα κάνει θαύματα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. αμα ήμουν τόσο μέσα στα πράγματα και ήξερα των βωβό να είσαι σίγουρος οτι θα ήμουν διοίκηση τώρα στον ΠΑΟΚ!!! γιατί να δουλέυω άλλωστε. αυτό θα ήταν ο παράδεισος μου... :):):)

PS: υπήρχε μια φήμη ένα φεγγάρι οτι μας χρηματοδοτεί και οτι θα μας αναλάβει. αλλά αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες όπως ο αρραβώνας της ΠΑΕ με τους αγγελόπουλους...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

paok nafplio έγραψε:Μπαινουμε δυνατα προσεχουμε να κρατησουμε το 0 στην αμυνα κ μπροστα οτι βγει.το ματσ θελει καρδια πνευμονια συκωτι νεφρα σπλινα...5 αυτοι 5 εμεις κοιταμε καθε ματς ξεχωριστα τα πρωτα ματσ ειναι δυσκολα ολα τα ματς ειναι δυσκολα....πρεπει να ειμαστε συγκενρωμενοι απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο ο κοσμος θα ειναι ο 6ος παιχτης μας σεβοματσε τον αντιπαλο.....

:lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
+35... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

χαχα. κάποιος άκουσε τις δηλώσεις του Παπάζογλου μάλλον το Σάββατο...lol
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Ε σκολιαζω εγκω σχολιαζεις... Γελάω και στο καπάκι εσυ γκελας. Μα γιατι γελας? Ωραια γελας... Ε μα στο καπάκι εσυ εγω γελαμε... Πως γενεν αυτό?? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. δεν πάμε καλά. μας τρελάνανε οι 35 πόντοι!!!άντε να συνέλθουμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Μην ανησυχείς. Θα μας συνεφέρει το Μαρούσι :?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. να μην πάω το σάββατο δηλ.???πάλι σκυμμένο κεφάλι???
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:(
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Moυ άρεσε το Μαρούσι με τον γαύρο και τα αποτελέσματα του δείχνουν δουλεμένη και σκληρή ομάδα...Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και αν δεν κάνουμε τα λάθη όπως με πανελλήνιο ίσως δείξουμε κάτι καλό. Αλλά δεν απογοητεύομαστε ότι και να γίνει και δεν ενθουσιαζόμαστε γιατί σφαλιάρες θα έρθουν και θα είναι πολύ δυνατές. Για αυτό ας ευχαριστηθούμε το μπάσκετ φέτος χωρίς άγχος και μετά την εξυγίανση και με εμπιστοσύνη αν έχει διάρκεια η διοίκηση να κάνουμα κάτι καλό... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

palok έγραψε:
gika έγραψε:
paok nafplio έγραψε:Μπαινουμε δυνατα προσεχουμε να κρατησουμε το 0 στην αμυνα κ μπροστα οτι βγει.το ματσ θελει καρδια πνευμονια συκωτι νεφρα σπλινα...5 αυτοι 5 εμεις κοιταμε καθε ματς ξεχωριστα τα πρωτα ματσ ειναι δυσκολα ολα τα ματς ειναι δυσκολα....πρεπει να ειμαστε συγκενρωμενοι απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο ο κοσμος θα ειναι ο 6ος παιχτης μας σεβοματσε τον αντιπαλο.....

:lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
+35... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
χαχα. κάποιος άκουσε τις δηλώσεις του Παπάζογλου μάλλον το Σάββατο...lol
Οχι μονο του Παπαζογλου ολοι οι ποδοσφαιριστες λενε ακριβως τα ιδια σε οποια ομαδα κ να παιζουν αν σε βαλουν να μαντεψεις δηλωσεις τους τοτε κατα 90% πεφτεις μεσα πριν μιλησει...εε εγω τις μετεφερα κ στο μπασκετ..παντως αυτος που κανει τις πιο κλησε δηλωσεις ειναι ο Καρατουμπας δεν παιζεται πρεπει να λεει τα ιδια σε ολη τη ποδοσφαιρικη του καριερα..(εχω μια ταση να ειμαι παντα of topic sorry αλλα ειναι εμφυτο δεν αλαζει...)

:lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Δυσκολο παιχνιδι,το μαρουσι εχει ομαδα για να παιζει euroleague αλλα το συνολο μας πιστευω πηρε τα πανω του με τον "αγωνα" με τα "αφεντικα"...

Αθηνα γ@μιολ@ ο ΠΑΟΚ πανω απολα :twisted:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

πιστεύω όμως ότι παρόλες τις δυσκολίες ο Σούλης ξέρει με τι ρυθμό πρέπει να το παίξει ώστε να κριθεί στις λεπτομέρειες, στο τέλος...
αυτό θα είναι έτσι κι αλλιώς μια καλή εξέλιξη για μας γιατί μετά θα μας υπολογίζουν όλοι-και τα κοράκια μαζί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”