Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Γερασίμου

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Λουτσέσκου φαίνεται να την έχει διαβάσει την κούλα και δεν κάνει τα ίδια λάθη που έκανε στις ήττες με κάτω τα χέρια. Το πρώτο ματς αν δεν κάνω λάθος είναι στη Φιλαδέλφεια. Ο Bon Jovi μπορεί και πάλι να κάνει φουλ rotation εναντίον μας, όπως συνηθίζει στα ματς κυπέλλου. Μπορούμε να σκοράρουμε και πάλι εκεί και να πάρουμε αποτέλεσμα.
Να φέρουν δύο χαφ με @@@@δια μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για να τους έχουμε στην ρεβάνς της 8ης Ιανουαρίου.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ας ειμαστε σοβαροι, εδω παιχνιδι δεν μπορουμε να σταυρωσουμε στην εδρα μας και δεν μπορουμε να νικησουμε ΟΦΗ/Κηφισια ενω προηγουμαστε στη Τουμπα.

Αουτσαιντερ ειμαστε
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ούτε καν.
Δεδομένου ότι με χαρτί πρέπει να παίξει ο Καμαρά πάει να πει ότι στο Αγρίνιο πάμε με Σβαμπ και Οζ ο οποίος να δω πως θα βγάλει 3 90λεπτα.
Τα έχουν κάνει πάλι μαντάρα.

ΥΓ. Καρπουζά μου, μετά το περσινό, δεν χάνω ποτέ την ελπίδα μου. Απλά δεν μπορείς να πας κόντρα στο ποδόσφαιρο διαρκώς και να περιμένεις να σου κάτσει κέντα. Και δυστυχώς κάθονται τα 2 ματς σε περίοδο που κρίνεται όλη η χρονιά όπως λέει ο marsantos. Πιθανή σφαλιάρα φοβάμαι ότι θα τελειώσει τη χρονιά πρόωρα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Γερασίμου έγραψε:Ο Λουτσέσκου φαίνεται να την έχει διαβάσει την κούλα και δεν κάνει τα ίδια λάθη που έκανε στις ήττες με κάτω τα χέρια. Το πρώτο ματς αν δεν κάνω λάθος είναι στη Φιλαδέλφεια. Ο Bon Jovi μπορεί και πάλι να κάνει φουλ rotation εναντίον μας, όπως συνηθίζει στα ματς κυπέλλου. Μπορούμε να σκοράρουμε και πάλι εκεί και να πάρουμε αποτέλεσμα.
Να φέρουν δύο χαφ με @@@@δια μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για να τους έχουμε στην ρεβάνς της 8ης Ιανουαρίου.
Γιατρέ μου σοβαρά τώρα, τι 2 χαφ 20.12
Ζήτημα είναι να φέρουν 1 χαφ και αυτό μετά τις 25.1
Πρώτα θα πρέπει να εξαντλήσουμε τη δυνατότητα για κάνα δανεικό ψιλό κουτρα με ρήτρα έτσι για να λέμε και μετά βλέπουμε τι έχει μείνει
Εαν έχουν φύγει και 2 στόχοι από τη μέση, θα διαβάσεις το "το ροστερ επαρκει για το υπόλοιπο πρωτάθλημα και 8-9 αγώνες σιγουρους"
Γερασίμου

Να κόψουν τον λαιμό τους και να τους φέρουν. Πρέπει να διορθωθούν τάχιστα τα λάθη του καλοκαιριού. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους, έστω και σαν αουτσάιντερ. Και τον Απρίλιο και όλη την περσινή σεζόν, αουτσάιντερ ήμασταν.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δεν υπάρχει περίπτωση.
Θα είναι σαν να παραδέχεται η διοίκηση ότι έχει κάνει λάθη και δικαιώνει τον προπονητή και στην κόντρα που υπάρχει, δεν θα το θελήσει.
Ένας χαφ θα έρθει απλά για αριθμητικό συμπλήρωμα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Όπως τα λέει ο Μπάνε είναι.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εννοείται ένας χάφ και αυτός τέλη Γενάρη, όπως πάντα…
Γερασίμου

Πάντως από τα καλύτερα στιγμιότυπα που είδα πριν λίγο, μόνο κακό δεν θα μπορούσα να πω τον ρούλη. Είχε αρκετές ευκαιρίες και ο Μπρινιόλι έκανε μεγάλη απόκρουση στο 1-0. Ο Μανού είναι φοβερός πραγματικά παίκτης.
Μακάρι με μας να έχει ανάλογη ενδεκάδα με αυτήν που ξεκίνησε σήμερα ο Αλμέιδα.
Αν δεν πάρουν έγκαιρα παίκτες όπως λέτε, είναι σαν να πετάμε λευκή πετσέτα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νέο επεισόδιο Paokmania Talks - Η ώρα του δημοσιογράφου

Ναι, μιλήσαμε με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου

Ακούστε, κρίνετε και σχολιάστε!

https://www.paokmania.gr/podcast/247393 ... mpatzogloy
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:θα πρεπει να κανουμε μεγαλη προσπαθεια για να αποκλειστουμε σε 2πλους αγωνες απο αυτην την απειθαρχη ομαδα...
Καρπουζα η ποσότητα του ροστερ που έχει δεν μας επιτρέπει να λέμε ότι έχουμε κάτι περισσότερο από 50%.
Επίσης για να πάω σε όσα με διδαξες, πιθανότατα το πρώτο παιχνίδι θα είναι 18 Δεκεμβρίου.
Η αεκ θα παίξει Σάββατο με Λαμία και τίποτα άλλο. .
Εμείς αντίθετα παίζουμε Πέμπτη με Φερεντσβαρος, Κυριακη στο Αγρίνιο και Τετάρτη αεκ.
Πέμπτη-Κυριακή-Τετάρτη. Ο συνδυασμος πάνω στον οποίο χτισαμε όλες τις περυσινες μας διαφωτιστικες κουβέντες.
Πιστεύεις ότι το ροστερ, τώρα που μιλάμε, έχει την ποσότητα και τις δυνάμεις να βγάλει αυτήν την τριάδα αναίμακτα;
ξαναλεω τι πιστευω....

για εμενα αυτη η ομαδα για να αποδωσει αυτο ...που θελουμε...ειναι ζητημα ρυθμου...τον οποιον θα τον βρει οταν συγκεκριμενη...ομαδα..παικτων σταθεροποιησει την παρουσια της στο χορτο...

για το ..ερωτημα σου...που ειναι πραγματικο...τι πιστευω τι θα εκανα εγω..

θα φορτωνα την φερεντσβαρος ...αποκατασταση..με το αγρινιο και με την αεχ ..δεδομενου οτι αυτοι μας εχουν στην μπουκα και θα μπουνε φορτωμενοι ...θα επαιζα με εναν σταθερο ρυθμο απο την αρχη μεχρι το τελος γιατι
...ΞΕΡΩ...οτι η ομαδα μου μπορει να αντεξει και με το δευτερο παιχνιδι στο μυαλο ολων και οσο η αεχ δεν μπαινει μπροστα στο σκορ ...ΞΕΡΩ..οτι θα τους διαλυσει την ψυχολογια...οποτε απο το 75το λεπτο και μετα το μονο που χρειαζομαι ειναι ....τυχη..δοκαρι και μεσα...

αυτο θα εκανα εγω ....αλλα εγω λουτσεσκου δεν ειμαι... :lol: :lol:

για το εαν μπορουν να αντεξουν οι παικτες...ναι θα αντεξουν...δεν εχουν δειξει μεχρι τωρα σημαδια ...κοπωσης..

και ξερεις γιατι? γιατι ο προπονητης δεν τους παει στα ...κοκκινα..σε συνεχομενα αγωνιστικα λεπτα...

ολοι οι παικτες ειναι σε θεση να βγαλουν σε σταθερο υψηλο τεμπο ανετα 70-με 75 λεπτα....

μολις οι παικτες ...βρουνε...αυτον τον ρυθμο που λεω θα δεις οτι αυτοματα θα ...εξαφανισθει...και το υψηλο ποσοστο λαθων της ομαδας..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

bane1980 έγραψε:................

ΥΓ. Καρπουζά μου, μετά το περσινό, δεν χάνω ποτέ την ελπίδα μου. Απλά δεν μπορείς να πας κόντρα στο ποδόσφαιρο διαρκώς και να περιμένεις να σου κάτσει κέντα. .....................

.
γιατι θεωρεις οτι ...πας κοντρα στο ποδοσφαιρο...

εχεις σκεφτει οτι ισως ...εσυ...θεωρεις οτι η ομαδα παει κοντρα στο ποδοσφαιρο και η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη που πιστευεις??

ολα τα χρονια του λουτσεσκου ..βλεπουμε...την ιδια ...κοντρα ...και στο τελος ειμαστε σχεδον παντα μεσα στους στοχους μας...

πως ακριβως ...παμε κοντρα στο ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Πότε παίζουμε με το λήκι; Θλάση ο Ντιαντί.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:...

ξαναλεω τι πιστευω....

για εμενα αυτη η ομαδα για να αποδωσει αυτο ...που θελουμε...ειναι ζητημα ρυθμου...τον οποιον θα τον βρει οταν συγκεκριμενη...ομαδα..παικτων σταθεροποιησει την παρουσια της στο χορτο...

για το ..ερωτημα σου...που ειναι πραγματικο...τι πιστευω τι θα εκανα εγω..

θα φορτωνα την φερεντσβαρος ...αποκατασταση..με το αγρινιο και με την αεχ ..δεδομενου οτι αυτοι μας εχουν στην μπουκα και θα μπουνε φορτωμενοι ...θα επαιζα με εναν σταθερο ρυθμο απο την αρχη μεχρι το τελος γιατι
...ΞΕΡΩ...οτι η ομαδα μου μπορει να αντεξει και με το δευτερο παιχνιδι στο μυαλο ολων και οσο η αεχ δεν μπαινει μπροστα στο σκορ ...ΞΕΡΩ..οτι θα τους διαλυσει την ψυχολογια...οποτε απο το 75το λεπτο και μετα το μονο που χρειαζομαι ειναι ....τυχη..δοκαρι και μεσα...

αυτο θα εκανα εγω ....αλλα εγω λουτσεσκου δεν ειμαι... :lol: :lol:

για το εαν μπορουν να αντεξουν οι παικτες...ναι θα αντεξουν...δεν εχουν δειξει μεχρι τωρα σημαδια ...κοπωσης..

και ξερεις γιατι? γιατι ο προπονητης δεν τους παει στα ...κοκκινα..σε συνεχομενα αγωνιστικα λεπτα...

ολοι οι παικτες ειναι σε θεση να βγαλουν σε σταθερο υψηλο τεμπο ανετα 70-με 75 λεπτα....

μολις οι παικτες ...βρουνε...αυτον τον ρυθμο που λεω θα δεις οτι αυτοματα θα ...εξαφανισθει...και το υψηλο ποσοστο λαθων της ομαδας..
Άρε Καρπουζα πάντα με ηρεμεις.
Όμως..
Όπως περιγράφεις την προσέγγιση ουσιαστικά διαλεγεις ματς και ρισκάρεις στο Αγρίνιο. Δεν είναι εύκολο ματς που μπορείς να το πάρεις με σβηστές μηχανές.
Επιπλέον..
Έχεις 3 χαφ για 3 παιχνίδια. Μοιραία θα φάνε επιβάρυνση που στο 3ο ματς θα φανεί.
Όσο για την κόπωση. Σε γενικές γραμμές ισχύει ότι δεν έχουν φορτωθεί με πολλά λεπτα οι παίκτες. Όμως Οζντόεφ και Μπάμπα τον τελευταίο καιρό εχουν τραβήξει φορτίο και θα συνεχίσουν να τραβάνε. Είναι κομβικοι παίκτες.
Λογικό αυτό που λες για το ρυθμό του αγώνα. Το Πέμπτη-Κυριακή-Τετάρτη όμως είναι αμειλικτο και στα ντέρμπι δεν είναι μόνο ο ρυθμός. Η αεκ έχει κορμιά που ακόμα και σε χαμηλό τέμπο οι προσωπικές μονομαχίες και το κυνήγι
της δεύτερης μπαλα θα είναι αδυσωπητα. Η σπατάλη ενέργειας θα είναι δεδομένη.
KwstisGtv

Δημοσίευση από KwstisGtv »

Αν ειναι κατι που μπορει να μας φοβησει απο την αεκ, ειναι η ατομικη ποιοτητα των επιθετικων της. Με την αστεια αμυντικη μας συμπεριφορα, θα εχουμε τεραστιο προβλημα απεναντι σε Μαρσιαλ και Πιερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”