CEV Challenge Cup 2024-2025
Re: CEV Challenge Cup 2024-2025
παιδια επειδη εγω το εγραψα πρωτος στο παρων τοπικ(γιατι σε αλλο ειχε γραφτει τις προηγουμενες μερες σαν φημη)παιρνω την ευθυνη σε περιπτωση να μην ισχυει απλα η ανακοινωση σε δηλωση του σκοπιανου για το αυριανο ματς χωρις καποια εξηγηση για την απουσια του ρωσου με εβαλε σε σκεψεις και ενημερωθηκα οτι τελειωσε απο ατομο που γνωριζει προσωπα και καταστασεις στο τμημα,βεβαια ολα αυτα το ξαναλεω με καθε επιφυλαξη.
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι εύχομαι να αξίζει αυτό που κάνουν, γιατί ήδη βαδίζουν σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και θα είναι πολύ θλιβερό να μην υπάρχει ουδεμία εναλλακτική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.Cylon-4 έγραψε:Θα μαθουμε.
Να ειστε σιγουροι.
Και κυρίως το να μην ανοίγονται στον κόσμο της ομάδας για τα τεκταινόμενα ώστε ο κόσμος να καταλάβει δυσχεραίνει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση απόρροια των επιλογών τους.
Εδώ είναι και το γενικό θέμα περί επικοινωνίας. Το να μην βγαίνει ούτε μια ανακοίνωση και να εμφανίζουν απροσδόκητα καταστάσεις προκαλεί και την αβεβαιότητα αλλά και σε τραβάει στο να φοβάσαι ότι θα εκτεθεις πιθανότατα.dimpaok4 έγραψε:παιδια επειδη εγω το εγραψα πρωτος στο παρων τοπικ(γιατι σε αλλο ειχε γραφτει τις προηγουμενες μερες σαν φημη)παιρνω την ευθυνη σε περιπτωση να μην ισχυει απλα η ανακοινωση σε δηλωση του σκοπιανου για το αυριανο ματς χωρις καποια εξηγηση για την απουσια του ρωσου με εβαλε σε σκεψεις και ενημερωθηκα οτι τελειωσε απο ατομο που γνωριζει προσωπα και καταστασεις στο τμημα,βεβαια ολα αυτα το ξαναλεω με καθε επιφυλαξη.
Όταν σε άλλες καταστάσεις έχουν βγει ήδη ανακοινώσεις, είναι πραγματικά απορίας άξιο ο τρόπος διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων.
Άκουσα ότι τον Ρώσο δεν τον άφησαν οι Γερμανοί να περάσει λόγω βίζας.
Μιλάμε για αθλητική αλητεία.
Επίσης ότι δεν θα είναι αυτός που θα φύγει...
Μιλάμε για αθλητική αλητεία.
Επίσης ότι δεν θα είναι αυτός που θα φύγει...
Έμαθα και εγώ κάποια πράγματα και γενικά θα πω να ετοιμαστούμε για πολλές αλλαγές και σε θέσεις που δεν περιμέναμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πιθανότατα πήγαν με αεροπλάνο που είχε ανταπόκριση στη Γερμανία. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την εμφάνιση τους.
Για να μαζευόμαστε! Έχουμε αγώνα και σε 20 λεπτά ξεκινάει ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη ΜΑΒ με φόντο την πρόκριση στους 8 του Τσάλεντζ Καπ!
Πίστη σε ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρει κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση. Σοβαρότητα και συγκέντρωση είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν τη νίκη.
Το παιχνίδι δε θα έχει μετάδοση, αλλά θα ενημερώνουμε εδώ το σκορ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Πίστη σε ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρει κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση. Σοβαρότητα και συγκέντρωση είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν τη νίκη.
Το παιχνίδι δε θα έχει μετάδοση, αλλά θα ενημερώνουμε εδώ το σκορ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
H MΑΒ προηγείται στα μισά του σετ με 17-14 και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί.
Παρακάτω και την επτάδα της ομάδας:
Πασαδόρος: Κέιμινκ
Διαγώνιος: Μούχλιας
Ακραίοι: Κάτιτς, Λιάφτοφ
Κεντρικοί: Τακουρίδης, Μπάσης
Λίμπερο: Κοκκινάκης
Παρακάτω και την επτάδα της ομάδας:
Πασαδόρος: Κέιμινκ
Διαγώνιος: Μούχλιας
Ακραίοι: Κάτιτς, Λιάφτοφ
Κεντρικοί: Τακουρίδης, Μπάσης
Λίμπερο: Κοκκινάκης