Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2024-2025
Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2024-2025
7-3 με τον Λιαφτοφ να πιέζει στο σερβίς και να βάζει δύσκολα στην υποδοχή.
Ενώ τώρα γίνεται το 8-3 μετά από μια πολύ καλή άμυνα.
Ενώ τώρα γίνεται το 8-3 μετά από μια πολύ καλή άμυνα.
<3 <3Miles έγραψε:back to the future βρε!
Ταινιαρα!!
Πολύ σωστά μιλάς!
12-5 με τον ΠΑΟΚ να βγάζει καλές άμυνες, τον Κατιτς να παίρνει πόντους και τον ΟΦΗ να κάνει πολλά λάθη.
- Willie the Pimp
Δεν είδα τα 2 πρώτα σετ, αλλά σ' αυτό δεν αφήνουμε να πέσει η μπάλα στο ταραφλεξ μας με τίποτε!! Ο πασαδόρος μας εξακολουθεί να μην μου κάθεται ...
- miburosaito
25-15 και 2-1 για τον ΠΑΟΚ!!!!
Δεν απειλήθηκε ποτέ στην υποδοχή, ενώ είδε το σερβίς του να λειτουργεί καλύτερα και να χαλάει την ανάπτυξη του ΟΦΗ, που έκανε πολλά λάθη στο επιθετικό κομμάτι.
Ανέβηκαν οι Μούχλιας και Λιαφτοφ στην επίθεση, κάτι που διευκόλυνε ακόμα περισσότερο την ομάδα στην κατάκτηση του σετ.
Το μπλοκ μας βελτιώθηκε με τον Τακουριδη να είναι σταθερός και τον Λομπιζενκο να επανέρχεται στο παιχνίδι μετά το μέτριο ξεκίνημα.
Δεν απειλήθηκε ποτέ στην υποδοχή, ενώ είδε το σερβίς του να λειτουργεί καλύτερα και να χαλάει την ανάπτυξη του ΟΦΗ, που έκανε πολλά λάθη στο επιθετικό κομμάτι.
Ανέβηκαν οι Μούχλιας και Λιαφτοφ στην επίθεση, κάτι που διευκόλυνε ακόμα περισσότερο την ομάδα στην κατάκτηση του σετ.
Το μπλοκ μας βελτιώθηκε με τον Τακουριδη να είναι σταθερός και τον Λομπιζενκο να επανέρχεται στο παιχνίδι μετά το μέτριο ξεκίνημα.
Βρε καλώς τον!Willie the Pimp έγραψε:Δεν είδα τα 2 πρώτα σετ, αλλά σ' αυτό δεν αφήνουμε να πέσει η μπάλα στο ταραφλεξ μας με τίποτε!! Ο πασαδόρος μας εξακολουθεί να μην μου κάθεται ...
Καιρό είχαμε να σε δούμε.

Στο πρώτο σετ είχαμε μόνο υποδοχή και μετά το χάος, στο δεύτερο σετ βελτιωθηκαμε στα υπόλοιπα από τα μισά του σετ, ενώ στο τρίτο ήμασταν εξαιρετικοί.
Ο Κέιμινκ φυσικά κάνει όλα τα άλλα εκτός της πάσας.
Το βλέπω αποσπάσματα και δεν έχω άποψη.
Θα πω όμως αυτό
Είναι ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ να αγωνίζεται βασικός σε ομάδα πρώτης Εθνικής ο 43ης Ανδρεάδης.
Θα πω όμως αυτό
Είναι ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ να αγωνίζεται βασικός σε ομάδα πρώτης Εθνικής ο 43ης Ανδρεάδης.
- Willie the Pimp
Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο 4ο σετ, πολύ χαλαροί απ' τον περίπατο του 3ου;
Έχω κάνει μπόλικες απουσίες είν' η αλήθεια... χαχαPaokCuba4 έγραψε:Καιρό είχαμε να σε δούμε.
- Willie the Pimp
Ήρθε κι αυτός να ελέγξει τα διάσημα μπούτια Μούχλια. Λίγο ακόμα να τα διαφημίσω και θ' αδειάσει το γυναικείο.PaokCuba4 έγραψε:Βρε καλώς τον!Willie the Pimp έγραψε:Δεν είδα τα 2 πρώτα σετ, αλλά σ' αυτό δεν αφήνουμε να πέσει η μπάλα στο ταραφλεξ μας με τίποτε!! Ο πασαδόρος μας εξακολουθεί να μην μου κάθεται ...
Καιρό είχαμε να σε δούμε.![]()
Καλώς τον και σε σένα!fuzztone έγραψε:Το βλέπω αποσπάσματα και δεν έχω άποψη.
Θα πω όμως αυτό
Όλο το γκρουπ επέστρεψε.

Δυστυχώς όταν δε βγαίνουν παίκτες και κυρίως δε δίνεται έμφαση στις υποδομές, θα τον βλέπουμε μέχρι τα 50 του.