Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
marsantos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από marsantos »

VfB v2 έγραψε: ...
Θα μπορούσες να στείλεις το λινκ με τα hl ? Της κοσμοτε δεν μπορω να τα βρω πουθενά. Η νοβα απο την αλλη την συγκεκριμένη φάση την έκοψε και την έραψε έτσι ώστε να μην μπορείς να δεις εαν υπάρχει υποψία οφσάιντ στο πέναλτι. Ολες οι άλλες φάσεις κανονικά. Αηδίασα με το κωλοκάναλο.
https://www.youtube.com/watch?v=OFRImW7z5Cs

Όντως, η νόβα προβάλει ύπουλα τα στιγμιότυπα. Θυμάστε αυτό που έγραφα για τα highlights με τον οσφπ που όλες τις φάσεις του οσφπ στο πρώτο ημίχρονο τις έδειχνε 2 φορές ενώ τις δικές μας μόνο μία.
Το κόψιμο αυτής της φάσης μου ενισχύει την υποψία πως υπάρχει οφσάιντ.

Εμένα παιδιά μου φαίνεται πως ο ώμος του Κααμπί είναι πιο μπροστά. Οι δύο παίκτες βρίσκονται στο δεξί μισό της εικόνας. Όλες οι ευθείες προοπτικής που βρίσκονται δεξιά από τον άξονα συμμετρίας "γέρνουν" προς τα αριστερά.
Συνεπώς η ευθεία που ορίζει ο παίκτης της άεκ θα έχει κλίση ελαφρώς προς τα αριστερά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 27 Νοέμ 2024, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ευχαριστώ φίλε Marsantos. Οσο για την νοβα μετά και απο αυτό ειναι οφθαλμοφανές οτι κάτι παίζει απο πίσω.

Υγ. Και εμένα μου φαίνεται οφ σάιντ ο Ελ καμπι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οι αδικημενοι.....

πηγε στην εφεση ποινη ....συμφωνα...με την δεαβ που οι αποφασεις της δεν πανε πουθενα αλλου

αθλιο ελληνικο κρατος με την δικαιοσυνη του...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σοβαρό θέμα ενόψει των εγκαινίων του Μετρό της Θεσσαλονίκης που θα γίνουν το Σάββατο (30/11) έφερε στην επιφάνεια ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος που βρέθηκε σήμερα (28/11) στο γραφείο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας, προκειμένου να ενημερώσει για την ανάγκη διερεύνησης τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων.

Ο κ.Ταχιάος ανέφερε ότι χθες δέχτηκε τηλεφώνημα από μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης ο οποίος απείλησε ότι θα συγκεντρωθούν χιλιάδες άτομα και θα προκαλέσουν ζημιές στους σταθμούς την ημέρα των εγκαινίων. Του ζήτησε να μεταφέρει το παραπάνω μήνυμα στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται και ούτε συνδιαλέγεται με τον χουλιγκανισμό. Η Θεσσαλονίκη έχει θρηνήσει θύματα από τον τυφλό οπαδισμό και ότι το Σάββατο η πόλη γιορτάζει και δεν θα πέσει σε συζήτηση που δεν ενδιαφέρει τους πολλούς» δήλωσε ο υφυπουργός.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Καλυτερα ετσι.
Να τους πηδηξει ο νταβατζης τους, με θεατες.
Να υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

aivas19 έγραψε:Σοβαρό θέμα ενόψει των εγκαινίων του Μετρό της Θεσσαλονίκης που θα γίνουν το Σάββατο (30/11) έφερε στην επιφάνεια ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος που βρέθηκε σήμερα (28/11) στο γραφείο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας, προκειμένου να ενημερώσει για την ανάγκη διερεύνησης τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων.

Ο κ.Ταχιάος ανέφερε ότι χθες δέχτηκε τηλεφώνημα από μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης ο οποίος απείλησε ότι θα συγκεντρωθούν χιλιάδες άτομα και θα προκαλέσουν ζημιές στους σταθμούς την ημέρα των εγκαινίων. Του ζήτησε να μεταφέρει το παραπάνω μήνυμα στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται και ούτε συνδιαλέγεται με τον χουλιγκανισμό. Η Θεσσαλονίκη έχει θρηνήσει θύματα από τον τυφλό οπαδισμό και ότι το Σάββατο η πόλη γιορτάζει και δεν θα πέσει σε συζήτηση που δεν ενδιαφέρει τους πολλούς» δήλωσε ο υφυπουργός.
Καλά έκανες και το έβαλες στις "άλλες" ομάδες.
Ψάξτε τώρα για ποια ομάδα άλλαξε η ποινή για κεκλεισμένων των θυρών, 10 λεπτα μετα τη δήλωση του υφυπουργού
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο Νίκος Ταχιάος καταγγέλοντας ότι έφτασαν στα αυτιά του πληροφορίες για «χτύπημα» χιλιάδων χούλιγκαν στα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο οποίος σήμερα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι οι χούλιγκαν ετοιμάζονται να τα σπάσουν όλα.

«Μου είπε, κοίταξε να δεις, είναι μαζεμένοι χιλιάδες άτομα, ετοιμάζονται να σας χαλάσουν αυτό που εσείς ετοιμάζετε, θα σας τα σπάσουν όλα, μεθαύριο που θα ‘ρθει ο Μητσοτάκης και μου ζήτησε να το μεταφέρω αυτό στον πρωθυπουργό» δήλωσε ο Νίκος Ταχιάος προσθέτοντας ότι του έλαβε και μήνυμα με αντίστοιχη προειδοποίηση.

Από newsbreak.gr

Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε το ποιος ήταν ο "μεγαλοπαράγοντας".
Φαντάζεστε να ήμασταν εμείς στην θέση του Ο.Α.Ρ.Η.Σ., να έβγαιναν όλα αυτά από το στόμα υφυπουργού και να δινόταν αναστολή της ποινής. Τι για ορδές δολοφόνων που λυμαίνονται την πόλη θα διαβάζαμε, τί για Τσετσένους που οπλοφορούν και απειλούν, τί για διαπλοκές με την κυβέρνηση και πόσα ακόμα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

και σε βίντεο οι δηλώσεις του https://www.youtube.com/watch?v=HvLZ1E-WxtU&t=6s
KwstisGtv

Δημοσίευση από KwstisGtv »

Παρακολούθησα χθες μετά από μήνυμα ενός φίλου μου την απαίσια εκπομπή των τριών και με ανοιχτό το στόμα είδα μια απίστευτη υποκίνηση βίας και παρεμπόδισης έναρξης του μετρό Θεσσαλονίκης.
Μία κατάντια του ανθρώπινου είδους, η οποία σίγουρα θα έχει μεγάλη επίπτωση εάν ασχοληθεί εισαγγελέας.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Τιποτα δεν τους αγγιζει. Τσιρακια της νδ
Η πλακα ειναι οτι θα τους τιμωρησουν απλα μετα τα εγκαινια. Τοσο χαιβανια ειναι
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΙΑΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΣΩ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΞΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ....ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ο #1 μαφιοζος αυτου του τοπου, ο Πθ, κυριος ΚΜ αφου χρησιμποιησε τον κουμπαρο του για να εγκαθιδρυσει ενα απολυταρχικο καθεστως μεσω των ΜΜΕ που ελεγχει στην καλπη, τελικα στραφηκε εναντιον του με αφορμη εναν διαγωνισμο του δημοσιου τον οποιον αναγκαστηκε να δωσει στον γιο του βαρδη για λογους που καλυτερα να μην αναφερουμε εδω μεσα

αν νομιζει η φιλιπινεζα οτι αυτος ο εναγκαλισμος θα τον παει μακρια, ευχομαι να συνεχισει και να εμβαθυνει. ο κροτος της πτωσης του θα ειναι ισαξιος ενος Ορεσνικ , οπλισμενου αυτη τη φορα

εκει εκει στη Δ ΕΘΝΙΚΗ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ντραπηκε κι η ντροπη με τα μαγειρεματα
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

δεν ντρεπεται κανενας αλλα δεν πειραζει.

σε ενα-δυο χρονια η φιλιπινεζα παλι στην αγκαλια του ζεμπορα θα ειναι, δεν αξιζει να ασχολουμαστε

εμεις τη δουλεια μας. αυτη τη στιγμη ειμαστε πιο δυνατοι απο ποτε, γιαυτο και τα αλλαξοκωλικια των αλλων ειναι ΤΟΣΟ εμφανη.

και ολα αυτα χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικο εναγκαλισμο, ισα ισα, διεμβολιζοντας την ΝΔ εκ δεξιων με τον βελοπουλο

αυτα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

eorptol1 έγραψε:ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΙΑΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΣΩ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΞΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ....ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.... :evil: :evil:
Συμφωνώ
Έτσι πιστεύω κι εγώ
Επίσης ο παλέτας κάνει θόρυβο για να καλυφθεί ο διπλός μπουλκουμές που είναι σίγουρο ότι έρχεται από τον σούπερ μάριο, το φιλαράκι του

Σίγουρα οι πιο προχωρημένοι από αυτούς, μάλλον έχουν και πίσω σκέψεις στο μυαλό τους, για το πώς ήρθε το φλόκο από το Βόλο

Σου λέει ο άλλος ο αποτριχωμένος πονηρίδης, ας σηκώσω λίγο σκόνη, να ξεχαστούν με το θόρυβο τα πρόβατα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”