Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Σκαρσικ έξι μήνες έξω, για ύβρεις και απειλές
Ζανις έξι μήνες έξω, για απειλές
Διεγράφησαν ποστ
ΟΣΟ κι αν ενοχλεί ο οποιοσδήποτε, απαγορεύεται να βρίζεις μάνες και να κλείνεις ραντεβού
Ζανις έξι μήνες έξω, για απειλές
Διεγράφησαν ποστ
ΟΣΟ κι αν ενοχλεί ο οποιοσδήποτε, απαγορεύεται να βρίζεις μάνες και να κλείνεις ραντεβού
Κάντε κάτι επιτέλους με αυτούς που αποκαλούν τους άλλους αλλοθρησκους αμπαλους και και και και.
Κάποιοι μπορεί και καλά κάνουν να βλέπουν και να ξέρουν περισσότερη μπάλα. Σημαίνει αυτό ότι η διαφορετική γνώμη έχει ύποπτο υπόβαθρο ? Συνήθως είναι και οι ίδιοι που βγάζουν βρέξει χιονίσει λάδι τον προπονητή.
Αυτό δεν είναι ύποπτο ?
Τεσπα μοιράστε τα ίσα και οχι μόνο από την μία μεριά
Κάποιοι μπορεί και καλά κάνουν να βλέπουν και να ξέρουν περισσότερη μπάλα. Σημαίνει αυτό ότι η διαφορετική γνώμη έχει ύποπτο υπόβαθρο ? Συνήθως είναι και οι ίδιοι που βγάζουν βρέξει χιονίσει λάδι τον προπονητή.
Αυτό δεν είναι ύποπτο ?
Τεσπα μοιράστε τα ίσα και οχι μόνο από την μία μεριά
- Μπαρκαρούτσος
Όταν δεν βάζεις ένα λάστιχο να μαζέψει τα νερά, τότε ετοιμάσου να χρειαστείς πυροσβεστική επειδή το νερό έφτασε το 1 μέτρο.
Μοντς, ετοιμαστείτε για νέο mail (όχι από εμένα).
- paokkerkir
don PAOK έγραψε:Μοντς κάντε κάτι με τα ζζ..
+1926
Το φορουμ εχει καταντησει κουραστικό στο διαβασμα εξαιτιας του πολυ ελεύθερου χρονου καποιου τυπου. Δεν ξερω πως μπορει να λυθει αυτο, αλλα τουαλχιστον προσπαθηστε να κανετε κατι, δεν παλευεται η φαση.
Και μην πειτε για ιγκνορ πλιζ, ξεκιναει με το τυρακι κ μετα γινεται γαιτανακι απο ποστ απο αλλους.
Φορουμ ειναι, οπαδικο και ιδιωτικο. Αν θελετε μπαναρετε οποιον θελετε χωρις να χρειαζεται να υπαρχει λογος η να δωσετε λογαριασμο. Γιατι τοση ανοχη εδώ σε αυτες τις βλακειες δε καταλαβαινω.
Και εσυ dim/alxneapoli/zani/zavi η οποιο απο τα 87726 νικνειμ χρησιμοποιείς αυτην την ωρα, γιατι τοσο πεισμα ρε δικε μου; Αν δε με θελουν καπου, προσωπικα δεν παω. Σου προτεινω να το κανεις κι εσυ και θα εισαι καλυτερα με τον εαυτο σου γενικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokkerkir την Κυρ 24 Νοέμ 2024, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστούμε για τις υποδείξειςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν δεν βάζεις ένα λάστιχο να μαζέψει τα νερά, τότε ετοιμάσου να χρειαστείς πυροσβεστική επειδή το νερό έφτασε το 1 μέτρο.
Montrealiotis έγραψε:Aivas βάλε ρε σύ εκείνο το gifaki με την τυπισα που λέει «φτάνει ρε, φτάνει» στο ζήτησα και στο live αλλά μάλλον χάθηκε

Χαχαχα Μοντρεαλ δεν μπηκα στο λαιβ, σορι που αργησα
- Montrealiotis
Απαραδεκτο το να βριζουν ορισμενοι συνοπαδοι παίχτες της ομαδας ΜΑΣ και να μη τους γίνεται εστω μια υποδειξη.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν καταλαβαίνω προς τι το ύφος. Σας μίλησα άσχημα;sn0ufel4 έγραψε:Ευχαριστούμε για τις υποδείξειςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν δεν βάζεις ένα λάστιχο να μαζέψει τα νερά, τότε ετοιμάσου να χρειαστείς πυροσβεστική επειδή το νερό έφτασε το 1 μέτρο.
- Μπαρκαρούτσος
Ω κρίμα ρε φίλε, έχασε το site τα λεφτά τώρα με το μπαν!Zanis24 έγραψε:Παιδια οποιος ασχολειται με το σαιτ, μπορει καποιος να διαφημισει την εταιρια του με χορηγια στο σαιτ εδω?
Α ρε dim αξεχαστος την χρονια του νταμπλ ξεσκιζες τον ΛΟΥ απο την αρχη της,ακομη και οταν κατακτησαμε το νταμπλ τον εβριζες με απιστευτα σχολια .....Μπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4/Dimg4a/joenagbeg4/AlxNeapoli1/Zanis24 από το πρωί:
Βέβαια, τώρα που έγραψα εγώ, θα γράψει από κάτω.

Ο συγκεκριμένος δυστυχώς αντιπροσωπεύει μια τεραστια μεριδα δηθεν ΠΑΟΚτσηδων (γιατι δηθεν ειναι οσοι βριζουν χυδαια οποιοιδήποτε μελος της ομαδας μας). Το τι εχω διαβασει απο χτες στα σοσιαλ δεν λεγεται. Ευτυχως δεν τα χρησιμοποιω συχνα. Θλιβερη εποχη, θλιβερη χωρα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν καταλαβαίνω προς τι το ύφος. Σας μίλησα άσχημα;sn0ufel4 έγραψε:Ευχαριστούμε για τις υποδείξειςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν δεν βάζεις ένα λάστιχο να μαζέψει τα νερά, τότε ετοιμάσου να χρειαστείς πυροσβεστική επειδή το νερό έφτασε το 1 μέτρο.
Αρχηγέ μου αν έχεις κάτι να πεις, πες το. Ήσουν εδώ, διάλεξες να φύγεις . Αν έχεις παράπονα πες τα , αν γουστάρεις να μας κάνεις υποδείξεις απλά και μόνο για να μας την λες, είσαι ο πρώτος που εκτίθεται.
- Μπαρκαρούτσος
Μα όταν θέλω να πω κάτι το λέω. Με λέει ο Snoufel ότι κάνω υποδείξεις και τέτοια. Ένα σχόλιο έκανα. Όπως κάθε μέλος έχει κάτι να πει, έτσι έχω κι εγώ. Άλλοι είπαν πολλά περισσότερα, αλλά δεν δέχτηκαν τις ίδιες αντιδράσεις ούτε από τον Zanis24/Dimg4a/joenagbeg4/AlxNeapoli1/Bruce Dickinson/Dimg4/Kapetanios1/Stewie1/Czar κτλ, ούτε από τους mods.
Δεν κάνω υποδείξεις. Θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα και δεν τα έχω πει, δεν είναι δουλειά μου πλέον η εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ.
Οι λόγοι για τους οποίους έφυγα, προφανώς δεν έχουν εκλείψει.
Απλώς είναι κρίμα σε ένα μέλος με το δικό του ιστορικό, να επιτρέπεται να κάνει το φόρουμ ώπα.
Mod δεν είμαι, αλλά γράφω κι εγώ εδώ πέρα, όσο με επιτρέπετε/ται.
Δεν κάνω υποδείξεις. Θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα και δεν τα έχω πει, δεν είναι δουλειά μου πλέον η εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ.
Οι λόγοι για τους οποίους έφυγα, προφανώς δεν έχουν εκλείψει.
Απλώς είναι κρίμα σε ένα μέλος με το δικό του ιστορικό, να επιτρέπεται να κάνει το φόρουμ ώπα.
Mod δεν είμαι, αλλά γράφω κι εγώ εδώ πέρα, όσο με επιτρέπετε/ται.