Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2,Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2,Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καταλαβα και συμφωνω στο σκεπτικο αν και δε θελω με τιποτα να γινει πχ αλλαγη στην αλλαγη.Με τα καλα του και τα κακα του αυτος ειναι ο Ντεσπο. Το σουτ στα πουλια ενω εχει πασα στο 90 και το ευκολο φαουλ που κανει στο 80κατι για πολλοστη φορα και τους φερνει στα καρε μας ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ δεν αναιρουν το γκολ που εβαλε και γυρισε το ματς.
- Jean Valjean
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2,Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
sourmenetes έγραψε:Ο αστέρας σε κάθε φάση μα κάθε φάση διαμαρτυρία..
Απαράδεκτο!
Αυτος ο καλτσας μαμηθηκε!
Σε κάθε φάση!
Πως θέλουμε γαμω την τρέλα μου να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο;;
Ήμαρτον ρε γαμωτο!
Του σκίσατε του ντελια τα πόδια από πίσω από μπρος και σε κάθε φάση λετε την μπάλα πήρα!
Ποια μπάλα ρε ταγάρι;
Δε σέβεστε ούτε το επάγγελμα σας!
Πολύ σωστή παρατήρηση.
Σε κάθε φάουλ που έκαναν, οι του Αστέρα, έπεφταν κάτω και οι ίδιοι.
Μετά το γκολ του Ντεσπόντοφ αλλά ειδικά μετά από κείνο του Μπάμπα, δεν έπεσαν κάτω ούτε μια φορά!
Και αυτό το κάνουν όλοι απέναντί μας, όχι μόνον ο Αστέρας. Κι ο Ατρόμητος π.χ. το ίδιο έκανε.
Δυο ή τρεις φορές έδωσε χτες ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Αστέρα έξω από την περιοχή μας.
- Amsterdamer_87
Το οτι γυρισαμε αυτο το ματς δεν αναιρει οτι,
ο ρεφερυ του αγωνα ηταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ..
και το ΒΑΡ ηταν σε αλλο ματς ακομα μια φορα..
ο ρεφερυ του αγωνα ηταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ..
και το ΒΑΡ ηταν σε αλλο ματς ακομα μια φορα..
Νίκη βάλσαμο!
Έχουν περάσει τόσες ώρες και ακόμα νιώθω μπερδεμένος με την εικόνα της ομάδας.
Σκέφτομαι συνεχώς αν με ξεγελάει ή όχι το αποτέλεσμα. Σκέφτομαι αν δεν δεχόμασταν γκολ απο το παιδαριώδες για άλλη μια φορά λάθος μας πως θα εξελίσσονταν το ματς.
Σκέφτομαι την αρχική ενδεκάδα , σκέφτομαι τον κωνσταντέλια ως αριστερό εξτρεμ, σκέφτομαι τον τισουντάλι ως φορ.
Τρώμε το γκολ και βλέπουμε μια άλλη ομάδα που δεν σταματά να προσπαθεί.
Θα μπορούσα να πω ότι κάποιες φορές αρκεί η νίκη. Αρκεί ?
Είδα τους παίκτες μας να παίζουν ομαδικά μετά απο αρκετό καιρό.
Συνεχίζω όμως να νιώθω ότι τρέχουμε γενικά σε λάθος χρόνους και στην πίεση στον αντίπαλο, στην άμυνα, στην επίθεση και δεν έχουμε σχεδόν καθόλου πλέον μεταβάσεις.
Χθες ειδικά παίζαμε σε safe mode.
Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού για άλλη μια φορά , ο αντίπαλος μας έδωσε τη μπάλα και κλείστηκε στην άμυνα του.
Προσπαθήσαμε αμέτρητες φορές να σπάσουμε την μαζική άμυνα του αστέρα αλλά δεν τα καταφέραμε.
Πρώτη φορά τα στόπερ μας προσπάθησαν να κάνουν παιχνίδι απο πίσω , να βοηθήσουν στην δημιουργία .
Τα χαφ μας είναι ο αδύναμος μας κρίκος!!! Δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ.
Μπροστά έπαιζαν αλλά όχι με τόσο ξεκάθαρο μυαλό ίσως λόγω της προηγούμενης κακής ψυχολογίας όμως είχαν περισσότερη διάθεση.
Ο Ζίφκο όταν η ομάδα δεν είναι καλά μετατρέπεται σε ταύρο μέσα σε υαλοπωλείο, πολλά νεύρα.
Ο Τισουντάλι δεν είναι φορ. Φίλος μου βέλγος όταν τον πήραμε τον είχα ρωτήσει να μου πει την άποψη του και θυμάμαι να μου λέει ήταν τραυματίας, παίζει ως επιθετικός μέσος και δεν σκοράρει πολλά γκολ. Νομίζω ότι έχει δίκιο.
Ο Κοτάρσκι παρόλο που έπαιξε και στην Εθνική δεν ήταν καλός, δείχνει πολύ φοβικός και χωρίς συγκέντρωση σαν να έχει επηρεαστεί απο την ομάδα .
Ο μιχαηλίδης ήταν πολύ καλός στο τομέα της δημιουργίας όμως και πάλι κάνει ένα λάθος που μας κοστίζει.
Θα ήθελα να του αλλάξει θέση και να τον προσθέσει στα αμυντικά χαφ.
Η εικόνα της ομάδας δεν με πείθει οτι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.
Η φετινή ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ,δεν μου εμπνέει καμία σιγουριά.
2 φορές παίξαμε με ταχύτητα και βάλαμε 2 γκολ .
Την κουράζουμε πολύ τη μπάλα!!!
Έχουν περάσει τόσες ώρες και ακόμα νιώθω μπερδεμένος με την εικόνα της ομάδας.
Σκέφτομαι συνεχώς αν με ξεγελάει ή όχι το αποτέλεσμα. Σκέφτομαι αν δεν δεχόμασταν γκολ απο το παιδαριώδες για άλλη μια φορά λάθος μας πως θα εξελίσσονταν το ματς.
Σκέφτομαι την αρχική ενδεκάδα , σκέφτομαι τον κωνσταντέλια ως αριστερό εξτρεμ, σκέφτομαι τον τισουντάλι ως φορ.
Τρώμε το γκολ και βλέπουμε μια άλλη ομάδα που δεν σταματά να προσπαθεί.
Θα μπορούσα να πω ότι κάποιες φορές αρκεί η νίκη. Αρκεί ?
Είδα τους παίκτες μας να παίζουν ομαδικά μετά απο αρκετό καιρό.
Συνεχίζω όμως να νιώθω ότι τρέχουμε γενικά σε λάθος χρόνους και στην πίεση στον αντίπαλο, στην άμυνα, στην επίθεση και δεν έχουμε σχεδόν καθόλου πλέον μεταβάσεις.
Χθες ειδικά παίζαμε σε safe mode.
Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού για άλλη μια φορά , ο αντίπαλος μας έδωσε τη μπάλα και κλείστηκε στην άμυνα του.
Προσπαθήσαμε αμέτρητες φορές να σπάσουμε την μαζική άμυνα του αστέρα αλλά δεν τα καταφέραμε.
Πρώτη φορά τα στόπερ μας προσπάθησαν να κάνουν παιχνίδι απο πίσω , να βοηθήσουν στην δημιουργία .
Τα χαφ μας είναι ο αδύναμος μας κρίκος!!! Δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ.
Μπροστά έπαιζαν αλλά όχι με τόσο ξεκάθαρο μυαλό ίσως λόγω της προηγούμενης κακής ψυχολογίας όμως είχαν περισσότερη διάθεση.
Ο Ζίφκο όταν η ομάδα δεν είναι καλά μετατρέπεται σε ταύρο μέσα σε υαλοπωλείο, πολλά νεύρα.
Ο Τισουντάλι δεν είναι φορ. Φίλος μου βέλγος όταν τον πήραμε τον είχα ρωτήσει να μου πει την άποψη του και θυμάμαι να μου λέει ήταν τραυματίας, παίζει ως επιθετικός μέσος και δεν σκοράρει πολλά γκολ. Νομίζω ότι έχει δίκιο.
Ο Κοτάρσκι παρόλο που έπαιξε και στην Εθνική δεν ήταν καλός, δείχνει πολύ φοβικός και χωρίς συγκέντρωση σαν να έχει επηρεαστεί απο την ομάδα .
Ο μιχαηλίδης ήταν πολύ καλός στο τομέα της δημιουργίας όμως και πάλι κάνει ένα λάθος που μας κοστίζει.
Θα ήθελα να του αλλάξει θέση και να τον προσθέσει στα αμυντικά χαφ.
Η εικόνα της ομάδας δεν με πείθει οτι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.
Η φετινή ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ,δεν μου εμπνέει καμία σιγουριά.
2 φορές παίξαμε με ταχύτητα και βάλαμε 2 γκολ .
Την κουράζουμε πολύ τη μπάλα!!!
οι 10 από τις 14 ομάδες της λιγκας μας παίζουν 2πλή ζώνη άμυνας και αντεπίθεση (a.k.a σύστημα πούλμαν)
άρα θέλουμε επιθετικό και μπουκαδόρο και παστελωτή ;
Μέσι ακούς ;;;;
άρα θέλουμε επιθετικό και μπουκαδόρο και παστελωτή ;
Μέσι ακούς ;;;;
- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
Πολύ σημαντική νίκη, σε έδρα που σίγουρα ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου, θα στραβοπατήσει.
Εγώ δύο πράγματα θέλω να πω.
Το ένα είναι το αμυντικό κομμάτι, που δε γίνεται να κάνουμε τόσο εύκολα λάθη. Μηδέν συγκέντρωση.
Και το δεύτερο, μου λείπει πολύ η ένταση από μπροστά. Πάμε πολύ χαλαρά και δεν ανοίγουμε καθόλου το ρυθμό.
Θέλω πραγματικά, να δω σε ένα ματς μαζί Τσάλοφ και Τισουντάλι.
Εγώ δύο πράγματα θέλω να πω.
Το ένα είναι το αμυντικό κομμάτι, που δε γίνεται να κάνουμε τόσο εύκολα λάθη. Μηδέν συγκέντρωση.
Και το δεύτερο, μου λείπει πολύ η ένταση από μπροστά. Πάμε πολύ χαλαρά και δεν ανοίγουμε καθόλου το ρυθμό.
Θέλω πραγματικά, να δω σε ένα ματς μαζί Τσάλοφ και Τισουντάλι.
- ΑποστόληςΑ
H φάση του 1-0 ξεκινάει στο 01:30 του βίντεο. Ναι, έγινε φάουλ στον Μιχα, αλλά τη μπάλα την έχει ο Kotarski, οπότε υπάρχει πλεονέκτημα.
Ο Μιχαηλίδης τραβιέται στην άκρη για να πάρει τη μπάλα από τον τερματοφύλακα κι εκείνος όταν τον βλέπει είναι τελείως ξεμαρκάριστος. Για μένα όμως εξ ίσου μεγάλο λάθος είναι και του Kedziora που βλέπει τον Μακέντα να είναι ξεμαρκάριστος και τον αφήνει ως είναι.
https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... ighlights/
Ο Μιχαηλίδης τραβιέται στην άκρη για να πάρει τη μπάλα από τον τερματοφύλακα κι εκείνος όταν τον βλέπει είναι τελείως ξεμαρκάριστος. Για μένα όμως εξ ίσου μεγάλο λάθος είναι και του Kedziora που βλέπει τον Μακέντα να είναι ξεμαρκάριστος και τον αφήνει ως είναι.
https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... ighlights/
Πεντακοσιες εκατον τριανταπεντε χιλιαδες φορες πιο πεναλτι απο το περσινο του Ταισον στον Μπακαπεφτα
- Amsterdamer_87
Και εχεις τον Μπαρουφα να μιλαει για θεατρα και φουτσες μπλε..
Ναι αλλα και εμεις πολυ μπλαζε ρε παιδακι μου.
Πηγαινετε τον καροτσακι να αναγκαστει να εξεταστει η φαση. Κανενας καμια διαμαρτυρια. Τιποτα. Ενα δεν βαριεσαι...γινονται αυτα...
Πηγαινετε τον καροτσακι να αναγκαστει να εξεταστει η φαση. Κανενας καμια διαμαρτυρια. Τιποτα. Ενα δεν βαριεσαι...γινονται αυτα...
- ΑποστόληςΑ
Στη φωτο φαίνεται ότι τον πατάει, οπότε είναι καραμπινάτο πέναλτυ. Ωστόσο η γωνία λήψης της φωτο δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Θα μπορούσε το πόδι του Γάλλου να είναι απλά πιο μπροστά από του Ισπανού και όχι από πάνω του.
Στο 04:10 του βίδεο.
Δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος τι ισχύει.
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... -20241124/
Στο 04:10 του βίδεο.
Δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος τι ισχύει.
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... -20241124/
Ανεβάστε τον Ουρτάδο στην 1η ομάδα ΤΩΡΑ!
Είδα τα highlights με ηρακλή και τον λυπήθηκα, έναν παίκτη καθαρά προδιαγραφών 1ης ομάδας, μάλιστα θεωρώ από αυτούς που θα βγάλουν άμεσα μάτια στην 1η ομάδα. Αν μείνει λίγο ακόμη στον ΠΑΟΚ β αυτός ο παίκτης θα μαραζώσει. Το νου σας, μην τον κάψετε...
Για μένα από τον ΠΑΟΚ στον Αγώνα με την Τρίπολή, πέρα από το λάθος να μην αγωνιστεί ο Ντέλιας στο 10, στην επίθεση αυτό που έλλειπε ήταν ο Ουρτάδο. Μου άρεσε ο Τσάλοφ, και ας έχασε το τετ α τετ. Εγώ στα φορ θα είχα ιεραρχικά: Ουρτάδο (αν έκανε αυτά που περιμένουμε) - Τσάλοφ - Μπράντον. Σαμάτα στον ΠΑΟΚ β αφού έμεινε.
Είδα τα highlights με ηρακλή και τον λυπήθηκα, έναν παίκτη καθαρά προδιαγραφών 1ης ομάδας, μάλιστα θεωρώ από αυτούς που θα βγάλουν άμεσα μάτια στην 1η ομάδα. Αν μείνει λίγο ακόμη στον ΠΑΟΚ β αυτός ο παίκτης θα μαραζώσει. Το νου σας, μην τον κάψετε...
Για μένα από τον ΠΑΟΚ στον Αγώνα με την Τρίπολή, πέρα από το λάθος να μην αγωνιστεί ο Ντέλιας στο 10, στην επίθεση αυτό που έλλειπε ήταν ο Ουρτάδο. Μου άρεσε ο Τσάλοφ, και ας έχασε το τετ α τετ. Εγώ στα φορ θα είχα ιεραρχικά: Ουρτάδο (αν έκανε αυτά που περιμένουμε) - Τσάλοφ - Μπράντον. Σαμάτα στον ΠΑΟΚ β αφού έμεινε.
- ΑποστόληςΑ
"Ράζβαν Λουτσέσκου" αρχκά και "μην ξαναβγάλεις το σκουφί" στη συνέχεια:
https://www.sdna.gr/sites/default/files ... 38b423.mp4
https://www.sdna.gr/sites/default/files ... 38b423.mp4
- thomas Murg
Για να νιώσουμε λίγο το πόσο σπουδαία ήταν η χθεσινή ανατροπή αρκεί να θυμηθούμε ότι η "υπερομάδα" του γάβρου στο ίδιο γήπεδο άρπαξε τεμάχιο στο πρώτο ημίχρονο και ούτε καν ισοφάρισε.
Ο ρούλης στην έδρα του με τον Βόλο ακόμη προσπαθεί να ανοίξει την άμυνα των αντιπάλων.
Ο ρούλης στην έδρα του με τον Βόλο ακόμη προσπαθεί να ανοίξει την άμυνα των αντιπάλων.