Στείλε κι από δω κανένα απόκομμα!!!
Ρε παιδιά, για να ρωτήσω κάτι..
Μήπως το ματς έπρεπε να γίνει μεταμεσονύκτια?
Λέω εγώ τώρα..
Οσο για το ματς..
Δεν αντέχεται κριτική..
Ποια η διαφορά του Κατσικάρη με τη Τζένα Χέιζ?
και του Μπάρλου με την Τζέιμσον?
Οτι οι δύο κοπελιές δεν το έκαναν με μαύρους, ενώ οι δύο ερπετού πλέον έχουν εξειδίκευση στα μαύρα.. 35άρια μακριά μόρια!!!
Και πως λέγεται το περίστροφο που σκοτώνει ακαριαία ένα σκουλήκι? 35άρι magnum monroe!
Και ποια η αγαπημένη ταινία των σκουληκιών? Μια βραδιά με τον Κέννυ Γκρέγκορυ
Και μέχρι που φτάνει ο χάρακος των ερπετών? Μέχρι το 35..
Και φυσικά να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι ο αγαπημένος χορός των ερπετών είναι η τριανταπεντοζάλη!
Βέβαια, όσοι είναι Αθηναίοι, θα αρχίσουν να περιορίζουν την επίσκεψη τους στην.. Πεντέ-λη. Θα ξεκινήσουν εκδρομές στην.. Τριανταπεντέλη!!
Και πιο το αγαπημένο τραγούδι των ερπετών? 35 παλικάρια από τη Λιβαδειά..
Πλέον ο Δαμιανίδης αποφάσισε από δω και πέρα να κλείνει σουίτες μόνο σε ξενοδοχείο 35 αστέρων..
Οπως και να πίνει το ομόνυμο ΜΕΤΑΞΑ 35 αστέρων που θα βγει μονάχα μία παρτίδα σε ελάχιστα κομμάτια..
Από δω και πέρα βέβαια, θα υπάρχουν και μερικά ανατομικά στοιχεία που θα αλλάξουν τη μορφολογία του ερπετού.. Θα γίνει διασταύρωση με σαρανταποδαρούσα αλλά θα κοπούν 5 πόδια και θα βγει το νέο είδος, η τριανταπεντεποδαρούσα!!
Πλέον στη συνοικία τους όταν θα νοιώθουν κίνδυνο θα λένε μεταξύ τους ότι θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 35 κι όχι 14 όπως έλεγαν μέχρι σήμερα..
Ο ΕΣΑΚΕ, όπως ενημερώνομαι προσφέρει για την ομάδα του Δαμιανίδη δωρεάν μαθήματα σαξοφώνου, με την οψιόν από δω και πέρα ο ρούλης της καρδιάς μας να αγωνίζεται όχι με 5άδα αλλά με 35άδα!!!
Πλέον, η περιοχή 3-5 Πηγάδια, χαρακτηρίζεται ως περιοχή χαράς κι απόλαυσης!!!
Δωρεάν Σαλέ και άνετα πολυτελή δωμάτια!!
Σε ανάλογο αριθμό πλέον θα πωλούνται και τα αβγά στις λαικές αγορές της συνοικίας Χαριλάου
Μόλις με ήρθε ΦΑ-Ξ(σκελο) ότι η γραμμή 10 αλλάζει σε γραμμή 35 - για άτομα με ειδικά σερνούμενα αμαξίδια!
Το ανώτατο όριο ζωής θα είναι πλέον 35 έτη (άντε 40 για τους ποδοσφαιροφιλους, με την οψιον εκεί τα έτη να αυξάνονται ετησίως)
Πλέον, θα τιμωρείται ως ποινικό αδίκημα το να πάει κάποιος αρειανός με μια 35άρα!!
Περισσότερα λίαν συντόμως..
Στέρεψε το μυαλό μου..
Νομίζω ότι με ήρθε ζαλάδα.. Τα βλέπω όλα αστεράκια.. Η μάλλον τα βλέπω όλα μαύρα κι άραχνα, γύρω στους 35 ποντους..
Συνεχιζεται..
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΙΔΕΥΕΣΤΕ
ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΦΙΛΙΕΣΤΕ
ΣΤΟΝ ΣΟΥΠΑ 3 ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ
ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ Γ@ΜΙΕΣΤΕ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ, Γ@ΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΟΥΠΑ 3
ΕΕΕ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑΑΑΑ
ΕΕΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ. Στο πρώτο ημίχρονο είπα τον Νόβι ότι βάλαμε ασάλιωτα τα 3 δάχτυλα..
Στο δεύτερο νομίζω ότι χώρεσε και το δεύτερο χέρι..!!!
ΥΓ2. Ρε μήπως να έμπαινε στο πολ κι επιλογή όλοι??
Ολα ήταν υπέροχα.. από τον Ιβιτς, μέχρι τη μελαχροινή στα επίσημα (σάλεψα έτσι?

)
ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΩ ΠΩ ΚΑΥΛΑ ΠΩ ΠΩ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ